2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçen isimler sözlüğüne bakarken gördüm..Alisa..anlamıda güzel...asil,soylu demekmiş.. kulağa hoş geliyo

İlk defa duydum kulağa hoş geliyo gerçekten Alisa..

Bizimde bayaa aklımızı karıştırdılar.. cemre ateş demek peygamberimiz kullanmayın demiş falan dediler.. ama araştırdım cemre isminde iki tane kadın sahabe varmış.. yani bilmiyorum acaip bi konuymuş bu isim bulma işi ya.. hep derdim isim yani koy geç ne düşünüyosun diye ama her kafadan bi ses çıkınca insanın kafası karışıyo artık dinlemiycem kim ne diyo.. ben ne dersem o :))

Eşim bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gideceğim gün rüyasında rahmetli dedesini görmüş. dedemiz bizim evimizin kapısına gelip içeriye bakmış ve gitmiş. bana uyanır uyanmaz bunu anlattı. çok güzel bir rüya bu dedim içimden ve dedimki eğer bebeğim erkek olursa dedenin adını vermemiz şart. Dedenin adı Ali. Bizde sade olmasın diye Mert Ali düşündük. Adı gibi mert ve yiğit olsun oğlum...

isim önemli yaaa..ama öyle yok kuranda geçsin yok bilmemkimin ismi olsun falan takıntılarım yok benim..ilginç bişi daha söyliim alisa ismi türkçe kökenli:) yabancı gibi duruyo

evet medical park bana da yakın üstelik. ama hakkında bişey bilmiorum şuan. biraz fikir edinmem lazım önce. doğum fiyatlarını biliyormusun?

canım benimde henüz bir bilgim yok ama biz doğum yapana kadar bilgi sahibi oluruz
ayrıca hastanede iyice organize olmuş olur
baya kapsamlı bir hastaneymiş yeni doğan ünitesi falan varmış

Duru bana da güzel geliyodu ama o kadar çok kişi bu ismi koydu ki benim iki arkadaşımda da var.. Kalabalıktan zarar gelmez derseniz Duru güzel :)
benim çevremde olmadığı için hoşuma gidiyo yoksa aynı isimlerden koymayı ben de sevmem.....

evet duru çok güzelmiş.. beril de güzel ama benm pek sevmediğim birinin ismi olduğu için koymayı düşünmem.

sevmediğin birinin adıysa aman aman... sonra bide benzer huyu da mazalllahhhhhh...

ayyy bende söyliyeyim ozaman benım oglumun adı da kaan olucak.
ıkı ısım pek dusunmuyorum ama emir'ide cok sevdıgımız ıcın belkı son dakıka yanına emir de koyabiliriz.

Güzel isim canım adıyla yaşasın....

isim önemli yaaa..ama öyle yok kuranda geçsin yok bilmemkimin ismi olsun falan takıntılarım yok benim..ilginç bişi daha söyliim alisa ismi türkçe kökenli:) yabancı gibi duruyo

Hadi yaa.. Bende arapçadır falan diye düşünmüştüm.. dur bi araştırıyım ben bunu biraz daha :))

peygamber efendimiz cemre yi cemile olarak değiştirmiş diye duydum cnm sen bilirsin yine de

çok güzel olmuş ismiii

Önemli olan anlamı bence,anlamsız olup sırf Kurandan diye isim koyulmaz.Zaten benim öyle takıntımda yok.Beğendiğimiz isime de anlamını güzel olduğu için karar verdik.

Önemli olan anlamı bence,anlamsız olup sırf Kurandan diye isim koyulmaz.Zaten benim öyle takıntımda yok.Beğendiğimiz isime de anlamını güzel olduğu için karar verdik.

aynen öleee...biz çift isim koyucaz..çok demokratik bi aileyizdir:) bi babası bi ben..ama şuanda 40 tane ismi var çocuğun:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…