- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.121
Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere
Katıldım siiiiiii ilk gezi hakkımı bende eminonunden yana kullanıorumdaha sonra ıstedıgnz yer mekan ve zaman ayrımı gozetmeksızın kabul olunur:))))))
bencede eminönü turu çok iyi olur toplu halde görenler biraz şaşırır ama güzel olur
bence izmire gelin burdada çok güzel yerler var
ben varımmm canımesperenza da izmir de diye biliyorum
evet sekerler annem bayrmda gıtmeyı dusunuo ankaraya bende gelırım onla:)))) banada bı bakın yaa nekdr gezmeye merklıymısım heleeee bıde benı korkutuluolr gez gezzz cok ararsın bugunlerını dıyeee bılıncaltı oldu heralde:)))
bende eminönüne varım, zaten oraları gezmeye bayılıyorum, fakat derim ki önce bir tanışalım yüzyüze sonra gezmeye başlayalım, malum dar sokaklar 3 kişiden fazla olundumu toplu yürümesi dert, hiç konuşma fırsatımız olmadan harala gürele geçer gider gün, ayrıca derim ki ben çalışan annelerimizde izin alınca aramıza kalacak şekilde haftada 1gün sahilde yürüyüş düzenleyelim günü saati belli olsun, katılma fırsatı olan katılır düzenli olarak ikbal caddesini ben toplar gelirim
kızım gelirsem senin için gelirim zaten..kaynanamlarla görüşmüyomki ben:))))) kocam gider görür ben gezerim:)
ev hanımı olsam benim içinde farketmezdii..hatta şerifali bize bal kaymak olurdu..eşim imeste çalışıyo çünkü..ama ben taaa ebesinin nikahında çalıştığım için:)))) uygun olmadı bize
Aslında sende haklısın arkadasım bırbırını tanımayan 5 10 kafa alısverısde entersn bı tansma faslı olur:))) ben herseye her aktıvıtıye varım ayarlayn bana bılıdırın yeterlı:)
çok sevindim neresindesin izmirin ?
haklısın canım, bende yıllarca üniveriste ve yüksek lisans için bahçelievlere gidip geldim, iş yerlerimde hep maslak-levent hattında oldu , anadoludan avrupaya geçmek zor bir iş, çok iyi biliyorum allah yardımcın olsun.
evlendikten sonra çalışmayıp yüksek lisansa devam ettim ve bitince çalışmaya başlayacaktımki daha son sınavıma girmeden hamile olduğumu öğrendim, ve diyorum ki iyi ki çalışmayan bir hamileyim o kadar sakin ve huzurlu geçiyorki hamilelik eğer çok çok sevdiğin bir eşin varsa ve sana çok iyi bakıyorsa dahada güzelleşiyor hamilelik :)
geçenlerde eşim diyorki yoksa bu bebek erkek mi sen dahada bir güzelleştin diye :)
ah cnm ya onların kendileri melek zaten of çok korkuyorum ben de depremden yaa burda 24.kattayız ödüm kopuyor kaçış yok deprem olsa otur bekleYa kızlar haberlerde izledimde bugün vanda 2 gün enkaz altında kalan bir bebek çıkartıldı hemde 14 günlükmüş. Allah ne kadar büyük. kimbilir melekler onu nasıl kormuştur. kıyamam yavrum ya ne kadar küçük bişeydi...
