- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.301
ekşi ayran gibi cnm ben cok beyeniyorum cunkü bu ara ayranadacok düşkünüm...
Hii hiii ben önceki gün ayrana aşerdim:)) gidip aldık 6-7 tane. zararı yok faydası var hiç değilse.
canım hoşgeldin aramıza..
ne kadar güzel haberlerle geldin hemdeMaşallah size.
Kistin zarar vereceğini sanmıyorum canım. Allah korusun. benimde myomum var şükür zararı yok. kist hamileyken eriyebiliyor ama myom tam tersi büyüyebiliyor. benim myom ilk kontrolde 2,5 cm çıkmıştı ilk gebeliğimde doğuma yakın 4 cm olmuştu. şimdi yine 2,5 cm e gerilemiş:)
listemize ekliyorum seni canım.. tahmini doğum tarihini de söylermisin?
kızlar hamişlere acı zararlımıdır ?
Valla bende aşılamadan sonra içmedim. Ama test yaptırmadan bir iki gün önce umutsuzluğa kapılıp
bir iki tane içtim ama o da yarısına kadar içmedim bile. Yine de ne olur ne olmaz diye :)
Sonucumu pozitif alıncada son bir sigara içtim ve ondan sonra da ağzıma bile sürmedim.
Eşim içiyo valla dediğiniz gibi öyle iğrenç kokuyorki o sigara.
İnşallah da hep böle gider hiç canımız istemez.
Canınız sigara istediğinde
Bebeğinizin içerde o sigara dumanında boğulup nefes almaya çalıştığını düşünün.
O zaman emin olun içemeyeceksiniz bence
kızlar doktorda bana kesin yasak olan 3 şey dedi yani plesanta bu üçünü anneden ayıramıyomuş yani alındığı gibi bebeği etkiliyor. cafein nikotin alkol bende kahveye çok düşkündüm hele kolaya ama hiç içmiyorum çayda ve kakoadada cafein varmış. meyve suyu ve süt içmekten fenalık geldi
uhde senin 3. bebek mi canım....
valla benimde vazgeçilmezlerimdendi çay,kahve ama artık hiç içmiyorum arada çok canım isterse açık çay içiyorum o kadarkızlar doktorda bana kesin yasak olan 3 şey dedi yani plesanta bu üçünü anneden ayıramıyomuş yani alındığı gibi bebeği etkiliyor. cafein nikotin alkol bende kahveye çok düşkündüm hele kolaya ama hiç içmiyorum çayda ve kakoadada cafein varmış. meyve suyu ve süt içmekten fenalık geldi
merhabalar bende aranıza katılabilirmiyim acaba bende 4+6 hamileyim
kahve konusunda çok kasmayın kendinizi güde 2 fincanı geçmeyin diyorlar
aşırıya kaçmayınca zararlı olacağını düşünmüyorum acı tüketen biri olaraktan:))
HUGOCUK güzel bi paylaşımda bulunmuş.. bende günde 1-2 bardak açık şekersiz çay içiyorum, kahveyi hiiç aramam. hazır meyve suları şeker deposu. onuda pek tavsiye etmiyolar.kızlar doktorda bana kesin yasak olan 3 şey dedi yani plesanta bu üçünü anneden ayıramıyomuş yani alındığı gibi bebeği etkiliyor. cafein nikotin alkol bende kahveye çok düşkündüm hele kolaya ama hiç içmiyorum çayda ve kakoadada cafein varmış. meyve suyu ve süt içmekten fenalık geldi
canım hoşgeldin aramızamerhabalar bende aranıza katılabilirmiyim acaba bende 4+6 hamileyim
güzelmiş valla içmek isteyenler hayde birer kahve yapıp getirelim karşılıklı içelim ne dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?