- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.381
bende çok özledim oğluşumu haftaya gidicem inşallah daha da büyür o zamana geçen ultrasondan bişi anlamadım çok yoğundu dr göremedim bile busefer ayrıntılı baktırıcam
kızlar merhabalar hepinize günlerdir hastane odasından girip girip okuyorum ama yazacak gücü bulamamıstım kendimde cok şükür oğlum da ben de iyiyiz şimdi ama basımızda öyle seyler gecti ki anlatsam inanamazsınız 2 hafta önce grip oldum o hafta rapor aldım evdeydim ii hoştu iileştim gecen hafta pazartesi okula gittim marmarisi biliosanız ormanlıktır benim lise de tam ormanın basladıgı yerde arkamız yuksek daglarla dolu işte tam okula girerken sabahın o saatinde kocaman siyah bir yılan önüme cıktı böle sanki ayakları var da ayaga kalkmıs gibi dik durdu nasıll korktum neler hissettim anlatamıyorum hala titriyorum oldugum yere bayılmısım Allahtan arkadan öğrenciler geliyomuş yılanı görmüşlerkorkup bayıldıgımı anlamışlar hamile oldugumu biliolar okula falan girip zaman kaybetmemek için kucakladıkları gibi hastaneye kaldırmıslar bebeğim tam 3 gün hiç hareket etmedi hiç gelişmedi ne cok agladım neler geldi aklıma bilseniz aslında ne basit bişey gibi görünüyo ama bebegim gidiyodu elimden Allaha şükür cok iyiyz simdi yavrum oynamaya da büyümeye de devam ediyo evdeyiz şimdi raporluyum ama bi daha ben nasıl gidicem o okula geceleri sıcrayarak uyanıyorum sanki o hayvan yataktaymış gibi zıplıyorum oldugum yerde zavallı eşim nasıl sakinleştireceğini sasirdı insallah atlatırım uzun zamandır yoktum ama dualarım hep sizinleydi umarım iyisinizdir nolur ii olun Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasın insallahh
kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD
patron giderrr..ayça hiç durur muu..ondan önce giderrrrrrrr
rahat rahat ızlersın ınsallah cnm. Zaten ben beısımı ultrasonda gorunce herseyı unutuyom bı suru soru sorucam dıyom gıderken ama gorunce ucuverıyo hemen. Allahtan son gıttıgımde 25 dakıka rahat rahat ızledım bebısımı daha gecen hafta gordum ama sımdıden cok ozledım nasıl dayancam daha 3 hafta yaaa offffff
25 dk mı ben o kadar bile göremiom bi iyi dr a denk gelmedik allahtan pzt başka bi dr a gidicem dua edin o ii çıksın özledim bebişimi cinsiyeti bile belli diill
merhaba kızlar
banada bugün milupadan paket geldi 8 adet huggies bebek bezi anne için çay nivea ıslak mendil,pişik kremi,şampuan avent göğüs pedi küçük numuneler halinde 2 adet emzirme cd si geldi
bende üye oldum ama herhangi biryerde adresimi sormadı, daha sonramı soruyor adresi mail ile fln?
aynen bende sorularımı unutuyorum ama 10-15 dk zor görüoruz bizde salı çarşamba gidicem kesin
bana doktorum ayrıca cd verıyo. o heyecanla neresıne bakcanı sasırıyo ınsan vede benzetmeye calısırken zaman boşa gecıomus gıbı oluyo. eger vermıyosa sende cd ıste doktorundan. ben bebişimi özledikçe cdsini izliyorum :)
bana vermiyorlar ya bu gittiğimde adyoloji uzmn baktı ayrıntı usg sordum vemiyoruz dedi
hımmm.... cihazlar farklı ozman canım. ben bi arkadasıma soylemıstım sor dıye sorunca onada vermısler. belkı senınde oyledır dedım ama deilmiş. olsun sende gittikçe izlersin bebeişini
benim 2 doktor var işte..15 günde 1 görüyom oğlanı:) şimdi ayın 28 inde gitcem..detaylı ultrasona..
bebeğime hatırAa olurrrdu hangi hastanede var bilsem bi defalığına giderim
arkadaşlar şimdi şirkete sordum devlet hastanesinde yada ssk anlaşmalı devlet hastanelerinde aldığımız doğum izni ücreti aynıymış zaten bunu ssk ödüyormuş özel yada ssk göre ödeme şekli yokmuş ssk anlaşmalı olmayan hastanede doğum yaparsanızda sizi devlet hastanelerine sevk ediyorlarmış oradan raporunuzu alıyorsunuz aşağıda örnek bir hesaplama buldum bakın isterseniz.
