2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katıldım siiiiiii ilk gezi hakkımı bende eminonunden yana kullanıorum daha sonra ıstedıgnz yer mekan ve zaman ayrımı gozetmeksızın kabul olunur:))))))

bencede eminönü turu çok iyi olur toplu halde görenler biraz şaşırır ama güzel olur

bende eminönüne varım, zaten oraları gezmeye bayılıyorum, fakat derim ki önce bir tanışalım yüzyüze sonra gezmeye başlayalım, malum dar sokaklar 3 kişiden fazla olundumu toplu yürümesi dert, hiç konuşma fırsatımız olmadan harala gürele geçer gider gün, ayrıca derim ki ben çalışan annelerimizde izin alınca aramıza kalacak şekilde haftada 1gün sahilde yürüyüş düzenleyelim günü saati belli olsun, katılma fırsatı olan katılır düzenli olarak ikbal caddesini ben toplar gelirim

Ben de beyime sölim İstanbul'a gelelim bi ara yaa.. özledim valla.. en son aylar önce bi toplantısı vardı günü birlik gelmiştim (
Ayrıca bencede bunlar gezebileceğimiz son bi iki ay biliyosunuz dimi? sonra ağırlaşcaz sonra bebiş olcak kırıkı çıkcak onla her yere gidemicez filan.. bence gezmenin tam zamanı.. ben burda gece gezmelerine bile gidiorum valla.. mekanlarda herkes bana bakıo göbek kocaman ama eğlenceden geri kalmamış :))

Aslında sende haklısın arkadasım bırbırını tanımayan 5 10 kafa alısverısde entersn bı tansma faslı olur:))) ben herseye her aktıvıtıye varım ayarlayn bana bılıdırın yeterlı:)

kızım gelirsem senin için gelirim zaten..kaynanamlarla görüşmüyomki ben:))))) kocam gider görür ben gezerim:)

Hee onu bilelim de yani bende ona göre organizasyon yaparım.. Her zamanda beklerim..Enişteye de bahane olur annesini özlerse seninde bahanen var artık beeeeeen

ev hanımı olsam benim içinde farketmezdii..hatta şerifali bize bal kaymak olurdu..eşim imeste çalışıyo çünkü..ama ben taaa ebesinin nikahında çalıştığım için:)))) uygun olmadı bize

haklısın canım, bende yıllarca üniveriste ve yüksek lisans için bahçelievlere gidip geldim, iş yerlerimde hep maslak-levent hattında oldu , anadoludan avrupaya geçmek zor bir iş, çok iyi biliyorum allah yardımcın olsun.

evlendikten sonra çalışmayıp yüksek lisansa devam ettim ve bitince çalışmaya başlayacaktımki daha son sınavıma girmeden hamile olduğumu öğrendim, ve diyorum ki iyi ki çalışmayan bir hamileyim o kadar sakin ve huzurlu geçiyorki hamilelik eğer çok çok sevdiğin bir eşin varsa ve sana çok iyi bakıyorsa dahada güzelleşiyor hamilelik :)

geçenlerde eşim diyorki yoksa bu bebek erkek mi sen dahada bir güzelleştin diye :)

Aslında sende haklısın arkadasım bırbırını tanımayan 5 10 kafa alısverısde entersn bı tansma faslı olur:))) ben herseye her aktıvıtıye varım ayarlayn bana bılıdırın yeterlı:)

tamam..ozaman..haftaya ben izinliyim..diğer çalışan arkadaşlar da ayarlayabilirse..bigün buluşalım..oturur portakal suyu içeriz:)) kahve çay yok nasılsa:))

benimde patronum dün öle dedi yaaaa:)))) sen ne kadar güzel oldun hamile kalınca oğlan yaradı sana dieee:))) adam zaten direkt dede modunda..alışveriş yapıyorum öğlende falan..geliyorum ofistekilere gösteriyorum..bayılıyo aldığım tulumlara falan:))))

ah cnm ya onların kendileri melek zaten of çok korkuyorum ben de depremden yaa burda 24.kattayız ödüm kopuyor kaçış yok deprem olsa otur bekle

