2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi bi de o ihtimal var :)) babayı ikna edebilirsek ikinciye de yapmak istiorum aslında..

Herkese merhaba arkadaşlar.
çok uzun süredir takip edemiyordum kaçırdığım çok şey olduğuna inanıyorum. Umarım herkesin sağlığı yerindedir.

adam daha naapsın..iyi bi eş iyi bi baba olmuş işte..seninkiler bu olanları görüp pişman olmuş olabilirler mi..belki ondan yanaşıyolardır size

bu saatten sonra pişmanlıkları bir işe yaramaz o treni çoktan kaçırdılar, benim uykumda ağlayarak uyanmalarımın hesabını ömrü billah veremezler, asıl o toprağın bile kabul etmeyeceği eniştemler,kuzenlerim düşün ya 5 sene boyunca sana hem abilik hem müdürlük yapmış bir adam için mahkemeye geliyorsun ve hayır bu adam müdür değildi diyorsun, allahtan eşimin dergilerde çıkmış röportajları vs varda ispat edebildik, tabi vergi kaçakçılığıda var sigorta primlerini hep asgariden ödüyorları, mahkemede gerçek maaşını ispat etmeye çalıyoruz eşimin. bir dokun bir ah işim bana yani :) artık alıştım allahtan eskisi gibi etkilemiyor beni bu konular ilk 3-4 ay çok fenaydı ama ah ah...

canım bu arada sen central hospital'a mı gidiyordun geçenlerde sormuştum ama cevap verdiysen kaçırmış olabilirim...

iice ağırlaşmadan gitmek lazımm..yoksa hiiçç totomuz kalkmicakk

Evettttttttttttt bende gıtmek ıstıorummm emınonuneee cok zevklıııı havalarda soguadn gtmek ıstıorum ama cok erken bunuda bılıorum:))) sımdı gıdınce 1. partı olrk ne almak lazım gelır gıdenler neler alıooo ayrıcaa benı begenmıosunn ama gecen haftasonu bebekıme cok guzel seyler aldımmm artık kimse benı duygusuz dıye anamaz

kızlar yaaaa çok hastayım 3 gündür. :2::2::2:
bugun dayanamayıp dr. gittim. yapabileceğin pek bi şey yok minoset kullan adaçayıyla gargara yap(ama içme) bi de brun spreyi yazıyorum onu kullan dedi. 3 gün de rapor yazdı evdeyim kah yatıyorum kah tv. ye bakıyorum. hapşurmaktan bi hal oldum. korkuyor mudur acaba yavrum? çok fena hapşuruyorum sarsıntıdan bi şey olmaz di mi?:26:

evet canım..başak hn.var ona gidiyorum..gerçi ben çoookkkkk doktora gidiyorum:))) oda onlardan biri..sende mi gelcen?

eh şükür yaniiii..sonunda başladıysan durdurmazsın artık:)))

göbeğini tut hapşırırken...bende hastayım birden hapşırırsam karnıma sancı giriyo..

eh şükür yaniiii..sonunda başladıysan durdurmazsın artık:)))

Başladım teyzesıı haftasonuda o kozyatagındakı mathercre gtmeyı planladım kendımce bunu kocamla muzakare etmem gerek tabı:))) sonra emnonune gtmek ıstıorum yaaa bıde alıorum yaaa dıorum kı ya erkek degılse napcm yıcemmı bunları:))) oyle hıkayeler duyuorum etrafmdan 7 ay erkek demsler kız dogms veya tam tersı annem herseyı en mavısınden yapıo bende ıslarla beyz yap dıorum ne yapcksn dıo uşaktudaaaa bıraz renklı olsn bende dıorum cok renklı oluo anneee mavı ve tonları:))))

ben haftaya izinliyim mağza mağza gezerim artık:)) cadde de şaşkında kocaman bebek mağazası var ya oraya gitcem..bide kozyatağı carrefourun içinde bebek mağazaları var..onlara gitcem..bide totom yerse eminönüne gitcem:))))

Bende hastalık gecırdım lakın halaa duzenlı hapsryorum ve gerckten kasılıo ınsanın aşağsı ben soyle bı formul buldum durumum musaıtse hemn yatar durumda yan donup tutuorum elımle ozamn bısy olmuo ama yanlslıkla bı anda hapsırınca cok kasılıo ınsan mnk bebeklrmze ALLAH ın ıznıyle bısey olmaz coook cokk gecmıs olsn.

Ya kızlar haberlerde izledimde bugün vanda 2 gün enkaz altında kalan bir bebek çıkartıldı hemde 14 günlükmüş. Allah ne kadar büyük. kimbilir melekler onu nasıl kormuştur. kıyamam yavrum ya ne kadar küçük bişeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…