- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.801
ewet cnm ben hazırımda diğer arkadşalardan haber yok....
Gözün aydın cnm sağsalim kucağına alırsın inş.prensesini benim kızım olacak
Hayırlı olsun canım...
Ewet tatlım öyle oldu..HAzır indirim varken alalım dedik:)) Bu arada 22.haftadayım kızlar ama dolaşırken öldüm..Belim o kadar ağrıdı ki..Yarım saat geziyoruz sonra oturup mola veriyoruz..sakın sakın son aylara bırakmayın büyük alışverişinizi..Çok zorluk çekeriz ve yeterince gezemeyiz:)))
Kızlar faceten msj attım Işılcım sana ve berkerdeme gelmedi sanırım.Grip oldum ben,çok öksürüyorum.Halsizlik vs yok ama size de bulaştırmak istemem.İlaç da kullanamıyoruz ıhlamura devam.O yüzden ben gelemeyeceğim.Sabah çok erken saatte yazdım faceden msj ama niye ulaşmamış sanırım.
Aynen bende günde 3 kere sürüyorumİnş.çatlamaz:18:
kızlar sizin göbek deliğinden alta doğru olan çizginiz oluştu mu benim oluşmadı bu aralar olurmuş
prensesn uykusu anladım cnm mesajın gelmiş ben baktım ama bu facede mesajlarda sorun var galiba okunmuş gibi yani yeni gelen yok gibiydi...olsun inşallah ilerleyen günlerde görüşürüz..
neclaseden de haber yok cumartesi işe gelirim demişti ama gelmedi sanırım girmedi msn kk klube bugünde yok umarım sorun yoktur ....
berkerdem katılım az olursa cnm başka zamana erteleriz...1 kadar bekleyelim neclaseden haber ıkmazsa ben evden cıkıcam.....
canım geçmiş olsun faceye baktım msj kutusunda msj var ama kırmızı ışık yanmadığına görememişim neyse kendine dikkat et biz artık 3 kişi çıkarız heralde
prensesn uykusu anladım cnm mesajın gelmiş ben baktım ama bu facede mesajlarda sorun var galiba okunmuş gibi yani yeni gelen yok gibiydi...olsun inşallah ilerleyen günlerde görüşürüz..
neclaseden de haber yok cumartesi işe gelirim demişti ama gelmedi sanırım girmedi msn kk klube bugünde yok umarım sorun yoktur ....
berkerdem katılım az olursa cnm başka zamana erteleriz...1 kadar bekleyelim neclaseden haber ıkmazsa ben evden cıkıcam.....
Ewet tatlım öyle oldu..HAzır indirim varken alalım dedik:)) Bu arada 22.haftadayım kızlar ama dolaşırken öldüm..Belim o kadar ağrıdı ki..Yarım saat geziyoruz sonra oturup mola veriyoruz..sakın sakın son aylara bırakmayın büyük alışverişinizi..Çok zorluk çekeriz ve yeterince gezemeyiz:)))
canım geçmiş olsun faceye baktım msj kutusunda msj var ama kırmızı ışık yanmadığına görememişim neyse kendine dikkat et biz artık 3 kişi çıkarız heralde
merhaba kızlarr biz dr. yeni geldik çok şükür herşey güzel gidiyor dedi dr.çok tatlılar maşallahhh Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
kalsiyum ve magnezyum ilaçları verdi birde bu hafta içinde tetanoz iğnesi yapılacakmışşş ehhh hayırlısı olssun artıkk
Çok isterdim katılmayı haftasonu da bir sürü şey aldım kuzuma ,dedim kızlarla da konuşuruz bebek arabası oto koltuğu için.Gece hiç uyumadım maalesef ne beter şey şu öksürük sizler de dikkat edin kendinize.
Bu arada sanırım son aylarda alışveriş çok zor olacak dün pazara carrefoura bir de ebebeğe gittik eve geldiğimde her yerim ağrıyordu,özellikle kasıklarım çok fenaydı.Bizim kuzunun yatak odası bebek arabası ve oto koltuğu dışında pek eksiği kalmadı.Güle güle kullansın kuzucuklar hepsini.
günaydın kızlar nasılsınız
biz daha cuma günü kontrole gittik ama cinsiyet belli olmadığından ve eşimde çok merak ettiğinden birazdan burdaki bir polikliniğe gidiceğim bakalım gösterecek mi bebeğim?
günaydın kızlar....
hepimizin başı sağolsun..izleyemiyorum haberleri hemen gözlerim doluyor...Allah sabır versin herkese
gayemm canım inşallah bişeyi yoktur yavrunun kendiliğinden geçsin gitsin inşallah
kader hayırlı olsun sen de bizdensin kız annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?