2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün hastaneye gidicem tekrar.inşallah düşük tehliken yok dicekler.dua ediyorum sürekli... ultrasona sık girmek bebeğe zararlımı bilen varmı?? girmek zorundayım ama.

Merhaba inşallah güzel haberlerle dönersin. Ultrasonun zararı olmaz canım. Bebeğin kesesinin içinde onu etkilemez.

tşk.ederim canım benim tüp bebek oldugu için ikiz oldu canım normal olsaydı olmazdı büyük ihtimal Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride gösterir inş..
hanımlar sağlıkocağına gebelik kaydı için felan gittiniz mi neler yapılıyor?

bende gitmedim henüz gitmem gerekiyormuş uygun bir zamanda giderim artık...

bir zararı yok diyorlar ultrasound un ama ben sevmiyorum sık sık bakılmasını gelişmiş ülkelerde sadece 3 kere bakılıyormuş başında bebek var mı diye birde sağlıklımı diye daha sonra en son da doğuma yakın..ama bilemiyorum belki de makinaları eskimesin diye öyle yapıyorlardır

folicasit e gelince sadece onu içmek yeter bence doktorlar ilk ay bir tek onun önemli olduğunu söylüyorlar zaten vitamini son zamanlar bebek kilo alsın diye veriyorlar sanırım bir de demir kullanıyorum ben ama o mecbur değil daha çok kansızlara başı dönenlere veriyorlarmış demir i ama ben düşük olduğu için bir de evde olduğu için onu da içeyim dedim..

bende çok sevmiyorum ama düşük tehlikem olduğu için mecbur yani. yoksa sanmıyorumki keyfi gidip gidip ultrasona girsin millet.

kızlar bu gün tahlil için bi dünya kan verdim akşamada kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah yine çok heyecanlanıyorum ben yawww allahım bu mübarek cuma saatinde benim bebeğime, bana ve şu an bebek bekleyen annelere onların minik yawrularına sen sağlık sıhhat nasip eyle...bilmediğimiz bi şey varsada acil şifa ver yarabbim

hoşbulduk canım bende iyiyim allaha şükür bende yeni fırsat bulabildim işlerden girip bakayım bi dedim.
karnım ağrıyo birde sadece

ayyyy o karın ağrısı sabaha karşı bana bi geldi çok korktum.. dualar ettim Rabbime bişey olmasın diye. ama kızım ağladığında sırt üstü yatıyomuşum aniden kalktım herlade ondan oldu diye de düşündüm. sabah az kalmıştı şimdi de hafiften yokluyor ara sıra.

kızlar keseyı ne zaman gördünüz?

bız suan 5+3 ve bugun kanımı alıracam en az BEta hcg değerim 1500lerde olur.... sizce görebılcezmı bugun keseyi?

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 7+2 günlük hamileyim sanıyorum bende mart annesiyim şimdiden rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş darısı isteyen herkesin başına :)

merhaba kızlar bu gün bende kalp atışlanı dinledim gerçekten çok güzel bi duyguymuş:)bundan sonra 11 haftaya kadar kontrole gelmene gerek yok dedi kan tahlili falan içinde erken dedi .crinone jel bu hafta son folikasitte 12.hafta son dedi başkada bişey demedi:)valla çok bişeyler söylicek umuduyla gitmiştim ama napalım .arasıra kasıklarımda sancı oluyodu sordum önemli değilmiş çok şiddetli olursa haber ver sancı girdiğinde dinlen dedi.o kadar.

kızlar keseyı ne zaman gördünüz?

bız suan 5+3 ve bugun kanımı alıracam en az BEta hcg değerim 1500lerde olur.... sizce görebılcezmı bugun keseyi?

Allahın izniyle görürsün canım.. ben keseyi görmeye gitmemiştim herşeyi tastamam görebileyim diye, Çok şükür öylede oldu.. ben gittiğimde 6+4 tüm. Tesadüf kızımda da ilk kontrolüme 6+4 te gidip herşeyini görmüştüm:))

Son düzenleme:
bende kalp atışlarını dün dinledim hakikaten çok güzel bir duyguymuş ve benimde doktorum 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi beklemedeyim folick asit kullanmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…