- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.061
ne kadar kötü bir durum yaa allah kimseye yaşatmasın bende şunu anlamıyorum tamam herkes evladının mutlu olmasını ister ama bırak o tercihini yapmış sen uyarını yap eğer hala istiyorsa kızın kabullen insan evladına küser mi yaa sen sıkma canını inşallah kendi çekirdek ailende çok mutlu olursun kimseye muhtaç olmadan yaşarsın
bende bir ara yapıcam eminönü turu ama hiç gözüm kesmiyor oraları yaa
annene bunları açık açık dedinmii canım
cnm çok haklısın valla ama sana helal olsun sevdiğinin yanında olmuşsunonlar kendileri kaybetmiş her zaman onların seçtiği hayatı yaşamak zorunda değil kimse
benim de annem eşimle evlenmemi hiiç istemedi sanki daha iyisiini bulacakmış gibi:))) haala birbirlerini sevmezler arada kalmak da çok kötü bişey ama ben eşimden asla vazgeçmem kendi ailem her zaman ilk sıradadır bir anne olarak onun benim mutlu olmamı istemesi lazım gelirken geçen sene hamile kaldığımda sevinçle anneme haber vereyim dedim bana hiç sevinmedim kızım açıkçası demez mi zaten akabinde bebeğimi kaybettim şimdi çok sevinmiş gibi yapıyor amaa geçtiii artık ben soğudum çok onlardannn anne babadırr saygılı olmak yeterli sevmek zorunda değiliz ne yapalım
canım ben hiçbir zaman arada kalıyormuş gibi hissetmedim kendimi çünkü eşim ve ben 1 kişiydik ve diğerleri vardı, halada böyleyiz...
annem hamile olduğumu benden öğrenmedi, babaannem veya anneannem söyledi galiba ve telefonlarına cevap vermediğimden sanki komşusunun hamileliğini tebrik eder gibi soğuk bir msj ile yetinmişti, sonrada diyorki ben duygularımı ifade edemiyorum yok öyle şey yazı öyle birşeyki , burada kimse kimseyi tanımıyor ama destek amaçlı birbirimize yazdığımız yazılardaki duygu diğerine geçiyor birde sen benim annemsin...
babamı hiç konuşmuyorum, hiç temas yok ne eşim ne benle, ama halamların dediğine göre çok mutlu olmuş torun geliyor diye helede babam kız bebek hastasıdır benimde kızım olacak, can acıma sırası onlarda artık, benim canım yeterince acıdı...
kolay mı kıssssss..baksana daha şimdiden bütçenin içine incir ağacı diktiler..bizde ne bütçe kaldı ne bişey...evde maliye bakanı benim..kocam istifa et ben el koyucam artık diyo:)
Bizde de aynısını baba sölüo :)) Bence bakarıs yani nolcak ki
amin canım inşallah, ben hep evlenmeden önce bana hayır dediklerinde şunu söyledim "sizin doğrularınız benim yanlışım olmasın" allahtan çok mutlu bir evimiz ilişkimiz var dahada mutlu oluruz inşallah, kimsenin yüzümüze bakacak yüzü kalmayacak zaman geçtikçe
şekerr duydun dimiii hastane için olan cevabımıı..sonra cevap vermedin demee:=)
babamı hiç konuşmuyorum, hiç temas yok ne eşim ne benle, ama halamların dediğine göre çok mutlu olmuş torun geliyor diye helede babam kız bebek hastasıdır benimde kızım olacak, can acıma sırası onlarda artık, benim canım yeterince acıdı...
Ya kızlar haberlerde izledimde bugün vanda 2 gün enkaz altında kalan bir bebek çıkartıldı hemde 14 günlükmüş. Allah ne kadar büyük. kimbilir melekler onu nasıl kormuştur. kıyamam yavrum ya ne kadar küçük bişeydi...
ben haftaya izinliyim mağza mağza gezerim artık:)) cadde de şaşkında kocaman bebek mağazası var ya oraya gitcem..bide kozyatağı carrefourun içinde bebek mağazaları var..onlara gitcem..bide totom yerse eminönüne gitcem:))))
Bizde de benim ama adamın maaşından kendine bişey kalmıyo :))) o da isyanlarda.. Bana göre hava hoş tabi
Şaka bi yana harbiden çok zor ya insan işte başına gelmeyince bilmiyo yaparım kolay diyosun ama baksana daha doğmadan kredi kartlarını patlattı :) Doğunca nası olur bilmem bunun daha kreşi var okulu var kitabı var barbili çantası vaaar
evet canım..başak hn.var ona gidiyorum..gerçi ben çoookkkkk doktora gidiyorum:))) oda onlardan biri..sende mi gelcen?
