2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok özledim oğluşumu..geçen hafta gördüm ama elimde olsa hergün görücem..

keşkeeeeeeeeeeeee
ama sız en azından daha rahatsınız tekme kıpırtı hıssedıyosunuz ben suan hıcbısey hıssetmıyom ve daha cok merak edıyorum nasıl oldugunu.
ablam hep söler hiç bizaman isteklerin bitmicek diye. ay bı kıpırdasa ay bı dogsada yuzunu gorsem ay bı konussada sesını duysam ay bı yurusede gorsem...... artık butun hayatımız boyunca onlara adıcaz kendımızı gozumuzun önunde nasıl buyuduklerını ızlıcez.

sonrada el kızı gelip alıcak dimi oğlumuzu kaynanalık damarım tuttu bak şimdi

aynen cnm bizde 21. haftadayız kızmda maaşallah çok hareketli ama ben hala hiç bişey hissetmiyorum her hafta bi bahane bulup acile gidiyoz bakıyoz ve acil seferlerimden kendi dr umun haberi yok kadın soruyo nasıl gidiyo bende diyorum çok iyi bilmiyoki 2 gün önce görmişüm meleğimi:), o değil artık ciddi bişey olsada evdekiler inanmicak

kızlar merhaba,

dün deliler gibi eminönü ara sokaklarını dolaştım, büfe tipi nar sıkacağı aldım görümcem yanımdaydı allahtan o taşıdı çok ağırdı, sıra geldi akdeniz bölgesinden nar ve sıkmalık portakal gönderecek bir yer bulmak, bildiğiniz bir adres telefon internet sitesi varsa lütfen haber verin.

kızım için dün sabah anneannesi birsürü kıyafet battaniye alt açma hastane çıkışı falan olmuş onları getirdi, evimizde ilk kez bebişimizle ilgili parçalar yer etmeye başladı babası akşam gelince gördü yüz ifadesini size anlatamam çok mutlu oldum onu öyle görünce, hoş annemden gelmiş olması pek hazetmediği bir durum ama bunu gözönüne alma, bebişimizi içinde düşün dedim. benim ailemle ilgili ciddi problemlerimiz varda evlenme sürecimizle başlayan ve maalesef hala devam eden, mesela babam ve iki kardeşimle 1,5 senedir görüşmüyorum vs vs

havuzlu hanı gezdim dün iki mağaza dolaşınca daha dolaşmaya gerek kalmıyor çünkü birbirini tekrar eden modeller var her mağaza aynı gibi geldi sadece çamaşır yıkama torbası alıp çıktım,çok cazip bir yer gelmedi, 3-5 parça birşey almak için gidilecek bir yer değil, toplu alışveriş için olabilir belki ama taşıma derdinden dolayı onuda tercih etmem ben.

bebek odası süsleme,şekerler ve daha birçok bu tarz ıvır zıvırlar çok hoşuma gitti, onları eminönünden alıcam vakti gelince,kurukahveci mehmet efendinin arka sokağı ve havuzlu handa birçok seçenek var, çok orijinal ürünlere denk gelebilirisiniz.

bebişimde hala hareket yok, ilaçlar uzun zamandır uyutuyor galiba umarım bende hissederim en kısa zamanda, ve antibiyotik iğnelerim hala devam ediyor bugün 13. iğneyi yaptırdım

o aile sorunları herkeste var canım..bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum..şimdi bebekte gelicek bakalım naapcas..onunda sıkıntısı sardı beni sanırım..önümüzdeki hafta bende eminönüne gitmeyi planlıyorum..bebek şekeri için malzemelere bakcam..

aynen benımde hep aklıma gelıo o yaaaaaa.......
cok gormek ıstedıgımde uyduruk bıey bulayım acıle gıdeyım dıorum ama sonra gene vazgecıorum :)
üffffff bi an önce randevularımız sıklasmaya baslasa artık yaaaa

eminönüne bende gitmeyi düşünüyorum şu anda kzımın odası boyanıyo herhalde haftasonuna kadar temizlerim:) inşallah kendimden umutlu değilim ama neyse önce odasını mı alsak küçük parçalardanmı başlasak ben orda kararsız kaldım sanki mobilyaları gelse dağınıklık olmadan yıkayıp eşyalarınıda aldıkça kaldırırız diyorum bi taraftan çok erken diyorum ne biliim iyice kararsız kaldım ben daha bi iğne bile almadım işin kötüsü.

Canım geçenlerde konuşmuştuk demekki bahsettiğimiz şeyler çok rahat bulunuyor. bebişinin eşyaları alınmaya başlamış. Güle güle kullansın inşallah.
Aile sorunları çok kötü bir evlilikte sadece eşle evlenilmiyor onun ailesiylede evleniliyormuş. Sen nekadar suçlarını görsende anlatmaya çalışsanda yapacak bişey yok kimse anasını babasını silemez. sende silme sakın. ailenle aranı mutlaka bulmaya çalış...

Ben de daha hiç birşey almadım ama odasını şubatta almayı düşünüyoruz.Bi kaç hafta sonra da ufak tefek şeylerden almaya başlarız heralde.5. ay dolsun da başlarız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…