hapşırmaktan bişey olmaz cnm ya bazıları hapşırığını tutuyormuş o zararlıymış ama öyle duymuştum rahat olmak gerek geçmiş olsun benim de kızım hasta sanırım ondan bana geçti sabah boğazım acıyordu kulaklarım da uğulduyor ama inşallah hastalanmam yaa

keşke organize edebilsek böyle günler ne güzel olur birbirimizin dilinden en iyi biz anlarız çünkü keyfili geçer

canım istersen bi de zencefil dene.ama çok fazla değil günde bir kere zencefil tozunu bir fincan sıcak suya karıştır balla karıştır anında kesiyo öksürüğü.ben geceleri içiyodum balgamı söküp attı.
ya ben hiç haber izleyemiyorum. zaten çizgi filmlerde bile ağlıyorum:) bebişi üzmemek için fazlaca izlememeye gayret ediyorum.yoksa her dakka ağlayan bi kızım olcak!!!!!!!!

buluşuyorsunuz canım çekti valla İzmirde olan arkadaşlar varsa bizde toplanalım çok güzel olur.

ben de İZMİR'deyim kızlar buluşalımmmm........

Ankara sanki daha merkezi gibi yaa :)) hem de ucuz hazır gelmişken alışveriş de yaparsınız bebişlere

kızlar bırakın ankara ucuz mucuz deil izmirin yanında buraya gelin burayaaaaaa

Yahu bu face deki Mart 2012 annelerine ben üye oldum ama yabancı bi yer gibi ordakiler burdakiler mi noluyo

Haklısın calısmamak cok buyuk avantaj bıkere huzur ıcındesın yrn sabah erken kalkma derdın yok ıs stresı yok aksm eve gelcm ne yıcez demek yok bende cok avantajlıyım bu konuda bızımde kendı ısımz oldugu ıcın ben lımıtsız ızınlıyım kocamdn ztn ALLAH razı olsn oda cok yardımcı cok ıyı gecıo valla lakınn suda var kı calısan daha cabk gecırıo ama benm gıbı evdeysen aklın hep bebkte napıo ne edıo kacıncı hafta dr kac gn var say sayyyy bı hal oluo ınsn:)) erkek bebek konusuna gelınce boyle bısey gercktn varmı bılmıorum lakın eylulde abım evlendı ıste resımler fln facete arkadslar bana dedıkı ozamn 3 aylktı bılmıorum erkekmı beklıosun dedım ıkılı testte dr erkek dedı ama ben kesın tanı ıcın 16. haftayı beklıorum neden oyle dedınz dıyınce cok guzellesmıssn madm drda oyle dedı kesın erkek dedım nasıl yanııı cokmu cırkındım bunu hakret olrkmı ıltıfat olrkmı algılamlıyım:))))))

sağol canım. bol bol c vitamini takviyesi yap ıhlamur falan iç. direncin artsın. korkutmak istemem ama benim de öyle başladı pazar günü boğazım ağrıyordu. acıyordu. konusmak hatta su bile içmek istemiyodum. dün boğazım indi gribe döndü. umarım sen yakalanmazsın

tamam..ozaman..haftaya ben izinliyim..diğer çalışan arkadaşlar da ayarlayabilirse..bigün buluşalım..oturur portakal suyu içeriz:)) kahve çay yok nasılsa:))

şimdi eşimle konuştum başak hanıma gittiğini söyledim, diyorum ki onun ki erkek birde aynı gün doğarlarsa acaba "aşk tesadüfleri sever" mi olacak sonu benzemesin dedim, tepki sadece şu "yürü git" :) şimdiden kıskanç bir babamız var :)

haftaya buluşalım kızlar, hafta başında buluşalım malum kurban bayramı geliyor işi olan bir yerlere gidecek olan vardır, 1 kasım salı gününe ne dersiniz ?

yerde sanki ümraniye, sahrayicedit ,bostancı ve civarı için en ortak nokta Palladium gözüküyor , ne dersiniz ?

Ben varım arkadsm bana sadece emınonu karaky besıktas nısntası ortakoy dısında karsıda bıyer solemyın yoksa ben kaybolurum:)))) yada burdn gıden bı arkads benıde peşine takacak:)) bu tarafta neresı dersenz olur saygılrımla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…