- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.881
çok büyük ama ikea yoruluyorummm..sende dikkat et cnmmmmm...
yelloowwcum tebrik ederim,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
İyiyiz canım sen nasılsın? İnş. iyi sonuçlar alırız hepimiz.Benimde bayramdan sonra yapılacak inş.Fiyatı da 150TL canım.
cnm ben anadolu yakasındayım bende kadıköyde görüntüleme merkezi ile görüştüm norma fiyatları 300 fakat allians kartı olanlara 151 tl poliçeye bakmıyorlarmış haberin olsun
kızlar ben geldimm veeeeeeeeee bebişimi gördüm KIZIM oluyor inşaALLAH hyırlısıyla :))))
bu sefer üstüne basa basa kesin mi diye sordum ve kesinleşti
teyzeleri bir utandıkiii annem benimmm dra gitmeden yarım saat önce hareketlerini anlıyordum ultrasonda dondu kaldı kızım sonra karnıma vurdum oda bana vuruyor kuzum benimm:))))
Cok mersı canım:) benm ıcın daha erken 20. haftadn sonramı bakıolr gercı bende randevu alsm 2 3 hafta sonraya alabılcem dımı ozaman kdr 20. haftada olms olrm ztn:)))
Kampanyamı varms ben anlamadımkı yavrucum:)) ozel sıgrta gecıomu sekerım bı fıkrın varmı?
Kampanyamı varms ben anlamadımkı yavrucum:)) ozel sıgrta gecıomu sekerım bı fıkrın varmı?
cnm özel sigorta geçiyor o ayrı benim söylediğim indirim görüştüğüm bayan şey söyledi hani sadece allianz kartınız varsa poliçenize bakmadan %50 indirim yapıyoruz dedi ben allianzta doğum sigortası yaptırmıştım normalde karşılamıyor bu tarz ücretleri oda bana kartınızı gösterin yeter indirim uygulanıcak dedi yani ben ödemeyi indirimli fiyattan nakit yapıcam.
cnm özel sigorta geçiyor o ayrı benim söylediğim indirim görüştüğüm bayan şey söyledi hani sadece allianz kartınız varsa poliçenize bakmadan %50 indirim yapıyoruz dedi ben allianzta doğum sigortası yaptırmıştım normalde karşılamıyor bu tarz ücretleri oda bana kartınızı gösterin yeter indirim uygulanıcak dedi yani ben ödemeyi indirimli fiyattan nakit yapıcam.
merhaba canım epey tamamlamıssın ihtiyacları. sımdı dedıgın takıma baktım gercekden uygun guzel de duruyor bende sade bır takım almak ıstıyorum.cünkü esyaalarını koyabılecegım bı yer yok mecbur gardrop ve sıfonyer lazım fakat beşik kademeli mi? yani ilk aylar biraz yukarda sonra asagıda fln oluyor ya ya da yan parmaklıkları fln ınıp cıkıyor mu? evıe kuruldu mu mobılyalar ? nasıl kalıtesi fln cok uygun gorunce de korkuyor ınsan alısmısız bebek odası deyınce pahalı fıyatlara.
Tatlım yeni gördüm mesajı ama ben mesaj yazamadığım için burdan cevaplamak zorundayım....Oda takımı takımı benim içime sindi,tek dezavantajı yatağı kademi değil ama sırf kademeli olsun diye 1000lira fazla vermek istemedim açıkçası..ben balıkesirde oturuyorum burda praktiker yok,izmirde şubesine gittim baktım ordan kargo parası çok istediler die internetten sipariş ettim.35tl tuttu kargo parası.Daha gelmedi eve,dün siparişini vermiştim.
Tabikide diğer 1000-1500...lük odalar kadar gösterişli değil ama çok uygun,kargo+oda=420tl.. 2 yaşına gelince en güzelini kendi beğendini almak istediğim için hiç düşünmeden aldım bu takımı...
sana da kolay gelsin canım,işimiz hem çok eğlenceli hem çok zor:)))
sağolun kızlar. şimdi aradım randevuyu aldım. 150 Tl. ye düşürdüm. Amcamın kızı söylemişti orayı bana. onun doktorunun adını verdim. O yönlendirdi diye. 150 ye o şekilde düşürdüler...
Gözün aydın canım...
18-24 haftalarda diye bilyorum canım...
günaydın kızlar,
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var dedi doktor. 1hafta-10 gün sonra daha detaylı incelemek için tekrar çağırdı.
