- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.761
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim,herşey yolunda umarım...
Detaylı ultrasona giren var mı? İstanbul'da önerebileceğiniz bi yer mesela?
günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm
günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
günaydın kızlar,
günaydın kızlar...bugün çok gerginim ve sinirliyim..allah hayır etsin sabah sabah...bizim evin yakınına biyerine hayvan satış yeri kurmuşlar sanırım..bütün h.sonu perişan oldum..sabahta gelene kadar içim dışıma çıktı..gecede hiç uyumadım zaten..off bitsin bugün hemen
günaydın bayanlar bizde pazar günü dr gittik Allaha cok şükür herşey iyi bana diyet yapmam önerildi ve kan ilacına başlamam gerektiği söylendi...
bu arada bursalı hamişler bir vardınız bir yok oldunuz bugün buluşma gerçekleşiyor dimi bir sorun olursa haber verin bana...
kahvaltı yapalım biz bıdıkla....
Günaydın kuzuuu.. Papatya çayı önerirdim biraz rahatla diye ama hamiş olduğun için es geçiyorum... biraz çikolata yiyip rahatla diyorum, stres yapıp oğluşumu rahatsız etme kadın( bayramdan sonra biter bu teraneler..
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,,,,nasılsınız görüşmeyeli??
bir süre netim kapalıydı ,giremiyodum,,,inşlh hepiniz için herşey yolundadır,
bu arada bizim bebişin cinsiyeti kesinleşti,KIZIMIZ olucakmışşş,polyannacım listeye eklersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?