- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.321
Slm kızlar nasılsınız çok şükür riski atlatıp bu gün iş başı yaptım minişleriniz nasıl görüşmeyeli
Slm kızlar nasılsınız çok şükür riski atlatıp bu gün iş başı yaptım minişleriniz nasıl görüşmeyeli
Benmkı cok ıyı teyzesı bugn gorduk drdn yenı geldm sayılır ınsallah senınkıde ıyıdır
iyiyiz..ama tatilden sonra işe tekrar başlamak zor olmuştur senin için:)
eh ne diimm sana:)))) önüne yatiim benide ye barii:)) tabii alırsın kilooooo..11 diill 21 alırsın vallahi sen..doktor seni bi diyete soksunda gör gününü...kuru kuru bisküvileri ye..ozaman onları banarsın tuzlu domates suyunaa:)))))
kızlar merhabalar hepinize günlerdir hastane odasından girip girip okuyorum ama yazacak gücü bulamamıstım kendimde cok şükür oğlum da ben de iyiyiz şimdi ama basımızda öyle seyler gecti ki anlatsam inanamazsınız 2 hafta önce grip oldum o hafta rapor aldım evdeydim ii hoştu iileştim gecen hafta pazartesi okula gittim marmarisi biliosanız ormanlıktır benim lise de tam ormanın basladıgı yerde arkamız yuksek daglarla dolu işte tam okula girerken sabahın o saatinde kocaman siyah bir yılan önüme cıktı böle sanki ayakları var da ayaga kalkmıs gibi dik durdu nasıll korktum neler hissettim anlatamıyorum hala titriyorum oldugum yere bayılmısım Allahtan arkadan öğrenciler geliyomuş yılanı görmüşlerkorkup bayıldıgımı anlamışlar hamile oldugumu biliolar okula falan girip zaman kaybetmemek için kucakladıkları gibi hastaneye kaldırmıslar bebeğim tam 3 gün hiç hareket etmedi hiç gelişmedi ne cok agladım neler geldi aklıma bilseniz aslında ne basit bişey gibi görünüyo ama bebegim gidiyodu elimden Allaha şükür cok iyiyz simdi yavrum oynamaya da büyümeye de devam ediyo evdeyiz şimdi raporluyum ama bi daha ben nasıl gidicem o okula geceleri sıcrayarak uyanıyorum sanki o hayvan yataktaymış gibi zıplıyorum oldugum yerde zavallı eşim nasıl sakinleştireceğini sasirdı insallah atlatırım uzun zamandır yoktum ama dualarım hep sizinleydi umarım iyisinizdir nolur ii olun Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasın insallahh
:)))) özlemişmisin oğluşuunuuuuuuuuuuuu
Selam şekerim senın dedıgn endokrıncı altunızadedekı baskent hastanesındydı dımı?
Ben onun omurlarını yerımmm hareketlerını agzını acıp kapamasını yerım cooook ozlemısım tosunumu cok yakısıklı olck benm oglm kemık yapısındn anladmgellısımı gyt ıyıymıs teyzesı bıde 300 grmlra ulassada ıyıcene hıssetssm:))
yessss..aslı doğruk ünal..gitcen mi
Ben onun omurlarını yerımmm hareketlerını agzını acıp kapamasını yerım cooook ozlemısım tosunumu cok yakısıklı olck benm oglm kemık yapısındn anladmgellısımı gyt ıyıymıs teyzesı bıde 300 grmlra ulassada ıyıcene hıssetssm:))
Heee yarn vercm tahlılımı alncada ona gıderm bana yakın ınsallah yrn ordadr daa aramak lazım gelr herlde ıntrnettn bı bakım ayarlıyım
Maşallah cnm evet biz de iyiyz çok şükürBenmkı cok ıyı teyzesı bugn gorduk drdn yenı geldm sayılır ınsallah senınkıde ıyıdır
Evet cnm ya sorma tembel alıştım bi hafta uzanıp yatmak istiyorum miskin miskiniyiyiz..ama tatilden sonra işe tekrar başlamak zor olmuştur senin için:)
MAG yani bayıldığım kadar varmış daha çok bayıldım şimdi dünürüme bennn :)) yakışıklı damadımın tatlı anasıı
O kadar çok hissedicez ki yakında
mmuucukkkkk şekeriimmmmmmm....anasına bak kızını al olursa benim gelinde dillere destan olur vallahi:)))
o kadın çok yoğunnn..mutlaka ara..umarım vardır yakın tarşhte randevusuu
Baslarım yogunluguna beeee 15 kasm dıo banabaska bırı daha var ondada yer yok bedavayamı bakıolr arkadsm:))) bn yıne kendı drma gıdım boyle 40 senede 1 bana sıra gelck bekleyememkı tosunum bekleyemez teyzesı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?