- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.241
aynen öleee...biz çift isim koyucaz..çok demokratik bi aileyizdir:) bi babası bi ben..ama şuanda 40 tane ismi var çocuğun:)))))))))))
bizde kızımızın ismini mehlika koymayı düşünüyoruz kısmetse ay yüzlü güzel demek bir de yahya kemalin ünlü mehlika sultan şiirine oldum olası bayılırım.
sonunda kaan da mı karar verdiniz:) güzel isim..
Kaan güzel isim canım,bence sadece Kaan olsun.Adıyla yaşasın....
Önemli olan anlamı bence,anlamsız olup sırf Kurandan diye isim koyulmaz.Zaten benim öyle takıntımda yok.Beğendiğimiz isime de anlamını güzel olduğu için karar verdik.
kesınlıkle sana katılıyorum. anlamsız yada sırf bırının gonlunu yapmak ıcın ısım koymaya bende karsıyım.
sonucta devır eskısı gıbı deıl 10 tane cocugumuz olmucak 1-2 cocuk olcak onada ıstedıgımız ısımı koyalım bari.
kesınlıkle sana katılıyorum. anlamsız yada sırf bırının gonlunu yapmak ıcın ısım koymaya bende karsıyım.
sonucta devır eskısı gıbı deıl 10 tane cocugumuz olmucak 1-2 cocuk olcak onada ıstedıgımız ısımı koyalım bari.
evet bence de, 1-2 çocuğumuz olucak sonuçta onların da ismini koyma hakkına sahibiz. ben ve eşim kesinlikle iki isim koymaktan yana değiliz çünkü nasıl olsa biri kullanılmıyor, benm de iki ismim var ve bir tanesini kullanıyorum hoş değil yani çocuk açısından.. ve hayatım boyunca topu topu 2 isim koyucam 2 çocuğuma. onları da seçmek bizim hakkımız. ama inanki aileler sizin seçtiğiniz isim için kesinlikle hayır başka bişey bulun die diretiyorsa insanın canı sıkılıyor ister istemez. ben öyle oldum şahsen.
iyi akşamlar hanımlar maşşallah bebeklerinize isimler koyulmaya balanmış ......bende söyliyim bebeklerimin ismini bizimkiler ikiz 1 kız 1 erkek kızın adı ela arya , oğlanın adı ada kayra çok düşündük eşimle ortak karar verdik bir eşimden bir benden ......rahat oldu valla:))
Pekiii ben tosunuma hangı ısımı koycam yaaa benım bey denızcı durmdn ruzgar ısımlerı sayıp duruo ucacak gıdecek elımden oglum:)))))
bende kızıma isim bulamayanlardanım babası duru olsun diyor ama bilemedim bende şimdi isim sitelerine bakarken neva ismini gördüm 3 tane anlamı var 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet. sizce nasıl fikri olan varmı isim konusunda
bende kızıma isim bulamayanlardanım babası duru olsun diyor ama bilemedim bende şimdi isim sitelerine bakarken neva ismini gördüm 3 tane anlamı var 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet. sizce nasıl fikri olan varmı isim konusunda
çok kafiyeli olmuş cnm isimler :):)
eger duru ve neva arasında kaldıysan bence duru daha güzel. benim fikrim tabıkı
canım bende suana kadar en çok neva isminde karar kıldım ama yine kesin deilneva latince de kar demekmiş.
boşver ya ne ısterse ıstesınle cok begenıyosa cok ıstıyosa kendı cocuguna koysaymıs madem.
bu senın cocugun ne ıstersen onu koyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?