2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım sen nasılsın? İnş. iyi sonuçlar alırız hepimiz.Benimde bayramdan sonra yapılacak inş.Fiyatı da 150TL canım.

cnm ben anadolu yakasındayım bende kadıköyde görüntüleme merkezi ile görüştüm norma fiyatları 300 fakat allians kartı olanlara 151 tl poliçeye bakmıyorlarmış haberin olsun

sağolun kızlar. şimdi aradım randevuyu aldım. 150 Tl. ye düşürdüm. Amcamın kızı söylemişti orayı bana. onun doktorunun adını verdim. O yönlendirdi diye. 150 ye o şekilde düşürdüler...

Gözün aydın canım...

Cok mersı canım:) benm ıcın daha erken 20. haftadn sonramı bakıolr gercı bende randevu alsm 2 3 hafta sonraya alabılcem dımı ozaman kdr 20. haftada olms olrm ztn:)))

18-24 haftalarda diye bilyorum canım...

Kampanyamı varms ben anlamadımkı yavrucum:)) ozel sıgrta gecıomu sekerım bı fıkrın varmı?

cnm özel sigorta geçiyor o ayrı benim söylediğim indirim görüştüğüm bayan şey söyledi hani sadece allianz kartınız varsa poliçenize bakmadan %50 indirim yapıyoruz dedi ben allianzta doğum sigortası yaptırmıştım normalde karşılamıyor bu tarz ücretleri oda bana kartınızı gösterin yeter indirim uygulanıcak dedi yani ben ödemeyi indirimli fiyattan nakit yapıcam.

Anladım canım ozel sıgrta gecıosa ıyıymıs anneme dedım annem dıokı orası adımn kefenını bıle ustunden alır:))) annem seneler once bı cok kez orda bıseyler yaptrmıstı ıyı bılıo bende ztn ordan bılıorum evlendrme daıresnın caprazında oldugunu. bı dr gıdımde ona gore bı sekıl yaparım artık bende 4 boyutlu ıstıorum bananeeeeeee

Anlayamadıgım sekılde mesajı ıkıncı kere tekrar ettı:))) bende luzum olmadıgını dusunerek duzeltme panelıne tıklayıp gonlumce yazı yazmak ıstedım:))

Son düzenleme:

Tatlım yeni gördüm mesajı ama ben mesaj yazamadığım için burdan cevaplamak zorundayım....Oda takımı takımı benim içime sindi,tek dezavantajı yatağı kademi değil ama sırf kademeli olsun diye 1000lira fazla vermek istemedim açıkçası..ben balıkesirde oturuyorum burda praktiker yok,izmirde şubesine gittim baktım ordan kargo parası çok istediler die internetten sipariş ettim.35tl tuttu kargo parası.Daha gelmedi eve,dün siparişini vermiştim.
Tabikide diğer 1000-1500...lük odalar kadar gösterişli değil ama çok uygun,kargo+oda=420tl.. 2 yaşına gelince en güzelini kendi beğendini almak istediğim için hiç düşünmeden aldım bu takımı...
sana da kolay gelsin canım,işimiz hem çok eğlenceli hem çok zor:)))

çok Tsk ederim canim yardımın için :) hayırlı uğurlu olsun evine gelince kurulumunu yapınca fotosunu paylasirsin belki . ben modeli begendim mantıklı aslında biraz büyüdugunde kendisi begensin :)

saol canım:))))

tatlım sıkma canını bu tarz kontrollerden o yüzden ben de çok korkuyorum insanı ancak strese sokuyor ve çoğunda da sorun olmadığı anlaşılıyor. inş. senin de öyledir. içini ferah tut dua edelim...

gerçekten can sıkıcı inş bunda da bir hayır vardır.

canım benim dr.um bana 2. düzey ultrason yazdı detaylıymış ama renkli değil. medipolde 225 ti ben de başka yerde 180e yaptırcam. senden renkli mi istediler? 4D?

hayırlı olsun canım güle güle kullanın...

sağol canım benim,evet bende kız annesi olucam inşlhhhhhhhhhh
tebrik ederim canıııım prensesimiz hoşgeldi....

kızlarr nugün doktor randevum var bebişimi göreceğimm çok heyecanlıyım 20 haftalık olduk bu hafta
dua edin bize güzel haberlerle dönelimm
inş. hayırlı haberlerle dönersin canım

tebrik ederim canım öğrenememek çok kötü gerçekten insan sabredemiyor...

ben geldimm nasılsınız bakalımm
kontrolumüzü oldukk çok şükür iyi geçtii
herhangi bir problem yok 4 hafta sonra 6 aylık olunca tekrar gideceğimm
o zaman şeker yüklemeside yapılacaak
yanlız bebişim ters daha dönmemiş bütün gün tekmelemyi biliyo bi dönmemiş yaafff afacan
inşallah ilerleyen aylarda dönerr yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcamm
ben normal doğum istiyordumm inşallah dönerrr

herseferinde açıverirdi gösterirdi bu sefeer eliyle kapadı hemen göremedikkk neyseki önceden görmüştük cinsiyetini

Canım gözün aydın...

cnm gözün aydın hugocuk ters derken nasıl yani benimki baş aşağı duruyordu o ters mi oluyor?boyu kilosu nasıl cnm sanırım aynı haftalardayız o yüzden sordum

Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin

Gözünaydın cnm daha çok uzun zaman var doğuma döner inşallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…