- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.101
Benimde canım istio ama Ankaradan da kimse yok bi Polyanna var galiba :)) Ortak nokta bulalım Bolu'da filan buluşalım İstanbullularla :) Abanta gideriz oh mis
Keşke öyle bir imkan olsa süper olurdu.
amin canım inşallah, ben hep evlenmeden önce bana hayır dediklerinde şunu söyledim "sizin doğrularınız benim yanlışım olmasın" allahtan çok mutlu bir evimiz ilişkimiz var dahada mutlu oluruz inşallah, kimsenin yüzümüze bakacak yüzü kalmayacak zaman geçtikçe
bu aralar tam sırası terlemiyorsun,üşümüyorsun ve gezdikçe gezesin geliyor eğer pazarda gezmesini seven biriysenz orlanmazsın ama yok bu tarz yerler oldum olası seni çekmiyorsa hiç kalkışma.
evet canım hamileliğimin 6. haftasındaydım ve ilk kez yüz yüze içimde kalan herşeyi ama herşeyi söyledim sadece dinledi hiç itiraz yok hiç yorum yok.
canım ben hiçbir zaman arada kalıyormuş gibi hissetmedim kendimi çünkü eşim ve ben 1 kişiydik ve diğerleri vardı, halada böyleyiz...
annem hamile olduğumu benden öğrenmedi, babaannem veya anneannem söyledi galiba ve telefonlarına cevap vermediğimden sanki komşusunun hamileliğini tebrik eder gibi soğuk bir msj ile yetinmişti, sonrada diyorki ben duygularımı ifade edemiyorum yok öyle şey yazı öyle birşeyki , burada kimse kimseyi tanımıyor ama destek amaçlı birbirimize yazdığımız yazılardaki duygu diğerine geçiyor birde sen benim annemsin...
babamı hiç konuşmuyorum, hiç temas yok ne eşim ne benle, ama halamların dediğine göre çok mutlu olmuş torun geliyor diye helede babam kız bebek hastasıdır benimde kızım olacak, can acıma sırası onlarda artık, benim canım yeterince acıdı...
ailenin sadece kızma sebebi eşinle evlenmeydi yoksa göz göre göre evlat ayrımımı yapılıyo
kardeşine beş yıldızlı otelde düğün yapılıyo sanada bi eksiğin varmı diye sorulmuyo acaba başkasıyla evlenseydin yine böyle davranırlarmıydı
insan genelde bu tarz ayrımları maddi sorunları eşinin ailesiyle yaşar ama sende tam tersi olmuşş
ama üzülme bebeğin doğar doğmaz derdin üzüntün kalmaz bu durumları kafana bile takmazsınn
kardeşime herşeyin en güzeli oldu diyosunya acaba bişey olsa ailene kardeşin gerçekten bakarmı düşmez kalkmaz bir allah bigün ailen muhtaç olur kardeşin bakmaz sana muhtaç olurlar anlarlar o zaman
ne zaman tahmini zaman senin, benimki 7 mart gözüküyor ama içinden ya 28 şubat yada 3 martta doğacakmış gibi bir his var, ben sahrayiceditten ev alınca şerifali tarafına taşındım, ikbal caddesi var burada meşhur bir cadde onun orada oturuyorum.
ben kalkarım yataktan valla, ateşten veya ağrıdan geberiyor olsamda beni yatıramazlar normalde, hele gezme dendimi cin oluyorum
Belli mi olur bi gün genel bi toplantı organize ederiz ortak bi yerdedu bakalım gün doğmadan neler doğar.. bebişler doğar tabi biz bunu yapana kadar o ayrı
çekirdek ailemlemden sadece annem , 5 teyze ve 2 dayımın arasından sadece 1 teyze ve 30 dan fazla kuzen arasında hiç kimseyle görüşmüyorum, görüşmeme tercihi ilk başta benim tercihim değildi, düğünümüze gelmedi vs vs ama artık benim tercihim görüşmemek. erkek kardeşimin nişanı düğünü oldu davetiye bile gelmedi.
aman neyse boşverelim canım , biz toplaşmacalarımıza bakalım , herkes evinde iyi oldun bendende uzak dursun huzurumu bozmasın yeter bana :)
kızlar bizde bir toplanmaca ayarlayalım Palladium'da falan toplanalım bizde , tanışır kaynaşır peşindende alışveriş turları , baby shower partileri, hastane ziyaretleri, 40 mevlüdü diye gideriz en güzelide kendileriyle aynı günlerde doğan oyun arkadaşlarına sahip olur bebişlerimiz.
aynen cnm sen keyfine bak gerisi boş seni istemeyeni sende isteme olsun bitsin evet yaa toplanalım valla ne güzel olur
Ankara ve ızmırın ortak noktası ıstanbul olabılr dıye dusunuorum sızı buraya beklerız dısrdn gelen arkadslrı ıstanbulda ıkamet eden arkadslr bolusur mısafr olursnz
Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere
benimde 8 mart görünüyo..ama okadar kalmaz die düşünüyorum bende..bende şerifaliye taşınıcaktım bu sene..yol çok uzak geldi..teşvikiyede çalışıyorum..göztepede medical park var ya onun arkasındaki binada oturuyorum bende..
diyorum işteeee..eminönü turu yapalım dieee:)))))
off senin yol çekilmez hergün valla uzakmış işle ev neyse yakınsın sen bizde eskiden fetih mallesinde oturuyorduk bir yıl önce ev alınca ikbal caddesine taşındık
tamam ozaman..eminönü turu düzenleyelim:)))) toplu gidelim..yolda paytak paytak yürürüs:)))))
Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere
dur kız kocam gelirse bende takıliim peşinee..o anasına gitsin bende otelde kalırım:) gezdirirsin beni..2 koca göbek sokaklarda:)
dur kız kocam gelirse bende takıliim peşinee..o anasına gitsin bende otelde kalırım:) gezdirirsin beni..2 koca göbek sokaklarda:)
diyorum yaaa her sabah sürüne sürüne geliyorum işe dieee:))
Zaten gelip haber vermessen seninle ayrıca görüşürüsyeter ki gel ben nası gezdirrim seniiii ankarada o kadar çok alışveriş merkezi var ki :))) öyle deniz boğaz filan yok ama alışveriş merkezi bol :))
benimde 8 mart görünüyo..ama okadar kalmaz die düşünüyorum bende..bende şerifaliye taşınıcaktım bu sene..yol çok uzak geldi..teşvikiyede çalışıyorum..göztepede medical park var ya onun arkasındaki binada oturuyorum bende..
bende evlenmeden önce 20 yıl ve evlendikten sonra 7 ay şuanda teknosa genel müdürlüğü var ya onun orada oturuyorum. çok yakınmışız, ben evlendikten sonra çalışmaktan vazgeçtiğim için eşimde trafiği nerede oturursak oturalım çektiği için (cevizlibağ'da şuanki iş yeri avrupa yakasında) şerifaliye geldik,sahrayiceditte ev fiyatalrı çok uçuk 20 yıllık eski binalar en az 220 bin tl , sıfır 8. kat ciddi şehir manzaralı 3+1 daireyi 170 bin'e aldık, arabamda olduğundan ulaşım hiç problem değil benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?