2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıss kendin gitsenee:)) adamı ne yolluyon..sonra beğenmicen aldıklarını bide bi ton laf etcen..sana da yürüyüş olur işte:) ben şekerleri evde kendim yapcam..malzemelerini toptan alıp

2 çorap yetmez..eldiven şapka ve çorap al bolbol..zıbın ben 10 tane falan aldım..oda yapacaksan park yatak için acele etme..funnababy e bak..orda uyku seti lamba halı perde hepsi takım satılıyo

CNM BUNLAR ALDIKLARIMIN DIŞINDA KALAN EKSİKLER yani çorap vr şapka var zıbın felen var ama yeterli olmaığı için takviye yepılıcak ...benim oda takımı baktığım yerdede halısı uyku seti lambası oda ile takım yapılıyor ama ayrı para tabiki...

biz erkek anneleri daha bi hazırlık yapıyos..bu kızların anaları hep süs peşinde vallahi:)))))

valla ben kızımda açıkçası hiiiç bişey almadım herşeyi annemler aldı onların aldığı da sadece 1-2 hastane çıkışı battaniyeler o kadar ister inanın ister inanmayın
ben sadece 1 paket bez almıştım yenidoğan huggies in ve bebedor dan tarakla tırnak makası almıştım bir de pamuk almıştım yaw ama nerden bilicektim ki dünya kadar şey alınıyormuş diee ama inan bu aldıklarım yetti tabii ki ilk günler için yeterlii daha sonra her ay hatta iki haftada bir çıkıp alıyorduk gerektikçe...şimdi tabi tecrübeli olduğum için aklıma gelenleri alıyorum ama almasan da olur zaten yatak fln biz 5.ayında aldık ama1 yaşından sonra kendi yatağında yattı ancaa zaten ne alırsan al gene de illa kii eksik çıkıyor mesela göğüs pompasını da göğüsüm patlayacak gibi olduğunda öğrendim aldım ve kullandım ama tabi şimdi sizin böyle bişey almanız saçma olur çünkü belki bebiş emmeyecek yada belkisütünüz gelmeyecek o yüzden ben herşeyin tam takır olmasına da saçma gözüyle bakıyorum sadece bir iki giysi,bezini temizliğini yapmak için pamuğunu fln al yetiyor be cnm hem zaten göbeği düşene kadar yıkamıyorsun bebeğio yüzden şampuanı fln da yıkayacağın zaman alabilirsin yani herşey zamanında....

ya bi çorap bi tulum bi paket bezlede kalabilirsin..ama eninde sonunda ihtiyacın olacak herşeye..ve o herşey birden bire dağ gibi olcaka..belki maddi olarak zorlicak belki sen çıkıp alamicaksın..onun için sen temel hazırlığını yap gene mutlaka eksik çıkar..ama ilk lohusalık dönemi geçene kadar stokları kullanırsın bari

cnm anlamdım ki nasıl bir ağrı tam nerde büyük ihtimalle çatın genişliyordur o yüzden ağrıyordur benim de kasıklarımın ağrısı hep var belim sırtım özellikle kasık bölgesi hep ağrıyor sanırım normal büyüme ağrıları doktor dayanamayacak gibi olursa önemli olur bir de kanama fln olursa gel dedi bana

canım kasığımın altında ağrı olmuyo ama vajinaya yakın kısımda bazen oluyor annem bebek büyüdüğü için baskı yapması normal diyor. ama öyle dayanılmayacak ağrı olmuyor. doktora gidene kadar dinlen. birde ılık su banyosu yap. rahatla. ama mutlaka doktora git canım...

Cnm bi arkadaşım da söyledi bana ben İstanbul'a yabancıyım hatta Türkiye'ye eminönü mahmutpaşada havuzlu han varmış sadece bebek giyim yatak yorgan fln işte ne ararsan var orda dedi 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum dediğin gibi toptan yermiş herşey daha uygun kapı süsleri fln çiçekcilerde çok pahalı ordan bakacam inş.

Son düzenleme:

saol cnm 100 kişi içinden bir sen cevap yazdın evet olabilir bide benim çatım dar sanırım daha çok ağrıyor

o pasajı bilmiyorum ama bir sürü pasaj hanlar var canım. o istediklerinide çok rahat bulursun ama gezerken dikkatli ol kalabalık yerdir...

Ben de 7. ayda çıkıp herşeyi birden almak istiyorum. Buarada dün gece ilk kez bebeğimi hissettim pıt pıt attı karnım:) bu sabahta oldu aynısı. çok hoş bişeymiş:))

benim sydıklarım zaten genel ihtiyaç mesela loğusa pijama gecelik çamaşır terlik mutlaka laınacak cocuk doğduktan sonra alınmaz....ilk emziren anneler için mutlaka pompaya ihtiyaç olucaktır memenin yara olma vs gibi drurumu hatta benim göğüs ucum şimdiden yara gibi oluyo......yatak yorgan yastık olması şart cocuk nrde yatcak benim yorganımda değil heralde....birde benim zırt deyip çıkabileceğim bir yer değil burası arac olması şart e bebek doğduğu zaman zaten 40 gün çıkamıyosun gii bişey birde ben kendi zevkime göre almak isterim birine şu lazım ben çıkamıyorum alırmısın demek istemem şahsen bu benim fikrim tabi....almak istemeyen almaz...rabbim hayırlısı ile doğduğu günü nasip etsinde hepimize...

bende yorulduğmda yada ayakta fazla durduğumda kasıklarımda ağrı oluyor benimde

sevgiil sütlüçörek benim hep kasığım özellikle sağ tarafım ve birde belim ağrıyor
bu durumun normal olduğunu söyledi doktorum
bebek büyüyor yer açıyor kendine annesi azcık ağrıtcak tabi bir yerlerimizi

slm kızlar,kaç gündür hiç keyfim yok hiçbişe yapasım gelmiyo oturduğum yerden kalkamıyorum..herşeyden bunalıyorum hamilelik deprosyonunamı girdim ne inşallah geçer kendimden bunaldım bide benim bacaklarım çok ağrıyo kemiklerim ama yaşlılar gibi oldum kemiklerimin ağrısından rahat uyuyamıyorum neden acaba haftaiçi gitmeyi düşünüyorum doktora kanıma flanda bakar gerçi vitamin kullanıyorum onun içinde demirde var ama yeterlimi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…