- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.961
naber bayanlar...napıyosunuz
İyi canım,sen nasılsın?Bugün çok midem bulanıyor inş.hasta falan olmam:18:
napim işte aynı..2 gündür keyfim yok..öle gidip geliyorum..sıcak bişeyler iç..üşütmüş olabilirsin belki
Benimde hiç çalışasım yok bugün evde olup yapmak istiyorum.Sağol canım inş.hemen geçer şu halsizlik.Niye keyfin yok?
bilmem genel şeyler..içimde bi sıkıntı var..Allah hayra çevirsin..
Hayır olsun canım inş.güzel şeyler düşün sıkma canını,oğluşunu düşün..
kızlar ben geldim.bilenler bilir en son bebğimin tek arterli olduğu çıkmıştı ve detaylı ultrasona kaadar riskli ve zor bi dönem geçirdim gerginn,üzgün.ama kuzum oğluşum çook şükür sapasağlam çıktııı.400 gr olmuş yavrum tabe halen erken doğum riskini sürdürüyoroz ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim yaaa rahatım artıkk
Ben de hiç kıyafet alamadım internetten,ama banyo ürünlerini termometre vs yi hepsiburadadan aldık,gerçekten daha uyguna geldi.olur inşallah cnm gezeriz kuzucuklarımızla o gunlerıde goruruz.
ınternetten bebek alısverıs sıtelerıne bakıyorum bende hıc bısey bulamadım herkes netten çatır çatır alışveriş yapıyo ben neden bulamadım bısey allah allahhhh....... bugun de nasıl alısverıs yapasım var çalışmasam kesın koşardım çarşıya :):)
Kızlarrr günaydınnn bnm de kızım olcakmışşş dedeside glnce 22 haftadır açmayan hanfendi açtı kukusunuuuuuuuu tekmelerini ysn annesi çokda haeketli 445 gr mışşş ölürüm koca gözlü kızımaaa
en çokta onun için endişeleniyorum zaten..cuma detaylı usg ye giricem..sıkıntısı sardı şimdiden bişey çıkıcak die..sanki oğluma yetmicekmişim iyi bi anne olamicakmışım gibi hissediyorum..hamilelik depresyonumu dersin..
günaydın mart sıpaları ve analarıı
Benim kuzucum için de kız dedi doktor teyzesi ama yanılırsak insanlık hali deriz diince hep bir şüphe var içimde, yine de bir sürü pembiş kıyafet alındı:)
Ayyy yerim ben onun spor ayakkabısını,ben de cmt günü beyaz önünde kırmızı kalpli bir ayakkabı aldım kuzuma:)Güle güle kullansın ufaklıklar.Almıcam diyorum kıyafet ama yine dayanamıyorum.En son emzirme yastığı ve boğulma önleyici yastık aldım.Sıra geldi mobilya ve bebek arabası oto koltuğuna:)
Umarım bir dahki buluşmaya ben de katılırım çok tanışmak isterim sizlerle.Oyun grubu oluştururuz ayy:)9 ayı doldurdum oyun grubu kaldıı:))
Canım hiç öyle düşünme,oğlunu da üzme annesi.Bişey çıkmaz inş.güzel güzel oğlunu görüp gelirsin.Niye iyi bi anne olamıyasın,bi doğsun bak ne kadar iyi bi anne olacağını göreceksin.Boşuna üzme kendini,şu anların tadını çıkar canım.
en çokta onun için endişeleniyorum zaten..cuma detaylı usg ye giricem..sıkıntısı sardı şimdiden bişey çıkıcak die..sanki oğluma yetmicekmişim iyi bi anne olamicakmışım gibi hissediyorum..hamilelik depresyonumu dersin..
:
sizede günaydın annesi
ve diğer tüm arkadaşlar
cnm tamamen doğum yaklaştıkca rabbimin bize verdiği annelik duygusunun baskısı o ben bi ara kabus görüyordum sürekli bebeğime yetemediğimi ona iyi anne olmadığımı her gece rüyamdaydı bunlar anneliğe hazırlanmamız için yaşadığımız duygusal geçişlermiş bende senin gibi bunalım takıldım seni çok iyi anlıyorum ama belli bir süreden sonra geçiyor bu korkun hele bi doğsunlar kucağımıza alalım gözümüzden bile sakınıcaz o zman rabbim nasip etsin yeter
ya sizde hala herşeye ağlıyomusunuz..ne zaman geçicek..artık ne gazete okuyorum ne tv seyrediyorum..bugün sabah hürriyette bi köşe yazısı okudum hala ağlıyorum..akşamda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım..eşimde korktu bişey mi oldu nooluyo diye..elimde diill tutamıyorum kendimi
oğlumu hayırlısıyla bi kucağıma alıp koklasam..sapasağlam sağlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?