- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.441
canım özeltme kendini çok misafirlerini gönder bekliyoruz burda seni hem bebişlerinide yorma kendinide dikkat et emii...arkadaşlar misafirim var o yüzden giremiyorum.
benimde var bel ağrım çok sık olmasada ara ara giriyor bir süre devam ediyor göbek çıktıkca bel ağrısı oluyomuş canımmmkızlar bel ağrısı şikayetiniz var mı ?
benim hemen hemen hergün ağrıyor ilerleyen aylardada dahada artıcak değil mi?
bende üye oldum ama herhangi biryerde adresimi sormadı, daha sonramı soruyor adresi mail ile fln?
günaydın kızlarrr son iş günü hafta sonu geldi çok şükür yarın bebişlerimi görmeye gidecegiz çok özledimmm
ben cok kotu oksuruyorum yaaa.....
öksürürken karnım kasıklarım heryerım kasılıyo, dun gece bı uyandım uykumda nasıl delı gıbı öksuruyorum bı baktım karnım falan heryerım kasılmıs. çok ta korkuyorumıhlamur bal grıbı kestı ama oksurugum kaldı tavsiyesi olan varmı kızlar.
Dunden beri aglama panik stres . Bunu yasamayan bilemez rabbim kimseyede yasatmasin. Benim kafama Takma sebebim bu kist kuculup yok olsa bile dogduktan sonra fiziksel aktivetelerine bir yan etki yaratirmi. Ne bilim yurumesine cignemesine konusmasina ...sonucta beyin her hareketin merkezi.. Kizlar ne bilim yaaa 24 haftaya kadar kuculmesini nasil bekleyecem. Bu arada 3 Lu tarama kan testim temiz cikti
Dunden beri aglama panik stres . Bunu yasamayan bilemez rabbim kimseyede yasatmasin. Benim kafama Takma sebebim bu kist kuculup yok olsa bile dogduktan sonra fiziksel aktivetelerine bir yan etki yaratirmi. Ne bilim yurumesine cignemesine konusmasina ...sonucta beyin her hareketin merkezi.. Kizlar ne bilim yaaa 24 haftaya kadar kuculmesini nasil bekleyecem. Bu arada 3 Lu tarama kan testim temiz cikti
Kizlar gunaydin...Sony da turkiyrdeyim. Hasret gecici de olsa bitti. Dun usg ye Girdim ailemin yaninda kotu bir haberle sarsildim. Bebegimin beninde Kortel pleksus sanirim dogru hatirliyorum kist oldugunu soyledi.zamanla yok olacagini soyledi. Fizyoljik oldugunu da ekledi.kendi ogluna hamileyken de onda da cikmis. 24 cu haftada yok olmus. Ben epeydir kk ya giremiyorum. Siz de veya cevrenizde bu durumla karsilasan var mi??
günaydın kızlarrrr..bugün cumaa..yuppiiii...2 gün devrilip yatma zamanııı:)
Günaydınnnn.. Cumaları seviyorum
Kizlar gunaydin...Sony da turkiyrdeyim. Hasret gecici de olsa bitti. Dun usg ye Girdim ailemin yaninda kotu bir haberle sarsildim. Bebegimin beninde Kortel pleksus sanirim dogru hatirliyorum kist oldugunu soyledi.zamanla yok olacagini soyledi. Fizyoljik oldugunu da ekledi.kendi ogluna hamileyken de onda da cikmis. 24 cu haftada yok olmus. Ben epeydir kk ya giremiyorum. Siz de veya cevrenizde bu durumla karsilasan var mi??
aynen öleee..bide hastayımm 2 gün çıkmicam yataktannn..kocacım baksın banaa:))
Geçmiş olsun( sabah bende kalktım nefes alamıyorum ciğerlerim dolu gibi.. Çok korktum üşütcem diye ama şimdi biraz hafifledi.. Dün akşam eve yürürken acaip bi duman vardı havada onu solumaktan herhalde doldu ciğerlerim ( Ankara'nın kış havasını hiç sevmiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?