2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın taze anneler :)

izlediklerimden dolayı çok keyifli olmasamda hayatımız devam edip gidiyor, elimde sütüm karşımda bol malzemeli ıhlamurum haberleri izliyorum...

bugün eminönüne gidip şu bahsedilen hanları dolaşıcam, birde nar mevsimi geldi nar suyu sıkmak için kollu büfelerde kullanılan sıkacaktan alıcam, yarında hal'e gidip nar ve sıkmalık portakal almayı planlıyorum, narı pazardan kilo kilo almaya can dayanmaz :) antalya-mersin civarından aramızda kimsecikler yokmu acep ? sipariş verebileceğimiz bir adres telefon veren olursa çok çok iyi olur.

bebek arabası için 2 seçeneğe indirdik biz,
1- jane rider reverse travel system Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri
2- orbit baby stroller g2 Orbit Baby Stroller G2 - e-bebek.com

kısa bir süre sonra alıcaz gibi gözüküyor hayırlısı diyelim :)

dünde kadıköyde hızlı bir alışveriş turu yaptık eşimle :) ama hepsi benim için :) :) pembe çizgifilm karakterli pelin'in polarlı geceliği, hamile kilotlu çorabı,bebişin eşyalarını koymamız için sırt çantası (kappa aldık, çantanın kendi ağırlığı yok denecek kadar az) ,alttan çıttıtlı siyah uzun kollu XL body :) medium larım artık kapanmıyor :)
ayrıca C&A da bir elbise beyendim cumartesi kız istemeye giderken giyinmek için, hamile reyonundan değil ama, sadece 40 beden alıcam zaten kesimide geniş dümdüz önü büzgüsü belden geçen şerit vs yok .

ayyy çok yazdım, tekrardan herkese günaydın...

günaydın kızlarrr sonunda ekimin son haftasına da başladık çok şükür sağlıkla ... bebişimi çok özledim çarşambaya randevu alıcam bende bebiş giysilerini hallettim gibi kısım kısım tamamlıyorum banyo malzemeleri biberonlar ateşölçer felan kaldı en son bebek odası ve arabasını da aldımmı bitti sayılır çok eğlenceli ama hergün bişey almak istiyor insan

henüz ben bebiş için tek bir iğne almadım :)

benim alışveriş sıralamam şöyle olacak,
1-odası boşaltılıp boya ve duvar kağıdı yapılacak
2-perdesi-halı avize
3-mobilyalar

mobilyalardan sonra tekstil alışverişi, anem birakaç birşey almış henüz görmedim ben, alt açma seti-bornoz takımı-body-pijama vs vs almış zaten ben bu tarz şeylerden fazla almıcam, sağdan soldan alıyorlar çünkü gelenlere bakıp adetsel ekleme yaparım diye düşünüyorum.

biberon almıcam zaten uzunca bir süre gerekeceğini düşünmüyorum, oda nemlendirici alıcam kesinlikle, arabası yakın zamanda alınacak gibi gözüküyor bunlar dışında banyo küveti, küvet ayağı, banyo ürünleri vs vs

Günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir..
Ben de iyiyim çok şükür bebeğimi yavaş yavaş hissetmeye başladım.. 19 hafta 6 gunluğüm suan.. buarada cmt gunu çok canım sıkıldı.. kontrolum için hastanemi aradım .. bi baktım doktorum aniden hastaneden ayrılmış..çok şaşırdım ve üzüldüm.. doktor konusunda çok seciciydimm çokda iyi bi doktor buluguma seviniyordum.. hastane prosedur gereği bilgileri özel tel bilgilerini paylaşmadı..
şimdi başka bir doktor bakıyorumm bakalım ne olacak

günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm

günaydın güzel mart anneleri 3 gündür geremedim umarım herkes iyidir biraz hasta olan arkadaşlar varmış geçmişten okuduğum kadarıyla herkese en hızlısından acil şifalar

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim,herşey yolunda umarım...
Detaylı ultrasona giren var mı? İstanbul'da önerebileceğiniz bi yer mesela?

ben bu hafta sonu biraz araştırdım gittim hastane 300 tl istedi bende kadıköyde görüntüleme merkezi buldum sonomed diye normal fiyatı 300 buranında ama allians kartı olana 151 tl sadece kartı göstermen yetiyor poliçene bakmıyormuş haberin olsun ben randevu aldım bayramdan sonra gidicem

Günaydın herkese... Umarım ulusumuz için hayırlı bir hafta olur...

