2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

egepole gidiyorum dilek alihanoğlu var orada.hastane çok güzel ama kalabalık sen nereye gidiyosun cnm????*

aaa ben de egepole gidiyorum daha doğrusu geçen hafta başladım gökalp beye. şimdilik memnunum ama bize çok uzak olduğu için mecburen eşimle gelip gidiyorum şimdilik..

aaa ben de egepole gidiyorum daha doğrusu geçen hafta başladım gökalp beye. şimdilik memnunum ama bize çok uzak olduğu için mecburen eşimle gelip gidiyorum şimdilik..
ne güzel aynı yerde doğum yaparız belki de...
gökalp beyden herkes çok memnun ama randevu telaşı fln oluyomuş çok doluymuş.o yüzden ben dilek hanımı seçtim.bi sonraki randevun ne zaman belki görüşebiliriz

benm sonraki randevum 17 kasımda. gerçekten çok yoğun gökalp bey. ama iyi biri gibi. çok methini duydum onun için seçtim. ama işte bize çok uzak, tek başıma gelemiorum. izmiri fazla bilmiorum çünkü ben. doğumu orada düşünüyorum bakalım. 29unda da renkli ultrason çekilecekmiş onun için tekrar gidicem bakalım

kızlar bana kulağa hoş gelen ve anlamlı kız isimleri önerebilirmisiniz?? eşimle bulduğumuz ismi ailelerimiz beğenmedi ve değiştirmeyi düşünmeye başladık maalesefki

beril çok güzel bir isimm

egepole gidiyorum dilek alihanoğlu var orada.hastane çok güzel ama kalabalık sen nereye gidiyosun cnm????*

kılzar bende sermet sağola gidiyorum
ama doğuma yakın özel hastanelerden birine gitmeyi düşünüyorum
doktorum kent ve gazide doğum yaptırıyor oda en az 4500 tl civarı yani bizi aşıyor
yeni açılan çiğlideki medical park hastanesini düşünebilirim

kuranda da geçiyomuş bu isim bence vaz geçmeyin ikna etmeye çalışın derim.anlamı da gayet güzel

evet öyle zaten cnm ama işte yabancı bir isim gibi durduğu için çok önyargılı yaklaştılar. onun dışında Rüya ismini beğeniorum veya Ela. bunların dışında aklına farklı isimler gelirse benmle paylaşırmısın??

evet medical park bana da yakın üstelik. ama hakkında bişey bilmiorum şuan. biraz fikir edinmem lazım önce. doğum fiyatlarını biliyormusun?

canım ben beril le duru yu çok seviyorum.türkçe olsun diyosan duru çok hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…