2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizdemi buluşuyosunuz çok eğlenceli oluyo bizde dün kahve içtik sonra bebiş ve hamiş kıyafetlerine baktık zate ilk görüşte göbüşlerden tanışıyosunuz buarada kız kardeşimde 2010 şubat annesi hala görüşüyolar geçenlerde 14 kişi istanbulda toplandılar bu hafta sonuda buraya bursaya geliceklermiş izmir denizli ve istanbuldan çok eğlenceli oluyomuş ne kadar anne varsa okadar çocuk hepsi aynı boy çok eğleniyoz diyo

ayyy ben herşeyine razıyım istediğini yapsın helaaaallll olsun anasının kuzusu

sürekli topun ağzındayız:)))))) olsun kızzzzz oğlummm çiş yapsında üstüme yapsınnn farketmess...hiçbişey ondan kıymetli diillll...

Laf ıle uslanmayanın hakkı kotektır oylemıydı o laf:)))) Oyyyyyyyyy hıc kıyabılrmıyım ona bennnn yerım onuuu mınık bal böcegımmm benım

aslında bu yazıyı zıbının ustune yazmıslar oyle var ama bulamıyorum nette.
siz görürsenız bana bi haber edin. gıydırınce çok tatlııı olcak cunkuuuuuu

kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki

kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki

canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(

canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(

inşallah cnm, ben de buluşmak isterim çok güzel olur gerçekten... sen hangi dra veya hastaneye gidiosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…