- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.341
topikcek uyuyoruz zaten canımüstüne bide çok sıcak hava hiiç çekilmiyor.
ben o usg kağıdına kaç kez baktığımı bilmiyorum.. TEK, CANLI FETUS yazısını onlarca kez okumuşumdur.. Şükürler olsun Rabbime. evet ilk 3 ayı atlattık mı dediğin gibi rahata ereriz inşallah. Rabbim hepimizin minik mucizelerini korusun.
cnm 3 aydan sonra düşük vs riskimiz kesin azalıyormu?
merhaba arkadaşlar gün boyu dışardayım hava alanına falan gittim halamları uğurlamaya ardından bir alışveriş merkezinden hamile kıyafeti baktım kendime bir uzun kollu bir kısa kollu tişört aldımbir de etek aldım pantolonların küçük bedenleri yokmuş alamadım. eve geldim o kadar yorgun düşmüşüm ki hemen uyumuşum yeni kalktım. mide bulantısını bastırmak için sabahtan beri 3 tane çubuk kraker yedim şiştim kaldım ya
topikcek uyuyoruz zaten canımüstüne bide çok sıcak hava hiiç çekilmiyor.
ben o usg kağıdına kaç kez baktığımı bilmiyorum.. TEK, CANLI FETUS yazısını onlarca kez okumuşumdur.. Şükürler olsun Rabbime. evet ilk 3 ayı atlattık mı dediğin gibi rahata ereriz inşallah. Rabbim hepimizin minik mucizelerini korusun.
merhaba arkadaşlar gün boyu dışardayım hava alanına falan gittim halamları uğurlamaya ardından bir alışveriş merkezinden hamile kıyafeti baktım kendime bir uzun kollu bir kısa kollu tişört aldımbir de etek aldım pantolonların küçük bedenleri yokmuş alamadım. eve geldim o kadar yorgun düşmüşüm ki hemen uyumuşum yeni kalktım. mide bulantısını bastırmak için sabahtan beri 3 tane çubuk kraker yedim şiştim kaldım ya
büyük çoğunlukla azalıyor canım. Çok önemli bi sorun çıkmazsa. İnşallah kimselerin çıkmaz da hepimiz sağ salim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allah'ın izniyle.
Eki Görüntüle 228627
kızlar benim kese bu 5+6 haftalık ...
sizce normal mi?
çok canım sıkılıyor benim...
doktor hiç yakınlaştırmadan baktı pek önemsemedi zaten...
sizi sıkmak istemiyorum ama umutlarımda iyice tükendi...kendimi teselli edemiyorum...
fikrinizi açıkca söyleyin lütfen çünkü doktora hazırlıklı gitmek istiyorum...
canım biz tabi böyle bakınca anlayamayız ama ltf böyle düşünme neden olumsuz düşünüyorsun bence görünecek bebeğin allahın izniyle göreceksin şu an sıkılarak daha çok zarar vereceksin bebeciğe rahat ol dua et rabbim hayırlısını yazmıştır merak etme sen
maşallahhh canım darısı bizlere olsun inş...salı günü dr kontrolüm wardı bebişimin pıt pıtlarını duydum ve gördüm
RABBİM herkese nasip etsin inş.....
böyle güzel bi ses yok dünyada....
hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş... fazla tüketmediysen bir şey olmaz sanırım bundan sonra dikkat edersin canım...Slmmm anne adayları bende dahil olayım dedim topiğinize polyanna cım eline sağlık çok hoş bi topik olmuş benim hesabıma göre beklenen doğum tarihim (satıma göre)28 şubat dr da mart başı diyor şuan dr a göre 7 w 6 d günlük allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar maalesef ben ara ara kola tükettim umarım bişey olmazsa çok aşırı deil ama tükettim bide çay inşş bişey olmaz bu konuda bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfen:)
Arkadaşlar merhaba ben de inşallah mart annesi olacağım. 4+6 yım artık sanırım. Son adet tarihim 18 Haziran. Muhtemel doğum tarihim 24 Mart. Cumartesi günü doktor randevum var, umarım kese görünür. Çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum daha doğrusu endişeliyim. Bir an önce inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım.
günaydııııın benimde 9.30 da randevum var 2. randevu hemogram torch hepatit b ve c kanama profili gibi testler yapılcakmış aç mı gitmem gerekio bilmiorum ama ben biraz yedim bu testleri yaptıranlar varmıııı
Canım keşke aç gitseydin daha iyi olurdu.
sabah 8.30 da yedim azıcık ekmekle peynir şimdi yine acıktım bide folikle demir ilaçlarımı içmedim işi olurmu
kendime engel olamıyorum canım yaa...inşallah boşuna üzülüyorumdur....yarın gitcem başka bi doktora...
Tüpçüme gitcektim ama muayene 190 tl olduğunu duyunca vazgeçtim...
Rabbim inşallah bebeklerimizi bizlere bağışlar...yüreğim yangın yerine döndü yemin ederim...ama şimdi daha iyiyim..eşim sağolsun çok destek oluyor...
Güzel allahım hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?