2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım takma herkezde farklı oluyor ilk oğlumda daha erken hissettim oynamaya başladı SMS bunda dün ilk defa duydum kendini belli etti seninkide blli eder artık merak etme

merhaba cici amrt bebişleri ve anneleriiiii

1 haftadır yoktum cok yogundum aranıza gelemedim umarım herkes ıyıdır ve yolundadır bız cok sukur ıyıyız :)))

Bende ilk defa oğlumdan İlk tekmemi yedim :) durduğu yerde durmadı maşallah babamızla birlikte karnımı izleyip durduk artık çok belli hareketleri oynaması dışarıdan belli oluyor
gözün aydın cnm sonunda hissettin bak ne zaman hissedeceğim diyordunn

tebrikler prenses annesi seni:))bize de gelin adayları geliyor anaaaamm şimdi düşündüm de benden de ne kaynana olurbelin için çok geçmiş olsun bel ağrısı zordur tabii

evet cnm bezler konusunda haklısın şimdilik sadece yeni doğan almak yeterli 1 paket bencede çünkü her çocuk farklı tepki gösteriyorr
bence de vıınn alın cnm bizim de var çok iş görüyor net bozulduğunda flnn

meraba arkadaşlar bugünn yoğudum temizlik yemek sil süpürr bulaşık çamaşır ancak oturdumm
kızlarrr bebeğinin hareketlerini hissetmeyen anneler üzülmesinlerr
benim 1 ay önce stresli günlerim olmuştuu doktor yüüzünden o zamanlar çok hareket ediyodu sanırım ben stresli olduğum için o da rahatsız oluyoo huzursuz oluyo tekmeliyodu
sonrasında hareketleri yok denecek kadar azaldı hiç hissetmiyodum artıkk
konuşmaya başladım sevdimm ilgilendimm tekrardan tekmeler atmaya başladı
artık dışarıdan alınan sesleri duyuyo ne olduğunu anlamasada bizim ses tonumuzdan anlıyo ruh halimizi
ben ne zaman konuşsam sevsem ilgilensemm muhakkak tekmeyle karşılık veriyoo minik kurabiyem
birde limona cevap veriyoo limonda bizim yaramaz kuşlarımızdan bitanesii

tedirgincim milupadan gelen kargo paketine epara verdinmi? bende istiyorum ama ücret talep ediliyormu? bilgim yok.....:44:

YOK Cnım ptt kargo ile geldi ve ücretsiz reklam amaçlı. ve içinden güsel şeyler çıktı üye ol bence tavsiye ederim.

canım hangi kargo ile geldi.benim de gelmesi lazım gün boyu evde değilim.belki gelmiştir gidip sorayım.bazen kargolarım tekrar geri gidiyor..

ptt kargo ile geldi canım.

Hergün bir olay, yeni bir gündem... ne zaman şu dünyada güzel şeyler olacak ki.... daha şehitlerimizin şokunu atamadım üzerimden şimdi de Van depremi... izledikçe ağlıyorum... eşim haber izlemeyi yasak etti bana...

çok üzücü geece olsa çok daha kötü olurdu gündüz bu kadar olduysa
7.2 büyüklüğünde olmuş hissedilen büyüklük 10 muşş

masiva bende sabahtan beri ağlıyorumm
Rabbim kimselere böyle bir afet yaşatmasın
havada karardı arama kurtarma çalışmalarıda duracak
Allahım yardımcıları olsun

Kizlar iyi akşamlar

Yüce Rabbim depremdeolan PKK dan olmayanlara yardım etsin çok zor 99 depremini geçirmiş biri olarak çok kötü oldum hemen aklıma geldi bügünde Hakkari'de 3 şehit 6 askerimiz yaraliymis af Allahım af nedir Türkiye üzerindeki bı felaketler

selam kızlar ya benim alt kasık ve rahim bölgem sürekli her kalkıp oturduğumda düşecek gibi oluyor sizdede olan varmı uzanamıyorum evde çoğu zaman yatar pozisyonda ondanmı acaba baskı mı yapıor üst vücut yaa sizdede olan varsa bi yazarmısınız normalmi ya patlıyıcak gibiyim valla üç gündür böyleyim aynı olan varmııı

herkese merhaba,

herkes biryerlere kaçmış galiba güneşli hafta sonunu görünce :) bizde 15 dk sonra çıkcaz aşkımla, sizlere bir bakayım dedim :)

evet canım bugün hava güzeldi ve bizde eşimle beraber alışverişe gezmeye çıktık güzel vakit geçirdik:)) değişiklik oldu banada hep evde hep evde

bu arada depremde zarar gören herkese rabbim yardım etsin gerçekten çok üzücü bir durum hergün yeni bir olay şehitlerimize çok üzüldümşimdide deprem rabbim herkese yardımcı olsun

canım son günlerde ağırmı kaldırdın veya çokmu ayakta kaldınn
son kontrolunde bişey dememişti değilmi doktor
yeniden doktora ne zaman gideceksinn
aslında doktoruna danışsan telefon filan etsen için rahatlardıı

İyi akşamlar güzel anneler,

nasılsınız bakalım bu hafta sonu. gerçi oda bittiya:)

polyannacım beni listeye eklememişsin söylemedim yada gözünden kaçtı sanırım

canım söylediysen de gözden kaçmış olabilir. bilgilerini verirsen müsait bi zamanda ekleyim canım.

bu aralar pek giremiyorum malum eşim evde, misafir vardı gitti ama biz bu zamanların tadını çıkarıyoruz ve hergün dışarı çıkıyoruz:))

Ama aklım hep burda, acaba kızlar napıyo, kontroller nasıl geçiyo diye.

bende 26sında gidicem inşallah.

Hepinizi çoooookkkk öpüyorum.. ve çooooooooooooooooooooooooookkkk özledim yaaa..

Aman arkadaşlar hamileyken vikcs sürmeyin,hamilelikte yasakmış.geçenlerde bende öksürüktüm doktora ve eczacıya danıştım sürebilirmiyim diye hamilelikte yasak dedi.

günaydın kızlarr haftaya üzücü olaylarla başladık Hepimizin Başı Sağolsun inş. daha kötü haberler olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…