2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnn
bende yarın sabah aç karnına tahlillerimi yaptırcam akşamüzeri de doğru doktora bakalım bu hafta ne kadar büyümüş küçük fasülyem

maşallah git canım gör bebişini mutlu ol gel emii... bende c.tesi gidecegim dr. hayırlı haberlerle döneriz inş..

su içebilirsin heralde canım. bu sıcakta bide susuzluk çekme.

şuan sen yesende yemesende bebeğin besleniyor hiç merak etme. ama doktorun dediği gibi az az sık sık yemelisin.
ben evde olduğum için rahat davranıyorum. meyve yiyebilirsin bol bol su zaten içiyorsundur, kuruyemiş bulundur yanında. fındık fıstık badem ceviz.. bebeğin için de çok faydalı.
uyku hali bende de çok yoğun.. gündüz kestiriyorum biraz, akşam yine uyku çöküyor. eşim geç geliyor ve onu beklerken sızıyorum bazen:)

hee mide yanması çeken arkadaşlar aslında şimdi çekmeniz daha iyi sanki.. ben son ayımda çektim o yanmayı ve çok fenaydı. zaten kocaman bi göbek, iyice ağırlaşmış bi vucut ve reflü şikayeti

hee mide yanması çeken arkadaşlar aslında şimdi çekmeniz daha iyi sanki.. ben son ayımda çektim o yanmayı ve çok fenaydı. zaten kocaman bi göbek, iyice ağırlaşmış bi vucut ve reflü şikayeti

valla bazen hiç geçmeyecek sanıyorum 9 ay çekecekmişim gibi geliyor inş. öylede olmazz

inan bende senin gibiyim iştah olmadığı gibi birde mide yanması var onla uğraşıyorum uyku desen cabası bebişler iyi olsunda bunları çekmeye razıyım ben valla inş. geçecek birkaç ay sonra ...

her an deişiyo hem ruh halim hemde fiziksel halim....sabahtan beri hiç şey yemek istemiyodum şimdi o kadar açımki sanki 10 gündür yemek yememişim....anammm hap kadar yawrunun yaptıklarına bak inşallah geçer yada biz alışırız bu duruma

bendede var o sürekli gözüm yastıkta yeme içme konusuna bu kadar takılmayın daha gebeliklerimiz çok yeni olduğu için doktor bana bebeğin eksta bir ihtiyacı yok dedi 12. haftaya kadar sonra iki kişilik yemeye başlayacağız sanırım

Kızlar ben şimdi hamile kalmadan önce sigara içiyordum bide bol kahve işyerim stresli yoğun biraz kahve sigara gün geçiyordu hiç acıkmıyordum. şimdi tabi onlar olamayınca gözüm hep yemekte habire bişeyler yiyorum daha şimdiden kesin 2 kilo aldım artık doğuma kadar yarım dünya olurum herhalde

vicdanen kendimi kötü hissediyom sanki içerde aç kalıyo gibi...muz ve şeftali yiyodum muz kabız yapıyo geçen arkadaş yazmış şeftalide kabız yapıyomuş onları eleyecem mecbur... karpuz yemekten içim dışım karpuz oldu ve karnım 6 aylık gibi şişiyo çekmecem kuruyemiş ile dolu 3 gündür açamıyom o çekmeceyi midem bulanıyo dün kocişi gönderdim yoğurt almaya uyumuşum zor uyandım zil sesine :13: anında uyumaya başladım halbuki yatak dışında bi yerde uyuyamazdım her yerde uyuyabilirim sanki artık :84:

inşallah yawrum beslenmiştir aç kalmamıştır o günler bi gelse dünyaları yeriz artık

bende sigara içiyodum testte çift çizgiyi gördüm son bi tane yaktım doya doya içtim paketi attım bi dahada içmedim heeee kocişten 1-2 fırt çekiyom arada ama oda benden saklı içiyo evin bi ucunda camda içiyo ben hemen kokuyu alıyom ben daha bulantılar yoğunlaşmadan 2,5 kg almıştım ama verdim bu hafta dr ilk 3 ay değişken kilolarda olabileceğimi söyledi yavaş yavaş düzene giriyomuş bekleyecez bebişim

