2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok özledim oğluşumu haftaya gidicem inşallah daha da büyür o zamana geçen ultrasondan bişi anlamadım çok yoğundu dr göremedim bile busefer ayrıntılı baktırıcam

bende çok özledim oğluşumu haftaya gidicem inşallah daha da büyür o zamana geçen ultrasondan bişi anlamadım çok yoğundu dr göremedim bile busefer ayrıntılı baktırıcam

rahat rahat ızlersın ınsallah cnm. Zaten ben beısımı ultrasonda gorunce herseyı unutuyom bı suru soru sorucam dıyom gıderken ama gorunce ucuverıyo hemen. Allahtan son gıttıgımde 25 dakıka rahat rahat ızledım bebısımı daha gecen hafta gordum ama sımdıden cok ozledım nasıl dayancam daha 3 hafta yaaa offffff

canım çok geçmiş olsun rabbim inşaAllah bir daha göstermesin

kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD

canım bende üyeyim ama banada göndermediler gerçi ben daha yeni üye oldum sayılır
birde ben üye olurken benden adres falan istemediler:))

25 dk mı ben o kadar bile göremiom bi iyi dr a denk gelmedik allahtan pzt başka bi dr a gidicem dua edin o ii çıksın özledim bebişimi cinsiyeti bile belli diill

merhaba kızlar
banada bugün milupadan paket geldi 8 adet huggies bebek bezi anne için çay nivea ıslak mendil,pişik kremi,şampuan avent göğüs pedi küçük numuneler halinde 2 adet emzirme cd si geldi

aynen bende sorularımı unutuyorum ama 10-15 dk zor görüoruz bizde salı çarşamba gidicem kesin

Son düzenleme:
aynen bende sorularımı unutuyorum ama 10-15 dk zor görüoruz bizde salı çarşamba gidicem kesin

bana doktorum ayrıca cd verıyo. o heyecanla neresıne bakcanı sasırıyo ınsan vede benzetmeye calısırken zaman boşa gecıomus gıbı oluyo. eger vermıyosa sende cd ıste doktorundan. ben bebişimi özledikçe cdsini izliyorum :)

bana vermiyorlar ya bu gittiğimde adyoloji uzmn baktı ayrıntı usg sordum vemiyoruz dedi

bana vermiyorlar ya bu gittiğimde adyoloji uzmn baktı ayrıntı usg sordum vemiyoruz dedi

hımmm.... cihazlar farklı ozman canım. ben bi arkadasıma soylemıstım sor dıye sorunca onada vermısler. belkı senınde oyledır dedım ama deilmiş. olsun sende gittikçe izlersin bebeişini

benim 2 doktor var işte..15 günde 1 görüyom oğlanı:) şimdi ayın 28 inde gitcem..detaylı ultrasona..

neden 2 dr gidiyosunuz ben tek dr gidiyorum istediğim zaman da gidebiliyorum ayrıca sadece ayda bir kez 100 tl veriyorum ve usg 4 d boyutlu hergittiğimde cd ve renkli kocaman bir foto alıyorum.dr beni bir kez 3 hafta sonra gel diye çağırdı bana cok uzun geldi kendisinede söyledim sen nezaman istersen gel 2 haftada bir gel daha iyi takip ederiz benim için daha iyi dedi....

Bende bugün çıkıp enine boyuna görüştüm olayı evet malesef durum kamuda farklı devlet hastanesinde yaparsam para kesintim olmuyor normal maaşım üzerinden ve tam alıyorum parayı buda 8000 küsür bişey oluyor ama özlede doğum yaparsam devlet benden para kesiyor ve alacağım para 3200 tl ye düşüyor kısacası devlete bağlı çalışıyorsan git devlette doğum yap diyor :)) Bugün izmir dokuz eylül üniversite hastanesini aradım sırf bu yüzden biz 6 haftalıktan büyük gebelikleri kabul etmiyoruz dedi buda çok saçma değilmi yaww

evlilik yıldönümün kutlu olsun ...

teşekkürler canım

iclal_18 benimde yarın evlilik yıldönümüm..bebeklerimizlede aramızda bir ay evliliktede birgün..seni bizim topikte gördüm merak ettim buldum seniseni...mutlu seneler hepimize....

teşekkürler canım senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun... evet bazen bakıyorum şubat annelerine. senin mi bebeğinin cinsiyetini 2 dr. farklı söylemişti?

canım gözün aydın inş. Allah sana hayırlı bir bebek nasip eder en kısa zamanda...

canım haksız bela kişiye gerii döner. hiiç kafana takma. o da yaptığından utancak onlar nasıl sözler onun çocuğu yok mu?!!

canım bu 3 tekerlekli bebek arabaları hakkında bilgin var mı bilinçli mi bunu beğendin? daha mı ii ne farkı var 4 tekerlekliden?

çoook geçmiş olsun

canım yapma dua oku böyle şeyler aklına gelince. Allah'ın izniyle alırız bebeklerimizi kucağımıza inş. yarıladık artık

kıslarr milupanın paketi geldii ay nası sevindirik oldum bebişimin bezi var artık bi günlükkkkkD

bana da geldi bugün ben de çok mutlu oldum ne güzel di mi? aferin milupaya anneleri mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…