2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar.
bende ne zamandır yazmayanlardanım. dün 4lü test sonucumu aldık temiz çıktı şükür. 2 sefer oldu kızımızın kolu kafasının altındaydı doktora bi bakar mısınız herşey yolunda mı dedim. normal bi durum bazı çocuk elini sürekli yüzüne koyar falan dedi. bakmadı dün. 19 kasımda detaylı ultrason için gel dedi.
dün hastane çıkışı kendime hamile kıyafeti aldım bikaç parça. birde bugün relax mode dan aldığım pijamalrım geldi. sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin allah hepimize....iyi tatiller herkese

canım hepimizde dönem dönem depresyon oluyor
sana tavsiyemm bol bol süt iç kalsiyum al
muhtemelen bebiş kalsiyum ihtiyacını senden karşılıyor
tabi yeteri kadar içmiyorsan

canım aldığın pijamalar nasıl duruyor kalitelimi bende almayı düşünüyorumda
ayrıca hamile kıyafeti alıcam ebru maternty den beğendim bir kaç parça kıyafet var
ama beden konusunda tedirginim :44:

arkadaşlar geçtiğimiz haftaiçi milupadan paketim geldi. içinde huggies yenidoğan 8'li bebek bezi paketi var. niveanın ıslak mendili pişik kremi ve şampuanlarının deneme ürünleri birde göğüs pedi ve kremi vs. bebeğimi beklerken diye de bir kitap. :)

Ben de 7. ayda çıkıp herşeyi birden almak istiyorum. Buarada dün gece ilk kez bebeğimi hissettim pıt pıt attı karnım:) bu sabahta oldu aynısı. çok hoş bişeymiş:))

canım bende 7 aya girmeden bişi almıcem neolur neolmaz bitane kaybım var oyüzden kendimi frenliyorum hazırlık yapmadım hiç ama çok özencim var bide kızım olcağı için bebek giysileri beşik ve kendim için lohusa pijaması istiyorum çok şeyler alınacak ama sabırla bekliyorum ALLAH izin verirse inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım amiiinnnnnnn

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim,herşey yolunda umarım...
Detaylı ultrasona giren var mı? İstanbul'da önerebileceğiniz bi yer mesela?

Alış veriş konusunda bende eksiklerin önceden alınmadından yanayım... Öyle haftada bir çıkıpta eksik alabilecek durumda olabilieceğimi hiç sanmıyorum. 3 yaşında bir kızım ve kırkı çıkmamış bir bebek olacak yani...

Bir de bir şeyi dikkate almakta fayda var. Ben kızıma primanın yeni doğanından almıştım 3 paket fakat kızımı pişik yaptığı için molfixe geçtik kullanmadığım paketleride bir arkadaşa verdim. Bence bez stoklamak biraz riskli...

cnm yerine ve evine göre değişir bizim burda 500ile 1500arası

bende yeni olduğum için bursa hakkında pek yorum yapmıyım ama güzel bir yer özellikle dağ yolunu seviyorum kahvaltı ve mangal için süper şahane .....benim oturduğum yerde kirelar 800 tl 75 aidat var cnm

Kızlar teşekkürler.

merhaba kızlarr biz dr. yeni geldik çok şükür herşey güzel gidiyor dedi dr.çok tatlılar maşallahhh Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
kalsiyum ve magnezyum ilaçları verdi birde bu hafta içinde tetanoz iğnesi yapılacakmışşş ehhh hayırlısı olssun artıkk

Son düzenleme:

maşallahh bebişlerinee
ultason görüntüsü gerçektende çok şeker oluyorr
canım kalsiyumu neden veriyor acaba senin ikiz diyemi
bizlerinde içmesi gerekirmi :26:

gözün aydın cnm kalsiyum ve magnezyumu tahlil yapıp öylemi verdi bana vermedi de d um

Arkadaşlar bebeğimi bugün gün boyu hissettim ilk gebeliğim çok çok güzel bir duyguymuş tarifi imkansız. içimde pıtır pıtır oynuyo utangaç bebişim. cinsiyeti hala öğrenemedik.

maaşallah cnm amiin amiiinn

oh oh ben de kayıtlıyım 4 yıldır amabişey geldiği yok gerçi adresimi vermedim ben nereye göndercekler ki

kızlarr merhaba huggies bebek bezi nasıl dır
ben kızımda hep onu kullandım cnm bence en iyisi tabii diğerleri kadar reklam yapmaz huggies çünkü bilen biliyor alıyor zaten ihtiyaç duymuyor reklama ama kararsız kalanlar genelde en çok reklamı olanı alıyor tercih meselesi tabi aslında bez bezdir sonuçta bir de huggies bütün bezlerden daha pahalıdır o yüzden türkiye de en çok prima kullanılır

tatlım gecelik çamaşır zaten alınacak bişey değil doğum için her zaman evde bulunması gereken şeyler:))herkeste olan şeyler. pompaya ilk emzireceklerin ihtiyacı kesinlikle yok eğer fazla sütün varsa gerek oluyor ayrıca yorgan yastığa da gerek yok ben hep kızımla yattım zaten senin uyuyacağın yok hem öyle 40 gün çıkmamak da yok mecburen çıkıyorsun zaten doktora gitmek için o arada da alabilirsin alacağını ama dediğin gibi önceden hazırlamak ben yapmak istiyorum dersen o ayrı mesela ben şimdi öyle diyorum ama kızımda öyle yapmadım ve yapmadığım için vah vah demedim aramızda yapamayanlar üzülmesin diye söyledim bu şeyler zorunlu diil diye

Arkadaşlar bebeğimi bugün gün boyu hissettim ilk gebeliğim çok çok güzel bir duyguymuş tarifi imkansız. içimde pıtır pıtır oynuyo utangaç bebişim. cinsiyeti hala öğrenemedik.

benim kızımda biaz mızmız arada canı isterse hiç durmuyor ama bazende tık yok helede babası bi hissedemedi sanki inat yapıyor

ben daha cinsiyeti öğrenemedim sırtı dönüktü en son muaynemizde. öğrensem durabilir myiym bilmiyorum. ama tutucam kendimi. ne olur ne olmaz. buradaki okuduklarıma göre ufaktan liste hazırlığına başladım ama arkadaşların da dediği gibi abartmıcam doğumdan sonra da alabiliriz

canım kusura bakma tam yazacakken iş girdi araya geçen gün bizde çok yürüdük ağrıdı bacaklarım ama geçti sonra aynen hamlık ağrısı gibiydi.

bende yorulduğmda yada ayakta fazla durduğumda kasıklarımda ağrı oluyor benimde

kızlar cevaplara çok teşekkkürler herhalde yorulunca bunlar oluyor evişi yapmadan da olmuyo napcamı şaşaırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…