- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.181
ayy annesi yer onu yerrr...pırtlasın kussun işesin hiç önemli diill..yeterki huzurlu mutlu olsunnnnn
:):):):) bu dünden razı suratına çiş yaptırmaya :):) kızım bizimkiler erkek olcak alt açarken çok dikkatli olmak lazım :):):):)
Hayır yanls anlama lutfen ılk terchımnde sabah olabılmesı ıcın calısn arkdslr ıcın yıne bu zaman haftasonu olcktı o anlamda dedım ama haftaıcıde calısn arkadslrdn dolyı saat sorun olmaz demek ıstedım
dur be ne sopasııııııı :):) minicik daha onlar
Tamam o vakıt ALLAH ızın verırse o gun orada ıkamet edıcez mınk bebısımle ınsallah:))) yakama kırmızı karanfıl takıcam benı ordn tanırsınz
ben varımmm canımesperenza da izmir de diye biliyorum
bizim sıpaların haklarıda varmış :):)
Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi
Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR
Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.
sürekli topun ağzındayız:)))))) olsun kızzzzz oğlummm çiş yapsında üstüme yapsınnn farketmess...hiçbişey ondan kıymetli diillll...
Laf ıle uslanmayanın hakkı kotektır oylemıydı o laf:)))) Oyyyyyyyyy hıc kıyabılrmıyım ona bennnn yerım onuuu mınık bal böcegımmm benım
kırmızı karanfilli güzel anne tamam seni böyle tanırız zaten göbeklerimizde ben burdayım diycez ama
aslında bu yazıyı zıbının ustune yazmıslar oyle var ama bulamıyorum nette.
siz görürsenız bana bi haber edin. gıydırınce çok tatlııı olcak cunkuuuuuu
Utandımmmmmmevet gobek gorsun mıllettt neee bılıolarrrr
kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki
canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(
canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(
kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki
siz eşinle karar verdikten sonra başkalarına neki onu anlamadım
ben de anlamıyorum ama ailelelrimiz mümkünse bu ismi değiştirin dediler sadece beğenmemekle kalmadılar yanibizim de içimize sinmedi değiştirmeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?