- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.141
çiğli menemen arasında oturuyoruz. ulukent civarı bilmem bilir misin buraları? sen ne tarftasın?
şimdi eşimle konuştum başak hanıma gittiğini söyledim, diyorum ki onun ki erkek birde aynı gün doğarlarsa acaba "aşk tesadüfleri sever" mi olacak sonu benzemesin dedim, tepki sadece şu "yürü git" :) şimdiden kıskanç bir babamız var :)
haftaya buluşalım kızlar, hafta başında buluşalım malum kurban bayramı geliyor işi olan bir yerlere gidecek olan vardır, 1 kasım salı gününe ne dersiniz ?
yerde sanki ümraniye, sahrayicedit ,bostancı ve civarı için en ortak nokta Palladium gözüküyor , ne dersiniz ?
şimdi eşimle konuştum başak hanıma gittiğini söyledim, diyorum ki onun ki erkek birde aynı gün doğarlarsa acaba "aşk tesadüfleri sever" mi olacak sonu benzemesin dedim, tepki sadece şu "yürü git" :) şimdiden kıskanç bir babamız var :)
haftaya buluşalım kızlar, hafta başında buluşalım malum kurban bayramı geliyor işi olan bir yerlere gidecek olan vardır, 1 kasım salı gününe ne dersiniz ?
yerde sanki ümraniye, sahrayicedit ,bostancı ve civarı için en ortak nokta Palladium gözüküyor , ne dersiniz ?
Ben varım arkadsm bana sadece emınonu karaky besıktas nısntası ortakoy dısında karsıda bıyer solemyın yoksa ben kaybolurum:)))) yada burdn gıden bı arkads benıde peşine takacak:)) bu tarafta neresı dersenz olur saygılrımla:)))
Haklısın calısmamak cok buyuk avantaj bıkere huzur ıcındesın yrn sabah erken kalkma derdın yok ıs stresı yok aksm eve gelcm ne yıcez demek yok bende cok avantajlıyım bu konuda bızımde kendı ısımz oldugu ıcın ben lımıtsız ızınlıyımkocamdn ztn ALLAH razı olsn oda cok yardımcı cok ıyı gecıo valla lakınn suda var kı calısan daha cabk gecırıo ama benm gıbı evdeysen aklın hep bebkte napıo ne edıo kacıncı hafta dr kac gn var say sayyyy bı hal oluo ınsn:)) erkek bebek konusuna gelınce boyle bısey gercktn varmı bılmıorum lakın eylulde abım evlendı ıste resımler fln facete arkadslar bana dedıkı ozamn 3 aylktı bılmıorum erkekmı beklıosun dedım ıkılı testte dr erkek dedı ama ben kesın tanı ıcın 16. haftayı beklıorum neden oyle dedınz dıyınce cok guzellesmıssn madm drda oyle dedı kesın erkek dedım nasıl yanııı cokmu cırkındım bunu hakret olrkmı ıltıfat olrkmı algılamlıyım:))))))
bana uyar..hehehe oğlumunun kısmeti burdan mı çıkıcak nee:)
Yok yok çıkmaz ne de olsa başı bağlı onun
canım istersen bi de zencefil dene.ama çok fazla değil günde bir kere zencefil tozunu bir fincan sıcak suya karıştır balla karıştır anında kesiyo öksürüğü.ben geceleri içiyodum balgamı söküp attı.
ya ben hiç haber izleyemiyorum. zaten çizgi filmlerde bile ağlıyorum:) bebişi üzmemek için fazlaca izlememeye gayret ediyorum.yoksa her dakka ağlayan bi kızım olcak!!!!!!!!
ben de İZMİR'deyim kızlar buluşalımmmm........
kızlar bırakın ankara ucuz mucuz deil izmirin yanında buraya gelin burayaaaaaa
bende sadece eminönü beşiktaşı filan biliyorum geri kalan kısımlarda kesin kaybolurum haberiniz olsun
5 ten sonra buluşursakda kısıtlı olur zamanımız , benim için fark etmezde zaman olarak, ev-yemek-eş sorunu yaşayacaklar olabilir , eğer böyle bir sorun olmaz ise yani 7 ye kadar kalabilirsek yani herkese uygun olursa 5 te buluşalım, işten çıkanda o arada katılır bize, yok zaman sorunu olur derseniz öğlen 2 gibi buluşalım ?
birde sayım yapalım kimler katılabilir
1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
5 ten sonra buluşursakda kısıtlı olur zamanımız , benim için fark etmezde zaman olarak, ev-yemek-eş sorunu yaşayacaklar olabilir , eğer böyle bir sorun olmaz ise yani 7 ye kadar kalabilirsek yani herkese uygun olursa 5 te buluşalım, işten çıkanda o arada katılır bize, yok zaman sorunu olur derseniz öğlen 2 gibi buluşalım ?
birde sayım yapalım kimler katılabilir
1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
Aynen annem sayesınde 17 yasında ogrendım kadıkoye ınemeyı kı 4 sene modada okudum:)))))) karakoyu emınonunu ıs yerımz orda dıye ogrendım besıktas vs kurslrım vardı oyle ogrendım:))) annem cok evhamlıydı abımı kız gıbı yetstırdı geldıgımz noktada cok pısman amaa bıraz hakkınızı savunun dıyooo ısıne gelmeyınce dıoruz uzgunuz leylaaaa bızı sen boyle mal ettın:))))
bende buraların yabancısıyım o yüzden bilmiyorum merak etme yanlız değilsin yani
benim için saat sorun olmaz..olmazsa kocamıda çağırırım..akşam çıkışta gelir orda bişeyler yer döneriz eve..sıkıntı diil yani..siz kendinizi ayarlayın
Hee sen yabancısın ben 18 sene acıbademde oturdum yurume mesafesı 10 dakkaa oln kadıkeye ınmeyı bılmedım ne rezıl bı durum:))))) cok utanıyorumm hüüü:)))
benimde eşim gelir zaten hatta eşlerimizde tanışır güzel olur :)
nicegirl sende durum ne ?
1 Kasım Salı saat 17.00 Palladium uygun mu ve diğer uygun olanlar haber verin lütfen.....
1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
4-alvgkhn
benimde eşim gelir zaten hatta eşlerimizde tanışır güzel olur :)
nicegirl sende durum ne ?
1 Kasım Salı saat 17.00 Palladium uygun mu ve diğer uygun olanlar haber verin lütfen.....
1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
4-alvgkhn
Ayrıntılı ultrason için arayıp haftaya perşembeye randevu verdiler o gün 19+6 oluyorum erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?