2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında doğru söylüyorsun son aylarda bel ağrısı daha çok olacak;ama ben de henüz bişey almadım,biraz daha beklemek istiyorum.şimdilik sadece araştırma yapmakla yetiniyorum.

canım geçmiş olsun faceye baktım msj kutusunda msj var ama kırmızı ışık yanmadığına görememişim neyse kendine dikkat et biz artık 3 kişi çıkarız heralde

prensesn uykusu anladım cnm mesajın gelmiş ben baktım ama bu facede mesajlarda sorun var galiba okunmuş gibi yani yeni gelen yok gibiydi...olsun inşallah ilerleyen günlerde görüşürüz..

neclaseden de haber yok cumartesi işe gelirim demişti ama gelmedi sanırım girmedi msn kk klube bugünde yok umarım sorun yoktur ....

berkerdem katılım az olursa cnm başka zamana erteleriz...1 kadar bekleyelim neclaseden haber ıkmazsa ben evden cıkıcam.....

tamam canım öle olsun haber beklicemmm

canım geçmiş olsun faceye baktım msj kutusunda msj var ama kırmızı ışık yanmadığına görememişim neyse kendine dikkat et biz artık 3 kişi çıkarız heralde

Çok isterdim katılmayı haftasonu da bir sürü şey aldım kuzuma ,dedim kızlarla da konuşuruz bebek arabası oto koltuğu için.Gece hiç uyumadım maalesef ne beter şey şu öksürük sizler de dikkat edin kendinize.
Bu arada sanırım son aylarda alışveriş çok zor olacak dün pazara carrefoura bir de ebebeğe gittik eve geldiğimde her yerim ağrıyordu,özellikle kasıklarım çok fenaydı.Bizim kuzunun yatak odası bebek arabası ve oto koltuğu dışında pek eksiği kalmadı.Güle güle kullansın kuzucuklar hepsini.

aynen canım bende evden çıkıp 5 dk yol yürüyeyim nefes nefese kalıyorum kalp zaten normaldede hızlı çarpıyo çok yoruluyorum bebiş bütün enerjimi alıyo

günaydın kızlar....

hepimizin başı sağolsun..izleyemiyorum haberleri hemen gözlerim doluyor...Allah sabır versin herkese

gayemm canım inşallah bişeyi yoktur yavrunun kendiliğinden geçsin gitsin inşallah

kader hayırlı olsun sen de bizdensin kız annesi

maşallah maşallah...uhdecim sen ikiz annesi olacağından mıdır bilmiyorum..sen daha bir anaç geliyorsun bana..annelik yakıştı sana bence
polly özleniyorsun buralarda bu arada

geçmiş olsun cnm tekrardan neclase cok istekliydi ama habr yok umarım ters bişey yoktur...bu arada bebiş cicileri güle güle giyer inşallah.bende hemen yoruluyorum cnm ama dr yürüyüş verdi bana eleviide kesti

günaydın kızlar nasılsınız
biz daha cuma günü kontrole gittik ama cinsiyet belli olmadığından ve eşimde çok merak ettiğinden birazdan burdaki bir polikliniğe gidiceğim bakalım gösterecek mi bebeğim?

tünaydınn sevgili arkadaşlar
Rabbim depremden zarar gören tüm halkımıza yardım etsin
bu soğuklarda kimseleri evsiz barksız bırakmasın
bugünlerde haberleri izlemek gerçekten çok üzücü

sağol canım benim,evet bende kız annesi olucam inşlhhhhhhhhhh

kaderr canım hayırlı uğurlu olsun kızn oluyormuş ne güzel
benimde ksıemtse kızım olacak
bu kızlar dahamı edepsiz ne hemen gösteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…