2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah, ben hep evlenmeden önce bana hayır dediklerinde şunu söyledim "sizin doğrularınız benim yanlışım olmasın" allahtan çok mutlu bir evimiz ilişkimiz var dahada mutlu oluruz inşallah, kimsenin yüzümüze bakacak yüzü kalmayacak zaman geçtikçe

bende bir ara yapıcam eminönü turu ama hiç gözüm kesmiyor oraları yaa

bu aralar tam sırası terlemiyorsun,üşümüyorsun ve gezdikçe gezesin geliyor eğer pazarda gezmesini seven biriysenz orlanmazsın ama yok bu tarz yerler oldum olası seni çekmiyorsa hiç kalkışma.

annene bunları açık açık dedinmii canım

evet canım hamileliğimin 6. haftasındaydım ve ilk kez yüz yüze içimde kalan herşeyi ama herşeyi söyledim sadece dinledi hiç itiraz yok hiç yorum yok.

kolay mı kıssssss..baksana daha şimdiden bütçenin içine incir ağacı diktiler..bizde ne bütçe kaldı ne bişey...evde maliye bakanı benim..kocam istifa et ben el koyucam artık diyo:)

Bizde de benim ama adamın maaşından kendine bişey kalmıyo :))) o da isyanlarda.. Bana göre hava hoş tabi
Şaka bi yana harbiden çok zor ya insan işte başına gelmeyince bilmiyo yaparım kolay diyosun ama baksana daha doğmadan kredi kartlarını patlattı :) Doğunca nası olur bilmem bunun daha kreşi var okulu var kitabı var barbili çantası vaaar

Canım bak bizde evlat sahibi olacağız. hiç anne baba evladının kötülüğünü istermi. hadi diyelim damadını veya gelinini sevmesin o el kızı ama kendi evladına yapmaz ya. belki sizin sevginizi görememiştir. yada anlattığın sana normal gelen yaş farkı, eşinin önceden evlenmesi tabiki bu suç değil ama onlar seni düşünerek başta bu işe karşı çıkmış olabilirler. senin şimdi duyguların çok farklı ama ben onlarında kötü niyetli en azından bukadar kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum... herkes evladının iyi bir evlilik yapmasını ister.

bende biraz once okudum. hiç giyinik bile deil üstü başı.daha 14 gunluk
Allahım nasıl korumussa o yavruyu. inşallah en kısa zamanda düzelir bişeyi yoktur.

Hımmm cadde saskında ne var sekerım onu bı de bakım bende gıdım:)) ama en cok emınonune gıtmek ıstıorummm hüüüü ıste bende gecen ogrendm kozyatagı crrfrn karsısında mothercare varms buyuk bı bınayms oda kat kt bı katndada bu magza varms outltı

aynen öleeeee..onun için 1 tane olsunn herşeyi tam olsunn..

evet canım..başak hn.var ona gidiyorum..gerçi ben çoookkkkk doktora gidiyorum:))) oda onlardan biri..sende mi gelcen?

başak hanım benimde doktorlarımdan biri :) doğumu orada yapmayı planladığımdan ve başak hanımın sakin ses tonu,uzun uzun ultrasonda bebeğimi izleyebilmemiz sebebiyle devam ediyoruz kendisine :)

bir diğer doktorum erdem hastanesi serap hanım

bir diğer kılıç aydınlı şu çok pahalı olanlardan, nişantaşı doktorları arasında , benim öyle bir kategori ayırışım varda :)

bu arada dün bebeğe müzik dinletmek için kulaklık almıştım ilk kez karnıma dayayıp dinletiyorum, bende düşük volüm duyuyorum böyle daha iyi oldu,diğer türlü yüksek ses bir süre sonra rahatsız ediyordu beni :)

ben kozyatağındaki mothercare i bilmiyorumm..caddede tam boynerin arka binası...4-5 katlı bebek mağazası..bende eminönünü istiyorum ama diyorum ya totom yerseee

allah daha iyi etsin cnm sizi

aynen öleeeee..onun için 1 tane olsunn herşeyi tam olsunn..

Bitane cocukmu olur beee kardessız cocuk balkonsuz eve benzer:)))) okdr kustumkıııı en bastaaa kusarken aklımdan gecırdıgm tek sey hayattaa sana kardes yapmıcamdı:)))) ama o sancılr bıttı unuttum ana baba gıdınce kardes lazım adama ben dogurup bakmadm bız 4 kardesız ıykı oyleyız dıorum babam yok kaybettık 9 yıl oldu bı abım var 2 kızkardesım sımdı bı anamla ben kalsydım cokmu ıyı olcktı kardes ve hatta bakabılıosa adam kardeslereee evetttttttttt

bende başak hanım var..o hastanede sinan bey var endokrin doktoru bide diyetisyen selam hanım var..bu central hospital tayfası:) bide caddede zeki şahinoğlu var..asıl takibi o yapıyo..

sağol canım istirahat iyi geldi. sabaha göre daha iyiyim. dün sabrettim okula gittim ama olacak gibi değilmiş. bugün evde olmak iyi gelcek. daha çabuk atlatırım umarım

ben kozyatağındaki mothercare i bilmiyorumm..caddede tam boynerin arka binası...4-5 katlı bebek mağazası..bende eminönünü istiyorum ama diyorum ya totom yerseee

Benımkı yer vallaa bana dekı hadı sımdı gıdelım sımdı annemdeyım hemen eve cıkıp bı guzel suslenıp yola duserım:)))))) cok ıstıorumm oraya hep gıttıgmde bakardım o cocuklr ıcın olan yerlere hep cok ozenırdm bende bıgn cocug ıcın geleckmıyım derdım anneme durmadn dıorum emınonu dıe daha durrrr dıo benı benden alıo hüüüüü

artık balkonsuz ev moda canım:) görmüyon mu yeni binaları:)))) bi laf vardır'bakamadığın bağ senin değildir' die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…