2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım moralini bozma inş. kötü birşey çıkmaz düzelir haftaya kadar

Günaydın kızlar...Haftasonu takip edemedim yazdıklarınızı,alışveriş işiyle uğraştık:)) Yani acayip eğlenceli geçti haftasonum:))

Kızımın oda takımını aldık,yatak odasına sepet aldık...Praktiker de ki bebk odasını aldık kızlar,hem çok uygun hem de güzeldi,uygun bebek odası arayan annelere duyurulur..:)) Sonracığıma bi de bebek arabasını aldık,kraftın ruby die bi modeli var oda çarşambaya kadar ebebek magazalarında indirimli..Bana baya kullanışlı geldi,düşünen anneler buna da baksın diyorum..
Artık büyük parçalar bitti sanırım:))) Ama yılmak yok yolaaa devammmmmmmm:))))

canım moralini bozma bebişin iyi olcak inşallah

Günaydın annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız nasıl gidiyor kilolar ne alemde göbüşler büyüyor çatlak varmı ben birden bire son haftalarda hızlı kilo alımına başladımm göbeğimde bu hafta belli olmaya başladı çok üzülüyordum çıkmadı bi türlü diye badem kakao fındık yağı ve gleserin karıştırdım sürüyorum bakalım şimdilik bişey yok ama göğüslerim çok gerildi ve mavi mavi damarlar çıktı böyle kalmayacak dimiiii

canım sen herşeyi almışsın bişi kalmamış kuzucuk şanslı ben 7 ay bekliyorum sabırla

Herkese günaydınnn
Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.Benim hafta sonum temizlikle geçti.Alışverişler yapılmış ne güzel güle güle kullansın minikleriniz

Gözün aydın cnm sağsalim kucağına alırsın inş.prensesini benim kızım olacak

canım mavi damarlar süt kanalları oluştuğu işareti doğumdan sonra emzirdiğin sürece orda kalacaklar artı göğüslerine krem sürmeyi unutma benim ilkinden kaldı çak çatlıyo

Canım sen içini ferah tut,inş.sonraki incemelede bişey çıkmaz...

canım mavi damarlar süt kanalları oluştuğu işareti doğumdan sonra emzirdiğin sürece orda kalacaklar artı göğüslerine krem sürmeyi unutma benim ilkinden kaldı çak çatlıyo

Sabah akşam krem yağ sürmekten bi hal oldum zaten cnm annemde hiç çatlak yok inş.bende de olmaz korkuyorum o çatlaklardan ya

canım bende de aynı sanki yer çekimine karşı koyamıyor gibi eğer doktora sorduysan yazar mısın bende aramaya korkuyorum kadın çok yoğun ve kontrolüme daha 2 hafta var

canım bu durum çoğu zaman görülüyormuş ve çoğu kendiliğinden düzeliyormuş gerekli durumlarda ilaç tedavisiyle bu durum düzeltiliyormuşş korkulacak bişey değil yani ancak işte tedavi uygulanan yerinn tam donanımlı iyi bi yer olması lazım
şimdi doktorun bu durumun kendiliğinden düzelir diye bekliyo eğer düzelmezse ilaç tedavisine başlarr bazende direk bebek kordonuna ilaç veriliyormuş direk bebeğe gidiyomuş ilaç ve durumu düzeltiyomuş
sen hiç bozma moralini tedaviye gerek bile kalmadan allahın izniyle düzelir canımm sen moralini yüksek tut bol dua ett allahın izniyle kendiliğinden geçecektir

canım sen herşeyi almışsın bişi kalmamış kuzucuk şanslı ben 7 ay bekliyorum sabırla

Ewet tatlım öyle oldu..HAzır indirim varken alalım dedik:)) Bu arada 22.haftadayım kızlar ama dolaşırken öldüm..Belim o kadar ağrıdı ki..Yarım saat geziyoruz sonra oturup mola veriyoruz..sakın sakın son aylara bırakmayın büyük alışverişinizi..Çok zorluk çekeriz ve yeterince gezemeyiz:)))

ewet cnm ben hazırımda diğer arkadşalardan haber yok....

Kızlar faceten msj attım Işılcım sana ve berkerdeme gelmedi sanırım.Grip oldum ben,çok öksürüyorum.Halsizlik vs yok ama size de bulaştırmak istemem.İlaç da kullanamıyoruz ıhlamura devam.O yüzden ben gelemeyeceğim.Sabah çok erken saatte yazdım faceden msj ama niye ulaşmamış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…