- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.341
Ankara'da bi doktor var randevu için aradım Martta var boşluğum dedi.. Ben de artık çocuğu getiririm sağolun dedim :))
dedim sannaaaa...bende o yüzden gitmiyom artık o kadına...doç sinan çağlayan diye birini tavsiye etti bana kadın doğumcum..central hospital a da geliyo adam..odan randevu aldım..3 kasımda gitcem ona.. ben bütün doktorları tek hastanede toplamaya çalışıyorum:)))))
yuhhh deseydiinn..ne doktormuş beee... eeee hastaneyi naapcan sen şimdiii
Ankara'da bi doktor var randevu için aradım Martta var boşluğum dedi.. Ben de artık çocuğu getiririm sağolun dedim :))
centrl gztepedmydı? ayy cok sınrlendım hee neee yanı 15 kasım dıo bana 15 kasıma kdr belkı olcm 15 kasımmıs laa havle yaaa bıde ılkkez gelcm dedım belkı muayne fln ıslem uzun dıemı benı uzk tarhe attı benım gstercgm tahlıldı yanı soncta neyseeeee gıderm ben yıne dıgrıne gercı sonclrım hep aynı seyredıo da ıste sımdı gunduzlerı uykudn uyanmakta zorlanıorum kı erken yatmama ragmen ama gn ıcınde cok ıyı hıssedıorum o korkuttu benı acaba gereksınımım arttımı dıye o yuzden yrn tahlıl vercm hayırlısı
Çok ıyıymıs:))))))))) dedım endokrıne randevu alcm dedıkı ılkkezmı dedım evet dedı o vakıt 15 kasım dedım ne dıosun 15 kasım dıorum dedı gulerek oda yanı farkında 35 sene sonraya randevu verdıgının:)))) dedım saol sekerım benım ısıme gelmez oylesı bye
Bilmemson bi umut bekliyorum 1 Kasıma kadar.. zaten son randevu tarihime baksana 31 Ekim saat 19:00 :)) yani artık ordada çok güzel sağlıklı herşey yolunda derse gidp devlet hastanesinde doğurrum napıyım :))
Bizim eve yakın bi hastane var orasıda SSK ile anlaşmalı ordan 12 kasıma randevu aldım bakalım memnun kalırsam oraya devam etcem..yoksa aramaya devam
kozyatağında.. ben doğumuda orda yapmayı planlıyorum..onun için hepsi bi hastanede olsun istiyorum
En iyisi varya 2-3 hastaneye gitceksin her birine 1 hafta ayırsan aynı hastaneye 3 haftada bir sıra gelir süper olur :)) hem her hafta bebişi görmüş oluruz hem de birine bişey olsa diğerine devammm
En iyisi varya 2-3 hastaneye gitceksin her birine 1 hafta ayırsan aynı hastaneye 3 haftada bir sıra gelir süper olur :)) hem her hafta bebişi görmüş oluruz hem de birine bişey olsa diğerine devammm
Canım cok gecmıs olsun elınde degıl tabıkı ama anı hareketlerden kacınmak gerekıo mısal annem 99 kasım depremnde kardesme hamılydı oyle korkmstukı anı harektle 1 hafta hıc oynamadı kız sındı bı tarafa kaldı orda oyle bızde ozaman cok korkmstukhıc oyle okula nasıl gıtcem dıye dusunme dusune dusune gıttıkce ıcındekı huzursuzluk hıc gecmıcek bol bol dua oku ınsallah korkuların gecer.
inanamıyorum canım ya böyle bişeyden dolayı bukadar kötü şeyler yaşamana hala şaşkınım nasıl alışırsın hiç bilmiyorum raporun ne kadarsa uzatmaya çalış en azından kabullenip atlatmaya çalışıncaya kadar çok zor bi durum gerçekten üzüldüm allah bebeğini sana bağışlamış çok şükür çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın psikiyatıra falan gitmeyi düşündünmü hiç belki bi faydası olur bilmiyorum ki ne desem .......
ya canım ne kötü günler geçirmişsin. filmlerde olur bukadarı ancak. nasıl bir orman o. tövbe tövbe ne sinirlendim aman çok geçmiş olsun. şaşırdım...
ikinizinde iyi olmasına sevindim pek düşünmemeye çalış bebeğinle ilgilen ona yoğunlaş kafanı başka şeylerle meşgul et
benim 2 doktor var işte..15 günde 1 görüyom oğlanı:) şimdi ayın 28 inde gitcem..detaylı ultrasona..
Ozaman 3 ayrı kadın dogmcu 3 ayrı endokrın 3 ayrı cocuk dr bulamamz lazm gelr:))) bende bı yerde devm edemıcm hastanemı degstırcm bu ay drmdn cok memnundm lakın hastaneyı hıc dusunmedm ıcın ayrılmak zorunda hıssettım bakım sımdı gıtcm hastaneye drdn aynı enerjıyı alamazsm evde dogrcam:)))
Bende öle yapcam valla.. En azından garanti olur.. Doğumda kime kısmetse artık :))
Endokrin nee( bizde nie öle bişi yooook
Endokrin nee( bizde nie öle bişi yooook
eşime diyorum..keşke jinekologla evlenseydim..mühendisle idare edicen artık diyo:))))
hormon doktoru:))) tiroid falan onlar bakıyo
Ahhh yavrum sen neye uzuluosun hıc olmasın hayatında endokrın hormnal hastalklrın uzmanı buda bızım trıodmz calısmıo dıe gıdıorz bebeklermzn saglıgı ıcın bnde 1 sene once tanstım mısal:)))
Benimki de eve ultrason cihazı almaya karar verdi :))) Aman bizimki sağlıkçıda işe yaramıyo kardiyoloji( Allah düşürmesin tabii o bölüme :)) Kadın doğum yine daha güvenli.. Jinekologla evlenseydik de zor olurdu yaa adam herşeyimizi bizden iyi biliyo düşünsene :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?