2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hafta içi gündüz buluşursanız ben katılamam malesef iş hayatı akşam olur 5 ten sonra yada hafta sonu

bana uyar..hehehe oğlumunun kısmeti burdan mı çıkıcak nee:)

bende sadece eminönü beşiktaşı filan biliyorum geri kalan kısımlarda kesin kaybolurum haberiniz olsun

hadi sizinkiler erkek , eskiden beri söylenen erkek annesi güzelleşir lafına uyuyorsunuz, bana ne oluyor ben kız annesiyim :) ama eşim öyle diyince dedimki , sen bana o kadar mutlu ve huzurlu bir hamilelik yaşatıyorsun ki, böyle olmam çok normal dedim :) :)

öksürüğüm yok canım çok şükür. ama zancefili balla karıştırıp yedim dün 1 kez. ıhlamur kuşburnu çayları içiyorum. ben de izmir deyim. sen ne taraftasın?

bende sadece eminönü beşiktaşı filan biliyorum geri kalan kısımlarda kesin kaybolurum haberiniz olsun

Aynen annem sayesınde 17 yasında ogrendım kadıkoye ınemeyı kı 4 sene modada okudum:)))))) karakoyu emınonunu ıs yerımz orda dıye ogrendım besıktas vs kurslrım vardı oyle ogrendım:))) annem cok evhamlıydı abımı kız gıbı yetstırdı geldıgımz noktada cok pısman amaa bıraz hakkınızı savunun dıyooo ısıne gelmeyınce dıoruz uzgunuz leylaaaa bızı sen boyle mal ettın:))))

5 ten sonra buluşursakda kısıtlı olur zamanımız , benim için fark etmezde zaman olarak, ev-yemek-eş sorunu yaşayacaklar olabilir , eğer böyle bir sorun olmaz ise yani 7 ye kadar kalabilirsek yani herkese uygun olursa 5 te buluşalım, işten çıkanda o arada katılır bize, yok zaman sorunu olur derseniz öğlen 2 gibi buluşalım ?

birde sayım yapalım kimler katılabilir

1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34

bende katılırım ama hafta içi buluşursanız benim mesai 17:30 bitiyor yada sizin için yarım saat filan erken çıkarım anca öyle buluşuruz o zaman bende gelirim

benim için saat sorun olmaz..olmazsa kocamıda çağırırım..akşam çıkışta gelir orda bişeyler yer döneriz eve..sıkıntı diil yani..siz kendinizi ayarlayın

bende buraların yabancısıyım o yüzden bilmiyorum merak etme yanlız değilsin yani

benim için saat sorun olmaz..olmazsa kocamıda çağırırım..akşam çıkışta gelir orda bişeyler yer döneriz eve..sıkıntı diil yani..siz kendinizi ayarlayın

benimde eşim gelir zaten hatta eşlerimizde tanışır güzel olur :)

nicegirl sende durum ne ?

1 Kasım Salı saat 17.00 Palladium uygun mu ve diğer uygun olanlar haber verin lütfen.....

1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
4-alvgkhn

bana uyar ben biraz geç katılabilirim aranıza haberiniz olsun 17:00 çıksam 15-20 dak palladiuma gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…