- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.401
Bende bugün çıkıp enine boyuna görüştüm olayı evet malesef durum kamuda farklı devlet hastanesinde yaparsam para kesintim olmuyor normal maaşım üzerinden ve tam alıyorum parayı buda 8000 küsür bişey oluyor ama özlede doğum yaparsam devlet benden para kesiyor ve alacağım para 3200 tl ye düşüyor kısacası devlete bağlı çalışıyorsan git devlette doğum yap diyor :)) Bugün izmir dokuz eylül üniversite hastanesini aradım sırf bu yüzden biz 6 haftalıktan büyük gebelikleri kabul etmiyoruz dedi buda çok saçma değilmi yaww
NASIL YANİ YAAAA böyle şey mi olur yarın hemen çıkıp konuşcam bu ne saçmalık ..sgk anlaşmalı bi hastane değil mi senin hastanen,nasıl o kadar para keserler walla çok şaştım moralim bozuldu
sendemi kamu personelisin canm
umutluyum sen bursalımısın ?
ya kızlar 17 haftalık oldum bebek 17+4 te ya üç gündür hareket hissedemiorum ben arada gerginlik bi iki tıklama oldu o kadar normalde her akşam yedi gibi başlardı yada ben kas kasılmasını mı hareket olarak algılıodum bi problem varmıdır doktora mı gitsem sizce? doktorada baya uzağım evimde diilim çünkü ya sizdede öyle olan varmı uyuyarakmı büyüorlar bunlar hayır olumsuz bişide yaşamadım ama sizce lütfen yardım edinnnn
panik yapma cnm 18 haftada benimde cok az oynuyordu hatta bir hafta öncesi yani 17 haftalıkken daha fazlaydı azaldı neyse dr gittiğimde beyfendi başı arıyo gibi oturuyodu içerde eli başında dr sordum bazen oynamıyo diye oda sakın panikleme öle geliyolar oynamıyo diye dedi bu dönemlerde cok oynamazlar dedi...istersen bir çikolata ye birde ballı süt iç bacaklarını şöyle kanepede uzat arkanada yastık dene bakalım...
ya kızlar 17 haftalık oldum bebek 17+4 te ya üç gündür hareket hissedemiorum ben arada gerginlik bi iki tıklama oldu o kadar normalde her akşam yedi gibi başlardı yada ben kas kasılmasını mı hareket olarak algılıodum bi problem varmıdır doktora mı gitsem sizce? doktorada baya uzağım evimde diilim çünkü ya sizdede öyle olan varmı uyuyarakmı büyüorlar bunlar hayır olumsuz bişide yaşamadım ama sizce lütfen yardım edinnnn
hm bi haftadır evde egzersiz yapıorum dışarı çıkamıorum dağlık ve soğuk çünkü ondanmı acaba dedim bi ahatsızlık yada olumsuzluk da olmadı gece geriliorum biraz sadece o kadar, canım ya 17 haftada hareketliymişsin ama acaba bu haftadan beridirmi öyle benimki inat yaptı göremedşmde cinsiyetini sürekli bal filan yiyorum zati ama hissedemedim yine bi olumsuzluk olmaz diyosun yani dimi ya çok ihtiyaç duyuyorum size bazen arkadaşlar böyle ya
Arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim biraz önce 21 haftalık bi hamile bayan resmi gördüm karnı baya çıkmış.benim çok küçük hatta çalışırken önlük giyiyorum arkadaşlarımı inandıranıyorum.doktorum ayına göre gayet iyi oldoğunu söyledi.walla anlayamadım nerde gizleniyo bu ufaklık..
bana doktorum ayrıca cd verıyo. o heyecanla neresıne bakcanı sasırıyo ınsan vede benzetmeye calısırken zaman boşa gecıomus gıbı oluyo. eger vermıyosa sende cd ıste doktorundan. ben bebişimi özledikçe cdsini izliyorum :)
Çok geçmiş olsun inş.bir an önce geçer.
kızlar bel ağrısı şikayetiniz var mı ?
benim hemen hemen hergün ağrıyor ilerleyen aylardada dahada artıcak değil mi?
arkadaşlar bebek için hazırlıklara başladınız mı ben bi hırka öreyim dedim minicik oldu.aslında örmek istiyorum ama olmuyor ne yapsam..battaniye de istiyorum..
iyi akşamlar güzel gebişlerr
ben bugün bebeğimi gördüm amniyosentemi oldum çok şükür şimdilik çok iyiyim
umarım bir aksilik çıkmaz ve güzel sonuçlar alırız
arkadaşlar ben bugün 16+3 günlüğüm bebişin ağırlığı 168 gram çıktı nasıl sizce
umarım herşey hepimiz için güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?