2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydın kızlar haftasonu olmasına rağman saat 7 de işbaşı yaptık bu gün kızımla ve akşama kadar da çalışacaz kızım kıpraşıp duruyo sizin bebişler nasıl

Yaa sorma Ayça benimde öle.. Ama canım hiç bişey yapmak istemiyo.. Kışlıkları bile çıkaramadım daha (

Ay sorma kuzuum o kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırmak gözümde büyüyor resmen annemle kardeşimi çağırdım yarın hem temizlik yapıp hemde onları hall etmem lazım ayy sihirli bi değnek olsada bi dokunuşla olsa hepsi

ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim ben bilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo

Slm kızlar. Bursalı bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. Eşim seneye tayin isteyelim Bursaya yerleşelim diyor. Eltim ve eşimin teyzeleri orda yaşıyor. Açıkçası ben gitmek istemiyorum ama bir sebepte söyleyemiyorum. Eşim ben Bursaya aşık oldum çok güzel bir yer diyor... Bulunduğunuz yerlerde kiralar nekadar? Bir cevap verirseniz çok sevinirim...

Son düzenleme:

hehehe herkeste aynı sorunnn

ay benim ne kadar çok işim var yaaaa....kış temizliğine kalkmam lazımmmmm.....

hem hastayım diyor hem temizlik diyor. aaa kızarız valla. otur yerine.

maşallah. benim oğluşumda maşallah akşamları özelllikle çok hareketli. iki gündür babasıda artık net hissediyor...

hem hastayım diyor hem temizlik diyor. aaa kızarız valla. otur yerine.

maşallah. benim oğluşumda maşallah akşamları özelllikle çok hareketli. iki gündür babasıda artık net hissediyor...

kız zaten 5 aydır oturuyoss evi b..ok götürüyoo:)) kocama süpürtüyorum bende viledyla bi öle yalap şap siliyorum oluyo temizlik:)))))

maşallah. benim oğluşumda maşallah akşamları özelllikle çok hareketli. iki gündür babasıda artık net hissediyor...[/QUOTE] yaa ben de artık eşimin hissetmesini istiyorum... ben bile elimi koyunca hissetmiyorum normal otururken falan kıpır kıpırrr... aramızda birkaç gün var galiba, demek yaknda babası da hissedecek:)

kız zaten 5 aydır oturuyoss evi b..ok götürüyoo:)) kocama süpürtüyorum bende viledyla bi öle yalap şap siliyorum oluyo temizlik:)))))

Hehe ama neden herşeyi biz düşünmek zorundayız cnm keşke o işlere birazda kocalar baksa gerçi doğru düzgün beceremiyorlar bi toz alması var kocamın daha da pisletiyor etrafı sildiği bezi tekrar evin içinde silkeliyor toz komlpe havaya kalkıyor

aaaa alllahıı varr benim kocam güzel süpürür:))) güçlü kuvvetli o süpürgeyle halıların canını okuyo:) ama yinede derin temizlik yapmak lazım..e bebeklerde gelicek sonra ağırlaşınca hiiçç kalkmaz totomuz

çoooook geçmiş olsun şeker haftasonu bol bol dinlen inş bişeyciğin kalmaz

Şanslısın kuzum benim kocam evlenmede önce bekar yaşamasına rağmen temizlikten sınıfta kalıyor bi kendine bakıyor o kaaa ama elinden geldiğince yardım ediyor cnm benim de arkasından bide ben geçmek zorunda kalıyorum

ammannn olduğu kadar vallahi hiiiçç kasamammm...oğluşum daha önemliii

Aynen kuzum sabah sabah çoştum yine ben k.kartı ekstersi gelince kocama önce sakinleştirici verip sonra açtırmayı düşünüyorum

neyse ki bizde maliye bakanı ben olduğum için ekstreleri görmüyo :)) ama iki aydır ödemelerdeki artışı farketti.. Napıyım canım o da herşeye daha erken diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…