2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözün aydın hugocuk ters derken nasıl yani benimki baş aşağı duruyordu o ters mi oluyor?boyu kilosu nasıl cnm sanırım aynı haftalardayız o yüzden sordum

canım eğer duruşunda sorun olsaydı doktorun derdii
ilerleyen haftalarda inşallah benimkide dönerr
bıyu 16 cm. kilosunu bilmiyorumm demedi doktor :44:
ama gelişimi iyi demişti
eleviti kesti demir hapı verdi

gebelikten önce idrar yollarında iltihap vardı bende hamile kaldım kalalı herhangi bi rahatsızlık hissetmedim ama yinede doktora söyledimm idrar testi yaptırdı testim temiz çıktıı iltihap filan kalmamış

canım belki de suan öyle olması daha iyi benimde tersti yani bası yukarıdaydı ama son gittiğimde 20. haftada dönüş suan başı aşağıda dr o yüzden hiç kendini yormayacaksın dedi iş yapmayacaksın yürüyüşleri bile yavaş yapacaksın dedi. 30. haftalarda dönmesi daha iyi galiba. gerçi 20. haftalarda dönüpte sonra tekrar terse dönenlerde oluyormus çünkü suan alanı geniş ama 30dan sonra alan daraldıkça dönmekte zorlanacak ozamanki pozisyonu daha önemli.

canım belkide ben bu yüzden bu kadar çok hareketliyim
evin işi hiç bitmiyo tüm gün sil süpür yemek derle topla filan bitmiyo hiç iş
ben çok şükür çok rahatım tüm işlerimi yapabiiliyorummmmm
dediğin gibi dönmüş olsa belkide bu kadar hareketli olamazdımm çünkü benimle aynı ayda olan arkadaşlarımm hemen yorulurdu çok yatarlardı yoruluyorlardı çünkü
benim öyle sorunum yok çok şükürr
inşallah ilerleyen aylarda dönerde normal doğum yaparımmm ama dönmezsede problem değil yeterki sağlıklı olsun gerekirse sezeryanda olurr napalım

kızlar ben geldim.bilenler bilir en son bebğimin tek arterli olduğu çıkmıştı ve detaylı ultrasona kaadar riskli ve zor bi dönem geçirdim gerginn,üzgün.ama kuzum oğluşum çook şükür sapasağlam çıktııı.400 gr olmuş yavrum tabe halen erken doğum riskini sürdürüyoroz ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim yaaa rahatım artıkk

hoşgeldin canımm
çok sevindimm sağlıklı olumlu sonuç almana
artık hiç stres yokk mutlu olumlu şeyler düşün rtık bebeğin hislerini algılıyoo onunla bol bol konuşş sev mutlu olurr çok
doktoruma bugün dedim konuşuyorum onunla seviyorum bebeğimi ve hemen tepki veriyo muhakkak tekme atıyo cevap veriyo dedimm doktorum normal artık dışarıdan gelen sesleri algılayabiliyo ayrıca senin ses tonundan anlıyo diyoo

kızlar aranızda bebeğiyle konuşan seven varmı konuşunca sevince filan tepki veriyormu kıpırdanma hissediyomusunuz minik kurabiyelerinizdenn

selam kızlar,
bir süredir yoktum. önce şehir dışına çıktım sonra dönüşte babannemin taşınma işi vardı ona yardım ettim bir kaç gün süren bir taşınma oldu maalesef. o sırada internet paketim bitti ve nete giremedim. ancak girebiliyorum. hepinizi çoooook özledim umarım bütün anneler ve bebişler iyidir. ben ve kızım iyiyiz çok şükür, herşey iyi gidiyor şimdilik.. bebek arabamızı aldık. bebeconfort loola.. oda takımımızı da sipariş verdik daha dün. pek çok eksiğimiz tamamlandı gibi. yeni doktoruma geçtim geçen hafta. doğum tarihimizin 22 şubat olacağını söyledi şok oldum, kendimi marta hazırlamıştım çünkü ama olsun napalım artık

Son düzenleme:

bizde seni özledikk ana kız iyi olmanıza sevindik
yeni eşyalarınızı güzel günlerde güle güle kullanın

ay kızlar çok erkencisiniz yahuu.benim erken doğum riskim olmasına rağmen daha çöp almadım:))yaa sizde haklısınız bende kızımda 8 aylıkken herşeyi tastamamdı.ama kızlar emin olun aldığınız her şey ile heyecanınız katlanır.onlar a bakarken bazen keşke erken doğsa die saçma sapan düşüncelere bile kapılırsınız.araba oda beşik için bence 7.ayı bekleyin derim.tecrübe konuşuyooo

cnm içini ferah tutmaya çalış 1 hafta 10 gün sonra belkide pardon bişey yokmuş dicek bide sürekli dr unmu yaptı detaylıyı

Sürekli takibimi yapan doktor değil,ultrasonda uzmanlaşmış(perinolojimi deniyordu hatırlayamadım)prof yaptı.Adam işinin ehli yani,

Yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum canım,doktorlarda hastane de süper,çok güveniyorum. İnşallah dediğin gibi tedaviye bile gerek kalmaz, gerek olursa da çaresi tedavisi olan bir rahatsızlık olması en büyük temennim.

Mesajıma destek veren, gönlümü ferahlatan bütün arkadaşlar,saolun varolun.Hepinizi seviyorummm...

neden erken doğum riskin var minişim :44: doktorun söyledimi sebebini

canım doktorun ve hastanenin iyi olması çok güzel
evet tedavisi olan hatta çoğu kez tedaviye ,htiyaç bile kalmadan düzelen bi durum
bebeklerin alp atışı şimdi çok hızlı zaten ve yeni gelişiyo zaten annesi daha minicik ufacık yüreciği varr
o yüzden bu şekilde durumların olması korkutucu bişey değill zaten çoğu gebelikte yaşanıyormuşş
şimdi bidahaki kontrolde bakılacak hala varsa ilaç tedavisine başlanacak sana veya kordonundan direk bebeğe verilecek başarı oranı yüzde 80 mişş
yüksek bi başarı oranı yanii
zaten en sağlıklı giden bir gebelikte bile yüzde 20 risk herzaman var dedi doktorum hiçbirzaman yüzde 100 sağlıklı hiçkimse diyemez dediii
sen duanı ett kafana takma birde yüreğinin sesini dinle anne hislerinde yanılmaz canım
bebeğin için yüreğinin içinden gelen sesi dinle
ben ilaç tedavisine gerek kalmadan düzeleceğini düşünüyorum ama olmazdada ilaç tedavisiyle düzelir hiç merak etme yeterki stres üzüntü yaratma kendine üzme minik yavrunu
konuş onunla sev onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…