2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm

:)))) özlemişmisin oğluşuunuuuuuuuuuuuu

Ben onun omurlarını yerımmm hareketlerını agzını acıp kapamasını yerım cooook ozlemısım tosunumu cok yakısıklı olck benm oglm kemık yapısındn anladm gellısımı gyt ıyıymıs teyzesı bıde 300 grmlra ulassada ıyıcene hıssetssm:))

ulaşır ulaşır..merak etme:)) tepikleri gayet net duyulur

MAG yani bayıldığım kadar varmış daha çok bayıldım şimdi dünürüme bennn :)) yakışıklı damadımın tatlı anasıı

arkadaşlar netten araştırdım ama böbreklerde idrar birikmesi çok kötü bişey diye anlatılıyor. bu geçmezse anne karnında bebeğe müdahale bile yapılabilirmiş... bebekte böbrek gelişmez ve böbrek yetmezliği olurmuş diyor. ama doktorum bu şekilde bişeyden bahsetmedi birdahaki geldiğinde tekrar bakarız dedi geçmişmi diye...

Benmkı cok ıyı teyzesı bugn gorduk drdn yenı geldm sayılır ınsallah senınkıde ıyıdır
Maşallah cnm evet biz de iyiyz çok şükür

iyiyiz..ama tatilden sonra işe tekrar başlamak zor olmuştur senin için:)
Evet cnm ya sorma tembel alıştım bi hafta uzanıp yatmak istiyorum miskin miskin

Bizim ki de kıpır kıpırdı omurgasını fln gösterdi ayaklarının altını fln ama nası bişey yaa yerimm ben onu eller hep açık hatta biz acile gittiğimiz gün nanik yapmıştı ama resminde yumruk şeklindeydi yine elleri bizim ki 187 gr 300 gr ne zaman olcakkk hatta biraz önce doğsun yaa

mmuucukkkkk şekeriimmmmmmm....anasına bak kızını al olursa benim gelinde dillere destan olur vallahi:)))

Muckkkkks

Benim hastanenin SSK anlaşması bitiyo 1 kasım'da.. Kaldık ortada valla.. En güzeli iki doktora gitmek.. Başka bi hastaneden de randevu aldım artık ikisine de gitcem ben

o kadın çok yoğunnn..mutlaka ara..umarım vardır yakın tarşhte randevusuu

Baslarım yogunluguna beeee 15 kasm dıo bana baska bırı daha var ondada yer yok bedavayamı bakıolr arkadsm:))) bn yıne kendı drma gıdım boyle 40 senede 1 bana sıra gelck bekleyememkı tosunum bekleyemez teyzesı:)))

dedim sannaaaa...bende o yüzden gitmiyom artık o kadına...doç sinan çağlayan diye birini tavsiye etti bana kadın doğumcum..central hospital a da geliyo adam..odan randevu aldım..3 kasımda gitcem ona.. ben bütün doktorları tek hastanede toplamaya çalışıyorum:)))))

Ankara'da bi doktor var randevu için aradım Martta var boşluğum dedi.. Ben de artık çocuğu getiririm sağolun dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…