2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öleee...biz çift isim koyucaz..çok demokratik bi aileyizdir:) bi babası bi ben..ama şuanda 40 tane ismi var çocuğun:)))))))))))

O zaman zor karar vericeksiniz :) Ben çok beğenemedim aradım Arel'i beğenmiştik önce ama söylemesi zor geldi en son Uras'a karar verdik.Zaten tek isim olcak.Sizin beğendikleriniz neler?

bizde kızımızın ismini mehlika koymayı düşünüyoruz kısmetse ay yüzlü güzel demek bir de yahya kemalin ünlü mehlika sultan şiirine oldum olası bayılırım.

Önemli olan anlamı bence,anlamsız olup sırf Kurandan diye isim koyulmaz.Zaten benim öyle takıntımda yok.Beğendiğimiz isime de anlamını güzel olduğu için karar verdik.

kesınlıkle sana katılıyorum. anlamsız yada sırf bırının gonlunu yapmak ıcın ısım koymaya bende karsıyım.
sonucta devır eskısı gıbı deıl 10 tane cocugumuz olmucak 1-2 cocuk olcak onada ıstedıgımız ısımı koyalım bari.

Kesinlikle zaten 1-2 çocuğumuz olucak ona da istediğimiz ismi koyma hakkımız var.

evet bence de, 1-2 çocuğumuz olucak sonuçta onların da ismini koyma hakkına sahibiz. ben ve eşim kesinlikle iki isim koymaktan yana değiliz çünkü nasıl olsa biri kullanılmıyor, benm de iki ismim var ve bir tanesini kullanıyorum hoş değil yani çocuk açısından.. ve hayatım boyunca topu topu 2 isim koyucam 2 çocuğuma. onları da seçmek bizim hakkımız. ama inanki aileler sizin seçtiğiniz isim için kesinlikle hayır başka bişey bulun die diretiyorsa insanın canı sıkılıyor ister istemez. ben öyle oldum şahsen.

iyi akşamlar hanımlar maşşallah bebeklerinize isimler koyulmaya balanmış ......bende söyliyim bebeklerimin ismini bizimkiler ikiz 1 kız 1 erkek kızın adı ela arya , oğlanın adı ada kayra çok düşündük eşimle ortak karar verdik bir eşimden bir benden ......rahat oldu valla:))

Pekiii ben tosunuma hangı ısımı koycam yaaa benım bey denızcı durmdn ruzgar ısımlerı sayıp duruo ucacak gıdecek elımden oglum:)))))

bende kızıma isim bulamayanlardanım babası duru olsun diyor ama bilemedim bende şimdi isim sitelerine bakarken neva ismini gördüm 3 tane anlamı var 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet. sizce nasıl fikri olan varmı isim konusunda

boşver ya ne ısterse ıstesınle cok begenıyosa cok ıstıyosa kendı cocuguna koysaymıs madem.
bu senın cocugun ne ıstersen onu koyarsın.

çok kafiyeli olmuş cnm isimler :):)

eger duru ve neva arasında kaldıysan bence duru daha güzel. benim fikrim tabıkı

canım bende suana kadar en çok neva isminde karar kıldım ama yine kesin deil neva latince de kar demekmiş.

Eğer bebişimiz kız olsaydı Rüya istiyorduk. Kız bebiş annelerine fikir olsun...

boşver ya ne ısterse ıstesınle cok begenıyosa cok ıstıyosa kendı cocuguna koysaymıs madem.
bu senın cocugun ne ıstersen onu koyarsın.

evet ben de önceleri öyle düşünüyordum inat ediyordum bunu koyucam die. ama sonradan hakikaten moralim bozuldu daha dün gece eşimin dayısı bizdeydi. ne koyucaksınız bebeğin adını die sordu. Lina dedim, gülmeye başladı o nedir öyle die. resmen dalga geçtiler bebişimin adıyla yaaa. bu olay bardağı taşıran son damla oldu. benm annem de hiç beğenmedi. bir sürü güzel isim varken seçtiğiniz isme bak fln dedi. kayınpederim zaten eşime rica etmiş değiştirin şunu die. kayınvalidem de daha ilk duyduğundan beri tepkili. istemiyorum die tutturdu. doğru düzgün bişey koyun yabancı isimler gibi neymiş o öyle diyor. pes ettik sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…