2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnm umarım zamanında doğum yaparsın erken doğum riskide ortadan kalkar

geçmiş olsun cnm inşallah bı an once geçer.Çok dikkat etmek lazım bu havalarda artık.
Üzülme sende bir dahakı bulusmamıza gelırsın bu daha baslangıctı. bayramdan sonra tekrar bulusucaz ve bukez daha guzel planlarımız var :)
ozamana kadar yat dınlen ıyıleş mutlaka, bu sefer kaytaramazsın :):):)

:)Ooo süper tamam o zaamannn:)
Çok teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinize,ahh annem yanımda olsaydı...Hamileyimmm duygusalımmm ahh benim hormonlarımmm:)))
Ama yine merak ederim ben neler neler konuştunusss

:)Ooo süper tamam o zaamannn:)
Çok teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinize,ahh annem yanımda olsaydı...Hamileyimmm duygusalımmm ahh benim hormonlarımmm:)))
Ama yine merak ederim ben neler neler konuştunusss

çok guzeldı valla cnm. zaten ben cok kolay tanıdım kızları göbişlerinden :):)
özellikle umutluyum'un göbişi harika ben burdayım dıyo :):)
cafecrownda 1 saat falan oturduk konu malum bebişlerimizdi. umutluyumla benım erkek berkerdemın kız senınkının cınsıyetı ne cnm ?
sonra kent meydanında magazaları dolastık hamıle gıyıme baktık ben bebısıme cok guzellllllllll spor ayakkabı aldım. gorsen bayılırsın butun gece onlara baktım durdum. babasının ayakkabılarının yanına koydum mınyatur gıbı duruyo :):) eşimde bızımle bırlıkte sporamı gelcek bızım ufaklık sımdıden spor ayakkabı almıssın dıo :):):) gercekten guzel bı bulsmaydı ınsallah bıdahakıne sende gelırsın cnm senınlede tanısmak ısterız

Benim kuzucum için de kız dedi doktor teyzesi ama yanılırsak insanlık hali deriz diince hep bir şüphe var içimde, yine de bir sürü pembiş kıyafet alındı:)
Ayyy yerim ben onun spor ayakkabısını,ben de cmt günü beyaz önünde kırmızı kalpli bir ayakkabı aldım kuzuma:)Güle güle kullansın ufaklıklar.Almıcam diyorum kıyafet ama yine dayanamıyorum.En son emzirme yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım.Sıra geldi mobilya ve bebek arabası oto koltuğuna:)
Umarım bir dahki buluşmaya ben de katılırım çok tanışmak isterim sizlerle.Oyun grubu oluştururuz ayy:)9 ayı doldurdum oyun grubu kaldıı:))

olur tabıkıde tam dört kişi oluyoruz. okeye'e döneriz :):):)
bebişleirmizide koyarız ortaya onlarda oynasınlar :):):)
ayyyyy düşünmesi bile cok guzel allah'ım sağlık sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
su bayramdan sonrakı bulusmalardan sonra ev oturmalarınada baslarız :):)
ben ocakta ızıne ayrılıyorum ondan sonra zaten paso bebişimle gezmelerdeyım. evde oturmaya hıc nıyetım yok :)

:)Okey fikri süperrr ay birden gözümde canlandırdım hepimisin kuzuları önümüzdeee ayyyyy:))Sağlıkla bir atlatsak şu süreci insanlar nasıl 10 tane çocuk yapıyorlar bilemedim gitti...
Ben de ne hamişlikte yerimde oturdum ne de bebiş olduktan sonra oturmaya niyetim var)Annesi ve babası hep gezenteydi e kuzuları da öyle olmalı şimdiden alışsınlar dimi ama:))
Az kaldı bayrama aslında geçmiyor diyoruz ama 5. ayımıza girdik valla:)

Günaydın mart annişleri ve bebişeri nasılsınız herkes artık hiss ediyor bebişin haraketlerini ne güzel kızım dün hiç durmadı ilk defa bu kadar haraket etti akşam anaannemiz bize battaniye seti almış pembe pembe çok güzel ben eşya ve araba işini 7. ayda düşünüyorum kıyaftelerini tamamlamaya çalışıyorum minşimin Allah hepimizin minişlerini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Kızlarrr günaydınnn bnm de kızım olcakmışşş dedeside glnce 22 haftadır açmayan hanfendi açtı kukusunuuuuuuuu tekmelerini ysn annesi çokda haeketli 445 gr mışşş ölürüm koca gözlü kızımaaa

ben de oda almak istiorum saraçhanede uygun die duydum suntalemler 950 den başlıo mdf lake olanlar 2000 - 3000 civarı bakalım snde gördükçe uygun şeyler link at ne kadarcivarı bi ürün düşüünüosun

olur inşallah cnm gezeriz kuzucuklarımızla o gunlerıde goruruz.
ınternetten bebek alısverıs sıtelerıne bakıyorum bende hıc bısey bulamadım herkes netten çatır çatır alışveriş yapıyo ben neden bulamadım bısey allah allahhhh....... bugun de nasıl alısverıs yapasım var çalışmasam kesın koşardım çarşıya :):)

ayyyyyyyy yirim ben onu. gözün aydın canım. öğrendiysen cinsiyeti hadi bakalım başla hemen pembeleri alamayaaaa :)

ayyyyyyyy yirim ben onu. gözün aydın canım. öğrendiysen cinsiyeti hadi bakalım başla hemen pembeleri alamayaaaa :)

saol canımmm ilk pembişlerini dün anneannesi aldıı çok gzl bi hırka bmbeyaz bi yelek ve çoraplar aldıkkk harıl harıl oda bakıorum sizler bakıomusunuz fiyatlar ne ist da olan ark varmı uygun gzl bebe odaları

günaydın kızlar...

yellowcuğum kızın olucakmış ne güzel yaa tebrik ederim cnm, ismini ne düşünüyorsunuz?

bizim evde bu ara bi isim tartışması var.. artık nolucak bilmiorum

dün tam açıklayamamışım kızlar biz bebek arabamızı aldık çünkü annem aldı bizimkini hediye olarak ve annem doğuma kadar bi daha yanıma gelemiycek Ankarada kendisi. ben burdayken alalım dedi aldık. gerçekten çok güzel bir telaş bebiş eşyaları. ama şuan başka bişey almayı düşünmüyorum artık

ben de oda almak istiorum saraçhanede uygun die duydum suntalemler 950 den başlıo mdf lake olanlar 2000 - 3000 civarı bakalım snde gördükçe uygun şeyler link at ne kadarcivarı bi ürün düşüünüosun

günaydınlar..ben birkaç ay önce biraz araştırma yaptım.belis markaydı sanırım.çok güzeldi modeller.ben samsunda bakmıştım. hatta orada çalışan bayan nevresim takımını hediye vereceğini söylemişti.hem mdf hem suntalem vardı.tabi fiyatları ona göre değişiyor.ama alırsanız ilerde üst beşik tarafı alınıp yatak olanlarına bakın derim. çok kullanışlı bence.ben şimdilik almaktan vaz geçtim.beşik alcam ilerde oyun parkı olanlardan. çocuk 1-2 yaşına gelince alcam oda takımını.ev taşıma durumum var.hemen kullanmayacağım bişeyi eskitmeye gerek yok.evim de küçük zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…