- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.041
3 yaşına kadar kullanıyosun o arabaları..gene sen bilirsin tabii..ama ben kanguru olayına karşıyım onun için almicam..çocuklar eciş bücüş oluyo o şeyin içinde..2.çocuğuna saklarsın güzelim alla alla ille birine vermen mi lazım:))
başla artıkk..yetiştiremicen sonraaa
Tabi bi de o ihtimal var :)) babayı ikna edebilirsek ikinciye de yapmak istiorum aslında..
Canım bizdeki durumlar çok karışık kısaca özet geçeyim, eşimle ben aynı yerde çalışıyorduk ve çalıştığımız yerde eniştemlerin şirketi, etrafta çokça gördüğünüz bir beyaz eşya zinciri ve birkaç markanın türkiye distribütörlüğü olan bir şirket, genelde pahalı ürünlerin olduğu mağazalardır bunlar neyse işte eşim şatış müdürüydü bende onun ekibinde çalışıyordum, ben bir süre sonra ayrıldım ve sonrasında sevgili olduk biz, eşim o sıralar 1 sene önce boşanmıştı aramızda 16 yaş var. İlişkimizin 3. ayında evlenmek istediğimizi deklare ettik ve ipler koptu önce eşimi tazminatsız işten attılar, ertesi gün ben daha bir gün önce işe başladığım BSH Siemens merkezden eniştemlerin fişteklemesi yüzünden işten çıkarıldım, düşünsenize 1 ay sonra evleneceksiniz ve eşinizde sizde işsizsiniz. Benim çekirdek ailemde eniştemlerin gazına geldi, babam benle konuşmayı kesti, kardeşlerimde aynı, annemde "annelik görevini" yaptı sadece ama maddi olarak kız tarafının yapması gereken hiçbirşey yapılmadı herşeyi ama herşeyi eşim yaptı, hiçbirşey içimde kalmasın diye uğraştı durdu iş olmamasına rağmen, hatta biz balayına uzakdoğuya gittik düşünün yani. Tüm bunlar ve sonrasındaki hoş olmayan durumlar ve tek başıma bıraktıkları için ailemle görüşmüyorum birtek annem onunlada çok soğuğuz, ayrıca birde mahkemelik durumumuz var tazminat davası açmıştık o devam ediyor inşallah en kısa zamanda sonuçlanırda hakkımızı alırız.
Bu kadar soğukluk ve canımı yaktılar birde hakları olmayan bir torun heyecanı içindeler, oda birkaç parça tekstilden ibaret, insan en azından teklif eder bebek arabası odası vs diye o bile yok , eşimin ablası 1.600 TL'lik bebek arabasını gık demeden üstlendi, ben evlenirken bir iğne almamışsınız ama 1 ay önce erkek kardeşime 5 yıldızlı otelde şaşalı düğün yaparsız, toruna gelince 3-5 parça tanesi 3 liraya 5 liraya alınmış body getirirsin ayıp...
ayy kızlar çok doluyum bu konuda kusura bakmayın gereksiz yere bir yazı okumanıza sebep oldum ama taşıyor bazen insan....
ne kadar kötü bir durum yaa allah kimseye yaşatmasın bende şunu anlamıyorum tamam herkes evladının mutlu olmasını ister ama bırak o tercihini yapmış sen uyarını yap eğer hala istiyorsa kızın kabullen insan evladına küser mi yaa sen sıkma canını inşallah kendi çekirdek ailende çok mutlu olursun kimseye muhtaç olmadan yaşarsın
cnm çok haklısın valla ama sana helal olsun sevdiğinin yanında olmuşsunonlar kendileri kaybetmiş her zaman onların seçtiği hayatı yaşamak zorunda değil kimse
benim de annem eşimle evlenmemi hiiç istemedi sanki daha iyisiini bulacakmış gibi:))) haala birbirlerini sevmezler arada kalmak da çok kötü bişey ama ben eşimden asla vazgeçmem kendi ailem her zaman ilk sıradadır bir anne olarak onun benim mutlu olmamı istemesi lazım gelirken geçen sene hamile kaldığımda sevinçle anneme haber vereyim dedim bana hiç sevinmedim kızım açıkçası demez mi zaten akabinde bebeğimi kaybettim şimdi çok sevinmiş gibi yapıyor amaa geçtiii artık ben soğudum çok onlardannn anne babadırr saygılı olmak yeterli sevmek zorunda değiliz ne yapalım
adam daha naapsın..iyi bi eş iyi bi baba olmuş işte..seninkiler bu olanları görüp pişman olmuş olabilirler mi..belki ondan yanaşıyolardır size
iice ağırlaşmadan gitmek lazımm..yoksa hiiçç totomuz kalkmicakk
Valla sorma bu gidişle yetiştiremiycem.Bi mendil aldım baya büyük bi eksikti onu altık tamam artık.
