- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.361
benim 2 doktor var işte..15 günde 1 görüyom oğlanı:) şimdi ayın 28 inde gitcem..detaylı ultrasona..
Ya bu tiroid ne illet bişeymiş 1-2 sene önceye kadar adını bilmiodum şimdi çevremde bi sürü hastası va.. Allah hepsine şifa versin(
Cnm detaylı ultrason kaçıncı hafta da isteniyor ben bu ay dr değişitmeyi düşünüyorum eski doktoruma gitmeyecem kadın beni içeri alıyor elinde telefon doğru düzgün bilgi vermiyor uyuz tmm ona binlerce hasta geliyor belki ama benim ilk bebişim 18+5 olduk iş yerimden izin almam biraz problem oluyor ona göre alayım bende :26:
tam adamla oynaşıcan..du bakiimm karıcım akıntın mı var senin falan diyomuş:)))) romantizm yerlerde:)))
Benimki de eve ultrason cihazı almaya karar verdi :))) Aman bizimki sağlıkçıda işe yaramıyo kardiyoloji( Allah düşürmesin tabii o bölüme :)) Kadın doğum yine daha güvenli.. Jinekologla evlenseydik de zor olurdu yaa adam herşeyimizi bizden iyi biliyo düşünsene :)))))))
Ya bu tiroid ne illet bişeymiş 1-2 sene önceye kadar adını bilmiodum şimdi çevremde bi sürü hastası va.. Allah hepsine şifa versin(
:))))))) bitti işte en güzeli jinekologla evlenmemek.. Ama şöyle olabilir mesela jinekolog bi kardeşimiz olsaydı yada kuzen falan.. kendisi de özel hastanede prof. olsaydı.. Allaaaaah ben hergün giderdim canım kuzenime.. :)) bi de muhtemelen her yıl doğururdum :)))
Valla bende hıc bılmezdm bızım aılede yok bı arkadsm vardı anlatrdı kız bana ıste ben kucuklkten berı ılac kullanıorum ve en kotusu benm cocuk sahıbı olmam oyle kolay olmayabılr bnde kıza uzulurdum ayy yazık fln derdım:))) sonra ben cocuk yapmaya karar verdım kendımden okdr emınımkı dıorumkı kocama sende ne gerkıosa yaptr:)))) neyse anaa bende troıd bı tavan yapms bı kansızlık var dr demstı sen neyse beslenıosn nasıl yasıosun cok utanmstm hüüü:)))) ıste ozaman ogrendımkı bende hasımto dedıklerı o hastalk sahıbesyım o kız geldı aklıma ve dedımkı eee ozamn benmde cocugm olmck hüüüüsonra ben 9 ay ılac kullandm kocama hıc bellı etmedm bu dusuncemı ve 1 aylk duzenlı calısmamz sonucunda RABBIM ılk denemede nasıp ettı ben kendımı okdr ınandırmıstmkı cok ugrasıcm cocuk ıcın dıye ama oldu ıste
ben gidip kuzenime bacaklarımı açamam:))))))))))))))) bisürü doktora açıyorum alıştım artık koymuyo..eskiden utanıyodum şimdi hiiçç umrum olmuyo..eşim diyo benim karı kamuya açtı artık herşeyi:)))))
kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD
benim annemde haşimato işte..bende şimdilik normal ama her an herşey olabilir
kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD
Bende kaç ay önce üye oldum ama hala bişey yok.
noluoo uye olunca sana bezmı gonderıolr:))
bende yaklaşık 5 haftalıkken falan üye olmuştum yeni doğum yapan ark. tavsiyesiylee onlara hemen gelmişmiş başka markalarda vardıı bende beni pek sallamadılar demiştimm geldii şimdii yakındır sizede gelmesii
bez mama pişik kremlerinden oluşan bi set gonderıyolar.
mama yokkbez ıslak mendil bnm için çay humana still tea numuna çatlak kremi sanırım ay çokta bakmadım cdler var onları izliorumm şimdii tek kullanımlık numuneler ama düşünülmesi çok hoşş alınsa böle sevinilmez beleşşş oluncaaaa hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?