2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh şu etrafın verdiği streste olmasa inan biz eşler her zaman çok daha iyi anlaşırız, canım üzme kendini fazla inş. sorunlarını halledersin ama sen bebişini düşünmek zorundasın hissdermi hissetmezmi onun için birşey diyemem ama yinede uzak dur stresten inş. geçer bu zor günlerin

inş geçer cnm ama biz evlendiğimizden beri böyleler zaten.. benm de burada başka kimsem yok hamileliğim de pek ii geçmiyor bulantılar kasık ağrıları vs. dr yatıp istrahat ediceksin demişti ben evde 3 gün yattım yemek bile yapamıyordum, hiç ilgilenmediler. ben daha da ağırlaşınca napıcam die korkmaya başladım açıkçası. öyle işte.. hem ilgisizler hemde kaprisliler, sinir oluyorum.

ayy tabiii onlar kayınvalide kayınpeder sanki bana paşazadeler ne kaprisleri biter nede lafları sözleri ALLAH bol bol sabır versin canım onlar senle ilgilenecekleri yerde senden ilgi beklerler bilmezmiyim ama sen yinede bebeğin için sabret canım üzülmemeye çalış inş. düzelirr

günaydın kızlaaarr

ben de 2 ağustos a randevu aldım 10 gün daha bekleyeceğim testleri o zaman yaptırırım

mavicim inşallah iyi haberlerle gelirsin

ah zor oluyor tabi böyle halsizken hiç bir iş yapamıyorsun dediğiniz gibi yardımcı olacaklarına bir de surat yapıyorlar ama boşverin yapsınlar sap döner keser döner gün gelir hesap döner demişler..ay öyle mi demişler doğru mu yazdım acaba?

öyle tabi cnm ama bu hamişlik beni çok duygusal yaptı zaten öyle bi yapım vardı iice sulugöz olmaya başladım ben.
bu arada ben de pzt testlerimi yaptırıcam dr açlık kan şekeri, demir, hbs ag,hemogram ve tsh istemiş bende. senden neler istedi?

Kızlar bişi diycem ben sanırım idrar yollarımı üşüttüm bütün gece wc den çıkamadım çok kötü bişey sürekli yanma var :2: bu durumun bebişe zararı olurmu sizce doktora gitsemmi içinizde böyle olan oldumu hiç :18:

toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor yuppii:) çok sevgili esperanza cnm benim bebklerimizin şu an etkileneceğini sanmıyorum ama biliosun düşük riskimiz bu aylarda fazla boşverrrr vurdum duymaz ol onlar hep öle zaten bebeklerimiz için gerkli bu bazen düşünüyorumda ne kadar küçük isteklerim varmış ne kadr önemsiz şeyleri önemsiyormuşum onu içimde hissedince yaşama anlamım o oldu sanki nasıl bi duyguymuş buuu dualarım hep onun için hiç kimse için bu kadar dua etmedim belkide bundan önce allahım onları bize bağışlasın

herkese günaydın.. öncelikle geçmiş olsun canım bebişe zarar verirmi bilmyorum ama senin canını acıtmış anlaşılan bence bi doktora görünmekte fayda var.. zaten sık idrar başlı başına bi sorun tam uykunun tatlı yerinde uyandırıyo :)

cnmm bnm şu an bi zararı olcağını sanmıyorum bol bol su iç ama dr görün muhakkak bugün bi geçsin yarın git bence çünkü idrar yolları enf. çok çabuk ilerliyo maaleseff

canım bebişe zararı olurmu bilmiyorum ama yinede görüş istersen dr. en azından birşeyler verir çok fazla çekmezsin geçer hemencecik geçmiş olsunnn

arkadaşlar ben de bugün doktora gidicem kalp atışları için. inş. duyabiliriz. mart anneleri kilo durumları nasıl gidiyor bakalım;????

arkadaşlar ben de bugün doktora gidicem kalp atışları için. inş. duyabiliriz. mart anneleri kilo durumları nasıl gidiyor bakalım;????

inş. duyarsın canım bende yarın gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarımızı duymak için... sanırım senle günlerimiz aynı bugün biz 7+1 olduk inş. kucagımıza aldığımız günleride görürüz

Günaydın arkadaşlaaarrrr
canım aramıza hoşgeldin kola tüketmeyi kimse istemez ama insanın canı çekince mecbur kalınıyor bi yerde.. tamam ben kolaya normal zamanda da karşıyım ama, valla dün eşime 1 bardak doldurunca öyle canım çektiki, o görmeden bi yudum aldım( bu kadarcıktan bişey olmaz heralde.
canım seni 1 mart olarak yazayım o zaman listemize.

hoşgeldin Aysen aramıza hiç korkacak endişelenecek bişey yok canım.. İçini ferah tut, rahat ol.. büyük ihtimalle de kese görünür hayırlısıyla.
canım o uykusuzluk bende de var.. sıcaktan zaten uyuyamıyorum, birde kızım çiş için, su içmek için çok kalkıyor..e tabi sıcaklara küçücük çocuk nasıl dayansın biz dayanamazken.
Eşinin ailesinin yaptıklarını bi süre görmezden gel..ben şuan 7 haftalığım ve haberleri yok daha. yaklaşık 1 ay kadar da haberleri olmayacak.. çünkü ben bi düşük yaşamıştım ve kaynanam görümcelerim eltim filan hiçbiri beklediğim tepkiyi vermediler.. şimdi de ne ben arıyorum onları, ne de onlar beni.. beraber veya yakınmı oturuyosunuz bilmiyorum. ama hangi dönem olursa olsun bebişler etkilenirler..

canım bende geçenlerde mantar olucak gibiydim yani başlamıştı aslında.. doktora muayeneye gidene kadar çok iyi bakımla geçti çok şükür. ama İYE için doktora git mutlaka. idrar tahlili filan yaparlar ona göre ilaç kullanırsın. Geçmiş olsun canım

hadi bakalım inşallah pıtpıtları duyup gelirsin hayırlısıyla..

canım ben 60 kiloyla hamile kaldım, şuan çok fena şiş durumdayım. göbüşü biraz içime çekmesem, gören 4 aylık hamileyim zanneder.. ama kilo almamışım aynıyım.

evet ikimizinde aynı 7+1 duyarız büyük ihtimalle. senin ikiz galiba iki kese görüldü değil mi

ben de de aynı durum var çok şişim ya sanki 4-5 aylık hamile gibi neden bu şişlik anlamadım canımı da sıktı

demir haplarını kullanmaya başlayan varmı arkadaşlar?? ya ben unuttum ne zaman başlandığını...
1-2 hafta içinde folik asit takvisesi bitecek de diğerine ne zaman başlıycaktık aklımdan çıkmış(

folik asit kullanıyorum hala ben günde bir tane bugün doktora gidiecem belki söyler demir hapıyla ilgili birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…