2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 3 aydan sonra düşük vs riskimiz kesin azalıyormu?

merhaba arkadaşlar gün boyu dışardayım hava alanına falan gittim halamları uğurlamaya ardından bir alışveriş merkezinden hamile kıyafeti baktım kendime bir uzun kollu bir kısa kollu tişört aldım bir de etek aldım pantolonların küçük bedenleri yokmuş alamadım. eve geldim o kadar yorgun düşmüşüm ki hemen uyumuşum yeni kalktım. mide bulantısını bastırmak için sabahtan beri 3 tane çubuk kraker yedim şiştim kaldım ya

cnm 3 aydan sonra düşük vs riskimiz kesin azalıyormu?

büyük çoğunlukla azalıyor canım. Çok önemli bi sorun çıkmazsa. İnşallah kimselerin çıkmaz da hepimiz sağ salim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allah'ın izniyle.

ooohhh yeni cicilerini güle giy canım. ben daha hiiiç bişey almadım. Geçen bi LCWya baktım dediğin gibi bedeni kalmamıştı alamadım.
kızımda da zaten pek bişey almamıştım. şuan zaten herşey tiril tiril..
kış içinde ne almalı şuan hiç bilmiyorum

aynen öyle canım dökülüyoruz wallahi ama napalım elimizde değil ki
şu 1.5 ayı da bi atlatalım inş herşey daha güzel olcak artık yawas yawas cinsiyetleri öğrenmeye başlarız ayy ne güzel yaa bi an önce gelsin o günler......

bende pantalon almayı istiyorum çünkü kilo aldım ben gebelikten değil yemekten o yüzden normal pantalonlarım çok sıkıyor bende daha bulantı falan yok habire ne bulursam yiyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 228627
kızlar benim kese bu 5+6 haftalık ...
sizce normal mi?
çok canım sıkılıyor benim...
doktor hiç yakınlaştırmadan baktı pek önemsemedi zaten...
sizi sıkmak istemiyorum ama umutlarımda iyice tükendi...kendimi teselli edemiyorum...
fikrinizi açıkca söyleyin lütfen çünkü doktora hazırlıklı gitmek istiyorum...

canım biz tabi böyle bakınca anlayamayız ama ltf böyle düşünme neden olumsuz düşünüyorsun bence görünecek bebeğin allahın izniyle göreceksin şu an sıkılarak daha çok zarar vereceksin bebeciğe rahat ol dua et rabbim hayırlısını yazmıştır merak etme sen

kendime engel olamıyorum canım yaa...inşallah boşuna üzülüyorumdur....yarın gitcem başka bi doktora...
tüpçüme gitcektim ama muayene 190 tl olduğunu duyunca vazgeçtim...
rabbim inşallah bebeklerimizi bizlere bağışlar...yüreğim yangın yerine döndü yemin ederim...ama şimdi daha iyiyim..eşim sağolsun çok destek oluyor...
güzel allahım hayırlısını versin...

Slmmm anne adayları bende dahil olayım dedim topiğinize polyanna cım eline sağlık çok hoş bi topik olmuş benim hesabıma göre beklenen doğum tarihim (satıma göre)28 şubat dr da mart başı diyor şuan dr a göre 7 w 6 d günlük allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar maalesef ben ara ara kola tükettim umarım bişey olmazsa çok aşırı deil ama tükettim bide çay inşş bişey olmaz bu konuda bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfen:)

Arkadaşlar merhaba ben de inşallah mart annesi olacağım. 4+6 yım artık sanırım. Son adet tarihim 18 Haziran. Muhtemel doğum tarihim 24 Mart. Cumartesi günü doktor randevum var, umarım kese görünür. Çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum daha doğrusu endişeliyim. Bir an önce inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım.

salı günü dr kontrolüm wardı bebişimin pıt pıtlarını duydum ve gördüm
RABBİM herkese nasip etsin inş.....
böyle güzel bi ses yok dünyada....
maşallahhh canım darısı bizlere olsun inş...
hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş... fazla tüketmediysen bir şey olmaz sanırım bundan sonra dikkat edersin canım...

Hoşgeldin canım sende aramıza Allahım bebişini korusun inş. en kısa zamanda kesenide kalp atışlarınıda görür rahatlarsın canım

günaydııııın benimde 9.30 da randevum var 2. randevu hemogram torch hepatit b ve c kanama profili gibi testler yapılcakmış aç mı gitmem gerekio bilmiorum ama ben biraz yedim bu testleri yaptıranlar varmıııı

Canım keşke aç gitseydin daha iyi olurdu.

sabah 8.30 da yedim azıcık ekmekle peynir şimdi yine acıktım bide folikle demir ilaçlarımı içmedim işi olurmu

Canım en az 8 saatlik açlık gerekiyor. Tabi tok karnına alıyorlar mı tahlilleri bilmiyorum ama söyle sabah yediğini.
Testlerin yanıltıcı çıkmasın

günaydınlar herkeseee...
yine uykusuz bir gecenin ardından yorgun argın baygın bi halde evin içinde dolanıyorum. gündüz hep uyuduğum için gece fazla uyuyamıorum hemde çok sıcak zaten pişiyoruz.. bu ara eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz canım ona da çok sıkkın kızlar yaa bebişimi üzmek istemiorum ama moralim çok bozuk şuan bebişlerimiz henüz çok minikler bizim üzgün ve stresli olmamız yine de etkilermi onları???

amin canım inşallah bugün güzel haberler alırız senden dualarımız seninle hayırlısıyla inşallah rabbime emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…