- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.721
merhaba kızlarr biz dr. yeni geldik çok şükür herşey güzel gidiyor dedi dr.çok tatlılar maşallahhh Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
kalsiyum ve magnezyum ilaçları verdi birde bu hafta içinde tetanoz iğnesi yapılacakmışşş ehhh hayırlısı olssun artıkk
merhaba kızlarr biz dr. yeni geldik çok şükür herşey güzel gidiyor dedi dr.çok tatlılar maşallahhh Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
kalsiyum ve magnezyum ilaçları verdi birde bu hafta içinde tetanoz iğnesi yapılacakmışşş ehhh hayırlısı olssun artıkk
maaşallah cnm amiin amiiinn
oh oh ben de kayıtlıyım 4 yıldır amabişey geldiği yok gerçi adresimi vermedim ben nereye göndercekler ki
ben kızımda hep onu kullandım cnm bence en iyisi tabii diğerleri kadar reklam yapmaz huggies çünkü bilen biliyor alıyor zaten ihtiyaç duymuyor reklama ama kararsız kalanlar genelde en çok reklamı olanı alıyor tercih meselesi tabi aslında bez bezdir sonuçta bir de huggies bütün bezlerden daha pahalıdır o yüzden türkiye de en çok prima kullanılır
tatlım gecelik çamaşır zaten alınacak bişey değil doğum için her zaman evde bulunması gereken şeyler:))herkeste olan şeyler. pompaya ilk emzireceklerin ihtiyacı kesinlikle yok eğer fazla sütün varsa gerek oluyor ayrıca yorgan yastığa da gerek yok ben hep kızımla yattım zaten senin uyuyacağın yok hem öyle 40 gün çıkmamak da yok mecburen çıkıyorsun zaten doktora gitmek için o arada da alabilirsin alacağını ama dediğin gibi önceden hazırlamak ben yapmak istiyorum dersen o ayrı mesela ben şimdi öyle diyorum ama kızımda öyle yapmadım ve yapmadığım için vah vah demedim aramızda yapamayanlar üzülmesin diye söyledim bu şeyler zorunlu diil diye
bende içiyorum cnm benim bebiş tek hem ca hem d hemde c suda eriyenden
canım o nasıl oluyor hepsimi var içinde
adı nedir vitaminin :44:
canım aldığın pijamalar nasıl duruyor kalitelimi bende almayı düşünüyorumda
ayrıca hamile kıyafeti alıcam ebru maternty den beğendim bir kaç parça kıyafet var
ama beden konusunda tedirginim :44:
güzel canım geceliğim polar gibi geldi ben öyle düşünmemiştim ama yumuşacık dokunma hissi süpr. aldıkalrım l beden. loğusa pijaması falan değil. ben 1 pijama 1 gecelik aldım. 1er takımda istanbula gittiğimde almayı planlıyorum.sabahlık aldım oda polar çok güzeller.
hamile kıyafetlerini lcw den aldım. süper kaliteli değiller ama bu dönem için yeticek şeyler bence. çevremde denyerek alacağım başka markada yok zaten..
hamile kalmadan önce 38 40 beden lcwden pantolanlarım vardı. hamile kıyafetlerinide 40 beden aldım. biraz şimdilik bol hatta..
kızlarr bebişlerin çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyosunuz ?? sabun tozu mu yoksa bebek deterjanı mı daha sağlıklıdır?? bana kuzenimden bisürü kıyafet geldi bgn onun da 1 yaşında oğlu war mis gibi kıyafetler hem de çok kaliteli.tabi bende alıcam zamanla tamamlıcam ama aldıklarım da çok iyi oldu,şimdiden yarısından çoğu tamam oğluşumun kıyafetlerinin:) doğuma yakın yıkıyıp kaldırıcam ama deterjan konusunda bi fikir sorayım dediyydm
ben hep hacı şakir toz kullandım bebek deterjanları daaynı cnm farketmez kafana göre takılkızlarr bebişlerin çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyosunuz ?? sabun tozu mu yoksa bebek deterjanı mı daha sağlıklıdır?? bana kuzenimden bisürü kıyafet geldi bgn onun da 1 yaşında oğlu war mis gibi kıyafetler hem de çok kaliteli.tabi bende alıcam zamanla tamamlıcam ama aldıklarım da çok iyi oldu,şimdiden yarısından çoğu tamam oğluşumun kıyafetlerinin:) doğuma yakın yıkıyıp kaldırıcam ama deterjan konusunda bi fikir sorayım dediyydm
Slm kızlar 1 aylık bi aradan sonra Burdayim
taşındık çok şükür burda henüz internet yok. Esimin telefonndan girdim bizde bigelişme yok hala cinsiyetini bilmiyoruz önümüzdeki hafta ayrintiliya gitcem
Oglum la geçiriyom tüm vaktimi iyiz
arkadaşlar geçtiğimiz haftaiçi milupadan paketim geldi. içinde huggies yenidoğan 8'li bebek bezi paketi var. niveanın ıslak mendili pişik kremi ve şampuanlarının deneme ürünleri birde göğüs pedi ve kremi vs. bebeğimi beklerken diye de bir kitap. :)
Bende ilk defa oğlumdan İlk tekmemi yedim :) durduğu yerde durmadı maşallah babamızla birlikte karnımı izleyip durduk artık çok belli hareketleri oynaması dışarıdan belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?