bu arada çalışan arkadaşlar hem bebeği hem işi olanlar akşam eve gidince ne yiyosunuz ? ne yapıyosunuz ? ben soğandan tiksindim yemek yapamıyom napcam böyle önümüz ramazan kociş oruç tutcak ne yapıp ne yedircem adama annemde yok burda 2-3 ay sonra gelecek ne olacak böyle mideniz bulanmadan yediğiniz şeylerin tüyolarını verirseniz çok memnun olacam

bende aynı konudan müzdaripim malesef hele o soğanın yağda kavrulurkenki kokusunu duydummu bayılcak gibi oluyorum.bugünlerde tek yiyebildiğim zeytin peynir ekmek veya yoğurt

şimdi bide ben alışığımya kahve sigara sanki ayılamıyorum içmeyince canım istiyor o yüzdende hep bişeyler yiyorum aklıma gelmesin diye allahtan daha bulantım falan yok bide olsa yandım bide zaman şöyle hemencecik geçiverse hayırlısıyla

Benim içinde sigara herşeyimdi .eşim sigara içmiyo evlenmeden önce şart koştum sigaraya karışmicaksın diye.şimdi birileri yanımda yakıyo o iğrenç koku nasıl güzel geliyo anlatamam.utanmasam sigaraya aş ericem:)

kızlar ben kurtulduysam bu illetten sizde kurtulurdunuz sigarasız hayatım bomboş geliyodu düşündükçe bırakmadım hiç...ama şimdi allaha şükür kurtuldum tiksiniyorum ohhh beee sigarasız hayat insaın ağzının tadı değişiyo be sabah kalk ağzında bi tuaf tat...sadece arasıra çok sinirlenirsem aklıma vuruyo ama kısa sürede geçiyo eşimde içiyo onun kokusu leş geliyo..umarım hepten kurtulurum doğumdan sorada başlamam...allah kurtarsın hepimizi...

bende çift çizgiyi gördüm son bitane yaktım saonra elveda eşimden fırt çekmekmi valla evi başıma yıkar kendime hakim olamam die saklıyo paketini oysa iççek deilim inanamıyoda kendisi bukadar içerken bırakabildimi ama gerçekten bıraktım içmiyorum

maşallah sana.
bende geçen gün eşim kola içerken canım çekti bi yudum alayım dedim. öyle kızdıki bana :26:
şükürki hiç sigara kullanmadım. offf bide o olsaydı tefe koyar çalardı beni

Valla bende aşılamadan sonra içmedim. Ama test yaptırmadan bir iki gün önce umutsuzluğa kapılıp
bir iki tane içtim ama o da yarısına kadar içmedim bile. Yine de ne olur ne olmaz diye :)
Sonucumu pozitif alıncada son bir sigara içtim ve ondan sonra da ağzıma bile sürmedim.
Eşim içiyo valla dediğiniz gibi öyle iğrenç kokuyorki o sigara.
İnşallah da hep böle gider hiç canımız istemez.
Canınız sigara istediğinde
Bebeğinizin içerde o sigara dumanında boğulup nefes almaya çalıştığını düşünün.
O zaman emin olun içemeyeceksiniz bence

herkese günaydın....
dün internetten kapsamlı bi araştırma yaptım...içim bi nebzede olsa rahatladı...ama hala endişelerim var...
bu konuyla sizleri sıkmak istemiyorum...
benim su gibi akıntım var sizdede var mı acaba?
hele bugün sabah sıcak sıcak bi geldi kanamam geldi sandım aklım çıktı...
allahım sen bizlere yardım et...yavrularımızı sağlıklı bi şekilde bizlere bağışla....AMİİİİİNNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…