2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muhabbet koyuymuş burdaaa ama biz çok çalışıos kızımla ( işler yoğun bu aralar yawrumda annesine yardım edio hiç sesi çıkmıyo şükür :))

Zaten hiç takmıyo annesi onun süt parası için çalışıyo burdaa öle uyuyo zilli.. Bi tek haftasonları hareketleniyo o da annesi uyuyup dinlenmesin diye herhalde

nedir bu kızların analarına düşmanlığı anlamadım:) benim oğlum sürekli tepiş tepiş..hep anne burdayım ben diyo..unutturmuyo hiç..

Canım bizdeki durumlar çok karışık kısaca özet geçeyim, eşimle ben aynı yerde çalışıyorduk ve çalıştığımız yerde eniştemlerin şirketi, etrafta çokça gördüğünüz bir beyaz eşya zinciri ve birkaç markanın türkiye distribütörlüğü olan bir şirket, genelde pahalı ürünlerin olduğu mağazalardır bunlar neyse işte eşim şatış müdürüydü bende onun ekibinde çalışıyordum, ben bir süre sonra ayrıldım ve sonrasında sevgili olduk biz, eşim o sıralar 1 sene önce boşanmıştı aramızda 16 yaş var. İlişkimizin 3. ayında evlenmek istediğimizi deklare ettik ve ipler koptu önce eşimi tazminatsız işten attılar, ertesi gün ben daha bir gün önce işe başladığım BSH Siemens merkezden eniştemlerin fişteklemesi yüzünden işten çıkarıldım, düşünsenize 1 ay sonra evleneceksiniz ve eşinizde sizde işsizsiniz. Benim çekirdek ailemde eniştemlerin gazına geldi, babam benle konuşmayı kesti, kardeşlerimde aynı, annemde "annelik görevini" yaptı sadece ama maddi olarak kız tarafının yapması gereken hiçbirşey yapılmadı herşeyi ama herşeyi eşim yaptı, hiçbirşey içimde kalmasın diye uğraştı durdu iş olmamasına rağmen, hatta biz balayına uzakdoğuya gittik düşünün yani. Tüm bunlar ve sonrasındaki hoş olmayan durumlar ve tek başıma bıraktıkları için ailemle görüşmüyorum birtek annem onunlada çok soğuğuz, ayrıca birde mahkemelik durumumuz var tazminat davası açmıştık o devam ediyor inşallah en kısa zamanda sonuçlanırda hakkımızı alırız.

Bu kadar soğukluk ve canımı yaktılar birde hakları olmayan bir torun heyecanı içindeler, oda birkaç parça tekstilden ibaret, insan en azından teklif eder bebek arabası odası vs diye o bile yok , eşimin ablası 1.600 TL'lik bebek arabasını gık demeden üstlendi, ben evlenirken bir iğne almamışsınız ama 1 ay önce erkek kardeşime 5 yıldızlı otelde şaşalı düğün yaparsız, toruna gelince 3-5 parça tanesi 3 liraya 5 liraya alınmış body getirirsin ayıp...

ayy kızlar çok doluyum bu konuda kusura bakmayın gereksiz yere bir yazı okumanıza sebep oldum ama taşıyor bazen insan....

canım benim düşüncem şöyle, önce oda boyası sırasıyla mobilya sonra diğerleri ve tekstil, dolabı şifonyeri hazır olsun ki yıkayıp ütüleyip yerleştireyim istiyorum ortalıkta çok dolanmadan. Aslında bende henüz bir iğne bile almadım, dün işte annem getirmiş birkaç parça kıyafet, odasının boyasınada 3-4 hafta sonra girişmeyi planlıyorum bu şekilde 9. aya kadar yaya yaya hazırlarım, çok erken bitirip gelmesini dahada bir heyecanla beklemek istemiyorum.

nedir bu kızların analarına düşmanlığı anlamadım:) benim oğlum sürekli tepiş tepiş..hep anne burdayım ben diyo..unutturmuyo hiç..

