2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm,çok şükür canım ,inşlh bizimkilerde de bişi çıkmaz.çok merak ediyorumm,tetanozu sağlık ocağından çağırcaklar beniii

yok cnm onlar çağırmıyo sen kendin gidip kayıt yapırıyosun ...bana sağlık ocağına 4.ayda gittim birde 7. ayda gel tetanoz aşını yapaılım dediler...dr söyledim sakına dedi en erken 26. haftaya kadar yapılması lazım dedi o yüzden ben bu hafta gidip söylücem yani yarın aşımı olucam....

neclase tamam derse 4 te buluşalım ben gelirim zaten bugün evde durmak istemiyorummm

canım benim kaydım var orda ,17. haftamda kontrole çağırdı ,gittim,kiloma,tansiyonuma,idrarıma,bebişin kalp atıına hep baktılar,tetenoz için yine arıycaz dediler..

neclase tamam derse 4 te buluşalım ben gelirim zaten bugün evde durmak istemiyorummm

ok sorun deıl ben sadece yakın olurmu sıze dıye sordum. tamam kent meydanı olsun ozaman. ben elımden geldıgı kadar erken cıkmaya calısıcam yıne. ben en kotu ıhtımal 4 dıorum zaten sıze. erken ıslerım bıterse haber verırım sıze zaten.
ışıl cnm senın telefonun var bende burdan olmazssada telefon acarım sana.
Ama berkerdem'in ki yok malesef

tamam cnm ozaman ben evdeyim şimdi 2 gibi çıkarım evden berkerdem gelicek kent meydanı ok. ozaman......3 ile 3:30 arası cafe crown

canım benim kaydım var orda ,17. haftamda kontrole çağırdı ,gittim,kiloma,tansiyonuma,idrarıma,bebişin kalp atıına hep baktılar,tetenoz için yine arıycaz dediler..

sen yinede sağlık ocağına bırakma cnm dr konuş o hangi fata ve kaç doz yaptırman gerektiğini söyler baksana benim sağlık ocağına kalsa 7. ayda yapcaklardı bana dr tercihine göre gidersin sağlık ocağına dr bu hafta yada şu hafta oldedi dersin...

Balli sut iyi geliyo canim ama benimkini en son antibiyotik kesti.hamileligin yan etkisi oldugunu soledi bi de.bende oksuruk kesildi ama burun tikanikli gecmiyo..gecmis olsun sana da cnm.OTE]

canım merak etme allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğine benim ense kalınlığı fazla olduğu için neler demişlerdi sonra 20. haftada kalp ritmine baktır dediler onda da bişey çıkmadı sen yüreğini ferah tut

merhaba canım epey tamamlamıssın ihtiyacları. sımdı dedıgın takıma baktım gercekden uygun guzel de duruyor bende sade bır takım almak ıstıyorum.cünkü esyaalarını koyabılecegım bı yer yok mecbur gardrop ve sıfonyer lazım fakat beşik kademeli mi? yani ilk aylar biraz yukarda sonra asagıda fln oluyor ya ya da yan parmaklıkları fln ınıp cıkıyor mu? evıe kuruldu mu mobılyalar ? nasıl kalıtesi fln cok uygun gorunce de korkuyor ınsan alısmısız bebek odası deyınce pahalı fıyatlara.

aaa bede baktım şimdi nekdar uygun park yatak fiyatına aslında mantıklı 5 yaşına kadar parçalasın kullansın bunu sonra geenç odası alınabilir istersen kulplarınıda değiştirebilirsin..

aaa bede baktım şimdi nekdar uygun park yatak fiyatına aslında mantıklı 5 yaşına kadar parçalasın kullansın bunu sonra geenç odası alınabilir istersen kulplarınıda değiştirebilirsin..

canım benımde cok hosuma gitti sadeligi fln ıstersen üstüne stickerlarla renklendırırsın fln. cok cici parcalanırsa da artık büyüyünce yenisi alınır.

Merhaba Arkadaşlar... Nasılsınız?
Herkese sağlıklı haftalar diliyorum...
Cuma günü için renkli ultrasona randevu almaya çalışacağım. Fiyat konusunda bilgisi olan varmı? Hastanede 275 Tl. denildi. Şimdi İstanbul Bakırköy de 200 Tl. ye bir görüntüleme merkezinde buldum. Umarım iyi sonuç alırız...

İyiyiz canım sen nasılsın? İnş. iyi sonuçlar alırız hepimiz.Benimde bayramdan sonra yapılacak inş.Fiyatı da 150TL canım.

cnm ben anadolu yakasındayım bende kadıköyde görüntüleme merkezi ile görüştüm norma fiyatları 300 fakat allians kartı olanlara 151 tl poliçeye bakmıyorlarmış haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…