kızlar yaaaa çok hastayım 3 gündür. :2::2::2:
bugun dayanamayıp dr. gittim. yapabileceğin pek bi şey yok minoset kullan adaçayıyla gargara yap(ama içme) bi de brun spreyi yazıyorum onu kullan dedi. 3 gün de rapor yazdı evdeyim kah yatıyorum kah tv. ye bakıyorum. hapşurmaktan bi hal oldum. korkuyor mudur acaba yavrum? çok fena hapşuruyorum sarsıntıdan bi şey olmaz di mi?:26:
bende eminönüne varım, zaten oraları gezmeye bayılıyorum, fakat derim ki önce bir tanışalım yüzyüze sonra gezmeye başlayalım, malum dar sokaklar 3 kişiden fazla olundumu toplu yürümesi dert, hiç konuşma fırsatımız olmadan harala gürele geçer gider gün, ayrıca derim ki ben çalışan annelerimizde izin alınca aramıza kalacak şekilde haftada 1gün sahilde yürüyüş düzenleyelim günü saati belli olsun, katılma fırsatı olan katılır düzenli olarak ikbal caddesini ben toplar gelirim
canım istersen bi de zencefil dene.ama çok fazla değil günde bir kere zencefil tozunu bir fincan sıcak suya karıştır balla karıştır anında kesiyo öksürüğü.ben geceleri içiyodum balgamı söküp attı.kızlar yaaaa çok hastayım 3 gündür. :2::2::2:
bugun dayanamayıp dr. gittim. yapabileceğin pek bi şey yok minoset kullan adaçayıyla gargara yap(ama içme) bi de brun spreyi yazıyorum onu kullan dedi. 3 gün de rapor yazdı evdeyim kah yatıyorum kah tv. ye bakıyorum. hapşurmaktan bi hal oldum. korkuyor mudur acaba yavrum? çok fena hapşuruyorum sarsıntıdan bi şey olmaz di mi?:26:
ya ben hiç haber izleyemiyorum. zaten çizgi filmlerde bile ağlıyorum:) bebişi üzmemek için fazlaca izlememeye gayret ediyorum.yoksa her dakka ağlayan bi kızım olcak!!!!!!!!Ya kızlar haberlerde izledimde bugün vanda 2 gün enkaz altında kalan bir bebek çıkartıldı hemde 14 günlükmüş. Allah ne kadar büyük. kimbilir melekler onu nasıl kormuştur. kıyamam yavrum ya ne kadar küçük bişeydi...
buluşuyorsunuz canım çekti valla İzmirde olan arkadaşlar varsa bizde toplanalım çok güzel olur.
Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere
haklısın canım, bende yıllarca üniveriste ve yüksek lisans için bahçelievlere gidip geldim, iş yerlerimde hep maslak-levent hattında oldu , anadoludan avrupaya geçmek zor bir iş, çok iyi biliyorum allah yardımcın olsun.
evlendikten sonra çalışmayıp yüksek lisansa devam ettim ve bitince çalışmaya başlayacaktımki daha son sınavıma girmeden hamile olduğumu öğrendim, ve diyorum ki iyi ki çalışmayan bir hamileyim o kadar sakin ve huzurlu geçiyorki hamilelik eğer çok çok sevdiğin bir eşin varsa ve sana çok iyi bakıyorsa dahada güzelleşiyor hamilelik :)
geçenlerde eşim diyorki yoksa bu bebek erkek mi sen dahada bir güzelleştin diye :)
ah cnm ya onların kendileri melek zaten of çok korkuyorum ben de depremden yaa burda 24.kattayız ödüm kopuyor kaçış yok deprem olsa otur bekle
hapşırmaktan bişey olmaz cnm ya bazıları hapşırığını tutuyormuş o zararlıymış ama öyle duymuştum rahat olmak gerek geçmiş olsun benim de kızım hasta sanırım ondan bana geçti sabah boğazım acıyordu kulaklarım da uğulduyor ama inşallah hastalanmam yaa
tamam..ozaman..haftaya ben izinliyim..diğer çalışan arkadaşlar da ayarlayabilirse..bigün buluşalım..oturur portakal suyu içeriz:)) kahve çay yok nasılsa:))
tamam..ozaman..haftaya ben izinliyim..diğer çalışan arkadaşlar da ayarlayabilirse..bigün buluşalım..oturur portakal suyu içeriz:)) kahve çay yok nasılsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?