2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aybaşında beze yüklencem ben..hepsiiburada.com da..primanın 4 lü paketi ve 2 paket ıslak mendil 80 lira..ondn alıcam hep 3 hemde 2 numara

Ben daha sadece 2 paket yeni doğan aldım.. Dün kuzenimin bebeği vardı 3 aylık.. bez alma dedi bebeği kilolu doğmuş hiç yeni doğan kullanmamış ( belli olmuyo dedi erken doğanlar için prematüre bebek bezleri oluyomuş.. o yüzden bende 1-2-3 ten birer tane daha alıp bırakıyım diyorum

ben hiç 1 numara almadım daha...onu son anlarda alcam..bebeğin durumuna göre..ben şimdi ileriye yatırım yapıyorum...en çok 2 ve 3 kullanılıcak..eğer küçk doğacak derse doktor ozaman alcam 1 numara

neyse ki bizde maliye bakanı ben olduğum için ekstreleri görmüyo :)) ama iki aydır ödemelerdeki artışı farketti.. Napıyım canım o da herşeye daha erken diyo..

Hehe maliye bakanı çok güldüm kuzum ya evet annemle eşim bir ağızdan konuşuyorlar daha marta çok var birden bire alınca daha zor olur benim savunmam bu

aynen öleee..birden yüklenmek var yavaş yavaş almak var...ben park yatak araba falan onlarıda alıcam yavaş yavaş

Ya kıyafet işi kolay zıbındı tulumdu alıyoruz bişeylerde o yatak araba işine nasıl karar vercem bilmiyorum nasıl bişey almam lazım hangisi daha kullanışlıdır hangisinde rahat eder :44:

cnm yerine ve evine göre değişir bizim burda 500ile 1500arası
günaydın kızlarr...bugün bende dökülüyorum..sabah bi çorba içtim bide stüe minoset..şimdi de yataktayım hiç niyetim yok çıkmayaaa
geçmiş olsun mag34ciğim dikkat et kendine
Kızlarrrr merhaba... Ben de 2012 mart annesi olcam inşallah... oğluşumla beni de aranıza alır mısınızzzzz???
hoşgeldin cnm aramızanerden katılıyorsun??

günaydın kızlarr nasılsınızz ??? bugğn bebişlerimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyımmm

ayy hayırlı haberlerle gel cnm bize de yaz sonra gelir gelmezz

bende yeni olduğum için bursa hakkında pek yorum yapmıyım ama güzel bir yer özellikle dağ yolunu seviyorum kahvaltı ve mangal için süper şahane .....benim oturduğum yerde kirelar 800 tl 75 aidat var cnm

Ya kıyafet işi kolay zıbındı tulumdu alıyoruz bişeylerde o yatak araba işine nasıl karar vercem bilmiyorum nasıl bişey almam lazım hangisi daha kullanışlıdır hangisinde rahat eder :44:

amaaaaannn şöyle bir bakıyorsun hangisigözüne daha güzel ve rahat görünürse onu alıyorsun be cnm

amaaaaannn şöyle bir bakıyorsun hangisigözüne daha güzel ve rahat görünürse onu alıyorsun be cnm

Ne bilim ya kuzum ciciler güzel seçiyoruzda bak MAG34 nevresim yorgan fln demiş ben onları hiç hesaba katmıyorumm ya onlarda var daha ben artık annemle alışverişe çıksam iyi olcak galiba kendi başıma anca cicili bicili şeyler tokalar fln alıyorum bez fln bakmıyorum benim bebek sanki direk 3-4 yaşında olacakmış gibi kendimi toparlamam lazımm

önce bebeğin temel ihtiyaçlarını alman lazım..toka bilmemne sonra hepsi..otur bi liste yap kendine..bibebeğin ilk geldiğinde nelere ihtiyacı olcak die..daha kolay halledersin..

Merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yorum yazamadım çarşambadan beri iş yaptım bide okulda kendimi yordum sanırım kasığımın altında yürürken ağrı var
p.tesi dr agitcem hani vücut hamlar ya onun gibi ağrı böyle ağrısı olan oldumu

kızlar bende öle zırt pırt ne görsem alıyodum ama geçen bir liste yaptım ve artık gereksiz şeyler almamaya karar verdim liste sanırım 10.000 tl tutarartık listemdekileri alıcam üstünü silicem...

eksikler.......

YATAK+ BEBEK ODASITAKIMI+PARK YATAK+KAPI SÜSÜ
UYKUSETİ+2 ADET NEV. TAK+3ADET BEBE YASTIĞI+VE KLIFI SIK DEĞİŞTİMEK GEREKEBİLİR KUSARLARSA
BEBE YORGANI+BEBEK HALISI +TÜLÜ+LAMBASI
BEBEK ARABASI TRAVEL SİSTEM+BEBE ÇANTASI BEN SIRT ÇANTASI GİBİ İSTİYORUM+BEBE ELDİVEN KIŞLIK ÇORAP 2 ADET ZIBIN+BEBE EV TİPİ ANA KUCAĞI...BEBEK ALT AÇMA BEZİ KULLAN AT TARZI+BEBEK BEZİ+BEBE PUDRASI YENİ DOĞAN ISLAK MENDİL+NORMAL ISLAK MENDİL+ÇANTA BOY PİŞİK KREM ŞAMPUAN ....ATEŞ ÖLÇER....

ANNENİN EKSİKLERİ...

2 ADET LOĞUSA PİJAMA+1ADET GECELİK +2 ADET EMZİRME SÜTYENİ+TERLİK+BİR ADER KORSE+5 ADET PENYE İÇ ÇAMAŞIRI...GÖĞÜSPEDİ....GÖĞÜS POMPASI ...GÖĞÜS KREMİ..

BEBEK ÇİKOLATASI MEVLÜTTE DAĞITMAK İÇİN BİRDE HAST MASRAFLARI....

yaw var yaa sende yaniii..ufacık tospişe toka mı takcaksınn:)) önce bi çocuğun totosuna bişeyler tak üstüne bişiler giydir tokası eksik olsun:)))))

Ay ne bilim totoyu hiç hesaba katmıyorum ben süs bebeği gibi elbise giydirip toka takcam minik minik kelebekler çiçekler aldım çişini kakasını uykusunu hiç hesaba katmıyorum

Son düzenleme:

2 çorap yetmez..eldiven şapka ve çorap al bolbol..zıbın ben 10 tane falan aldım..oda yapacaksan park yatak için acele etme..funnababy e bak..orda uyku seti lamba halı perde hepsi takım satılıyo

Kızlar ben doğuma yakın kocamı eminönü-tahtakaleye yollıycam. İstanbullar bilir. Aradığın herşeyi en uygun fşyata bulursun toptan satılan bir yer...
Neyse mevlüt için bebek şeker süsler var. onlardan aldıracam ee kocam grafiker matbaada çalışıyor birde kağıda bebeğimin adını ve doğum tarihini yazdırcam onu zımbalıycam hoş bir hediye olur gelenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…