İçim içimi yiyor,moralim bozuk,canım sıkkın,keyifsizimmmmm
Günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir..
Ben de iyiyim çok şükür bebeğimi yavaş yavaş hissetmeye başladım.. 19 hafta 6 gunluğüm suan.. buarada cmt gunu çok canım sıkıldı.. kontrolum için hastanemi aradım .. bi baktım doktorum aniden hastaneden ayrılmış..çok şaşırdım ve üzüldüm.. doktor konusunda çok seciciydimm çokda iyi bi doktor buluguma seviniyordum.. hastane prosedur gereği bilgileri özel tel bilgilerini paylaşmadı..
şimdi başka bir doktor bakıyorumm bakalım ne olacak
ben bu hafta sonu biraz araştırdım gittim hastane 300 tl istedi bende kadıköyde görüntüleme merkezi buldum sonomed diye normal fiyatı 300 buranında ama allians kartı olana 151 tl sadece kartı göstermen yetiyor poliçene bakmıyormuş haberin olsun ben randevu aldım bayramdan sonra gidicem
Günaydın kızlar...Haftasonu takip edemedim yazdıklarınızı,alışveriş işiyle uğraştık:)) Yani acayip eğlenceli geçti haftasonum:))
Kızımın oda takımını aldık,yatak odasına sepet aldık...Praktiker de ki bebk odasını aldık kızlar,hem çok uygun hem de güzeldi,uygun bebek odası arayan annelere duyurulur..:)) Sonracığıma bi de bebek arabasını aldık,kraftın ruby die bi modeli var oda çarşambaya kadar ebebek magazalarında indirimli..Bana baya kullanışlı geldi,düşünen anneler buna da baksın diyorum..
Artık büyük parçalar bitti sanırım:))) Ama yılmak yok yolaaa devammmmmmmm:))))
tebrik ederim canıııım prensesimiz hoşgeldi....sağol canım benim,evet bende kız annesi olucam inşlhhhhhhhhhh
inş. hayırlı haberlerle dönersin canımkızlarr nugün doktor randevum var bebişimi göreceğimmçok heyecanlıyım 20 haftalık olduk bu hafta
dua edin bize güzel haberlerle dönelimm
kızlar ben geldimm veeeeeeeeee bebişimi gördüm KIZIM oluyor inşaALLAH hyırlısıyla :))))
teyzeleri bir utandıkiii annem benimmm dra gitmeden yarım saat önce hareketlerini anlıyordum ultrasonda dondu kaldı kızım sonra karnıma vurdum oda bana vuruyor kuzum benimm:))))
canım benim dr.um bana 2. düzey ultrason yazdı detaylıymış ama renkli değil. medipolde 225 ti ben de başka yerde 180e yaptırcam. senden renkli mi istediler? 4D?
2.düzey ve renkli doppler aynı şeylermiş ben seval hanıma daha gitmedim yaptırmam gerektiğini sağlık ocağıyla zeynep kamilde idrar tahlili için gittiğim doktor söyledi yaptırman gerek diye bende randevumu aldım 5 kasımdada seval hanıma gidicem o ne derse desin ben yaptırcam bu testi zaten
ben geldimmnasılsınız bakalımm
kontrolumüzü oldukk çok şükür iyi geçtii
herhangi bir problem yok 4 hafta sonra 6 aylık olunca tekrar gideceğimm
o zaman şeker yüklemeside yapılacaak
yanlız bebişim ters daha dönmemişbütün gün tekmelemyi biliyo bi dönmemiş yaafff afacan
inşallah ilerleyen aylarda dönerr yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcamm
ben normal doğum istiyordumm inşallah dönerrr
herseferinde açıverirdi gösterirdi bu sefeer eliyle kapadı hemen göremedikkkneyseki önceden görmüştük cinsiyetini
Canım gözün aydın...
ben geldimmnasılsınız bakalımm
kontrolumüzü oldukk çok şükür iyi geçtii
herhangi bir problem yok 4 hafta sonra 6 aylık olunca tekrar gideceğimm
o zaman şeker yüklemeside yapılacaak
yanlız bebişim ters daha dönmemişbütün gün tekmelemyi biliyo bi dönmemiş yaafff afacan
inşallah ilerleyen aylarda dönerr yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcamm
ben normal doğum istiyordumm inşallah dönerrr
herseferinde açıverirdi gösterirdi bu sefeer eliyle kapadı hemen göremedikkkneyseki önceden görmüştük cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?