2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünaydın Bende önümüzdeki hafta gidicem görmeye bebişlerimi. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

selam kızlar giremiyordum kaç gündür netten kaynaklı bişi sorucam yakın geçmişi okudum da ben evime gittiğimde o hafta sonu doktora gidicem 19 hafta 3 günlük olacağız o zaman cinsiyeti göstermemişti geçen gittiğimde topuğunu koymuştu orasına şimdi öğrenirsem bikaç bişey alayım diyorum yani kıyafet sadece diğer arabası yatağı vs gibi onları sekiz aydan sonra alırım diyordum yha kayıpları olan arkadaşların korkup almaması çok doğal beni böyle işeyim olmadı ama bende çok korkuyorum nazarım olur ne bilim sevgi nazarı da olsa vs diye ama bi yndnda lmak için can atıyorum annem daha bir ay öncesinden üç aylıkken almış bile bişeler sizce ne yapayım sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda

cnm gözün aydın yavrular iyiymiş Allaha şükür rabbim sonuna kadar hep böyle gitmeyi ve bir çırpıda geriye kalan 20 haftayıda bitirmeyi nasip etsin hepimize...

yok cnm bunlar vah vah denicek hayıflanıcak şeyler değilki annem evlendiğinde çay kaşığı bile yokmuş birtane varmış sırayla karıştırıyolarmış ama şimdi hepimizin evinde allaha şükür herşey var...rabbim erkezin gönlündekini versin rabbim aldıklarımızıda alacaklarımızıda hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin elbetteki bunların hiç biri zorunlu değil benimde bebek odam yada genç odam yoktu mesela....

canım o nasıl oluyor hepsimi var içinde
adı nedir vitaminin :44:

cnm vitc yokmuş bende sallamışım

sadece ca ve d ve a vitamini varmış adı: Cal-D-Vita bayerin sarı renkli bir kutuda 2 tüp her tüpte 15 eriyen tablet var suda eriyo tadı aynı fanta kolayı çok sevdiğimden özlemimi
bunla gideriyorum

canım aldığın pijamalar nasıl duruyor kalitelimi bende almayı düşünüyorumda
ayrıca hamile kıyafeti alıcam ebru maternty den beğendim bir kaç parça kıyafet var
ama beden konusunda tedirginim :44:

güzel canım geceliğim polar gibi geldi ben öyle düşünmemiştim ama yumuşacık dokunma hissi süpr. aldıkalrım l beden. loğusa pijaması falan değil. ben 1 pijama 1 gecelik aldım. 1er takımda istanbula gittiğimde almayı planlıyorum.sabahlık aldım oda polar çok güzeller.
hamile kıyafetlerini lcw den aldım. süper kaliteli değiller ama bu dönem için yeticek şeyler bence. çevremde denyerek alacağım başka markada yok zaten..
hamile kalmadan önce 38 40 beden lcwden pantolanlarım vardı. hamile kıyafetlerinide 40 beden aldım. biraz şimdilik bol hatta..

canım aldığın pijamaların linklerini koysana bakalım

Slm kızlar 1 aylık bi aradan sonra Burdayim
taşındık çok şükür burda henüz internet yok. Esimin telefonndan girdim bizde bigelişme yok hala cinsiyetini bilmiyoruz önümüzdeki hafta ayrintiliya gitcem
Oglum la geçiriyom tüm vaktimi iyiz

Son düzenleme:
Selam kızlar...

Alışverişten bahsedilmiş :)) ben oğlumda çok aceleciydim herşeyi en başından yavaş yavaş aldım son aylara bişey bırakmamıştım zor oluyor çünkü.

Bu bebişe de aldım bişeyler gelecek hafta diğer eksiklerini göreceğim, zaten büyük araç gereç almıycam oğlumdan yeni duruyor hepsi.

Bez konusuda konuşulmuş prima premium care tek geçerim üstüne bez yok..Yeni doğan,aktif bebe bunları kullandım ama hep tek pakette bıraktım premium care en iyisi.

