2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 8 mart görünüyo..ama okadar kalmaz die düşünüyorum bende..bende şerifaliye taşınıcaktım bu sene..yol çok uzak geldi..teşvikiyede çalışıyorum..göztepede medical park var ya onun arkasındaki binada oturuyorum bende..

Belli mi olur bi gün genel bi toplantı organize ederiz ortak bi yerde du bakalım gün doğmadan neler doğar.. bebişler doğar tabi biz bunu yapana kadar o ayrı

Ankara ve ızmırın ortak noktası ıstanbul olabılr dıye dusunuorum sızı buraya beklerız dısrdn gelen arkadslrı ıstanbulda ıkamet eden arkadslr bolusur mısafr olursnz

aynen cnm sen keyfine bak gerisi boş seni istemeyeni sende isteme olsun bitsin evet yaa toplanalım valla ne güzel olur

on numara olur valla inşallah denk geliriz toplanırız

Ankara ve ızmırın ortak noktası ıstanbul olabılr dıye dusunuorum sızı buraya beklerız dısrdn gelen arkadslrı ıstanbulda ıkamet eden arkadslr bolusur mısafr olursnz

Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere

off senin yol çekilmez hergün valla uzakmış işle ev neyse yakınsın sen bizde eskiden fetih mallesinde oturuyorduk bir yıl önce ev alınca ikbal caddesine taşındık

Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere

dur kız kocam gelirse bende takıliim peşinee..o anasına gitsin bende otelde kalırım:) gezdirirsin beni..2 koca göbek sokaklarda:)

evet sekerler annem bayrmda gıtmeyı dusunuo ankaraya bende gelırım onla:)))) banada bı bakın yaa nekdr gezmeye merklıymısım heleeee bıde benı korkutuluolr gez gezzz cok ararsın bugunlerını dıyeee bılıncaltı oldu heralde:)))

dur kız kocam gelirse bende takıliim peşinee..o anasına gitsin bende otelde kalırım:) gezdirirsin beni..2 koca göbek sokaklarda:)

Zaten gelip haber vermessen seninle ayrıca görüşürüs yeter ki gel ben nası gezdirrim seniiii ankarada o kadar çok alışveriş merkezi var ki :))) öyle deniz boğaz filan yok ama alışveriş merkezi bol :))

Zaten gelip haber vermessen seninle ayrıca görüşürüs yeter ki gel ben nası gezdirrim seniiii ankarada o kadar çok alışveriş merkezi var ki :))) öyle deniz boğaz filan yok ama alışveriş merkezi bol :))

kızım gelirsem senin için gelirim zaten..kaynanamlarla görüşmüyomki ben:))))) kocam gider görür ben gezerim:)

bende evlenmeden önce 20 yıl ve evlendikten sonra 7 ay şuanda teknosa genel müdürlüğü var ya onun orada oturuyorum. çok yakınmışız, ben evlendikten sonra çalışmaktan vazgeçtiğim için eşimde trafiği nerede oturursak oturalım çektiği için (cevizlibağ'da şuanki iş yeri avrupa yakasında) şerifaliye geldik,sahrayiceditte ev fiyatalrı çok uçuk 20 yıllık eski binalar en az 220 bin tl , sıfır 8. kat ciddi şehir manzaralı 3+1 daireyi 170 bin'e aldık, arabamda olduğundan ulaşım hiç problem değil benim için

ev hanımı olsam benim içinde farketmezdii..hatta şerifali bize bal kaymak olurdu..eşim imeste çalışıyo çünkü..ama ben taaa ebesinin nikahında çalıştığım için:)))) uygun olmadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…