2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hazırlanıp çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz inş. öğleden sonraaa16:
hadi hayırla git gel canım..

oh çok şükür.. sende duydun, için daha bi rahatlamıştır artık.. listemizde güncelledim senide

bunu öğrendiğim iyi oldu benimde gaz problemim var zaten muhtemelen benimkide sezeryan olur birde onla uğraşmayayım bilgi için tşk.ederim canım

merhaba arkadaşlar. herkese hayırlı cumalar...

kızlar kafam karıştı yardım istiyorum...
şimdi ben sadece decavit kullanıyorum. tahlil fln bakmadan doktor decavit kullan demişti. şimdi kimi görsem olurmu folik asit kesinlikle kullan diyor. eczanee gittim. dediki decavit te folik asit bulunuyor içerisinde ama çok az istersen bir gün folik asit kullan. bir gün decavit kullan ikiside ağır gelebilir dedi. mesela bugün folik asit içerim diyorum decavitte vitamin ağırlıklı vitamin 1 gün kullanmamış olsam zararı olurmu. yada ikisini birden içsemmi?

bunu öğrendiğim iyi oldu benimde gaz problemim var zaten muhtemelen benimkide sezeryan olur birde onla uğraşmayayım bilgi için tşk.ederim canım

ne demek canım benim.. birde doğuma 1 gün kala Allah izin verirse evde kendim hazırlıycam kayısı suyu, komposto filan. doğumdan en az 6 saat kadar önce gıdayı kestiriyorlar, bende evde içer giderim inşallah, birde hava zaten soğuk olacağı için yanımıza da alırız, bozulmaz.
Yaa daha çooook uzun yol var önümüzde ama bunları düşünmek bile heyecanlandırıyor insanı

canım gebelikten önce folik asit takviyesi almışmıydın??
eczacı ağr gelebilir demiş hemde havalar çoook sıcak..
ama zaten çok az bi zaman daha içsek kafi folik asiti.

benımde ılk gıttıgım doktor elevıt dıye bırsey vermıstı daha sonra farklı bır doktora gıttım suanda kullanman gereken tek sey folıc as dedı .zaten ılk 3 ay kullanılıyor folıc oyuzden bır an once al ve ıc

canım gebelikten önce folik asit takviyesi almışmıydın??
eczacı ağr gelebilir demiş hemde havalar çoook sıcak..
ama zaten çok az bi zaman daha içsek kafi folik asiti.

hayır canım hiç kullanmadım sadece decavit onun içindede çok az bulunuyor. decavitte vitamin ağırlı bir ilaç. mesela sen sadece folik mi kullanıyorsun yanında başka ilaç varmı?

hayır canım hiç kullanmadım sadece decavit onun içindede çok az bulunuyor. decavitte vitamin ağırlı bir ilaç. mesela sen sadece folik mi kullanıyorsun yanında başka ilaç varmı?

evet canım sadece folic plus kullanıyorum. ama ben mart ayı sonundan beri kullanıyorum. mart düşük yapmıştım sonrada bırakmadan devam ettim.
Bilmiyorum ki şuan ne yapsan :26:

çok iyi düşünmüşssün valla tecrübeli olmak ne kadar güzel birşey bende öyle yapayım

Hoşbulduk, amin inşallah, göremediğim için daha varlığını hissedemiyorum tek belirtim göğüslerimdeki şişlik ve ağrı. Bir an önce kendini gösterir umarım.

hissedemiyoruz ama biliyoruz ki onlar bizle canım

Evet haklısın. Bu arada geçmişi okuyabildiğim kadar biraz okudum. Tebrik ederim ikizlerini. Benim eşim de tutturdu ikiz diye ama bizim aileler de falan yok öyle bir ihtimal olamaz. Bizimkinin içine öyle doğuyormuş. Ben isterdim ama maşallah ne kadar şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bugün hastaneye gidicem tekrar.inşallah düşük tehliken yok dicekler.dua ediyorum sürekli... ultrasona sık girmek bebeğe zararlımı bilen varmı?? girmek zorundayım ama.

bugün hastaneye gidicem tekrar.inşallah düşük tehliken yok dicekler.dua ediyorum sürekli... ultrasona sık girmek bebeğe zararlımı bilen varmı?? girmek zorundayım ama.
yok canım hiç bi zararı yok.. usg ses dalgası sonuçta.. vajinal usg nin de bi zararı olmadığı kanıtlanmış.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

hanımlar sağlıkocağına gebelik kaydı için felan gittiniz mi neler yapılıyor?

gittim canım. senin genel bilgilerini alıp bi karta işliyorlar. onu Sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış. ilerde tetanoz aşını filan sağlık ocağında yaptırabiliyorsun ve bebeğinin tüm aşılarını topuk kanı alımını filan hep onlar yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…