2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

artık balkonsuz ev moda canım:) görmüyon mu yeni binaları:)))) bi laf vardır'bakamadığın bağ senin değildir' die..

İstanbul ne durumda bilmiorum ama Ankarada en ucuz anaokulu özel - 950 tl aylık.. Bu da vasat okullar yani öle kolej üniversite falan olsun dersen aylık 1500-2000 tl gözden çıkman lazım.. Ki Ankara'da özel sektörün maaşları bu kadar zaten.. Yok devlet okuluna gitsin dersen sınıflar 60-70 kişi :) yani düşününce harbiden bi tane olsun adam gibi bak diyo içimden bi ses ama.. bilmiorum :44:

benimde takıldığım konu buydu, hadi eşim el ama bana niye sırt çeviriyorlar niye beni sahipsizmiş gibi bir duruma düşürüyorlar, eşim şunu bile söyledi anneme babama, benimle görüşmek zorunda değilsiniz herzaman başımın üstünde yeriniz var ama görüşmek istemezseniz anlarıma ama kızınızın yanında durun evimize gelin gidip ama yok... Hamilelikten dolayı böyle konuşmuyorum aksine eskisinden daha yumuşak konuşuyorum canım :)

kızımın hatırına geri çeviricem zaten, şuanda annem görüşmek istedikçe görüşüyorum ama özellikle doğduktan sonra kızım hiç yanaşmaya çalışmasınlar, ya ilk 3 ay mide bulantısı ve koku hassasiyetinden geberiyorum, açım diye ağlıyorum o kadar yani yemek yaptım getireyim demedi, şimdi duyuyorum daha 1 ay önce evlenen oğlu ve gelini her akşam işten çıkıp yemeğe annemlere gidiyormuş , ben neyim o zaman ?

allah daha iyi etsin cnm sizi

amin canım hepimizi inşallah...

canım ...ankara*2= istanbul..okadar diim sana sen gerisin anla:)

kardeşinlede görüşmüyomusun canım...ya zaten bikere ip koptumu istediğin kadar düğüm at eskisi gibi olmaz..sen kocana çocuğuna bak..onlarla mutlu ol..gerisi hikaye

Zaten bu gıdısle bızde ankara ızmır o tarz yerlere goc edıcez:)))))) burda ozel sektor dıosan gelırını cocuguna akıtcksn:))) cok fenaaa valla ıstanbulda yasam gercekten zor ALLAH herkesın yardımcısı olsn

tamam ozaman..eminönü turu düzenleyelim:)))) toplu gidelim..yolda paytak paytak yürürüs:)))))

iyi fikir oraya gidersek kendimizi kaybederiz... arkamızada bir sürü yük taşıyıcıları takarız aldıklarımızı atarız sepete...

canım ...ankara*2= istanbul..okadar diim sana sen gerisin anla:)

Doğru aslında İstanbul'un geliri de gideri de buranın hep iki katı.. Yani o zaman işte aynı kapıya çıkıorus.. Ya karı koca çalışıp iki çocuğuda özel okullarda okutcaz.. ve karı koca aç kalcaz :))) ya da bi tane yapcaz birimiz onun için çalışcak diğeri evimiz için :) bi de milli piyango ihtimali var.. o zaman ben 5 tane yaparım kesin..

kızlar bizde bir toplanmaca ayarlayalım Palladium'da falan toplanalım bizde , tanışır kaynaşır peşindende alışveriş turları , baby shower partileri, hastane ziyaretleri, 40 mevlüdü diye gideriz en güzelide kendileriyle aynı günlerde doğan oyun arkadaşlarına sahip olur bebişlerimiz.

istanbulda 2 kişi çalışıp 2 çocuğu özel okutmak çok zor..başka gelirlerinin olması lazım...o milli piyango çıkarsa bende yaparım yaw ozaman..ohh çalışmamda..evimde oturur bakarım çocuklarımaaaa...

Ya evet bazen arkadaşlardan duyuyorumda ev kiraları 1000-2000 tl yuh diyorum yani.. Ankarada en lüks evlere 800-1000 kira istiolar yoksa normal 3+1 apartman dairesi 400-500 tl kiralar.. Bi de tabi Ankara da merkez küçük her yer merkeze yakın.. İstanbul ayrı bi dünya.. buraya göç edin hepiniz hadi yaa hem bebişlerde arkadaş olur :))

biz senle aynı hastanede doğurursak aynı günlere denk gelebiliriz:))))))) birbirimize ziyarete geliriz kalkabilirsek yataktan:))))) nerde oturuyosun sen

kardeşinlede görüşmüyomusun canım...ya zaten bikere ip koptumu istediğin kadar düğüm at eskisi gibi olmaz..sen kocana çocuğuna bak..onlarla mutlu ol..gerisi hikaye

çekirdek ailemlemden sadece annem , 5 teyze ve 2 dayımın arasından sadece 1 teyze ve 30 dan fazla kuzen arasında hiç kimseyle görüşmüyorum, görüşmeme tercihi ilk başta benim tercihim değildi, düğünümüze gelmedi vs vs ama artık benim tercihim görüşmemek. erkek kardeşimin nişanı düğünü oldu davetiye bile gelmedi.

aman neyse boşverelim canım , biz toplaşmacalarımıza bakalım , herkes evinde iyi oldun bendende uzak dursun huzurumu bozmasın yeter bana :)

buluşuyorsunuz canım çekti valla İzmirde olan arkadaşlar varsa bizde toplanalım çok güzel olur.

Benimde canım istio ama Ankaradan da kimse yok bi Polyanna var galiba :)) Ortak nokta bulalım Bolu'da filan buluşalım İstanbullularla :) Abanta gideriz oh mis

ayy 400 500 kiraaaa...kulağa ne hoş geliyooooooo...ben 1000 lira veriyorum mesela kira..bide evde bisürü sorun var bliyosun..

ayy 400 500 kiraaaa...kulağa ne hoş geliyooooooo...ben 1000 lira veriyorum mesela kira..bide evde bisürü sorun var bliyosun..

Ben 425 tl veriorum yeni bina asansörlü otoparklı çocuk bahçesi bile var :)) bak sen gel kesin buraya.. bizim apartmanda boş dairede var.. komşuda olurus hem.. işte ordan kıyasla ev kirası 400 - bebeğe harcadığım para bu ay 2.000 tl.. adam beni boşamasında naapsın

biz senle aynı hastanede doğurursak aynı günlere denk gelebiliriz:))))))) birbirimize ziyarete geliriz kalkabilirsek yataktan:))))) nerde oturuyosun sen

ne zaman tahmini zaman senin, benimki 7 mart gözüküyor ama içinden ya 28 şubat yada 3 martta doğacakmış gibi bir his var, ben sahrayiceditten ev alınca şerifali tarafına taşındım, ikbal caddesi var burada meşhur bir cadde onun orada oturuyorum.

ben kalkarım yataktan valla, ateşten veya ağrıdan geberiyor olsamda beni yatıramazlar normalde, hele gezme dendimi cin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…