2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar misafirim var o yüzden giremiyorum.
canım özeltme kendini çok misafirlerini gönder bekliyoruz burda seni hem bebişlerinide yorma kendinide dikkat et emii...
kızlar bel ağrısı şikayetiniz var mı ?

benim hemen hemen hergün ağrıyor ilerleyen aylardada dahada artıcak değil mi?
benimde var bel ağrım çok sık olmasada ara ara giriyor bir süre devam ediyor göbek çıktıkca bel ağrısı oluyomuş canımmm
bende üye oldum ama herhangi biryerde adresimi sormadı, daha sonramı soruyor adresi mail ile fln?

milupadan banada geldi ürünler çok güzeller hoşuma gitti yani hediye çekleri falanda var güzel birşeyyy

ben cok kotu oksuruyorum yaaa.....
öksürürken karnım kasıklarım heryerım kasılıyo, dun gece bı uyandım uykumda nasıl delı gıbı öksuruyorum bı baktım karnım falan heryerım kasılmıs. çok ta korkuyorum ıhlamur bal grıbı kestı ama oksurugum kaldı tavsiyesi olan varmı kızlar.

GUnaydin kizlar nasilsiniz
Doktora gidecek olanlar hayirli haberlerle gelirsiniz inşallah
Bizimde salı gunü kontrolumuz ah bı gelse :)) bebeğimi ozledim

günaydın kızlar. nasılsınız? doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirsiniz umarım.
haftanın son iş günü çok güzel.

Kizlar gunaydin...Sony da turkiyrdeyim. Hasret gecici de olsa bitti. Dun usg ye Girdim ailemin yaninda kotu bir haberle sarsildim. Bebegimin beninde Kortel pleksus sanirim dogru hatirliyorum kist oldugunu soyledi.zamanla yok olacagini soyledi. Fizyoljik oldugunu da ekledi.kendi ogluna hamileyken de onda da cikmis. 24 cu haftada yok olmus. Ben epeydir kk ya giremiyorum. Siz de veya cevrenizde bu durumla karsilasan var mi??

Dunden beri aglama panik stres . Bunu yasamayan bilemez rabbim kimseyede yasatmasin. Benim kafama Takma sebebim bu kist kuculup yok olsa bile dogduktan sonra fiziksel aktivetelerine bir yan etki yaratirmi. Ne bilim yurumesine cignemesine konusmasina ...sonucta beyin her hareketin merkezi.. Kizlar ne bilim yaaa 24 haftaya kadar kuculmesini nasil bekleyecem. Bu arada 3 Lu tarama kan testim temiz cikti

günaydın kızlarrr son iş günü hafta sonu geldi çok şükür yarın bebişlerimi görmeye gidecegiz çok özledimmm

güzel haberlerle gel inşallah

canım bende aynı sen gibiydim beni tavuk suyu çorba ayağa kaldırdı
tavuk suyunda penislin etkisi varmış bu bilimsel olarak ıspatlanmış
ben günde 3-4 kase çorba içtim süper balagam söktürüyor ve rahatlatıyor
canım birde ballı süt iç oda çok iyi geliyor
çok geçmiş olsun şifa buılursun inşallah tez vakitte

canımm benim işyerinde bir arkadaşımın öçocuğunda vardı
hamileliğin ilerleyen haftalarında yok oldu ve çok sağlıkla geldi dünyaya
sende sıkma canını ben bu durumu çok duydum sonradan yok oluyor gönlün rahat olsun

cnm benım kendını nekadar sıkarsan bebegınıde okadar uzersın. sabırla dua ederek bekle.
allah mınıcık yavrunu korur saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah.

canım çok geçmiş olsun ben duymadım böyle birşeyi ama bol bol dua et canım inş. hiçbişey olmaz bebişine sağlıklı sıhhatli doğar sevindirir annecigini

limonlu kek..çok üzüldüm..umarım bebiş hemen sağlığına kavuşur..sende biraz olsun kendini rahatlatmaya çalış..daha çok sıkıyosun çocuğu üzülerek..

Herkese günaydın,
limonlu kek içini ferah tut bebeğin geyat sağlıklı dünyaya gelir inş.
Dr gidecek arkadaşlar inş.güzel haberlerle gelirsiniz....

hoşgeldin canim epeydir girmiyordun. yurtdışında pek usg incelemesi yapılmamıştı dimi ? kendiliğinden kayboluyor denis hekim çok izne kendini şimdi kaçıncı haftan biraz sabret bebisin için.hepimize ufak tefek bir sorun buluyor dr.lar çok üzülürsen bebisin fe etkilenir

aynen öleee..bide hastayımm 2 gün çıkmicam yataktannn..kocacım baksın banaa:))

Geçmiş olsun ( sabah bende kalktım nefes alamıyorum ciğerlerim dolu gibi.. Çok korktum üşütcem diye ama şimdi biraz hafifledi.. Dün akşam eve yürürken acaip bi duman vardı havada onu solumaktan herhalde doldu ciğerlerim ( Ankara'nın kış havasını hiç sevmiyorum yaaa

InsAllah arkadaslar kaybolur kist. O kadar takip ediliyorum kac dr a gittik kimse demedi bize. Aslinda dr lar goruyorlarmis AMA ilerleyen zamanlarda kaybolacagi icin cogu kez solemezlermis. Hatta dr soyledigime pisman oldum dedi Ben aglayinca.. AMA adi Bile urkutucu kist in...

gece çok uyandım..boğazım tıkandı hep..sabahta kustum zaten..işe gelmem gerekmeseydi bugün yatardım hiiç kalkmazdım..ama bugün büyük gün ofiste..dananın kuyruğu kopuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…