- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.261
herkese günaydınnnn
bende yarın sabah aç karnına tahlillerimi yaptırcam akşamüzeri de doğru doktora bakalım bu hafta ne kadar büyümüş küçük fasülyem
5-6 tane şey yazmış dr tsh antihivmi ne yazıyodu kağıdı evde onları yaptır dedi geçen hafta bende yarın sabahtan gidicem... bi şey sorucam aç karınla yaptırcazya testi su bile içmeyecemmi ?
bi şey daha sorcam siz ne yapıp ne yiyosunuz yawww ben bişey yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi bu saat oldu ben daha kahvaltı etmedim şimdi söyledim tost bide açık çay...dr sık sık ye az ye diyo ben hiç bişey yemesem o kadar iyiyim...napcam böyle yawrum aç kalıyo diye üzülüyom...bide halsizlik ve uyku var 2 gündür işyerinde kafamı koysam uyuyacam halbuki dün akşam 10 da yattım her gece 1-2 den önce yatmazdım...iyice bi dengem şaştı
hee mide yanması çeken arkadaşlar aslında şimdi çekmeniz daha iyi sanki.. ben son ayımda çektim o yanmayı ve çok fenaydı. zaten kocaman bi göbek, iyice ağırlaşmış bi vucut ve reflü şikayeti
inan bende senin gibiyim iştah olmadığı gibi birde mide yanması var onla uğraşıyorum uyku desen cabası bebişler iyi olsunda bunları çekmeye razıyım ben valla inş. geçecek birkaç ay sonra ...
5-6 tane şey yazmış dr tsh antihivmi ne yazıyodu kağıdı evde onları yaptır dedi geçen hafta bende yarın sabahtan gidicem... bi şey sorucam aç karınla yaptırcazya testi su bile içmeyecemmi ?
bi şey daha sorcam siz ne yapıp ne yiyosunuz yawww ben bişey yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi bu saat oldu ben daha kahvaltı etmedim şimdi söyledim tost bide açık çay...dr sık sık ye az ye diyo ben hiç bişey yemesem o kadar iyiyim...napcam böyle yawrum aç kalıyo diye üzülüyom...bide halsizlik ve uyku var 2 gündür işyerinde kafamı koysam uyuyacam halbuki dün akşam 10 da yattım her gece 1-2 den önce yatmazdım...iyice bi dengem şaştı
su içebilirsin heralde canım. bu sıcakta bide susuzluk çekme.
şuan sen yesende yemesende bebeğin besleniyor hiç merak etme. ama doktorun dediği gibi az az sık sık yemelisin.
ben evde olduğum için rahat davranıyorum. meyve yiyebilirsin bol bol su zaten içiyorsundur, kuruyemiş bulundur yanında. fındık fıstık badem ceviz.. bebeğin için de çok faydalı.
uyku hali bende de çok yoğun.. gündüz kestiriyorum biraz, akşam yine uyku çöküyor. eşim geç geliyor ve onu beklerken sızıyorum bazen:)
bendede var o sürekli gözüm yastıkta yeme içme konusuna bu kadar takılmayın daha gebeliklerimiz çok yeni olduğu için doktor bana bebeğin eksta bir ihtiyacı yok dedi 12. haftaya kadar sonra iki kişilik yemeye başlayacağız sanırım
Kızlar ben şimdi hamile kalmadan önce sigara içiyordumbide bol kahve işyerim stresli yoğun biraz kahve sigara gün geçiyordu hiç acıkmıyordum. şimdi tabi onlar olamayınca gözüm hep yemekte habire bişeyler yiyorum daha şimdiden kesin 2 kilo aldım artık doğuma kadar yarım dünya olurum herhalde
bende sigara içiyodum testte çift çizgiyi gördüm son bi tane yaktım doya doya içtim paketi attım bi dahada içmedim heeee kocişten 1-2 fırt çekiyom aradaama oda benden saklı içiyo evin bi ucunda camda içiyo ben hemen kokuyu alıyom ben daha bulantılar yoğunlaşmadan 2,5 kg almıştım ama verdim bu hafta dr ilk 3 ay değişken kilolarda olabileceğimi söyledi yavaş yavaş düzene giriyomuş bekleyecez bebişim
Benim içinde sigara herşeyimdi .eşim sigara içmiyo evlenmeden önce şart koştum sigaraya karışmicaksın diye.şimdi birileri yanımda yakıyo o iğrenç koku nasıl güzel geliyo anlatamam.utanmasam sigaraya aş ericem:)
Benim içinde sigara herşeyimdi .eşim sigara içmiyo evlenmeden önce şart koştum sigaraya karışmicaksın diye.şimdi birileri yanımda yakıyo o iğrenç koku nasıl güzel geliyo anlatamam.utanmasam sigaraya aş ericem:)
bende çift çizgiyi gördüm son bitane yaktım saonra elveda eşimden fırt çekmekmi valla evi başıma yıkar kendime hakim olamam die saklıyo paketinioysa iççek deilim inanamıyoda kendisi bukadar içerken bırakabildimi ama gerçekten bıraktım içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?