- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.661
aybaşında beze yüklencem ben..hepsiiburada.com da..primanın 4 lü paketi ve 2 paket ıslak mendil 80 lira..ondn alıcam hep 3 hemde 2 numara
Ben daha sadece 2 paket yeni doğan aldım.. Dün kuzenimin bebeği vardı 3 aylık.. bez alma dedi bebeği kilolu doğmuş hiç yeni doğan kullanmamış( belli olmuyo dedi erken doğanlar için prematüre bebek bezleri oluyomuş.. o yüzden bende 1-2-3 ten birer tane daha alıp bırakıyım diyorum
neyse ki bizde maliye bakanı ben olduğum için ekstreleri görmüyo :)) ama iki aydır ödemelerdeki artışı farketti.. Napıyım canım o da herşeye daha erken diyo..
Hehe maliye bakanı çok güldüm kuzum yaevet annemle eşim bir ağızdan konuşuyorlar daha marta çok var birden bire alınca daha zor olur benim savunmam bu
Hehe maliye bakanı çok güldüm kuzum yaevet annemle eşim bir ağızdan konuşuyorlar daha marta çok var birden bire alınca daha zor olur benim savunmam bu
aynen öleee..birden yüklenmek var yavaş yavaş almak var...ben park yatak araba falan onlarıda alıcam yavaş yavaş
cnm yerine ve evine göre değişir bizim burda 500ile 1500arasıSlm kızlar. Bursalı bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. Eşim seneye tayin isteyelim Bursaya yerleşelim diyor. Eltim ve eşimin teyzeleri orda yaşıyor. Açıkçası ben gitmek istemiyorum ama bir sebepte söyleyemiyorum. Eşim ben Bursaya aşık oldum çok güzel bir yer diyor... Bulunduğunuz yerlerde kiralar nekadar? Bir cevap verirseniz çok sevinirim...
geçmiş olsun mag34ciğim dikkat et kendinegünaydın kızlarr...bugün bende dökülüyorum..sabah bi çorba içtim bide stüe minoset..şimdi de yataktayım hiç niyetim yok çıkmayaaa
hoşgeldin cnm aramızanerden katılıyorsun??Kızlarrrr merhaba... Ben de 2012 mart annesi olcam inşallah... oğluşumla beni de aranıza alır mısınızzzzz???
günaydın kızlarr nasılsınızz ??? bugğn bebişlerimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyımmm
Bencede.. bizim çok işimize yarıycak bu aldıklarımız
Slm kızlar. Bursalı bulmuşken birkaç şey sormak istiyorum. Eşim seneye tayin isteyelim Bursaya yerleşelim diyor. Eltim ve eşimin teyzeleri orda yaşıyor. Açıkçası ben gitmek istemiyorum ama bir sebepte söyleyemiyorum. Eşim ben Bursaya aşık oldum çok güzel bir yer diyor... Bulunduğunuz yerlerde kiralar nekadar? Bir cevap verirseniz çok sevinirim...
Ya kıyafet işi kolay zıbındı tulumdu alıyoruz bişeylerde o yatak araba işine nasıl karar vercem bilmiyorum nasıl bişey almam lazım hangisi daha kullanışlıdır hangisinde rahat eder :44:
amaaaaannn şöyle bir bakıyorsun hangisigözüne daha güzel ve rahat görünürse onu alıyorsun be cnm
Ne bilim ya kuzum ciciler güzel seçiyoruzda bak MAG34 nevresim yorgan fln demiş ben onları hiç hesaba katmıyorumm ya onlarda var daha ben artık annemle alışverişe çıksam iyi olcak galiba kendi başıma anca cicili bicili şeyler tokalar fln alıyorum bez fln bakmıyorum benim bebek sanki direk 3-4 yaşında olacakmış gibi kendimi toparlamam lazımm
önce bebeğin temel ihtiyaçlarını alman lazım..toka bilmemne sonra hepsi..otur bi liste yap kendine..bibebeğin ilk geldiğinde nelere ihtiyacı olcak die..daha kolay halledersin..
Doğru söylüyorsun kuzum senin mesajı okunuyca dank etti bende
yaw var yaa sende yaniii..ufacık tospişe toka mı takcaksınn:)) önce bi çocuğun totosuna bişeyler tak üstüne bişiler giydir tokası eksik olsun:)))))
kızlar bende öle zırt pırt ne görsem alıyodum ama geçen bir liste yaptım ve artık gereksiz şeyler almamaya karar verdim liste sanırım 10.000 tl tutarartık listemdekileri alıcam üstünü silicem...
eksikler.......
YATAK+ BEBEK ODASITAKIMI+PARK YATAK+KAPI SÜSÜ
UYKUSETİ+2 ADET NEV. TAK+3ADET BEBE YASTIĞI+VE KLIFI SIK DEĞİŞTİMEK GEREKEBİLİR KUSARLARSA
BEBE YORGANI+BEBEK HALISI +TÜLÜ+LAMBASI
BEBEK ARABASI TRAVEL SİSTEM+BEBE ÇANTASI BEN SIRT ÇANTASI GİBİ İSTİYORUM+BEBE ELDİVEN KIŞLIK ÇORAP 2 ADET ZIBIN+BEBE EV TİPİ ANA KUCAĞI...BEBEK ALT AÇMA BEZİ KULLAN AT TARZI+BEBEK BEZİ+BEBE PUDRASI YENİ DOĞAN ISLAK MENDİL+NORMAL ISLAK MENDİL+ÇANTA BOY PİŞİK KREM ŞAMPUAN ....ATEŞ ÖLÇER....
ANNENİN EKSİKLERİ...
2 ADET LOĞUSA PİJAMA+1ADET GECELİK +2 ADET EMZİRME SÜTYENİ+TERLİK+BİR ADER KORSE+5 ADET PENYE İÇ ÇAMAŞIRI...GÖĞÜSPEDİ....GÖĞÜS POMPASI ...GÖĞÜS KREMİ..
BEBEK ÇİKOLATASI MEVLÜTTE DAĞITMAK İÇİN BİRDE HAST MASRAFLARI....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?