- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.821
kaderr canım hayırlı uğurlu olsun kızn oluyormuş ne güzel
benimde ksıemtse kızım olacak
bu kızlar dahamı edepsiz ne hemen gösteriyorlar
sağol canım yaa,,,seninde mi kızz,,,ne güzel kızıma arkadaş geliyo olleyyyy...
bizimki 14. haftada kız demişti ama net değildi,sonra 17. haftada netleşti iştee,isim arayışındayızz,ne zormuş yaaaa isim bulmak,,,karar veremiyoz bi türlü
pembe ciciler almaya başladık,sizde başladınızmı
bizim 13. haftada kız demişti doktor en son geçen hafta gittim yine kıs dedi
ben daha cici almadım ama yeni yeni almaya başlıcamm
kızlarr nugün doktor randevum var bebişimi göreceğimmçok heyecanlıyım 20 haftalık olduk bu hafta
dua edin bize güzel haberlerle dönelimm
kızlarr nugün doktor randevum var bebişimi göreceğimmçok heyecanlıyım 20 haftalık olduk bu hafta
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
inşlh herşey yolundadırr....
kızlar ayrıntılı usg yaptıran varmı aramızdaaaaa
günaydın kızlarrrrrrr,,,, biz geldik.
Kaç gundur gıremıyorum nasıl bı eksıklık hıssettım kendımde :)
hafta sonu moralım harıkaydı cunku 4 'lü testim temizzzzzzzz çıktı.
nasıl rahatladım analatama. darısı diğer haber bekleyenlerin başına inşallah.
sağol canım yaa,,,seninde mi kızz,,,ne güzel kızıma arkadaş geliyo olleyyyy...
bizimki 14. haftada kız demişti ama net değildi,sonra 17. haftada netleşti iştee,isim arayışındayızz,ne zormuş yaaaa isim bulmak,,,karar veremiyoz bi türlü
pembe ciciler almaya başladık,sizde başladınızmı
hoşgeldin cnm gözün aydın ..bizde seni bekliyorduk bugün buluşuyormuyuz ona göre berkerdem ve gelicez ama güneş katılamıycak...
benim kendi dr yaptı cnm şükür bişey çıkmadı....şimdi geriye tetenoz aşısı kaldı kızlar bilginiz olsun tetanoz aşışı en son 26 haftaya kadar yapılması gerekiyormuş 30 haftalara kaldığında erken doğuma sebeb olurmuş dün dr söyledim bilginiz olsun ben sadece tek doz vurulucam 2. kendim istemiyorum....26 haftada şeker yüklemesi....yapılacak
canımm gözün aydın olsunn darısı başımıza
senin ayrıntılı ultrason bakıldımı
benimde 13 haftada kıza benzetti ama bacaklarını kapamıştı dr bişi göremedi 16 haftada dr gitttiğimizde hiç göstermeyen arsız olmuş bacakarını sonuna kadar açmış sere serpe gösterdi utanmaz kızım benim
saol cnm benım, gelicem tabıde cnm şöyle bi sorunum aşırı yogunum kac gundur.
saat 3 demıstıkya bulusmayı ben o saate cok zorlanırım bugun ıstersenız sız bulusun ben saat 4'ten sonra gelebılırım anca.
Bi de son bır soru daha bulvar ikinize çok mu ters kalıyo ??? Orası olursa ben daha erken gelırım de
ewet cnm saat 3 demiştik bulvar dediğin fsm ise burdan direk oraya zor olur benim geçmem çünkü metroyla geçicem ben otobüs yok burda varda ben anlamıyorum o işten .....saaat 4 uygun olur ama fazla kalamayız ozaman en fazla 1 saat olur....saol cnm benım, gelicem tabıde cnm şöyle bi sorunum aşırı yogunum kac gundur.
saat 3 demıstıkya bulusmayı ben o saate cok zorlanırım bugun ıstersenız sız bulusun ben saat 4'ten sonra gelebılırım anca.
Bi de son bır soru daha bulvar ikinize çok mu ters kalıyo ??? Orası olursa ben daha erken gelırım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?