- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.781
canım moralini bozma inş. kötü birşey çıkmaz düzelir haftaya kadargünaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm
günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
Günaydın kızlar...Haftasonu takip edemedim yazdıklarınızı,alışveriş işiyle uğraştık:)) Yani acayip eğlenceli geçti haftasonum:))
Kızımın oda takımını aldık,yatak odasına sepet aldık...Praktiker de ki bebk odasını aldık kızlar,hem çok uygun hem de güzeldi,uygun bebek odası arayan annelere duyurulur..:)) Sonracığıma bi de bebek arabasını aldık,kraftın ruby die bi modeli var oda çarşambaya kadar ebebek magazalarında indirimli..Bana baya kullanışlı geldi,düşünen anneler buna da baksın diyorum..
Artık büyük parçalar bitti sanırım:))) Ama yılmak yok yolaaa devammmmmmmm:))))
günaydın kızlar,,,,nasılsınız görüşmeyeli??
bir süre netim kapalıydı ,giremiyodum,,,inşlh hepiniz için herşey yolundadır,
bu arada bizim bebişin cinsiyeti kesinleşti,KIZIMIZ olucakmışşş,polyannacım listeye eklersen sevinirim...
Günaydın annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız nasıl gidiyor kilolar ne alemde göbüşler büyüyor çatlak varmı ben birden bire son haftalarda hızlı kilo alımına başladımm göbeğimde bu hafta belli olmaya başladı çok üzülüyordum çıkmadı bi türlü diye badem kakao fındık yağı ve gleserin karıştırdım sürüyorum bakalım şimdilik bişey yok ama göğüslerim çok gerildi ve mavi mavi damarlar çıktı böyle kalmayacak dimiiii
günaydın kızlar,
canım mavi damarlar süt kanalları oluştuğu işareti doğumdan sonra emzirdiğin sürece orda kalacaklar artı göğüslerine krem sürmeyi unutma benim ilkinden kaldı çak çatlıyo
günaydın kızlar,,,,nasılsınız görüşmeyeli??
bir süre netim kapalıydı ,giremiyodum,,,inşlh hepiniz için herşey yolundadır,
bu arada bizim bebişin cinsiyeti kesinleşti,KIZIMIZ olucakmışşş,polyannacım listeye eklersen sevinirim...
selam kızlar ya benim alt kasık ve rahim bölgem sürekli her kalkıp oturduğumda düşecek gibi oluyor sizdede olan varmı uzanamıyorum evde çoğu zaman yatar pozisyonda ondanmı acaba baskı mı yapıor üst vücut yaa sizdede olan varsa bi yazarmısınız normalmi ya patlıyıcak gibiyim valla üç gündür böyleyim aynı olan varmııı
Sabah akşam krem yağ sürmekten bi hal oldum zaten cnm annemde hiç çatlak yok inş.bende de olmaz korkuyorum o çatlaklardan ya
kızlar sizin göbek deliğinden alta doğru olan çizginiz oluştu mu benim oluşmadı bu aralar olurmuş
günaydın kızlar,
canım sen herşeyi almışsın bişi kalmamış kuzucuk şanslı ben 7 ay bekliyorum sabırla
ewet cnm ben hazırımda diğer arkadşalardan haber yok....
günaydın bayanlar bizde pazar günü dr gittik Allaha cok şükür herşey iyi bana diyet yapmam önerildi ve kan ilacına başlamam gerektiği söylendi...
bu arada bursalı hamişler bir vardınız bir yok oldunuz bugün buluşma gerçekleşiyor dimi bir sorun olursa haber verin bana...
kahvaltı yapalım biz bıdıkla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?