- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.421
merhaba arkadaşlar bende geldim nasılsınız?
bugün hastaneye gidicem tekrar.inşallah düşük tehliken yok dicekler.dua ediyorum sürekli... ultrasona sık girmek bebeğe zararlımı bilen varmı??girmek zorundayım ama.
tşk.ederim canım benim tüp bebek oldugu için ikiz oldu canım normal olsaydı olmazdı büyük ihtimal Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride gösterir inş..Evet haklısın. Bu arada geçmişi okuyabildiğim kadar biraz okudum. Tebrik ederim ikizlerini. Benim eşim de tutturdu ikiz diye ama bizim aileler de falan yok öyle bir ihtimal olamaz. Bizimkinin içine öyle doğuyormuş.Ben isterdim ama maşallah ne kadar şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hanımlar sağlıkocağına gebelik kaydı için felan gittiniz mi neler yapılıyor?
bir zararı yok diyorlar ultrasound un ama ben sevmiyorum sık sık bakılmasını gelişmiş ülkelerde sadece 3 kere bakılıyormuş başında bebek var mı diye birde sağlıklımı diye daha sonra en son da doğuma yakın..ama bilemiyorum belki de makinaları eskimesin diye öyle yapıyorlardır
folicasit e gelince sadece onu içmek yeter bence doktorlar ilk ay bir tek onun önemli olduğunu söylüyorlar zaten vitamini son zamanlar bebek kilo alsın diye veriyorlar sanırım bir de demir kullanıyorum ben ama o mecbur değil daha çok kansızlara başı dönenlere veriyorlarmış demir i ama ben düşük olduğu için bir de evde olduğu için onu da içeyim dedim..
hoşgeldin canım, biz buralardayız işte kaynatıyoruz fırsat buldukça.. sen nasılsın??
bende çok sevmiyorum ama düşük tehlikem olduğu için mecbur yani. yoksa sanmıyorumki keyfi gidip gidip ultrasona girsin millet.
hoşbulduk canım bende iyiyim allaha şükür bende yeni fırsat bulabildim işlerden girip bakayım bi dedim.
karnım ağrıyo birde sadece
olmaz mı cnm o kadar keyfi gidenler var ki hatta evlerine bile alan var..
maşallah uhdecim sana bende 9-10 ay bi bekleyişten sonra klomen bebeğine gebeyimmm ama aslında 3 yıllık evliyim
biz geçen hafta ilk gördük ya bebişi kociş dediki eve alalım hep bakarızoldu canım başka derdin dedim
kızlar keseyı ne zaman gördünüz?
bız suan 5+3 ve bugun kanımı alıracam en az BEta hcg değerim 1500lerde olur.... sizce görebılcezmı bugun keseyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?