2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin

saolun kızlar
gerçekten insan öğrenemeyince merak ediyor benim için önemli değil en önemlisi sağlık ve hayırlısı olması birde zor olunca ama işte merak merak:))))

benimde bugünlerde aklımdaydın iyi olmana sevindim canım bu arada benimde kızım oluyor :))

bu arada hugocuk bebeğin 7. aydan sonra aldığı pozisyon önemli ondan sonra normal olup olmadığı belli oluyor canım benim bildiğim

7. aydan sonramı önemlii :44: yani doktordaa önemsemedi sadece dönmezse sezeryan olur dedi
çok teşekkürler canım öpüyorum seni muahh

kızlarr bi kaç gün öncesine kadar ebğimin hareketlerini hiissedioduum ve dışardan bile gördümm 2 -3 kez ama 2 gündüür hareket etmio sanki tecrübeli anneler bu normalmii veya sizinkilerde mi böle yapıo lütfen acil cvp verin kafayı yiyicemm..

canım oluyo öyle dönemlerr bendede oldu 2 gün hareket etmedi telaşlandım konuştum filan onunla o zaman hareket etti şimdi ne zaman konuşsam karşılık veriyo
aslında o hareket ediyodur ama sen sadece kuvvetli tekmelerini hissediyosundur
biriki gün daha bekle veya doktorunu ara danış canım

saol hugocuk azda olsa içimi rahatlattın saol..

Benimde öyle, bazen günde bi kere azıcık hissediyorum sonra 2-3 gün hiç bişey hissetmiyorum.. Genelleme yapmak doğru olmaz tabii ama kız bebekler daha sakin görünüyo..

saol hugocuk azda olsa içimi rahatlattın saol..

aynı durum geçen hafta bendede olmuştu kokrmuştum bende
onların büyümesi için uyumaları lazımm
bazende sakin duruyorlar kuvvetli tekmelemiyorlar bizde hissedemiyoruz 25. haftadan sonra filan her hareketinii uyuduğunu filan anlayacakmışız bizimkiler daha ufaklarr

teşekkürlerr kızlarr rahatladıım birazdaha dün akşamm elim göbeğimde bekledim saatlerce sora hissedebilmek için ama uyuya kalmıştım hiç bişi olmamıştıı minicik bi tekme atsın die dua attim oğluşum atmadı.. aaaaaaa tamm bunu yazarken tekmelediiii ayyyhhh canıım beniimmmm.

senin hislerini anlıyo annesi sen kuvvetli tekme ,istiyodun hissedebilmek için o da attıı

Hadi gözün aydın :))

cnm bugün ben de hiç hissedemedimhalbuki çok hareketli,uzun süredir hissediyorum ama bugün tık yok!!!!!sağlık ocağına gittim akşam kalp atışlarına baktık.takır takır atıyodu kalbi minişimin korkacak bişey yok dedi hemşire bazen kendilerini dinlenmeye alıyolar böyle dedi.içim rahatladı.neyseki seninki de kıpırdanmış gözün aydın canım.

evet canım endişeleniyoruz ama onlarında bol uykuya dinlenmeye ihtiyacı var büyümeleri içinn

kızlar 4 kasımda Prof. Dr. Atıl Yüksele randevum var 3 ay önce almıştım, 4D usg ye girmek isteyen varsa randevumu alabilir ben daha önce yaptırmış oldum:)

benim için erken olmasa ben alırdım mutlaka, ben aradım çünkü aralığa kadar dolu dediler:S muhteşem bir doktormuş duyduğum kadarıyla.

merhaba mart anneleri

biz bugün buluştuk ve cok güzel bir gün geçirdik size tavsiyem en kısa zamanda size yakın olna arkadaşlarınızla mutlaka buluşun......hatta neclase teyzemiz eli boş gelmemiş bebişlerimize tulum bile almıştı.....

SELAM ARKADAŞLAR BENDE UZUN SÜREDİR BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUMAMA RAĞMEN YAZMAMIŞTIM HİÇ 21. HAFTADAYIZ KIZIMIZ OLACAK İNŞALLAH..ŞİMDİLERDE HEPİMİZİN TEK TELAŞI ONUN KIYAFETLERİ ODASI FALAN OLMALI.. iSTANBULDAYIM BEN BEBEK ODASI FİYATLARINI ARAŞTIRAN YADA BEBEK ODASI ALAN VAR MI BENDE ARTIK BAKMAYA BAŞLIYCAM DA ALLAH HERKESE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

günaydın kızlarr nasılsınızz ??? bebişlerimizin hareketlerinden bahsedilmiş artık hepimiz miniklerimizi hissediyoruz ne güzel benimkiler beni uyutmuyolar sabaha kadar kıpır kıpırlar ama olsun ben halimden memnunum onların varlığını hissedebilmek kadar güzel birşey yok galiba bu hayatta

hoşgeldin aramıza Sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşmayı nasip etsin rabbim... bende araştırıyorum bebek odasını ama ist. değilim hoş ben int. bakıyorum net karar vermiş değilim

canım çok geçmiş olsun gözün aydın bebişin sağlıklı ilerliyor maşallahhh inş. bundan böylede güzel güzel doğuma kadar seni üzmeden gidersiniz...
maşallahh canım pek birşey kalmamış sizinde hayırlı uğurlu olsun iyi ünlerde kullanınnn....

canım erken doğum riski genelde hepimizde var inş. son güne kadar rahat geçiririz bebişlerimiz içimizde ne kadar fazla dursa o kadar iyi, canım erken doğum sonuçta bu hadi 7. ayda gelmek istediler o zaman hiç bir eşyaları alınmamış olacak ben bunları düşünerek yavaş yavaş almaya başlamıştım zaten sağolsun annemler kayınvalidemler de başladılar hazırlıklarına bizde bugün yarın mobilyalarını falan hallederiz çoğu bitmiş olur zaten sonrada bol bol yatıp dinlenmek isterim bebişlerimi zamanında dünyaya getirmek için...

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn.....

Ne güzel yapmışsınız keşke ben de gelebilseydim
Öksürüğün geçmesi bir yana dudakta kocaman uçuk çıktı,genzim yanıyor,başım ağrıyor offf ilaç içememek ne kadar zormuş.Sesim de boru gibi tabi arada çıkmadığı da oluyor.Ihlamur içmekten bi hal oldum.Sizler kendinize çok dikkat edin bu havalar çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…