- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.861
cnm ben anadolu yakasındayım bende kadıköyde görüntüleme merkezi ile görüştüm norma fiyatları 300 fakat allians kartı olanlara 151 tl poliçeye bakmıyorlarmış haberin olsun
Hangisiyle görüştün? bende goruntuleme merkezıne baktrmak ıstıorum yapı kredı de gecıodur dıye dusunuorum?
sonomed eski bir merkezmiş bizim şirketten gidenler var gayet memnunlar bende randevu aldım bakalım
İnş. bugün öğrenirsin canım
inşallah canım Rabbim rastgetirsinn
güzel haberle gel inşallahhh
yellowww canım inşallah senin yaramaz bugün gösterir kendini
Yanlıs hatrlamıyosam evlendırme daıresının caprazında olan yerı dıyosun bılıorum bende cok ıyı bı yer goruselım bakalm bıze ne dıyecekler:))
kızlar ben geldimm veeeeeeeeee bebişimi gördüm KIZIM oluyor inşaALLAH hyırlısıyla :))))
bu sefer üstüne basa basa kesin mi diye sordum ve kesinleşti
teyzeleri bir utandıkiii annem benimmm dra gitmeden yarım saat önce hareketlerini anlıyordum ultrasonda dondu kaldı kızım sonra karnıma vurdum oda bana vuruyor kuzum benimm:))))
kızlar ben geldimm veeeeeeeeee bebişimi gördüm KIZIM oluyor inşaALLAH hyırlısıyla :))))
teyzeleri bir utandıkiii annem benimmm dra gitmeden yarım saat önce hareketlerini anlıyordum ultrasonda dondu kaldı kızım sonra karnıma vurdum oda bana vuruyor kuzum benimm:))))
biz oğlumla cicilerimizi giydik çıkıyoruz üzerimde deri montkahve rengi ve kot jile olcak :)))
evet orası cnm numarasını vereyim hatta adımı söyle randevum var bişeyler yapsın hani arkadaşım gelicek filan de belki bir işe yarar alev bulut 14 kasım randevum Telefon:02163495100
kızlar mrb...
bebişime daha hiçbirşey almadım yavaş yavaş bakıyım diyorum...park yataklar çok kaba geldi bana şu nasıl sizce fikrinizi almak istedimmm...
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
sade ama uyku setiyle falan çok şık durur sizce
Cok mersı canım:) benm ıcın daha erken 20. haftadn sonramı bakıolr gercı bende randevu alsm 2 3 hafta sonraya alabılcem dımı ozaman kdr 20. haftada olms olrm ztn:)))
Çok güzel canım,bence uyku setiyle çok şirin olur.Bu hafta sonu ikea'ya gidicez bende bakıyım.Ben de henüz hiçbirşey almadım.Sadece bakıyorum.
EVET cnm kızlar için seçenek çok biz erkek annelerine bi yerler tavsiye edin ya ben de limangodan aldım oğluma çoraplar ayakkabılar ve tulumlar ama 25inden sonra yollayacaklarmış galiba kampanya bitince yolluyolarmış onlar bayrama kadar gelir herhalde o zaman eklerimmBizde almayaa basladıkkkkkk cok guzel cok eglencelııı:) ama kızlr ıcın daha cok secenek var orası tartısılmaz kocama dıorumkı su hello kıtylı donlrdndandamı alsk cok guzeller kusum aydınmı etcen cocugu dıo:))))) 6 aya kdr ayakkabı aldık corp aldk don aldık bana kalsa magazayı alıcktm ama okdr tecrubesızımkı bosuna bıseylerde almak ıstemıorum:)))
hadi bakalım hayırla gel cnm inşallahhhkızlarr nugün doktor randevum var bebişimi göreceğimmçok heyecanlıyım 20 haftalık olduk bu hafta
dua edin bize güzel haberlerle dönelimm
tebrik ederim bir prenses daha eklensin hemen listeye!!!günaydın kızlar,,,,nasılsınız görüşmeyeli??
bir süre netim kapalıydı ,giremiyodum,,,inşlh hepiniz için herşey yolundadır,
bu arada bizim bebişin cinsiyeti kesinleşti,KIZIMIZ olucakmışşş,polyannacım listeye eklersen sevinirim...
öyle valla aynen cnm her gün ben debişeyler bakıyorum nerdeyse her hafta alıyorum bizim bebek odası var kızımdan ona yeni nevresim alıp erkeğe uygun hale getiricem bizim sadece oda dekorasyonu anakucağı bir de tekstil ihtiyaçları var onları dayavaş yavaş tamamlıyoruz çok şükür allahım olmayanlara da versin(amin)günaydın kızlarrr sonunda ekimin son haftasına da başladık çok şükür sağlıkla ... bebişimi çok özledim çarşambaya randevu alıcam bende bebiş giysilerini hallettim gibi kısım kısım tamamlıyorum banyo malzemeleri biberonlar ateşölçer felan kaldı en son bebek odası ve arabasını da aldımmı bitti sayılır çok eğlenceli ama hergün bişey almak istiyor insan
ya doktorların şu huylarına gıcık oluyorum en azından devamlı hastalarına arayıp haber vermeleri lazım hayret bişeyyGünaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir..
Ben de iyiyim çok şükür bebeğimi yavaş yavaş hissetmeye başladım.. 19 hafta 6 gunluğüm suan.. buarada cmt gunu çok canım sıkıldı.. kontrolum için hastanemi aradım .. bi baktım doktorum aniden hastaneden ayrılmış..çok şaşırdım ve üzüldüm.. doktor konusunda çok seciciydimm çokda iyi bi doktor buluguma seviniyordum.. hastane prosedur gereği bilgileri özel tel bilgilerini paylaşmadı..
şimdi başka bir doktor bakıyorumm bakalım ne olacak
tatlım benim üzme kendini çok geçmiş olsun ama daha kesin değil ki zaten ayrıntılıya girmişsin detaylıyla aynı değil mi ben anlamadım neden o zaman bakmıyor da gene çağırıyor kız para koparmak için olmasın sen bence başka doktora daha görüngünaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm
yani ben kampanyayı kaçırmamak için randevumu şimdiden kampanya şartlarıyla yazdırdım oraya gittiğimde aksi bir durum olmasın diye
Gözün aydın canım,çok sevindim.Alışverişe başlarsın artık
Ohhhhh gozun aydın canım hosgeldı prnsesımz:)
hayırlısı olsun cnm gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?