- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.421
arkadaşlar misafirim var o yüzden giremiyorum.
inşallah güzel sonuçlar yazdığın iletiniide görürüz canım:)
benimkide o haftalarda 170 gr dı .Dktrum çok normal demişti.
sağoll canımm
inşallah hep güzel haberler paylaşmak nasip olur hepimize
canım sağsalim atlatmana çok sevindimm
en kısa zamandaa güzel sağlıklı haberlerini alırsınn canımm
yelek çok kullanışlı oluyo diyolar.hem örmesi de kolay:) minicik hırkasını da doğduğunda giydirirsin hem soğuk olcak mart ayyyyyyyy ne cici olmuştur kim bilir???bizimkinin de cinsiyeti belli olsa da ben de yapsam bi şeyler. çoooooooookkkk heyecanlıyım yarın görcem bebişimiiii inşallah bu sefer gösterirr yaaaa
kızlar dua edin de yarın hiç bi pürüz çıkmadan dönelim doktordan.benim dualarım da sizlerle.........
bende üye oldum ama herhangi biryerde adresimi sormadı, daha sonramı soruyor adresi mail ile fln?
sağol hugocumm ve sevgili çitlenbikk
baya heyecanlı ve gergin bir gün atlattım inşallah sonu güzel ollur
Biraz alakasız bir konu olucak ama profil resmi nasıl ekleniyor kızlar?Bulamadım bir türlü.
canım senin ve güzel bebeğin için dua edicemm
allahın izniylee bişeycik çıkmaz bebişindee
merhaba arkadaşlar
renkli ultrasona kaçıncı haftada giriliyo
bnmde Ağrıyor cnm biraz fazla ayakta durunca özelliklekızlar bel ağrısı şikayetiniz var mı ?
benim hemen hemen hergün ağrıyor ilerleyen aylardada dahada artıcak değil mi?
ya kızlar 17 haftalık oldum bebek 17+4 te ya üç gündür hareket hissedemiorum ben arada gerginlik bi iki tıklama oldu o kadar normalde her akşam yedi gibi başlardı yada ben kas kasılmasını mı hareket olarak algılıodum bi problem varmıdır doktora mı gitsem sizce? doktorada baya uzağım evimde diilim çünkü ya sizdede öyle olan varmı uyuyarakmı büyüorlar bunlar hayır olumsuz bişide yaşamadım ama sizce lütfen yardım edinnnn
arkadaşlar bebek için hazırlıklara başladınız mı ben bi hırka öreyim dedim minicik oldu.aslında örmek istiyorum ama olmuyor ne yapsam..battaniye de istiyorum..
merhaba arkadaşlar
renkli ultrasona kaçıncı haftada giriliyo
canım bende de var aynısı.zaten belimde kayma vardı önceden de.şimdi iyice başladı.pilates fln mı yapılabilir aslında.ama ben de bilmiyorum ne olacak sonu!!!!!!
inş. canım ben de senin gibiyim yarın dr randevum var ve ben de daha cinsiyeti kesin bilmiyorum inş. hayırlısı olur mutlu olarak ayrılırız dr.dan.
tetonoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.
20 dıye bılıorum kısmetse bızımde 3 haftamız var ordn bılıorum yanı:))) aslında 20. hafta dıye bı kaıde yokmus yaaa 3. aydn sonra herhangı bı donemde yaptırılabılrmıs yanı.
slm arkadaşlar benimde oğlum olucak inş benide eklerseniz sevinirim :)[/QUOT
Hosgeldin canim
Pollyannaacim ben de araniza yeni katildm listeye eklersen sevinirim.iyiki bu basligi acmisshn emegine saglikarkadaşlar misafirim var o yüzden giremiyorum.
geçmiş olsun canım bel kayması için
benim bildiğim belimde bir sorun yok ama özellikle akşamlaro çok ağrım oluyor
pilatesin beline yararı olur mu kayma varsa ?
Sagolasin cnm.yarin daniscam doktora.ortopedist faydasi olmaz surekli dikkat etmen lazim demisti.annemin diyetisyeni olur mu oyle sey durusu duzelttigi icin beli rahatlatir dedi.bakalim kadin dogumcu ne dicek:)ama bence f.aydasi oluyodur.tek basima yapmak istemiyorum salonda bulamadm aklima yatan olee istee...
Beni de uyku tutmuyor merak heyecan karmakarisgm hepimiz mutlu haberlerle donelim insallah.canım yarın benimde dr randevum var aslında bugün gidicektim ama drun toplantısı olunca yarına kaldı herkes hayırlı haberlerle dner inşaAllah bende daha cinsiyetini öğrenmedim dün gecede uyku tutmadı heycandan bu gecede tutmaz :)
herkese iyi geceler
tetonoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?