- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.941
kızlar ben geldim.bilenler bilir en son bebğimin tek arterli olduğu çıkmıştı ve detaylı ultrasona kaadar riskli ve zor bi dönem geçirdim gerginn,üzgün.ama kuzum oğluşum çook şükür sapasağlam çıktııı.400 gr olmuş yavrum tabe halen erken doğum riskini sürdürüyoroz ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim yaaa rahatım artıkk
Ne güzel yapmışsınız keşke ben de gelebilseydim
Öksürüğün geçmesi bir yana dudakta kocaman uçuk çıktı,genzim yanıyor,başım ağrıyor offf ilaç içememek ne kadar zormuş.Sesim de boru gibi tabi arada çıkmadığı da oluyor.Ihlamur içmekten bi hal oldum.Sizler kendinize çok dikkat edin bu havalar çok fena
geçmiş olsun cnm inşallah bı an once geçer.Çok dikkat etmek lazım bu havalarda artık.
Üzülme sende bir dahakı bulusmamıza gelırsın bu daha baslangıctı. bayramdan sonra tekrar bulusucaz ve bukez daha guzel planlarımız var :)
ozamana kadar yat dınlen ıyıleş mutlaka, bu sefer kaytaramazsın :):):)
:)Ooo süper tamam o zaamannn:)
Çok teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinize,ahh annem yanımda olsaydı...Hamileyimmm duygusalımmm ahh benim hormonlarımmm:)))
Ama yine merak ederim ben neler neler konuştunusss
çok guzeldı valla cnm. zaten ben cok kolay tanıdım kızları göbişlerinden :):)
özellikle umutluyum'un göbişi harika ben burdayım dıyo :):)
cafecrownda 1 saat falan oturduk konu malum bebişlerimizdi. umutluyumla benım erkek berkerdemın kız senınkının cınsıyetı ne cnm ?
sonra kent meydanında magazaları dolastık hamıle gıyıme baktık ben bebısıme cok guzellllllllll spor ayakkabı aldım. gorsen bayılırsın butun gece onlara baktım durdum. babasının ayakkabılarının yanına koydum mınyatur gıbı duruyo :):) eşimde bızımle bırlıkte sporamı gelcek bızım ufaklık sımdıden spor ayakkabı almıssın dıo :):):) gercekten guzel bı bulsmaydı ınsallah bıdahakıne sende gelırsın cnm senınlede tanısmak ısterız
Benim kuzucum için de kız dedi doktor teyzesi ama yanılırsak insanlık hali deriz diince hep bir şüphe var içimde, yine de bir sürü pembiş kıyafet alındı:)
Ayyy yerim ben onun spor ayakkabısını,ben de cmt günü beyaz önünde kırmızı kalpli bir ayakkabı aldım kuzuma:)Güle güle kullansın ufaklıklar.Almıcam diyorum kıyafet ama yine dayanamıyorum.En son emzirme yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım.Sıra geldi mobilya ve bebek arabası oto koltuğuna:)
Umarım bir dahki buluşmaya ben de katılırım çok tanışmak isterim sizlerle.Oyun grubu oluştururuz ayy:)9 ayı doldurdum oyun grubu kaldıı:))
olur tabıkıde tam dört kişi oluyoruz. okeye'e döneriz :):):)
bebişleirmizide koyarız ortaya onlarda oynasınlar :):):)
ayyyyy düşünmesi bile cok guzel allah'ım sağlık sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
su bayramdan sonrakı bulusmalardan sonra ev oturmalarınada baslarız :):)
ben ocakta ızıne ayrılıyorum ondan sonra zaten paso bebişimle gezmelerdeyım. evde oturmaya hıc nıyetım yok :)
SELAM ARKADAŞLAR BENDE UZUN SÜREDİR BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUMAMA RAĞMEN YAZMAMIŞTIM HİÇ 21. HAFTADAYIZ KIZIMIZ OLACAK İNŞALLAH..ŞİMDİLERDE HEPİMİZİN TEK TELAŞI ONUN KIYAFETLERİ ODASI FALAN OLMALI.. iSTANBULDAYIM BEN BEBEK ODASI FİYATLARINI ARAŞTIRAN YADA BEBEK ODASI ALAN VAR MI BENDE ARTIK BAKMAYA BAŞLIYCAM DA ALLAH HERKESE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
:)Okey fikri süperrr ay birden gözümde canlandırdım hepimisin kuzuları önümüzdeee ayyyyy:))Sağlıkla bir atlatsak şu süreci insanlar nasıl 10 tane çocuk yapıyorlar bilemedim gitti...
Ben de ne hamişlikte yerimde oturdum ne de bebiş olduktan sonra oturmaya niyetim var)Annesi ve babası hep gezenteydi e kuzuları da öyle olmalı şimdiden alışsınlar dimi ama:))
Az kaldı bayrama aslında geçmiyor diyoruz ama 5. ayımıza girdik valla:)
Kızlarrr günaydınnn bnm de kızım olcakmışşş dedeside glnce 22 haftadır açmayan hanfendi açtı kukusunuuuuuuuu tekmelerini ysn annesi çokda haeketli 445 gr mışşş ölürüm koca gözlü kızımaaa
ayyyyyyyy yirim ben onu. gözün aydın canım. öğrendiysen cinsiyeti hadi bakalım başla hemen pembeleri alamayaaaa :)
Kızlarrr günaydınnn bnm de kızım olcakmışşş dedeside glnce 22 haftadır açmayan hanfendi açtı kukusunuuuuuuuu tekmelerini ysn annesi çokda haeketli 445 gr mışşş ölürüm koca gözlü kızımaaa
ben de oda almak istiorum saraçhanede uygun die duydum suntalemler 950 den başlıo mdf lake olanlar 2000 - 3000 civarı bakalım snde gördükçe uygun şeyler link at ne kadarcivarı bi ürün düşüünüosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?