- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.201
inşallah cnm, ben de buluşmak isterim çok güzel olur gerçekten... sen hangi dra veya hastaneye gidiosun?
egepole gidiyorum dilek alihanoğlu var orada.hastane çok güzel ama kalabalık sen nereye gidiyosun cnm????*
ne koyucaktınızki..ben kızım olsaydı dilay istiyodum..ama oğluşum olucak
biz Lina koymayı düşünüyorduk. ama koyamıycaz bu gidişle. iki isim koymayı da düşünmüyorum zaten
aaa ben de egepole gidiyorum daha doğrusu geçen hafta başladım gökalp beye. şimdilik memnunum ama bize çok uzak olduğu için mecburen eşimle gelip gidiyorum şimdilik..
Bence arada biyerde buluşuruz çok güzel olur.
anlamı var mı?...kulağa yabancı ismi gibi geldiği için istememişlerdir
farsçada sevecen ve yumuşak kalpli anlamına geliyor, arapça da hurma fidesi demek. evet yabancı isimlere benziyor die istemediler zaten.
ne güzel aynı yerde doğum yaparız belki de...
gökalp beyden herkes çok memnun ama randevu telaşı fln oluyomuş çok doluymuş.o yüzden ben dilek hanımı seçtim.bi sonraki randevun ne zaman belki görüşebiliriz
kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki
egepole gidiyorum dilek alihanoğlu var orada.hastane çok güzel ama kalabalık sen nereye gidiyosun cnm????*
aaa ben de egepole gidiyorum daha doğrusu geçen hafta başladım gökalp beye. şimdilik memnunum ama bize çok uzak olduğu için mecburen eşimle gelip gidiyorum şimdilik..
farsça arapça falan diilde türkçe koysanız daha iyi olmaz mı:)
kuranda da geçiyomuş bu isim bence vaz geçmeyin ikna etmeye çalışın derim.anlamı da gayet güzel
zaten bildiğimiz eski isimlerin çoğu farsça arapça. elif ayşe dilara vs. öztürkçe bi isim bulmak daha zor bence. ama işte alışılmış isimler sanırım daha sıcak geliyor insanlara.
beril çok güzel bir isimm
kılzar bende sermet sağola gidiyorum
ama doğuma yakın özel hastanelerden birine gitmeyi düşünüyorum
doktorum kent ve gazide doğum yaptırıyor oda en az 4500 tl civarı yani bizi aşıyor
yeni açılan çiğlideki medical park hastanesini düşünebilirim
Biz de sonunda oğlumuza isim bulduk URAS olcak inş.Anlamı da mutluluk,şans,talih demek.Sizce nasıl bu isim?
Biz de sonunda oğlumuza isim bulduk URAS olcak inş.Anlamı da mutluluk,şans,talih demek.Sizce nasıl bu isim?
evet öyle zaten cnm ama işte yabancı bir isim gibi durduğu için çok önyargılı yaklaştılar. onun dışında Rüya ismini beğeniorum veya Ela. bunların dışında aklına farklı isimler gelirse benmle paylaşırmısın??
güzelmiş canım size şans talih getirsin o zaman uras bebek:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?