2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş. canım ben de senin gibiyim yarın dr randevum var ve ben de daha cinsiyeti kesin bilmiyorum inş. hayırlısı olur mutlu olarak ayrılırız dr.dan.

bende üye oldum ama herhangi biryerde adresimi sormadı, daha sonramı soruyor adresi mail ile fln?

canım benimkinide sormamıştı bende burdan gördüm ve milupa adresine girdim şifremi girerek sağ üst köşede ismimiz yazıyo ona tıklamalısın muhakkak.orda bilgilerimi güncelle var oraya girdim veadres kısmına adresimi yazdım.bebekle ilgili bi değişimde varsa örneğin: gününü 1 hafta geçti misal orayada bi değişiklik yapmak istiyorsan bebeğimin bilgilerini güncelle var oraya tıkla

canım senin ve güzel bebeğin için dua edicemm
allahın izniylee bişeycik çıkmaz bebişindee

sağolasın hugocumm
Rabbim senin evladınıda korusun sağlıkla sana bağışlasın

merhaba arkadaşlar
renkli ultrasona kaçıncı haftada giriliyo

canım renkli ultrasona her zaman bakılabilir
ama kasdettiğin detaylı ultrason ise benim doktorum 21-21 haftada gel dedi
yani o zaman bakıcak

kızlar bel ağrısı şikayetiniz var mı ?

benim hemen hemen hergün ağrıyor ilerleyen aylardada dahada artıcak değil mi?
bnmde Ağrıyor cnm biraz fazla ayakta durunca özellikle

cnm bn 21 haftalık oldum geçen haftalarda daha az hissediyordum 3 4 günde anca ama şimdi hergün hissedebiliyoum

arkadaşlar bebek için hazırlıklara başladınız mı ben bi hırka öreyim dedim minicik oldu.aslında örmek istiyorum ama olmuyor ne yapsam..battaniye de istiyorum..

ben yapamıyorım çok istiyorum ama maalesef ...annem yapıyor bişeyler
merhaba arkadaşlar
renkli ultrasona kaçıncı haftada giriliyo

cnm bnm bildiğim 18 ile 24 haftalar arasında yapılyor

canım bende de var aynısı.zaten belimde kayma vardı önceden de.şimdi iyice başladı.pilates fln mı yapılabilir aslında.ama ben de bilmiyorum ne olacak sonu!!!!!!

geçmiş olsun canım bel kayması için
benim bildiğim belimde bir sorun yok ama özellikle akşamlaro çok ağrım oluyor
pilatesin beline yararı olur mu kayma varsa ?

inş. canım ben de senin gibiyim yarın dr randevum var ve ben de daha cinsiyeti kesin bilmiyorum inş. hayırlısı olur mutlu olarak ayrılırız dr.dan.

canım yarın benimde dr randevum var aslında bugün gidicektim ama drun toplantısı olunca yarına kaldı herkes hayırlı haberlerle dner inşaAllah bende daha cinsiyetini öğrenmedim dün gecede uyku tutmadı heycandan bu gecede tutmaz :)

herkese iyi geceler

Beni de uyku tutmuyor merak heyecan karmakarisgm hepimiz mutlu haberlerle donelim insallah.

tetonoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.

Benim 16.haftada oldu, 2.asi da 1 ay sonra dendi onu da yaptircam onumuzdeki hafta

günaydın kızlarrr son iş günü hafta sonu geldi çok şükür yarın bebişlerimi görmeye gidecegiz çok özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…