Analık İş görmezlik (Doğum Parası) Hesaplama
PEK (Brüt Maaş) ile o dönemin çalışılan günsayılarına bakılarak hesap ediliyor.
Temmuz-900 TL-30 GÜN
Ağustos-900 TL-30 GÜN
Eylül -900 TL-30 GÜN
------------------------
2.700 TL-90 GÜN
2.700 / 90 = 30 TL GÜNLÜK
Günlük kazançın 2/3 kadar hesaplanıyor.
30 TL. 2/3= 20 TL. Günlük olarak verilecek ödenek
8 hafta + 8 Hafta = (56+56) =112 GÜN YAPAR
112*20 = 2.240 TL. ödenek verilir (damga vergisi kesintisi yapılır.)
evlilik yıldönümün kutlu olsun ...
iclal_18 benimde yarın evlilik yıldönümüm..bebeklerimizlede aramızda bir ay evliliktede birgün..seni bizim topikte gördüm merak ettim buldum seniseni...mutlu seneler hepimize....
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
ama bu 6.aydan itibaren kullanmak için..
En ucuz Kraft Rapid Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları - Bebek Arabası fiyat
bende bunu beğendim
kızlar merhabalar hepinize günlerdir hastane odasından girip girip okuyorum ama yazacak gücü bulamamıstım kendimde cok şükür oğlum da ben de iyiyiz şimdi ama basımızda öyle seyler gecti ki anlatsam inanamazsınız 2 hafta önce grip oldum o hafta rapor aldım evdeydim ii hoştu iileştim gecen hafta pazartesi okula gittim marmarisi biliosanız ormanlıktır benim lise de tam ormanın basladıgı yerde arkamız yuksek daglarla dolu işte tam okula girerken sabahın o saatinde kocaman siyah bir yılan önüme cıktı böle sanki ayakları var da ayaga kalkmıs gibi dik durdu nasıll korktum neler hissettim anlatamıyorum hala titriyorum oldugum yere bayılmısım Allahtan arkadan öğrenciler geliyomuş yılanı görmüşlerkorkup bayıldıgımı anlamışlar hamile oldugumu biliolar okula falan girip zaman kaybetmemek için kucakladıkları gibi hastaneye kaldırmıslar bebeğim tam 3 gün hiç hareket etmedi hiç gelişmedi ne cok agladım neler geldi aklıma bilseniz aslında ne basit bişey gibi görünüyo ama bebegim gidiyodu elimden Allaha şükür cok iyiyz simdi yavrum oynamaya da büyümeye de devam ediyo evdeyiz şimdi raporluyum ama bi daha ben nasıl gidicem o okula geceleri sıcrayarak uyanıyorum sanki o hayvan yataktaymış gibi zıplıyorum oldugum yerde zavallı eşim nasıl sakinleştireceğini sasirdı insallah atlatırım uzun zamandır yoktum ama dualarım hep sizinleydi umarım iyisinizdir nolur ii olun Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasın insallahh
Arkadaşlar dayanamadım korkudan doktora gittim...
21 hafta olmuşuz. 366 gr. detaylı ultrasonunada baktı. herzamanki ultrason aletiyle baktı bütün organlarını gösterdi. herşeyi normal Allaha şükür bir tek bebeğin böbreklerinde idrar görünüyor dedi. o da çoğu bebekte olurmuş. burada detaylı ultrason yapan biride bundan bahsetmişti. Şimdi onun yazısını bulayı kimdi o? ben sabahta bahsettim akıntıdan korktuğum için gittim özellikle sıvı şekilde akıntının gelmesi mantardan kaynaklanıyormuş... kullandığım ilaçları tekrar verdi. fitil ve suya katmak için toz ilaç. Allahım inşllah geçer şu enfeksiyon ne kötü bişeymiş... bebeğimi gördüm o kadar tatlıydıki. kızlar benim ruh halim çok değişti. kendimi böyle yanlız, yorgun, depresyonda gibi hissediyorum. sebebi yok ama... kötü bişeyde yaşamadım bunalımamı girdim anlamadım. böyle hep korku var içimde bebeğe bişey olacak diye tetikteyim...
kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?