bu saatten sonra pişmanlıkları bir işe yaramaz o treni çoktan kaçırdılar, benim uykumda ağlayarak uyanmalarımın hesabını ömrü billah veremezler, asıl o toprağın bile kabul etmeyeceği eniştemler,kuzenlerim düşün ya 5 sene boyunca sana hem abilik hem müdürlük yapmış bir adam için mahkemeye geliyorsun ve hayır bu adam müdür değildi diyorsun, allahtan eşimin dergilerde çıkmış röportajları vs varda ispat edebildik, tabi vergi kaçakçılığıda var sigorta primlerini hep asgariden ödüyorları, mahkemede gerçek maaşını ispat etmeye çalıyoruz eşimin. bir dokun bir ah işim bana yani :) artık alıştım allahtan eskisi gibi etkilemiyor beni bu konular ilk 3-4 ay çok fenaydı ama ah ah...
canım bu arada sen central hospital'a mı gidiyordun geçenlerde sormuştum ama cevap verdiysen kaçırmış olabilirim...
Evettttttttttttt bende gıtmek ıstıorummm emınonuneee cok zevklıııı havalarda soguadn gtmek ıstıorum ama cok erken bunuda bılıorum:))) sımdı gıdınce 1. partı olrk ne almak lazım gelır gıdenler neler alıoooayrıcaa benı begenmıosunn ama gecen haftasonu bebekıme cok guzel seyler aldımmm artık kimse benı duygusuz dıye anamaz
kızlar yaaaa çok hastayım 3 gündür. :2::2::2:
bugun dayanamayıp dr. gittim. yapabileceğin pek bi şey yok minoset kullan adaçayıyla gargara yap(ama içme) bi de brun spreyi yazıyorum onu kullan dedi. 3 gün de rapor yazdı evdeyim kah yatıyorum kah tv. ye bakıyorum. hapşurmaktan bi hal oldum. korkuyor mudur acaba yavrum? çok fena hapşuruyorum sarsıntıdan bi şey olmaz di mi?:26:
bizdede durum ters..kocam beni ikna etmeye çalışıyo:) biz bi taneyi adam edelimde 2.eksik kalsın diyorum bende
Bizde de aynısını baba sölüo :)) Bence bakarıs yani nolcak ki
ooo tamamlamışsın iştee..mendil aldıysan bitti bu iş:) allaam yaaaa
eh şükür yaniiii..sonunda başladıysan durdurmazsın artık:)))
Başladım teyzesıı haftasonuda o kozyatagındakı mathercre gtmeyı planladım kendımce bunu kocamla muzakare etmem gerek tabı:))) sonra emnonune gtmek ıstıorum yaaa bıde alıorum yaaa dıorum kı ya erkek degılse napcm yıcemmı bunları:))) oyle hıkayeler duyuorum etrafmdan 7 ay erkek demsler kız dogms veya tam tersı annem herseyı en mavısınden yapıo bende ıslarla beyz yap dıorum ne yapcksn dıo uşaktudaaaa bıraz renklı olsn bende dıorum cok renklı oluo anneee mavı ve tonları:))))
göbeğini tut hapşırırken...bende hastayım birden hapşırırsam karnıma sancı giriyo..
kızlar yaaaa çok hastayım 3 gündür. :2::2::2:
bugun dayanamayıp dr. gittim. yapabileceğin pek bi şey yok minoset kullan adaçayıyla gargara yap(ama içme) bi de brun spreyi yazıyorum onu kullan dedi. 3 gün de rapor yazdı evdeyim kah yatıyorum kah tv. ye bakıyorum. hapşurmaktan bi hal oldum. korkuyor mudur acaba yavrum? çok fena hapşuruyorum sarsıntıdan bi şey olmaz di mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?