2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

grip ve soğuk algınlığıyla uğraşan arkadaşlar
size tavsiyem bol bol tavuk suyu çorba için penisilin etkisi varmış
ben 2-3 hafta ağır bir grip atlattım kurtarıcım tavuk suyu çorba oldu

Bende durum soylekıııı sabah kahvaltısından aksam yemegıne kadr her vakıtte hazır ve nazırım ALLAH ın ıznıyle:)))) ama gundz vakıtlerı ılk tercıhım olmakla bırlıkte musaıt olmayan arkadslardn dolayı daha sonrakı vakıtlerde benım ıcın sorun olmaz.

sizin için sorun olursa ben başka bir buluşmanızada katılırım arkadaşlar benim için problem değil yani

Ayrıntılı ultrason için arayıp haftaya perşembeye randevu verdiler o gün 19+6 oluyorum erken değil mi?

bende 18+4 'te girmiştim , gayet güzel bakabildi doktorum yani sorun değil tarihin ama dilersen 2-3 hafta sonrayada alabilirsin, o zaman daha büyük halini görürsün

sizin için sorun olursa ben başka bir buluşmanızada katılırım arkadaşlar benim için problem değil yani

Hayır yanls anlama lutfen ılk terchımnde sabah olabılmesı ıcın calısn arkdslr ıcın yıne bu zaman haftasonu olcktı o anlamda dedım ama haftaıcıde calısn arkadslrdn dolyı saat sorun olmaz demek ıstedım

eh iyi herkes için uygun olduğuna göre 1 kasım saat 17 pallad. kocalarınızda iş çıkışı gelsinler gelebilirlerse:)

o halde salıyı iple çekicem :) forumda olmayan arkadaşlar ve Palladium'a ulaşım sorunu yaşamayan arkadaşlar sizlerde haber verin mutlaka , unutmayın önce bizim sonra bebişlerimizin arkadaş grubunu oluşturuyoruz :)

bende 18+4 'te girmiştim , gayet güzel bakabildi doktorum yani sorun değil tarihin ama dilersen 2-3 hafta sonrayada alabilirsin, o zaman daha büyük halini görürsün

Gidiceğim dr üniversite hastanesinden geliyo o haftada bir gün.O yüzden tarihi çok erteleyemiyorum dolu oluyo.Aslında bu hafta dedi haftaya ertelidim.Zaten bir ay önce görmüştüm iyi oldu bi açıdanda.

yok yanlış anlamadım sadece eğer saat problemi olursa siz buluşun ben bir sonrakine katılırım diye yazdım yanlış filan anlamadım yani merak etme sizi düşündüğümden yazdım bunu

bizim sıpaların haklarıda varmış :):)

Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi

Bebek olmak bana;

1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR

Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.

Tamam o vakıt ALLAH ızın verırse o gun orada ıkamet edıcez mınk bebısımle ınsallah:))) yakama kırmızı karanfıl takıcam benı ordn tanırsınz

:)))))))))))) Yerım onlrın haklarını ben onlar sopa nedr bılmezler tabı cocuk ne bılsın:))))))))))

haftaya o saatlerde hava dahada soğuk olacağından özsüt pek uygun gözükmüyor, kahve dünyası daha iyi bir seçenek gibi sakinde oluyor genelde, birbirimizi nasıl tanıyacağımızada daha sonra karar veririz ki bence tanırızda :)

Çok iiimiş yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…