- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.841
hmmm,çok şükür canım ,inşlh bizimkilerde de bişi çıkmaz.çok merak ediyorumm,tetanozu sağlık ocağından çağırcaklar beniii
ewet cnm saat 3 demiştik bulvar dediğin fsm ise burdan direk oraya zor olur benim geçmem çünkü metroyla geçicem ben otobüs yok burda varda ben anlamıyorum o işten .....saaat 4 uygun olur ama fazla kalamayız ozaman en fazla 1 saat olur....
yok cnm onlar çağırmıyo sen kendin gidip kayıt yapırıyosun ...bana sağlık ocağına 4.ayda gittim birde 7. ayda gel tetanoz aşını yapaılım dediler...dr söyledim sakına dedi en erken 26. haftaya kadar yapılması lazım dedi o yüzden ben bu hafta gidip söylücem yani yarın aşımı olucam....
neclase tamam derse 4 te buluşalım ben gelirim zaten bugün evde durmak istemiyorummm
ewet cnm saat 3 demiştik bulvar dediğin fsm ise burdan direk oraya zor olur benim geçmem çünkü metroyla geçicem ben otobüs yok burda varda ben anlamıyorum o işten .....saaat 4 uygun olur ama fazla kalamayız ozaman en fazla 1 saat olur....
ok sorun deıl ben sadece yakın olurmu sıze dıye sordum. tamam kent meydanı olsun ozaman. ben elımden geldıgı kadar erken cıkmaya calısıcam yıne. ben en kotu ıhtımal 4 dıorum zaten sıze. erken ıslerım bıterse haber verırım sıze zaten.
ışıl cnm senın telefonun var bende burdan olmazssada telefon acarım sana.
Ama berkerdem'in ki yok malesef
tamam cnm ozaman ben evdeyim şimdi 2 gibi çıkarım evden berkerdem gelicek kent meydanı ok. ozaman......3 ile 3:30 arası cafe crown
canım benim kaydım var orda ,17. haftamda kontrole çağırdı ,gittim,kiloma,tansiyonuma,idrarıma,bebişin kalp atıına hep baktılar,tetenoz için yine arıycaz dediler..
tamam cnm ozaman ben evdeyim şimdi 2 gibi çıkarım evden berkerdem gelicek kent meydanı ok. ozaman......3 ile 3:30 arası cafe crown
ok cnm. bugun sabah eşim bırakırken arabadan montumu almayı unutmusum :)
doncammmmmmmmmmmmmmm
Balli sut iyi geliyo canim ama benimkini en son antibiyotik kesti.hamileligin yan etkisi oldugunu soledi bi de.bende oksuruk kesildi ama burun tikanikli gecmiyo..gecmis olsun sana da cnm.OTE]ben cok kotu oksuruyorum yaaa.....
öksürürken karnım kasıklarım heryerım kasılıyo, dun gece bı uyandım uykumda nasıl delı gıbı öksuruyorum bı baktım karnım falan heryerım kasılmıs. çok ta korkuyorumıhlamur bal grıbı kestı ama oksurugum kaldı tavsiyesi olan varmı kızlar.
selam kızlar ya benim alt kasık ve rahim bölgem sürekli her kalkıp oturduğumda düşecek gibi oluyor sizdede olan varmı uzanamıyorum evde çoğu zaman yatar pozisyonda ondanmı acaba baskı mı yapıor üst vücut yaa sizdede olan varsa bi yazarmısınız normalmi ya patlıyıcak gibiyim valla üç gündür böyleyim aynı olan varmııı[/QUOATE]
İdrar yollarinda sorun olabilir ihmal etme cnm.gecmis olsun.
Cnm benim babam da 3 tane kuzu almisti yazin yanlarindaydim ilk 3 ayimdi cok feci aseriyodum bi de kuzularin kokusu kabus gibiydii.seni cok ii anliyorm yani allah yardimcn olsun.kızım daha bayrama 2 hafta var yaaaa...ben naapcam..apartman kokuyo resmen yaaaa...oldum olası o kokudan nefret ederdim şimdi iyice burnuma burnuma geliyoo..sanki üstüme sindi sabah beri kendimi kokluyorumm..nefret ediyorum kurban bayramından ben yaaaa...
günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm
saol cnm bışeyler ayarlamaya calıscam burdan hırkalarımdan.istersen sana bir mont getireyim gelirken cnm şal hırka ne istersen?
Günaydın kızlar...Haftasonu takip edemedim yazdıklarınızı,alışveriş işiyle uğraştık:)) Yani acayip eğlenceli geçti haftasonum:))
Kızımın oda takımını aldık,yatak odasına sepet aldık...Praktiker de ki bebk odasını aldık kızlar,hem çok uygun hem de güzeldi,uygun bebek odası arayan annelere duyurulur..:)) Sonracığıma bi de bebek arabasını aldık,kraftın ruby die bi modeli var oda çarşambaya kadar ebebek magazalarında indirimli..Bana baya kullanışlı geldi,düşünen anneler buna da baksın diyorum..
Artık büyük parçalar bitti sanırım:))) Ama yılmak yok yolaaa devammmmmmmm:))))
saol cnm bışeyler ayarlamaya calıscam burdan hırkalarımdan.
buarada hafta sonu doktora gıtcektın sende nasıl gectı ??
merhaba canım epey tamamlamıssın ihtiyacları. sımdı dedıgın takıma baktım gercekden uygun guzel de duruyor bende sade bır takım almak ıstıyorum.cünkü esyaalarını koyabılecegım bı yer yok mecbur gardrop ve sıfonyer lazım fakat beşik kademeli mi? yani ilk aylar biraz yukarda sonra asagıda fln oluyor ya ya da yan parmaklıkları fln ınıp cıkıyor mu? evıe kuruldu mu mobılyalar ? nasıl kalıtesi fln cok uygun gorunce de korkuyor ınsan alısmısız bebek odası deyınce pahalı fıyatlara.
sağol cnm iyi geçti detayları konuşuruz gelince ....
aaa bede baktım şimdi nekdar uygun park yatak fiyatına aslında mantıklı 5 yaşına kadar parçalasın kullansın bunu sonra geenç odası alınabilir istersen kulplarınıda değiştirebilirsin..
Merhaba Arkadaşlar... Nasılsınız?
Herkese sağlıklı haftalar diliyorum...
Cuma günü için renkli ultrasona randevu almaya çalışacağım. Fiyat konusunda bilgisi olan varmı? Hastanede 275 Tl. denildi. Şimdi İstanbul Bakırköy de 200 Tl. ye bir görüntüleme merkezinde buldum. Umarım iyi sonuç alırız...
Merhaba Arkadaşlar... Nasılsınız?
Herkese sağlıklı haftalar diliyorum...
Cuma günü için renkli ultrasona randevu almaya çalışacağım. Fiyat konusunda bilgisi olan varmı? Hastanede 275 Tl. denildi. Şimdi İstanbul Bakırköy de 200 Tl. ye bir görüntüleme merkezinde buldum. Umarım iyi sonuç alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?