2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydınn
deprem bölgesine tüm kargo şirketleri ücretsiz yardımlarınızı taşıyor
bu zorlu günlerinde evsiz barksız kalanlara yardım elimizi uzatalım
kış gününde en çok battaniye ve kalın kışlık kıyafete ihtiyaçları var
Rabbim kimselere bu acıyı yaşatmasın

Hayır olsun canım inş.güzel şeyler düşün sıkma canını,oğluşunu düşün..

en çokta onun için endişeleniyorum zaten..cuma detaylı usg ye giricem..sıkıntısı sardı şimdiden bişey çıkıcak die..sanki oğluma yetmicekmişim iyi bi anne olamicakmışım gibi hissediyorum..hamilelik depresyonumu dersin..

gözün aydın canım...çok sevindim iyi olmasına...maşallah kocaman olmuş annesi

Ben de hiç kıyafet alamadım internetten,ama banyo ürünlerini termometre vs yi hepsiburadadan aldık,gerçekten daha uyguna geldi.
Ayyy ne kadar nazlı bir kız olacak düşün:)Maşallah kuzucuğuna bakalım bizimki ne kadar oldu çok merak ediyorum ben de:)

Bu arada unutmadan hemen paylaşayım sizinle lierac kremin 100 ml lik 3 lü paketini 67 ye aldık,çok fazla sitede ve bebek mağzasında 1 tanesi 50 civarı olunca direk atladım ben de:)Ama çok az vardı 3 taneydi bir tanesini ben aldım ebebek mağzasından haber vereyim dedim size de

Canım hiç öyle düşünme,oğlunu da üzme annesi.Bişey çıkmaz inş.güzel güzel oğlunu görüp gelirsin.Niye iyi bi anne olamıyasın,bi doğsun bak ne kadar iyi bi anne olacağını göreceksin.Boşuna üzme kendini,şu anların tadını çıkar canım.

canım seninde kız galiba benim kızım dün erkeklerin arasında kaldı ama çok cana yakın kızlar çok memnun oldum tanıştığıma inşallah bidahaki buluşmamızda sende olursun

oğlumu hayırlısıyla bi kucağıma alıp koklasam..sapasağlam sağlıklı..

cnm tamamen doğum yaklaştıkca rabbimin bize verdiği annelik duygusunun baskısı o ben bi ara kabus görüyordum sürekli bebeğime yetemediğimi ona iyi anne olmadığımı her gece rüyamdaydı bunlar anneliğe hazırlanmamız için yaşadığımız duygusal geçişlermiş bende senin gibi bunalım takıldım seni çok iyi anlıyorum ama belli bir süreden sonra geçiyor bu korkun hele bi doğsunlar kucağımıza alalım gözümüzden bile sakınıcaz o zman rabbim nasip etsin yeter

ya sizde hala herşeye ağlıyomusunuz..ne zaman geçicek..artık ne gazete okuyorum ne tv seyrediyorum..bugün sabah hürriyette bi köşe yazısı okudum hala ağlıyorum..akşamda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım..eşimde korktu bişey mi oldu nooluyo diye..elimde diill tutamıyorum kendimi

ben pek ağlayamıyorum yaa demek sen daha duygusalsın baya etki yapıyor sende bunalımdan hemen çıkmaya çalış en acilinden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…