2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemde nasıl su gibi gerçi çok sıcak zaten nemli dolanıyorum sanki yapış yapışım bebişim bana dr dediki nette her okuduğunuza çok güvenmeyin aklına takılan her konuda dr danışın dedi.....

selam kızlar mide yanmalarına karşı kefiri tavsiye edebilirim faydaları saymakla bitmez günde 2 bardak içiyorum ben.
sigara konusunda ise eltim içti hamileyken çocuklarında doğuştan reflü ve astım oldu. hele büyük oğl konuşurken çocuğun sesi kısılıp gidiyo malesef. ve hayatınıda olusuz etkiliyo
burda herkes bilinçli kimse bebişine zarar verecek bişey yapmaz eminim. ben sadece sigarayı unutun diye diyorum. hem gebelikte hemde gebelik sonrası emzirme döneminde kesinlikle bir nefes bile almayın. sigaradan bikaç nefes bile gün içinde çekseniz bırakamazsınız ve bebek duman içinde kalır. gebeliğin erken dönemlerinde zaten çok önemli organlar oluşuyo filan o dönemde çok çok sakıncalı. aman bi nefes bile almayın

valla canım ben o konuda şanslıyım birazcık kız kardeşim bende kalıyor sağolsun yemeğimizi evin temizliğini falan hallediyor kendisi ben sadece yemek yeme kısmıyla ilgileniyorum hoş onuda yiyemiyorum zaten

çok doğru dedin canım bende çok içiyodum paket paket hemde kahve desen cabası ama şimdi hiç birini aramıyorum eşimde içiyor üstelik tiksinmedimde üstelik insan bırakmak istediğinde emin olun bırakıveriyor....

ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiorum zararlı deil demişti dr. tabi sadece 1 fincanı geçmemek kaydıyla. neskafeyi bıraktm ama hep gözümün önünde..okAdar canm istioki anlatamam.

evet cnm tm kan sayımı toxoplasma ve rubella bir de hepatit testleri yapılacak ama şimdi geldim ben de acıbadem e gittim 986 tl istedi şaştım kaldım ya
o yüzden doğum doktoruma gitmeye karar verdim artık o kadar da enayi gibi veremem

ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiorum zararlı deil demişti dr. tabi sadece 1 fincanı geçmemek kaydıyla. neskafeyi bıraktm ama hep gözümün önünde..okAdar canm istioki anlatamam.

benimde tek alışkanlığım kahve. çay içmem çünkü ve şekerde kullanmam. günde 2 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum sadece
birde günde 1 veya 2 bardak sağlık için kefir içiyorum. hergün hurma yiyorum. faydalı şeyler.

valla bende çok içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi benim dr. yasak demişti bana onun için hiç içmiyorum ne yapalım bebiş doğana kadr içmeyiveririm bende

wayy canına o kadarmı tutuyormuş çok fazla yahu devlet karşılamıyomuymuş neymiş bana bu yahu sanki yeniden tüp bebek yaptıracagız

bugüne kadar kefiri hiç denemedim cnm tadı hakkında fikrim yok. içmek istiorum ama bu ara bulantılarım olduğu için cesaret edemiorum tiksinirim fln die. naoıcam bilmiorum

abboowwww nasıl bi fiyattır o öyle yaaa.. üstüne biraz daha katıp bebişine odasını hazırlarsın.

yakaladımmmmmmmmmmmm neyse yenii topicinn hayırlı ugurlu oosunn bebemm... benn orda sıkıntı olcagını tahmin ettigim içinn 2 aydırr subat anneleri topicindeyimm..bi zayıflamaya bi annelere gidip gidipp geliommm ayy hugocumm hamişş hugocumm benimmmm enn fit hamişimm benimmmm bu aradaaa martt annelerinedeee sevgilerrrr subat 2012 annelerindenn

canım araştırma ve uygulama hastanelerinde ücretsiz yapılıyo eğer sağlık güvencen varsa. ben iki hafta önce smear testi yaptırdım ücretsiz. çok ilgileniyorlar. araştırma hastanesi olduğu için herşeyi araştırıyorlar. ben jinekoloğada öraya gidiyorum memnunum çok ilgileniyo çünkü
ama ilerde memnun kalmazsam değiştiririm tabiki ama şimdilik memnunum

hee burayada takılıyorum. kiloları verdik hamile kaldık. yakında sporada başlarız tam olur. hamile pilatesi cdsi alcem ayrıyetten yürüyüş ve ağırlıkla kol göğüs çalışcem sonra sarkıyo :97:
sağlıklı beslenerek bebiş bekliyoruz allah nasip ederde bi sorun çıkmazsa

kefirin tadı güzel bence. hafif buruk bi tadı var. ilk baş garip geliyo sonra alışıyorsun. meyveli olanlarıda var ama onlarda ilave şeker filanda var. ben kefiri kendim mayalıyorum

yaparsın sn kuzumm ebru sallı kimin fit ve sksüü bi anne olcennnn senn bende cd alabilirim artık 3 ay bitiyo düsük riski azaldı yanii.. salı sorucam tekrar hadi sana ii muhabbetler balımm

merhaba hanımlar.. sigara hakkındaki yazışmaları okudum sigara kullanmıyorum ama eşim kullanıyor ve sigara kokusunu aldığımda yanıma yaklaştırmıyorum önceden rahatsızlık duymuyodum ama şimdi acaip tiksiniyorum ve bu duruma çok üzülüyorum.. sadece sigara da değil tüm kötü kokulara karşı tiksinme var normalde mide bulantım yok ama koku hassasiyeti işte.. bi de vücudum çok sıcak ateşim var gibi sürekli yanma hissi var halsizlik de artısı... şimdilik evdeyim ama okullar açılınca nasıl dayanıcam bilmiyorum allah çalışan anne adaylarının yardımcısı olsun onlar için çok daha zor olsa gerek... akıntı konusunda doktora sormuştum bu dönemde artış göstermesi çok normal endişe etme kanama olursa bilgi verirsin demişti çok şükür şimdiye kadar olmadı

ya acıbadem e zaten genelde özel sigortası olanlar gidiyor.ben ssk lıyım ama orda indirim yok doktor iyi diye katlnıyordum 2-3 haftada bir 150tl muayeneye ama bu test olayı kapak oldu artık ne saçma birşey yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…