- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.161
benimde eşim gelir zaten hatta eşlerimizde tanışır güzel olur :)
nicegirl sende durum ne ?
1 Kasım Salı saat 17.00 Palladium uygun mu ve diğer uygun olanlar haber verin lütfen.....
1-malkoç_ga
2-nicegirl
3-Mag34
4-alvgkhn
Ben 18de girmiştim..
öksürüğüm yok canım çok şükür. Ama zancefili balla karıştırıp yedim dün 1 kez. ıhlamur kuşburnu çayları içiyorum. Ben de izmir deyim. Sen ne taraftasın?
Bende durum soylekıııı sabah kahvaltısından aksam yemegıne kadr her vakıtte hazır ve nazırım ALLAH ın ıznıyle:)))) ama gundz vakıtlerı ılk tercıhım olmakla bırlıkte musaıt olmayan arkadslardn dolayı daha sonrakı vakıtlerde benım ıcın sorun olmaz.
Ayrıntılı ultrason için arayıp haftaya perşembeye randevu verdiler o gün 19+6 oluyorum erken değil mi?
bende 18+4 'te girmiştim , gayet güzel bakabildi doktorum yani sorun değil tarihin ama dilersen 2-3 hafta sonrayada alabilirsin, o zaman daha büyük halini görürsün
sizin için sorun olursa ben başka bir buluşmanızada katılırım arkadaşlar benim için problem değil yani
eh iyi herkes için uygun olduğuna göre 1 kasım saat 17 pallad. kocalarınızda iş çıkışı gelsinler gelebilirlerse:)
bende 18+4 'te girmiştim , gayet güzel bakabildi doktorum yani sorun değil tarihin ama dilersen 2-3 hafta sonrayada alabilirsin, o zaman daha büyük halini görürsün
Hayır yanls anlama lutfen ılk terchımnde sabah olabılmesı ıcın calısn arkdslr ıcın yıne bu zaman haftasonu olcktı o anlamda dedım ama haftaıcıde calısn arkadslrdn dolyı saat sorun olmaz demek ıstedım
eh iyi herkes için uygun olduğuna göre 1 kasım saat 17 pallad. kocalarınızda iş çıkışı gelsinler gelebilirlerse:)
o halde salıyı iple çekicem :) forumda olmayan arkadaşlar ve Palladium'a ulaşım sorunu yaşamayan arkadaşlar sizlerde haber verin mutlaka , unutmayın önce bizim sonra bebişlerimizin arkadaş grubunu oluşturuyoruz :)
bizim sıpaların haklarıda varmış :):)
Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi
Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR
Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.
:)))))))))))) Yerım onlrın haklarını ben onlar sopa nedr bılmezler tabı cocuk ne bılsın:))))))))))
bizim sıpaların haklarıda varmış :):)
Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi
Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR
Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.
dur be ne sopasııııııı :):) minicik daha onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?