2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde iki ismim var ikinci ismimi hiç kullanmadım.dedem koymuş kimsedede yok ama sevmiyorum nedense..erkek olsaydı eşimin rahmetli babasının ismini koycaktık allahtan oda güzel isim ilhan..kız olcak ama daha isim arayışına girmedik tam olarak bakalım..ama tek isim koycam kızıma aynen kullanmadığım ismin hamallığını yaptım hep sınavlar formlar amannn...bankalar hangi isminizle hitap edelim soruları en iyisi tek isim..ama erkek olsaydı 2 isim koycaktık..

çok geçmiş olsun.ben üçyoldayım metroya çok yakın oturuyorum sen nerdensin????
ben çiğli deyim canım

eveeettt ben de izmirdeyim.. sanırım sana daha yakınım ben de çiğli civarındayım.

canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(

Bence arada biyerde buluşuruz çok güzel olur.
ortak bi yer buluruz canım...

ben de şimdiden söylemeyi düşünmüyorum. belki doğana kadar söylemem.. geçen kayınvaldem telefonda sordu düşünüyoruz dha çok var zaten dedim kapattım konuyu. bayramda istanbulda kayınvaldemlerin yanında olucaz. bakalım ne diyecekler. umarım sinirlerimi zıplatcak bi şey söylemezler

selam kızlar merhaba aynı zamanda aşkolsun ben hiçbir masrafdan kaçmayarak isim topiği açtım siz burda isim konusunu tartışıyosunuz

ay bover canım duymamazlığa gel yada ucu açık cümleler kur canım sakın üzüldüğünü yada sinirlendiğini belli etme çünkü daha çok üstüne geliyolar insanın deli ediyolar onlara neyse artık :)))

esperanzacım bana bebişimin ismini sordun ama daha belirleedik biz ama ben zeynep ismini çok beğeniyorum

bakalım biraz araştırma ypıcağım ondan sonra karar vericeğiz
daha ben hamile kalmdan önce kayınvalidem çoçuğun ismini bende koyucağım demişti bende yok dedim annesi ve babası dururlken başka isim yok demiştim dahada ondan sonra duymadım ondan isimle ilgili bir söz :)))))))))))

buarada isim bulanlar ne güzel bir yükten kurtuldunuz şimdi sıra biz isim bulamayanlarda:)

buarada istanbuldaki arkadaşlar buluşacakmış bende eğer aksilik çıkmazsa gelmek isterim gerçi ben darıcadayım ama anneme geçebilirsem gelmek isterim

zeynep ismi çok güzel çok kibar bir isim
kayınvalidenin ısrar etmemesi güzel olmuşş

Slm kızlar nasılsınız

Ben bitik haldeyim iki gündür deprem kriz merkezinde çalışıyorum depremzedelere yardım malzemeleri topluyoruz sağolsun halkımızda çok duyarlı ardı arkası kesilmiyor yardımların.Ee bizde bi o kadar yoruluyoruz ama olsun amaç mağdur insanlara yardım olunca helede onların arasında minicik bebişlerin çocukların olduğu düşününce insanın fazla söz edesi gelmiyor canları sağolsun

yaa o neydi öle Rabbim nasıl korumuş onu kuzum ya daha normal doğması gereken tarih haftayaymış 3 hafta erken doğmuş minicikti nasıl dayanmış yaa Allahın mucizsi gercekten ...

canım ya cok yoruluıyosundur tabii kolay mı o telas ama ne kadar güzel bişi yapıosun insan işe yaradıgını hisseder yaa keske bizim de elimizden bi kac parca yardım göndermekten ve dua etmekten fazlası gelse valla elimde olsa gidip ellerimle kazmak istiyorum o enkazları... Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun insallah

yaa kızlar bu arada benim mide bulantıları geri geldi iki gündür ölüyorum sizde var mı böle bi durum ne güzel gecmişti nooldu ki simdi...

canım sen de izmirdesin heralde nerede topluyosunuz yardımları ben de hazırlayıp gönderiyim bikaç bi şey..Allah yardımcın olsun gerçi bu durumda daha çok depremzedelerin allahın yardımına ihtiyaçları var sanırım((

kızlarr 48 saat sonra enkaz altından azra bebeği çıkardılar izledinizmi
ben gözyaşlarımı tutamadım Allahın mucizesi bu

Evet haklısın canım gerçektende iyi hissediyo insan moral oluyor.Ama bazen gelen yardımların arasından o kadar çirkin alakasız şeyler çıkıyorki cinnet geçiresi geliyor insanın abiye elbise bikini mayo kullanılmış iç çamaşırları burç kitapları 18 cm topuğu olan çizmeler daha neler neler yazık ne diyim sanki dalga geçiyorlar amaç evde kullanılmayan eşyaları hazır gelip evden alanlarda varken atmak heralde

ne ayıp yaa vana bikini mayo yollamak kafa bulmak gibi birşey

Narlıderedeyiz canm yarın akşam tırlar çıkıcak yola inşallah....

ne kadar ayıp dalgamı geçiyorlar yazık

Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı

Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı

canım erken doğum riski olabilir çok dikkat etmelisin yatmalı dinlenmelisin bi süre sonra düzelirr
kasılmalar veya sancılar oluyosa azda olsa hemen dinlenmeli yorulmamalısın
düzelir ama hiç yormucaksın mümkün olduğunca yatacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…