- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.741
gözün aydın cnm sonunda hissettin bak ne zaman hissedeceğim diyordunnBende ilk defa oğlumdan İlk tekmemi yedim :) durduğu yerde durmadı maşallah babamızla birlikte karnımı izleyip durduk artık çok belli hareketleri oynaması dışarıdan belli oluyor
tebrikler prenses annesi seni:))bize de gelin adayları geliyor anaaaamm şimdi düşündüm de benden de ne kaynana olur[SUP][/SUP] kızlar bi kaç gündür giremedim int. sorun vardı.amma çok şeylerden bahsetmişsiniz yine:)
Cuma günü doktora gittik kontrole artık cinsiyetimizi öğrendik KIZIM OLUYOOOOçarşamba detaylı usg olcak ölçümler o zaman yapılacak.inşallh iyi sonuçlarla döneriz.
bel ağrılarından bahsedilmiş. benim kabusum kendisi((( bugün ortopediye gittim kayma vardı belimde önceden.malesef yapacak hiçbi şey yok dedi. zeytinyağını ısıtıp içine pul biber ya da toz kırmızı biber atıp karıştır onunla beline masaj yaptır sonra da tülbentle fln sar sıcak tut dedi.doğal ağrı kesici etkisi varmış bu ikisinin bel ağrısı olanlar denesinler derim.bi de bel egzersizi verdi günde 3 sefer.bakalım umarım ii gelir.
evet cnm bezler konusunda haklısın şimdilik sadece yeni doğan almak yeterli 1 paket bencede çünkü her çocuk farklı tepki gösteriyorrSelam arkadaşlar nasılsınız,
Ben maalesef komşumun ağıyla girmeye çalıştığımdan hep kopukluk oluyor, şimdi girer girmez herkese selam vereyim dedim...umarım herkes iyidir... bu arada hatırlarmısınız bilmem ama benim bulantım iki hafta öncesine adar devam ediyordu, iki haftadır yoktu, ama dün tekrar başladı... sadece bulantı olsa iyi, tüm yediklerim geri gidiyorbu sabah mahvoldum
arkadaşlar sanırım bebek bezlerinden bahsedilmiş, sakın şimdiden almayın, çünkü her bebeğin cildi, hassasiyeti farklı oluyor, kuzenimin büyük oğluna prima iyi gelmişken küçük oğlu primadan alerji oldu onada huggies iyi geldi.... sonra bezler elinizde kalmasın
ve komşumun ağıyla girmekte zorlandığımız için vınn almaya karar verdik, inşaAllah hafta içi alırsak bundan sonra daha çok burada olacağım
neyse ben bağlantı kopmadan geçmişi okuyayaım
tedirgincim milupadan gelen kargo paketine epara verdinmi? bende istiyorum ama ücret talep ediliyormu? bilgim yok.....:44:
canım hangi kargo ile geldi.benim de gelmesi lazım gün boyu evde değilim.belki gelmiştir gidip sorayım.bazen kargolarım tekrar geri gidiyor..
YOK Cnım ptt kargo ile geldi ve ücretsiz reklam amaçlı. ve içinden güsel şeyler çıktı üye ol bence tavsiye ederim.
ptt kargo ile geldi canım.
Hergün bir olay, yeni bir gündem... ne zaman şu dünyada güzel şeyler olacak ki.... daha şehitlerimizin şokunu atamadım üzerimden şimdi de Van depremi... izledikçe ağlıyorum... eşim haber izlemeyi yasak etti bana...
herkese merhaba,
herkes biryerlere kaçmış galiba güneşli hafta sonunu görünce :) bizde 15 dk sonra çıkcaz aşkımla, sizlere bir bakayım dedim :)
selam kızlar ya benim alt kasık ve rahim bölgem sürekli her kalkıp oturduğumda düşecek gibi oluyor sizdede olan varmı uzanamıyorum evde çoğu zaman yatar pozisyonda ondanmı acaba baskı mı yapıor üst vücut yaa sizdede olan varsa bi yazarmısınız normalmi ya patlıyıcak gibiyim valla üç gündür böyleyim aynı olan varmııı
polyannacım beni listeye eklememişsin söylemedim yada gözünden kaçtı sanırım
tamam cnm üye olayım o zaman bende inş gelir....sende ist dasın dimi..para vermim yoksa bakk çıldıriciğim...
Günaydın...
Hasta olan tüm annişlere de geçmiş olsun. Benim kızım da da öksürük var hala geçmedi. Balgam söktüğü için öksürük şurubu da vermiyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş öksürük için ayağa viks sürüp çorap giyip yatılınca öksürüğü kesip nefesi açtığını söylemişti. Öksüren arkadaşlara hatırlatayım dedim..
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?