- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.901
canım benim dr.um bana 2. düzey ultrason yazdı detaylıymış ama renkli değil. medipolde 225 ti ben de başka yerde 180e yaptırcam. senden renkli mi istediler? 4D?
2.düzey ve renkli doppler aynı şeylermiş ben seval hanıma daha gitmedim yaptırmam gerektiğini sağlık ocağıyla zeynep kamilde idrar tahlili için gittiğim doktor söyledi yaptırman gerek diye bende randevumu aldım 5 kasımdada seval hanıma gidicem o ne derse desin ben yaptırcam bu testi zaten
anladım canım. benden istedi leyla hanım zaten bir de kan tahlilini idrar tahlilini tekrar istedi 26. hafta için ve şeker yüklemesini. şekeri bilmiyorum ama kan ve idrar tahlilini aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapıyorlar ben ilkini orda yaptırmıştım heralde şimdi de yaptırabilirim?
cnm gözün aydın hugocuk ters derken nasıl yani benimki baş aşağı duruyordu o ters mi oluyor?boyu kilosu nasıl cnm sanırım aynı haftalardayız o yüzden sordum
Gözünaydın cnm daha çok uzun zaman var doğuma döner inşallah tekrar
anladım canım. benden istedi leyla hanım zaten bir de kan tahlilini idrar tahlilini tekrar istedi 26. hafta için ve şeker yüklemesini. şekeri bilmiyorum ama kan ve idrar tahlilini aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapıyorlar ben ilkini orda yaptırmıştım heralde şimdi de yaptırabilirim?
ben kanı acilde yaptırmıştım bir ay oluyor idrarıda kendim gittim yaptırdım ne olur ne olmaz diye yaparlar cnm beni şimdiden şeker yüklemesinin korkusu sardı ben kesin bayılırım yada kusarım çnk tatlı şeylerden nefret ederim bide aç karnına şekerli su hiç bana göre değil yaaa
inşallah canımm dönerrr
tüm gün yatsa kıpırdamasa diyeceğimki çok rahatına düşkün yatıp duruyo dicem ama çokta hareketli tekmeleyip duruyoo ama dönmemiş işte
o zaman bebeğimiz annesini üzmez ve normal pozisyona geri döner inşallah
ben geldimmnasılsınız bakalımm
kontrolumüzü oldukk çok şükür iyi geçtii
herhangi bir problem yok 4 hafta sonra 6 aylık olunca tekrar gideceğimm
o zaman şeker yüklemeside yapılacaak
yanlız bebişim ters daha dönmemişbütün gün tekmelemyi biliyo bi dönmemiş yaafff afacan
inşallah ilerleyen aylarda dönerr yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcamm
ben normal doğum istiyordumm inşallah dönerrr
herseferinde açıverirdi gösterirdi bu sefeer eliyle kapadı hemen göremedikkkneyseki önceden görmüştük cinsiyetini
canım belki de suan öyle olması daha iyi benimde tersti yani bası yukarıdaydı ama son gittiğimde 20. haftada dönüş suan başı aşağıda dr o yüzden hiç kendini yormayacaksın dedi iş yapmayacaksın yürüyüşleri bile yavaş yapacaksın dedi. 30. haftalarda dönmesi daha iyi galiba. gerçi 20. haftalarda dönüpte sonra tekrar terse dönenlerde oluyormus çünkü suan alanı geniş ama 30dan sonra alan daraldıkça dönmekte zorlanacak ozamanki pozisyonu daha önemli.
kızlar ben geldim.bilenler bilir en son bebğimin tek arterli olduğu çıkmıştı ve detaylı ultrasona kaadar riskli ve zor bi dönem geçirdim gerginn,üzgün.ama kuzum oğluşum çook şükür sapasağlam çıktııı.400 gr olmuş yavrum tabe halen erken doğum riskini sürdürüyoroz ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim yaaa rahatım artıkk
kızlar aranızda bebeğiyle konuşan seven varmı konuşunca sevince filan tepki veriyormu kıpırdanma hissediyomusunuz minik kurabiyelerinizdenn
valla konuşunca tepki vermek değilde çok tepiyo benim sıpaaa.sesim az yükselsin çocuklara hemen tekmeliyo beni
selam kızlar,
bir süredir yoktum. önce şehir dışına çıktım sonra dönüşte babannemin taşınma işi vardı ona yardım ettim bir kaç gün süren bir taşınma oldu maalesef. o sırada internet paketim bitti ve nete giremedim. ancak girebiliyorum. hepinizi çoooook özledim umarım bütün anneler ve bebişler iyidir. ben ve kızım iyiyiz çok şükür, herşey iyi gidiyor şimdilik.. bebek arabamızı aldık. bebeconfort loola.. oda takımımızı da sipariş verdik daha dün. pek çok eksiğimiz tamamlandı gibi. yeni doktoruma geçtim geçen hafta. doğum tarihimizin 22 şubat olacağını söyledi şok oldum, kendimi marta hazırlamıştım çünkü ama olsun napalım artık
cnm içini ferah tutmaya çalış 1 hafta 10 gün sonra belkide pardon bişey yokmuş dicek bide sürekli dr unmu yaptı detaylıyı
Yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum canım,doktorlarda hastane de süper,çok güveniyorum. İnşallah dediğin gibi tedaviye bile gerek kalmaz, gerek olursa da çaresi tedavisi olan bir rahatsızlık olması en büyük temennim.canım bu durum çoğu zaman görülüyormuş ve çoğu kendiliğinden düzeliyormuş gerekli durumlarda ilaç tedavisiyle bu durum düzeltiliyormuşş korkulacak bişey değil yani ancak işte tedavi uygulanan yerinn tam donanımlı iyi bi yer olması lazım
şimdi doktorun bu durumun kendiliğinden düzelir diye bekliyo eğer düzelmezse ilaç tedavisine başlarr bazende direk bebek kordonuna ilaç veriliyormuş direk bebeğe gidiyomuş ilaç ve durumu düzeltiyomuş
sen hiç bozma moralini tedaviye gerek bile kalmadan allahın izniyle düzelir canımm sen moralini yüksek tut bol dua ett allahın izniyle kendiliğinden geçecektir
ay kızlar çok erkencisiniz yahuu.benim erken doğum riskim olmasına rağmen daha çöp almadım:))yaa sizde haklısınız bende kızımda 8 aylıkken herşeyi tastamamdı.ama kızlar emin olun aldığınız her şey ile heyecanınız katlanır.onlar a bakarken bazen keşke erken doğsa die saçma sapan düşüncelere bile kapılırsınız.araba oda beşik için bence 7.ayı bekleyin derim.tecrübe konuşuyooo
Sürekli takibimi yapan doktor değil,ultrasonda uzmanlaşmış(perinolojimi deniyordu hatırlayamadım)prof yaptı.Adam işinin ehli yani,
Yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum canım,doktorlarda hastane de süper,çok güveniyorum. İnşallah dediğin gibi tedaviye bile gerek kalmaz, gerek olursa da çaresi tedavisi olan bir rahatsızlık olması en büyük temennim.
Mesajıma destek veren, gönlümü ferahlatan bütün arkadaşlar,saolun varolun.Hepinizi seviyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?