2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

centrl gztepedmydı? ayy cok sınrlendım hee neee yanı 15 kasım dıo bana 15 kasıma kdr belkı olcm 15 kasımmıs laa havle yaaa bıde ılkkez gelcm dedım belkı muayne fln ıslem uzun dıemı benı uzk tarhe attı benım gstercgm tahlıldı yanı soncta neyseeeee gıderm ben yıne dıgrıne gercı sonclrım hep aynı seyredıo da ıste sımdı gunduzlerı uykudn uyanmakta zorlanıorum kı erken yatmama ragmen ama gn ıcınde cok ıyı hıssedıorum o korkuttu benı acaba gereksınımım arttımı dıye o yuzden yrn tahlıl vercm hayırlısı

yuhhh deseydiinn..ne doktormuş beee... eeee hastaneyi naapcan sen şimdiii

Bilmem son bi umut bekliyorum 1 Kasıma kadar.. zaten son randevu tarihime baksana 31 Ekim saat 19:00 :)) yani artık ordada çok güzel sağlıklı herşey yolunda derse gidp devlet hastanesinde doğurrum napıyım :))

Bizim eve yakın bi hastane var orasıda SSK ile anlaşmalı ordan 12 kasıma randevu aldım bakalım memnun kalırsam oraya devam etcem..yoksa aramaya devam

Ankara'da bi doktor var randevu için aradım Martta var boşluğum dedi.. Ben de artık çocuğu getiririm sağolun dedim :))

Çok ıyıymıs:))))))))) dedım endokrıne randevu alcm dedıkı ılkkezmı dedım evet dedı o vakıt 15 kasım dedım ne dıosun 15 kasım dıorum dedı gulerek oda yanı farkında 35 sene sonraya randevu verdıgının:)))) dedım saol sekerım benım ısıme gelmez oylesı bye

kozyatağında.. ben doğumuda orda yapmayı planlıyorum..onun için hepsi bi hastanede olsun istiyorum

En iyisi varya 2-3 hastaneye gitceksin her birine 1 hafta ayırsan aynı hastaneye 3 haftada bir sıra gelir süper olur :)) hem her hafta bebişi görmüş oluruz hem de birine bişey olsa diğerine devammm

hiçte bilmemki ankarayı..hangi hastaneler ii..hangisi diill

En iyisi varya 2-3 hastaneye gitceksin her birine 1 hafta ayırsan aynı hastaneye 3 haftada bir sıra gelir süper olur :)) hem her hafta bebişi görmüş oluruz hem de birine bişey olsa diğerine devammm

benim 2 doktor var işte..15 günde 1 görüyom oğlanı:) şimdi ayın 28 inde gitcem..detaylı ultrasona..

Ozaman 3 ayrı kadın dogmcu 3 ayrı endokrın 3 ayrı cocuk dr bulamamz lazm gelr:))) bende bı yerde devm edemıcm hastanemı degstırcm bu ay drmdn cok memnundm lakın hastaneyı hıc dusunmedm ıcın ayrılmak zorunda hıssettım bakım sımdı gıtcm hastaneye drdn aynı enerjıyı alamazsm evde dogrcam:)))

ya canım ne kötü günler geçirmişsin. filmlerde olur bukadarı ancak. nasıl bir orman o. tövbe tövbe ne sinirlendim aman çok geçmiş olsun. şaşırdım...

ikinizinde iyi olmasına sevindim pek düşünmemeye çalış bebeğinle ilgilen ona yoğunlaş kafanı başka şeylerle meşgul et

cok cok tesekkürler kızlar atlatcam tabiiki atla deve bişi diil ama zaman alıcak gibi görünüyo aman bebğim ii ya o yeter bana cok şükür gerisi hallolur Allahın izniyle kafamı dagıtmak için örgü başladım oğluşuma yelek örüyorum o bitince hırka tulum falan örcem nereye kadar giderse artık şimdilik 10 gün raporum var sonra giderim okula bi kac gün eşim bırakır sonra sonra alışırım insallah...

Endokrin nee ( bizde nie öle bişi yooook

eşime diyorum..keşke jinekologla evlenseydim..mühendisle idare edicen artık diyo:))))

Benimki de eve ultrason cihazı almaya karar verdi :))) Aman bizimki sağlıkçıda işe yaramıyo kardiyoloji ( Allah düşürmesin tabii o bölüme :)) Kadın doğum yine daha güvenli.. Jinekologla evlenseydik de zor olurdu yaa adam herşeyimizi bizden iyi biliyo düşünsene :)))))))

hormon doktoru:))) tiroid falan onlar bakıyo

Ahhh yavrum sen neye uzuluosun hıc olmasın hayatında endokrın hormnal hastalklrın uzmanı buda bızım trıodmz calısmıo dıe gıdıorz bebeklermzn saglıgı ıcın bnde 1 sene once tanstım mısal:)))

Ya bu tiroid ne illet bişeymiş 1-2 sene önceye kadar adını bilmiodum şimdi çevremde bi sürü hastası va.. Allah hepsine şifa versin (

tam adamla oynaşıcan..du bakiimm karıcım akıntın mı var senin falan diyomuş:)))) romantizm yerlerde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…