Çok merakımdan huggies organik pamuklu aldım almaz olaydım kap kalın bişey nerden aldım dedim.Şimdi oğlum 1 yaşında başka beze bakmadan prima devam kızımada ondan alacağım..

kızlarr bebişlerin çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyosunuz ?? sabun tozu mu yoksa bebek deterjanı mı daha sağlıklıdır?? bana kuzenimden bisürü kıyafet geldi bgn onun da 1 yaşında oğlu war mis gibi kıyafetler hem de çok kaliteli.tabi bende alıcam zamanla tamamlıcam ama aldıklarım da çok iyi oldu,şimdiden yarısından çoğu tamam oğluşumun kıyafetlerinin:) doğuma yakın yıkıyıp kaldırıcam ama deterjan konusunda bi fikir sorayım dediyydm

canımm banada eşimin kuzeninden kalan bikaç parça kıyafet var hırka filan
ben hepsini doğuma yakınn bebek deterjanıyla makinaya atacağımm

ben hep hacı şakir toz kullandım bebek deterjanları daaynı cnm farketmez kafana göre takıl

haftaya öğrenirsiniz artık cnm hareketlerini hissediyormusun

[SUP][/SUP] kızlar bi kaç gündür giremedim int. sorun vardı.amma çok şeylerden bahsetmişsiniz yine:)
Cuma günü doktora gittik kontrole artık cinsiyetimizi öğrendik KIZIM OLUYOOOO çarşamba detaylı usg olcak ölçümler o zaman yapılacak.inşallh iyi sonuçlarla döneriz.
bel ağrılarından bahsedilmiş. benim kabusum kendisi((( bugün ortopediye gittim kayma vardı belimde önceden.malesef yapacak hiçbi şey yok dedi. zeytinyağını ısıtıp içine pul biber ya da toz kırmızı biber atıp karıştır onunla beline masaj yaptır sonra da tülbentle fln sar sıcak tut dedi.doğal ağrı kesici etkisi varmış bu ikisinin bel ağrısı olanlar denesinler derim.bi de bel egzersizi verdi günde 3 sefer.bakalım umarım ii gelir.

canım hangi kargo ile geldi.benim de gelmesi lazım gün boyu evde değilim.belki gelmiştir gidip sorayım.bazen kargolarım tekrar geri gidiyor..

Tunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiyiz iki oglusumuda bişeyler aldık :))

Gecmisi okuyamadım umarım herkez iyidir

herkese merhaba,

herkes biryerlere kaçmış galiba güneşli hafta sonunu görünce :) bizde 15 dk sonra çıkcaz aşkımla, sizlere bir bakayım dedim :)

Selam arkadaşlar nasılsınız,

Ben maalesef komşumun ağıyla girmeye çalıştığımdan hep kopukluk oluyor, şimdi girer girmez herkese selam vereyim dedim...umarım herkes iyidir... bu arada hatırlarmısınız bilmem ama benim bulantım iki hafta öncesine adar devam ediyordu, iki haftadır yoktu, ama dün tekrar başladı... sadece bulantı olsa iyi, tüm yediklerim geri gidiyor bu sabah mahvoldum

arkadaşlar sanırım bebek bezlerinden bahsedilmiş, sakın şimdiden almayın, çünkü her bebeğin cildi, hassasiyeti farklı oluyor, kuzenimin büyük oğluna prima iyi gelmişken küçük oğlu primadan alerji oldu onada huggies iyi geldi.... sonra bezler elinizde kalmasın

ve komşumun ağıyla girmekte zorlandığımız için vınn almaya karar verdik, inşaAllah hafta içi alırsak bundan sonra daha çok burada olacağım

neyse ben bağlantı kopmadan geçmişi okuyayaım

Son düzenleme:
Bende ilk defa oğlumdan İlk tekmemi yedim :) durduğu yerde durmadı maşallah babamızla birlikte karnımı izleyip durduk artık çok belli hareketleri oynaması dışarıdan belli oluyor

Bende ilk defa oğlumdan İlk tekmemi yedim :) durduğu yerde durmadı maşallah babamızla birlikte karnımı izleyip durduk artık çok belli hareketleri oynaması dışarıdan belli oluyor

ya canım sen dışarıdan belli oluyor diyorsun ben de tık yok yani varda bi gün varsa 2 gün yok uffffff takmayayım diyorum ama takıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…