- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.381
çok güel yaaaaaa ben de çok isterdim ikiz olsun
ay canım doktora sorsan öyle sevinirim ki. sana zahmet.folik asit kullanıyorum hala ben günde bir tane bugün doktora gidiecem belki söyler demir hapıyla ilgili birşey
canım benimki tüp bebek oldugundan ikiz oldu çok şükürbende istiyodum ikiz olsun Allahım dualarımı kabul etti çok şükür
bende sanki 3 aylık hamile gibi göbeğim falan çıktı neden böyle oldu anlamadım ilk önce ilaçların etkisi falan dedim geçecek dedim ama yokk geçmedi valla
canım benimki tüp bebek oldugundan ikiz oldu çok şükürbende istiyodum ikiz olsun Allahım dualarımı kabul etti çok şükür
bende sanki 3 aylık hamile gibi göbeğim falan çıktı neden böyle oldu anlamadım ilk önce ilaçların etkisi falan dedim geçecek dedim ama yokk geçmedi valla
ay canım doktora sorsan öyle sevinirim ki. sana zahmet.
Uhdecim senin göbüşün erken çıkması çok normal.. hepimizden önce senin göbüş kocaman olacak.
ay canım doktora sorsan öyle sevinirim ki. sana zahmet.
Uhdecim senin göbüşün erken çıkması çok normal.. hepimizden önce senin göbüş kocaman olacak.
ayy yoksa ikiz oldugundanmı hemen çıktı göbeğim sevineyim bari ne yapayım
kilo aldın mı hiç canım senin bizden daha çok kilo alma hakkın var iki melek olunca karnında
hih hihiyaz polyannacım yaz 1 mart yaz... benim göbüşüm sizle aynı durumda kızlarrr 600 gr aldım ben ama sanki 5 kilo almış gibiyim ha bide kızım olcak gibi hissediyorum çirkinleştim sanırsam ben öle derler ya büyüklerrr
öyle tabi cnm ama bu hamişlik beni çok duygusal yaptı zaten öyle bi yapım vardı iice sulugöz olmaya başladım ben.
bu arada ben de pzt testlerimi yaptırıcam dr açlık kan şekeri, demir, hbs ag,hemogram ve tsh istemiş bende. senden neler istedi?
Kızlar bişi diycem ben sanırım idrar yollarımı üşüttüm bütün gece wc den çıkamadım çok kötü bişey sürekli yanma var :2: bu durumun bebişe zararı olurmu sizce doktora gitsemmi içinizde böyle olan oldumu hiç :18:
hih hihiyaz polyannacım yaz 1 mart yaz... benim göbüşüm sizle aynı durumda kızlarrr 600 gr aldım ben ama sanki 5 kilo almış gibiyim ha bide kızım olcak gibi hissediyorum çirkinleştim sanırsam ben öle derler ya büyüklerrr
canım aslında tedaviye başladığımda tartılmıştım 54'düm geçen hafta dr. gittiğimde tartıldım 55 kiloyum ama çok fazla almamışım birde hamileliğe hangi kiloyla başladığımı bilemedim ben, tüp bebek tedavisindede baya kilo alınıyor atık onun etkisimi bebişlerin etkisimi 1 kilo almışım işte
arkadaşlar ben de bugün doktora gidicem kalp atışları için. inş. duyabiliriz. mart anneleri kilo durumları nasıl gidiyor bakalım;????
bir kilo birşey değil ki ödemdir büyük ihtimal o bir arkadaşım ilk ay 6 kilo almıştı. ben çok dikkat etmeye çalışıyorum ilk 3 ayı kilo almadan atlatmaya çalıacağım. diyetisyenin demişti ki ilk altı ay kilo bile verebilrsin bebeğe hiç br zararı yok önemli olan son 3 ay bebek için. sağlıklı beslenmemiz lazım meleklermiz için günde bir yumurta 21 kuru üzüm 21 fındık 3 ceviz içi diyetisyenin hap gibi tüketmemi istediği şeylerdi. sağlıklı beslenirsek zaten abartı kilolar almayız
değil mi
merhaba bende subat annesı olucakken gec dollenmeden mart annesıne kaydım :)
gecen test yaptırdıgımda ındırımlı olarak 375 lıra odedım temkınlı gıdın derım doktora :)
bırde mıde agrısı ceken yada mıde bulantısı olan arkadaslara bır tavsıyem var sprıte ve maden suyu ıyı gelıyor bulantılar ıcın sprıte doktorumada danıstım evet hafıfletır ama gunde 1 taneden fazla onermıyorum dedı ben zaten bır tane bıle degıl bırkac yudum alıyorum ıyı gelıyor aklınızda bulunsun deneyın derım
allah herkesın gonlune gore versın saglıkla kucagımıza almak dılegıyle yavrularımızı
cnm seninle aynıyız ben 6+3te bebeğimi görüp kalp atışlarını da görmüştüm
giittim geldim kızlar kalp seslerini duydum çok şükür kese biraz daha büyümüş açlık kan şekerimi ölçemediler aç olmadığım için onun dışındakiler için kan ve idrar istediler bakalım herşey yolunda allahım koru hepimizi lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?