2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim gözünaydın inş. risk misk kalmaz her şey normal ve güzel olur.

gözünaydın canım ben geçen h.sonu modokodan baktım çoook güzellleeerdi 2750-3000 civarıydı ama...

evet tüm kargo ve oraya giden otobüs firmaları ücretsiz alıyormuş.herkes bir battaniye biraz kslik koyabilse sort yardimi olur.bizim burasi battaniye cenneti oldugindan herkeste fazlasiyla cikar ama org.kotu canim belediyeler anons gecse dayanidma saglasa biz kendi capimizda cevremizle hallediyoruz. umarim yaralari sarilir Ben haber izleyemiyorum esim ozet geciyor

nasıl becericem43:

bebeğin sana kattığı güzellikleriyle ilgilen ulturason görüntüleri kıyafetlerine filan bak ben öyle yaptım bide sürekli hareket etmesini bekledim akşamları konuşmaya çalıştım yani benim bu bunalım halim nerdeyse bir hafta sürdü hatta rüyalarımı kayınvalideme anlatıyordum sen doğuma kadar kafayı yersin dedi böyle devam edersen bende kendimi hızlı bir şekilde toparladım sende toplamaya çalış hergünün keyfini çıkarmalıyız bu zamanlar bizim en özel en kıymetli olduğumuz günler bebeklerimiz olana kadar sultan olucaz bence bunun keyfini çıkar ve başka şeyler düşünmemeye çalış

benimde cuma akşamına kadar sürer gibi geliyo..doktorda oğlumu görünce bide herşey iyi çıkarsa geçer herhalde diye düşünüyorum..

benimde cuma akşamına kadar sürer gibi geliyo..doktorda oğlumu görünce bide herşey iyi çıkarsa geçer herhalde diye düşünüyorum..

bence sen bebişini özlemişsin cnm. onu bı gor ultrasonda bak herseyı nasıl unutucan bı anda.
içini rahat tutmaya calıs bebişte gerilmesin. bebek kıyafetlerıne bak komık bebek vıdeoları ızle bence ıyı gelır :):)

canım malesef ülkemizin gerçeği deprem ülkesiyiz
bugün türkiyenin doğusu yarın belki batısı yada kuzeyi bilemiyoruz
sadece bildiğim tek şey nasıl marmara depreminde yaralarımızı hep birlikte sardıysak
bugünde o gün yardımlaşma günüdür
ben büyük bir koli yaptım yolladım yine hazırlıcam
ayrıca bebek maması bezi ve kadın pedi en çok ihtiyaçlarıymış
insanlık için yardım elimizi uzatalım

evet çok özledim oğluşumu..geçen hafta gördüm ama elimde olsa hergün görücem..

eşimin şirketi battaniye firmasıyla anlaşmış ama bende evde hazirlicam.sadece giysi battaniye sanıyordum söylediğin çok iyi oldu kadin ihtiyaçlarini fln hiç dusunenezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…