- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.981
ben pek ağlayamıyorum yaa demek sen daha duygusalsın baya etki yapıyor sende bunalımdan hemen çıkmaya çalış en acilinden bence
ben pek ağlayamıyorum yaa demek sen daha duygusalsın baya etki yapıyor sende bunalımdan hemen çıkmaya çalış en acilinden bence
Ben de hiç ağlamıyorum,baya duygusuzum heralde[/QUOT
25 saniye - Ayşe ARMAN - Hürriyet şunu bi okuyun..bakiim ağlamıyosanız bende sıkıntı var demektir..
kızlar ben geldim.bilenler bilir en son bebğimin tek arterli olduğu çıkmıştı ve detaylı ultrasona kaadar riskli ve zor bi dönem geçirdim gerginn,üzgün.ama kuzum oğluşum çook şükür sapasağlam çıktııı.400 gr olmuş yavrum tabe halen erken doğum riskini sürdürüyoroz ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim yaaa rahatım artıkk
SELAM ARKADAŞLAR BENDE UZUN SÜREDİR BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUMAMA RAĞMEN YAZMAMIŞTIM HİÇ 21. HAFTADAYIZ KIZIMIZ OLACAK İNŞALLAH..ŞİMDİLERDE HEPİMİZİN TEK TELAŞI ONUN KIYAFETLERİ ODASI FALAN OLMALI.. iSTANBULDAYIM BEN BEBEK ODASI FİYATLARINI ARAŞTIRAN YADA BEBEK ODASI ALAN VAR MI BENDE ARTIK BAKMAYA BAŞLIYCAM DA ALLAH HERKESE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
arkadaşlar günaydınn
deprem bölgesine tüm kargo şirketleri ücretsiz yardımlarınızı taşıyor
bu zorlu günlerinde evsiz barksız kalanlara yardım elimizi uzatalım
kış gününde en çok battaniye ve kalın kışlık kıyafete ihtiyaçları var
Rabbim kimselere bu acıyı yaşatmasın
nasıl becericem43:
25 saniye - Ayşe ARMAN - Hürriyet şunu bi okuyun..bakiim ağlamıyosanız bende sıkıntı var demektir..
Yaaa sen ne yaptın bu yazı okunur mu?Sonunu bile getiremedim,böyle şeyler okuma bence,ben öyle yapıyorum.Zaten hormonlar reklama bile ağlatıyo birçoğumuzu.Ben ağlamıyorum dedim ama bu da ağlanmıycak gibi değil.
bebeğin sana kattığı güzellikleriyle ilgilen ulturason görüntüleri kıyafetlerine filan bak ben öyle yaptım bide sürekli hareket etmesini bekledim akşamları konuşmaya çalıştım yani benim bu bunalım halim nerdeyse bir hafta sürdü hatta rüyalarımı kayınvalideme anlatıyordum sen doğuma kadar kafayı yersin dedi böyle devam edersen bende kendimi hızlı bir şekilde toparladım sende toplamaya çalış hergünün keyfini çıkarmalıyız bu zamanlar bizim en özel en kıymetli olduğumuz günler bebeklerimiz olana kadar sultan olucaz bence bunun keyfini çıkar ve başka şeyler düşünmemeye çalış
Yaaa sen ne yaptın bu yazı okunur mu?Sonunu bile getiremedim,böyle şeyler okuma bence,ben öyle yapıyorum.Zaten hormonlar reklama bile ağlatıyo birçoğumuzu.Ben ağlamıyorum dedim ama bu da ağlanmıycak gibi değil.
bende bi sıkıntı yok yani..normalim dimi..
benimde cuma akşamına kadar sürer gibi geliyo..doktorda oğlumu görünce bide herşey iyi çıkarsa geçer herhalde diye düşünüyorum..
Yani bu yazıyı kim okusa duygulanır.Okuma bence,moralini bozma.Zaten hassas bi dönemdeyiz.Oğlunu da üzme annesi
evet tüm kargo ve oraya giden otobüs firmaları ücretsiz alıyormuş.herkes bir battaniye biraz kslik koyabilse sort yardimi olur.bizim burasi battaniye cenneti oldugindan herkeste fazlasiyla cikar ama org.kotu canim belediyeler anons gecse dayanidma saglasa biz kendi capimizda cevremizle hallediyoruz. umarim yaralari sarilir Ben haber izleyemiyorum esim ozet geciyor
benide ağlattın yaa içim tekrar yandı benimde evlat acısı yaşamış ablam var 12 yaşında kaybettiği oğlunun doğum günü kutluyor hala benim kollarımda ölen yiğenim onun acısını hergün yaşayan ben ablamın acısının bir parçasını bile yaşamıyorum uzaktan tıpkı bizimde yaptığımız gibi acınızı paylaşıyoruz koskoca bir yalan cümlesi bu neyse
bence sen bebişini özlemişsin cnm. onu bı gor ultrasonda bak herseyı nasıl unutucan bı anda.
içini rahat tutmaya calıs bebişte gerilmesin. bebek kıyafetlerıne bak komık bebek vıdeoları ızle bence ıyı gelır :):)
benide ağlattın yaa içim tekrar yandı benimde evlat acısı yaşamış ablam var 12 yaşında kaybettiği oğlunun doğum günü kutluyor hala benim kollarımda ölen yiğenim onun acısını hergün yaşayan ben ablamın acısının bir parçasını bile yaşamıyorum uzaktan tıpkı bizimde yaptığımız gibi acınızı paylaşıyoruz koskoca bir yalan cümlesi bu neyse
(((((((((((((((((((((((((((
benimde cuma akşamına kadar sürer gibi geliyo..doktorda oğlumu görünce bide herşey iyi çıkarsa geçer herhalde diye düşünüyorum..
evet çok özledim oğluşumu..geçen hafta gördüm ama elimde olsa hergün görücem..
canım malesef ülkemizin gerçeği deprem ülkesiyiz
bugün türkiyenin doğusu yarın belki batısı yada kuzeyi bilemiyoruz
sadece bildiğim tek şey nasıl marmara depreminde yaralarımızı hep birlikte sardıysak
bugünde o gün yardımlaşma günüdür
ben büyük bir koli yaptım yolladım yine hazırlıcam
ayrıca bebek maması bezi ve kadın pedi en çok ihtiyaçlarıymış
insanlık için yardım elimizi uzatalım
tabiki normalsinn çünkü bende dayanamıyorum haber izlemiyoruumm
evet çok özledim oğluşumu..geçen hafta gördüm ama elimde olsa hergün görücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?