- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.641
Yaa sorma Ayça benimde öle.. Ama canım hiç bişey yapmak istemiyo.. Kışlıkları bile çıkaramadım daha(
ben ataevlerdeyim cnm evet yeni gelinim benbilmiyorum bu tarafı biliyomusun ama cok sıkıcı istanbul gibi değil:2::2::2: kayınvalidemde beşyolda oturuyo
benım annemlerde beşyolda oturuyolar :):)
sıkıcı deıldır aslında bursa ama sen sımdı cok kısıyı tanımıyosun ya ondan sana oyle gelıyodur.
ben pembemavı de necdt kırkere gıdıorum sen hangı doktora gıdıosun ?
Ooo bursadakiler muhabbeti kurmuş:)
Ben de Bursa'dayım Beşevlerde oturuyorum ben de:)
Hepimiz hastayım ben de eşime bahane buluyordum senden bulaştı diye:)Kırgınlık ateş yok ama öksürük var ciğerler benim de dolu gibi ah ilk aylarda yazın sıcağında bir grip olmuşluğum var o öksürüklerden hiç uyuyamamıştım Allah yaşatmasın bi daha .Hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz umarım şu gripten.
Hepinize günaydın kızlar haftasonu olmasına rağman saat 7 de işbaşı yaptık bu gün kızımla ve akşama kadar da çalışacaz kızım kıpraşıp duruyosizin bebişler nasıl
Ay sorma kuzuum o kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırmak gözümde büyüyor resmen annemle kardeşimi çağırdım yarın hem temizlik yapıp hemde onları hall etmem lazım ayy sihirli bi değnek olsada bi dokunuşla olsa hepsi
ay benim ne kadar çok işim var yaaaa....kış temizliğine kalkmam lazımmmmm.....
oldu galibaaaa:)) Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... Çoğunuz dinlenmede galiba bugün... Ben yine işyerindeyimNeyse ki az kaldı öğlen çıkıyorum... oğlum da kıpraşıp duruyo yaaa sıkıldı tabi artık:)
hem hastayım diyor hem temizlik diyor. aaa kızarız valla. otur yerine.
maşallah. benim oğluşumda maşallah akşamları özelllikle çok hareketli. iki gündür babasıda artık net hissediyor...
kız zaten 5 aydır oturuyoss evi b..ok götürüyoo:)) kocama süpürtüyorum bende viledyla bi öle yalap şap siliyorum oluyo temizlik:)))))
Heheama neden herşeyi biz düşünmek zorundayız cnm keşke o işlere birazda kocalar baksa gerçi doğru düzgün beceremiyorlar bi toz alması var kocamın daha da pisletiyor etrafı sildiği bezi tekrar evin içinde silkeliyor toz komlpe havaya kalkıyor
Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olur.Bugün kendimi eve hapsetmeyi düşünüyorum hava güneşli ama soğuk malum bende dökülüyorum hapşurmaktan ve öksürmekten mahfoldum burnum kıpkırmızı dokunduğum an canım çok yanıyoren iyisi evden dışarı çıkmamak
aaaa alllahıı varr benim kocam güzel süpürür:))) güçlü kuvvetli o süpürgeyle halıların canını okuyo:) ama yinede derin temizlik yapmak lazım..e bebeklerde gelicek sonra ağırlaşınca hiiçç kalkmaz totomuz
Şanslısın kuzum benim kocam evlenmede önce bekar yaşamasına rağmen temizlikten sınıfta kalıyor bi kendine bakıyor o kaaaama elinden geldiğince yardım ediyor cnm benim de arkasından bide ben geçmek zorunda kalıyorum
Battım ben yaainternetten alışveriş icad oldu mertlik bozuldu insan herşeyi almak istiooo
Battım ben yaainternetten alışveriş icad oldu mertlik bozuldu insan herşeyi almak istiooo
tamam o zaman yeter almıyorum bişey aybaşına kadar(
Aynen kuzum sabah sabah çoştum yine ben k.kartı ekstersi gelince kocama önce sakinleştirici verip sonra açtırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?