- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.281
herkese günaydın....
dün internetten kapsamlı bi araştırma yaptım...içim bi nebzede olsa rahatladı...ama hala endişelerim var...
bu konuyla sizleri sıkmak istemiyorum...
benim su gibi akıntım var sizdede var mı acaba?
hele bugün sabah sıcak sıcak bi geldi kanamam geldi sandım aklım çıktı...
allahım sen bizlere yardım et...yavrularımızı sağlıklı bi şekilde bizlere bağışla....AMİİİİİNNN..
bu arada çalışan arkadaşlar hem bebeği hem işi olanlar akşam eve gidince ne yiyosunuz ? ne yapıyosunuz ? ben soğandan tiksindim yemek yapamıyom napcam böyle önümüz ramazan kociş oruç tutcak ne yapıp ne yedircem adama annemde yok burda 2-3 ay sonra gelecek ne olacak böylemideniz bulanmadan yediğiniz şeylerin tüyolarını verirseniz çok memnun olacam
Benim içinde sigara herşeyimdi .eşim sigara içmiyo evlenmeden önce şart koştum sigaraya karışmicaksın diye.şimdi birileri yanımda yakıyo o iğrenç koku nasıl güzel geliyo anlatamam.utanmasam sigaraya aş ericem:)
Valla bende aşılamadan sonra içmedim. Ama test yaptırmadan bir iki gün önce umutsuzluğa kapılıp
bir iki tane içtim ama o da yarısına kadar içmedim bile. Yine de ne olur ne olmaz diye :)
Sonucumu pozitif alıncada son bir sigara içtim ve ondan sonra da ağzıma bile sürmedim.
Eşim içiyo valla dediğiniz gibi öyle iğrenç kokuyorki o sigara.
İnşallah da hep böle gider hiç canımız istemez.
Canınız sigara istediğinde
Bebeğinizin içerde o sigara dumanında boğulup nefes almaya çalıştığını düşünün.
O zaman emin olun içemeyeceksiniz bence
günaydın sibelcim..
tam kan sayımı filan mı yapılacak?
ben geçen gün bebişimi usg de görmek için gittiğim hastaneye devam etmiycem. ama daha hastaneye de karar veremedim. eşimin izinli olmasını bekliyorum.
o yüzden de hala test mest bişey yapılmadı
ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiorum zararlı deil demişti dr. tabi sadece 1 fincanı geçmemek kaydıyla. neskafeyi bıraktm ama hep gözümün önünde..okAdar canm istioki anlatamam.
valla bende çok içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi benim dr. yasak demişti bana onun için hiç içmiyorum ne yapalım bebiş doğana kadr içmeyiveririm bendeben hergün 1 fincan türk kahvesi içiorum zararlı deil demişti dr. tabi sadece 1 fincanı geçmemek kaydıyla. neskafeyi bıraktm ama hep gözümün önünde..okAdar canm istioki anlatamam.
evet cnm tm kan sayımı toxoplasma ve rubella bir de hepatit testleri yapılacak ama şimdi geldim ben de acıbadem e gittim 986 tl istedi şaştım kaldım ya
o yüzden doğum doktoruma gitmeye karar verdim artık o kadar da enayi gibi veremem
benimde tek alışkanlığım kahve. çay içmem çünkü ve şekerde kullanmam. günde 2 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum sadece
birde günde 1 veya 2 bardak sağlık için kefir içiyorum. hergün hurma yiyorum. faydalı şeyler.
evet cnm tm kan sayımı toxoplasma ve rubella bir de hepatit testleri yapılacak ama şimdi geldim ben de acıbadem e gittim 986 tl istedi şaştım kaldım ya
o yüzden doğum doktoruma gitmeye karar verdim artık o kadar da enayi gibi veremem
benimde tek alışkanlığım kahve. çay içmem çünkü ve şekerde kullanmam. günde 2 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum sadece
birde günde 1 veya 2 bardak sağlık için kefir içiyorum. hergün hurma yiyorum. faydalı şeyler.
yakaladımmmmmmmmmmmmneyse yenii topicinn hayırlı ugurlu oosunn bebemm... benn orda sıkıntı olcagını tahmin ettigim içinn 2 aydırr subat anneleri topicindeyimm..bi zayıflamaya bi annelere gidip gidipp geliommm ayy hugocumm hamişş hugocumm benimmmm enn fit hamişimm benimmmm bu aradaaa martt annelerinedeee sevgilerrrr subat 2012 annelerindenn
hee burayada takılıyorum. kiloları verdik hamile kaldık. yakında sporada başlarız tam olur. hamile pilatesi cdsi alcem ayrıyetten yürüyüş ve ağırlıkla kol göğüs çalışcem sonra sarkıyo :97:
sağlıklı beslenerek bebiş bekliyoruz allah nasip ederde bi sorun çıkmazsa
ekşi ayran gibi cnm ben cok beyeniyorum cunkü bu ara ayranadacok düşkünüm...bugüne kadar kefiri hiç denemedim cnm tadı hakkında fikrim yok. içmek istiorum ama bu ara bulantılarım olduğu için cesaret edemiorum tiksinirim fln die. naoıcam bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?