Keşke benimkide sürekli oynasa yaa.. Çok az hareket ediyo o yüzden çok merak ediyorum..
Sen puset baktın mı Ayça? Hem anakucağı hem puset olan bişi var chico da 250 tl o hoşuma gitti bayaa iş görür gibi.. 1 hafta daha araştırıyım da sora alıyım diyorum..

ahh ahhh deşme hiç yaraları güzelimm..hamilesi nartık..bizdede kısmen benzer şeyleri eşimin ailesi yaptı..özellikle maddi kısımla ilgili olanları..şimdide onlar aynı seninkiler gibi hiç hakları olmayan bi torun heyecanı yaşıyolar ve dediğin gibi kıçı kırık2-3 tulumla..

bende bir ara yapıcam eminönü turu ama hiç gözüm kesmiyor oraları yaa

alla allaa kızı gezmeye çıkarmican mıı..yaz geliyo hemenn zatenn..güzel bu ama hafif bişey derken baston araba alırım die düşünüyosan onun için çok küçük olucak dahaa..

günaydın baayanlar off öğle oldu gerçii:26:

yapacak çok iş varr off bitmiyo bu ev işi de yaaa bi kadın bulsaydım çok iyi olurdu ama nerden bulunur onu da bilmiyorum

evlendiğimizde annemelerin 2 apartman yanında oturuyorduk ve 2 ay bel probleminde yatakta yatmam gerekti günde 2 saat ayağa kalkma iznim var bir çorba getirmedi annem ya, mart ayında yeni evimize taşındık ve sadece 1 hafta önce annem yeni evimi gördü, adresimi bilmiyordu düşün , bizi maddi yönden bu kadar zorlamalarına rağmen evlenmemizin 6. ayıydı hem eşim benim adıma polo model sıfır araba aldı, hemde ev satın aldık, eşim bakardiki anam bababam arkamda değil sütü bozuk bir adam olsaydı hertürlü eziyeti yapardı bana ama bir o kadar el üstünde tuttu sadece kızlarına bu kadar iyi baktığı için değer vermeleri gerekiyor ona, saymadıkları bir damat varken ortada şimdi kalkıp onun bebeğine torumuz o bizim görmek hakkımız demesinler hiç, mümkünse hastaneye gelmelerini dahi istemiyorum... benim halalarım ve amcam ise (yani baba tarafım) anne tarafımın aksine bir o kadar çok sevip saygı gösteriyorlar eşime, eşimde onları çok seviyor gık deseler iki eli kanda olsa koşar yardıma.

alla allaa kızı gezmeye çıkarmican mıı..yaz geliyo hemenn zatenn..güzel bu ama hafif bişey derken baston araba alırım die düşünüyosan onun için çok küçük olucak dahaa..

Şöle düşünmüştümmm bunu alır büyüyüp hafif arabalara binene kadar idare ederiz.. Gezmelerde de kanguru gibi bişi kulkanırsak bayaa ucuza kapatıyorum bu olayı :)) ya varya bu ay kredi kartınının canını okudum artol öbür aya kadar bişe almak yok :)) bi de şimdi büyük araba filan aldık dim sora kız büyünce napcaz onları ya hep birine veririz filan diorus bize hiç veren yok anasını satim :))) kız kardeşim daha bekar ama ona mı saklasam?

adam daha naapsın..iyi bi eş iyi bi baba olmuş işte..seninkiler bu olanları görüp pişman olmuş olabilirler mi..belki ondan yanaşıyolardır size

annene bunları açık açık dedinmii canım

3 yaşına kadar kullanıyosun o arabaları..gene sen bilirsin tabii..ama ben kanguru olayına karşıyım onun için almicam..çocuklar eciş bücüş oluyo o şeyin içinde..2.çocuğuna saklarsın güzelim alla alla ille birine vermen mi lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…