Canım hiç moralini bozma.. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.. Artık tıp o kadar ilerlediki, anne karnındaki bebeğin kalp atışlarını bile duyuyoruz.. Bir aksaklık varsa tedavi ediyoruz.. Geçmişte bebek doğup büyüyene kadar hiç bişey farketmiyolarmış, bugünlerimize şükür.. Sen içini ferah tut ve moralin yüksek olsun bebişin için.. Dualarımız seninle, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..

hemen moralini bozma cnm umarım detaylı ulturasonda hiçbir şey çıkmaz sen içini ferah tut

günaydın kızlar nasılsınız ? bebisler nasıl ?
sabah deprem haberlerini izledim içim buruldu. çok zor .
kızlar bende bebisimin hareketi mi bilmiyorum ama iğne batması gibi ufacık bi his oluyor o rahmin büyümesinden midir Yoksa bebeğimin hareketinden midir acaba .

günaydın canim. için içini yemesin içinde bebisin var annesi ona zarar verme. benimde bebegimin kalbinden suphelenildi ben ümit ediyorum ki detaylı da hiç birşey çıkmayacak moralimi yuksetk tutup iyiye yorutorum canim sende oyle yap lütfen

günaydın kızlar...bugün çok gerginim ve sinirliyim..allah hayır etsin sabah sabah...bizim evin yakınına biyerine hayvan satış yeri kurmuşlar sanırım..bütün h.sonu perişan oldum..sabahta gelene kadar içim dışıma çıktı..gecede hiç uyumadım zaten..off bitsin bugün hemen

günaydın bayanlar bizde pazar günü dr gittik Allaha cok şükür herşey iyi bana diyet yapmam önerildi ve kan ilacına başlamam gerektiği söylendi...

bu arada bursalı hamişler bir vardınız bir yok oldunuz bugün buluşma gerçekleşiyor dimi bir sorun olursa haber verin bana...

kahvaltı yapalım biz bıdıkla....

Günaydın kuzuuu.. Papatya çayı önerirdim biraz rahatla diye ama hamiş olduğun için es geçiyorum... biraz çikolata yiyip rahatla diyorum, stres yapıp oğluşumu rahatsız etme kadın ( bayramdan sonra biter bu teraneler..

yasminka
alvgkhn
melyche

teşekkürler,ilginize ve desteğinize. Umarım birşey yoktur ama insan endişelenmeden edemiyor,hele birde detaylı ultrasonu yapan doktorun bunu söylerken ki yüz ifadesini görseydiniz.
2 kasıma kadar bekliyeceğim bakalım.

günaydın canım bende onu sorcaktım bugün kesin buluşçezmi ben hazırımm

kızım daha bayrama 2 hafta var yaaaa...ben naapcam..apartman kokuyo resmen yaaaa...oldum olası o kokudan nefret ederdim şimdi iyice burnuma burnuma geliyoo..sanki üstüme sindi sabah beri kendimi kokluyorumm..nefret ediyorum kurban bayramından ben yaaaa...

günaydın kızlar,,,,nasılsınız görüşmeyeli??
bir süre netim kapalıydı ,giremiyodum,,,inşlh hepiniz için herşey yolundadır,
bu arada bizim bebişin cinsiyeti kesinleşti,KIZIMIZ olucakmışşş,polyannacım listeye eklersen sevinirim...

cnm içini ferah tutmaya çalış 1 hafta 10 gün sonra belkide pardon bişey yokmuş dicek bide sürekli dr unmu yaptı detaylıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…