Hımmm cadde saskında ne var sekerım onu bı de bakım bende gıdım:)) ama en cok emınonune gıtmek ıstıorummm hüüüü ıste bende gecen ogrendm kozyatagı crrfrn karsısında mothercare varms buyuk bı bınayms oda kat kt bı katndada bu magza varms outltı
amin canım inşallah, ben hep evlenmeden önce bana hayır dediklerinde şunu söyledim "sizin doğrularınız benim yanlışım olmasın" allahtan çok mutlu bir evimiz ilişkimiz var dahada mutlu oluruz inşallah, kimsenin yüzümüze bakacak yüzü kalmayacak zaman geçtikçe
bu aralar tam sırası terlemiyorsun,üşümüyorsun ve gezdikçe gezesin geliyor eğer pazarda gezmesini seven biriysenz orlanmazsın ama yok bu tarz yerler oldum olası seni çekmiyorsa hiç kalkışma.
evet canım hamileliğimin 6. haftasındaydım ve ilk kez yüz yüze içimde kalan herşeyi ama herşeyi söyledim sadece dinledi hiç itiraz yok hiç yorum yok.
canım ben hiçbir zaman arada kalıyormuş gibi hissetmedim kendimi çünkü eşim ve ben 1 kişiydik ve diğerleri vardı, halada böyleyiz...
annem hamile olduğumu benden öğrenmedi, babaannem veya anneannem söyledi galiba ve telefonlarına cevap vermediğimden sanki komşusunun hamileliğini tebrik eder gibi soğuk bir msj ile yetinmişti, sonrada diyorki ben duygularımı ifade edemiyorum yok öyle şey yazı öyle birşeyki , burada kimse kimseyi tanımıyor ama destek amaçlı birbirimize yazdığımız yazılardaki duygu diğerine geçiyor birde sen benim annemsin...
cnm mutlaka herkes yaşadıklarını kendi bilir benimde durum çok farklı değil eşimin ailesiyle bizim problemimizde ama annen baban sana bi el uzatıyosa bence boşa çevirme kızının hatırına boşver büyüklük sende kalsın birgün mutlaka anlayacaklar hatalarını ama yaşanmamış bi ömür olacak
evlendiğimizde annemelerin 2 apartman yanında oturuyorduk ve 2 ay bel probleminde yatakta yatmam gerekti günde 2 saat ayağa kalkma iznim var bir çorba getirmedi annem ya, mart ayında yeni evimize taşındık ve sadece 1 hafta önce annem yeni evimi gördü, adresimi bilmiyordu düşün , bizi maddi yönden bu kadar zorlamalarına rağmen evlenmemizin 6. ayıydı hem eşim benim adıma polo model sıfır araba aldı, hemde ev satın aldık, eşim bakardiki anam bababam arkamda değil sütü bozuk bir adam olsaydı hertürlü eziyeti yapardı bana ama bir o kadar el üstünde tuttu sadece kızlarına bu kadar iyi baktığı için değer vermeleri gerekiyor ona, saymadıkları bir damat varken ortada şimdi kalkıp onun bebeğine torumuz o bizim görmek hakkımız demesinler hiç, mümkünse hastaneye gelmelerini dahi istemiyorum... benim halalarım ve amcam ise (yani baba tarafım) anne tarafımın aksine bir o kadar çok sevip saygı gösteriyorlar eşime, eşimde onları çok seviyor gık deseler iki eli kanda olsa koşar yardıma.
aynen öleeeee..onun için 1 tane olsunn herşeyi tam olsunn..
başak hanım benimde doktorlarımdan biri :) doğumu orada yapmayı planladığımdan ve başak hanımın sakin ses tonu,uzun uzun ultrasonda bebeğimi izleyebilmemiz sebebiyle devam ediyoruz kendisine :)
bir diğer doktorum erdem hastanesi serap hanım
bir diğer kılıç aydınlı şu çok pahalı olanlardan, nişantaşı doktorları arasında , benim öyle bir kategori ayırışım varda :)
bu arada dün bebeğe müzik dinletmek için kulaklık almıştım ilk kez karnıma dayayıp dinletiyorum, bende düşük volüm duyuyorum böyle daha iyi oldu,diğer türlü yüksek ses bir süre sonra rahatsız ediyordu beni :)
iice ağırlaşmadan gitmek lazımm..yoksa hiiçç totomuz kalkmicakk
Bende hastalık gecırdım lakın halaa duzenlı hapsryorum ve gerckten kasılıo ınsanın aşağsı ben soyle bı formul buldum durumum musaıtse hemn yatar durumda yan donup tutuorum elımle ozamn bısy olmuo ama yanlslıkla bı anda hapsırınca cok kasılıo ınsan mnk bebeklrmze ALLAH ın ıznıyle bısey olmaz coook cokk gecmıs olsn.
ben kozyatağındaki mothercare i bilmiyorumm..caddede tam boynerin arka binası...4-5 katlı bebek mağazası..bende eminönünü istiyorum ama diyorum ya totom yerseee
Bitane cocukmu olur beee kardessız cocuk balkonsuz eve benzer:)))) okdr kustumkıııı en bastaaa kusarken aklımdan gecırdıgm tek sey hayattaa sana kardes yapmıcamdı:)))) ama o sancılr bıttı unuttum ana baba gıdınce kardes lazım adama ben dogurup bakmadm bız 4 kardesız ıykı oyleyız dıorum babam yok kaybettık 9 yıl oldu bı abım var 2 kızkardesım sımdı bı anamla ben kalsydım cokmu ıyı olcktıkardes ve hatta bakabılıosa adam kardeslereee evetttttttttt
tamam ozaman..eminönü turu düzenleyelim:)))) toplu gidelim..yolda paytak paytak yürürüs:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?