- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.281
ben çiğli deyim canımçok geçmiş olsun.ben üçyoldayım metroya çok yakın oturuyorum sen nerdensin????
eveeettt ben de izmirdeyim.. sanırım sana daha yakınım ben de çiğli civarındayım.
canım biz melise karar verdik.ama duru beril hüma bu isimlerde hala aklım..... bu arada sen de izmirdenmişsin inşallah bigün buluşuruz biz de.gerçi sizin ora baya bi ters bana ben üçyoldayım(
ortak bi yer buluruz canım...Bence arada biyerde buluşuruz çok güzel olur.
ben de şimdiden söylemeyi düşünmüyorum. belki doğana kadar söylemem.. geçen kayınvaldem telefonda sordu düşünüyoruz dha çok var zaten dedim kapattım konuyu. bayramda istanbulda kayınvaldemlerin yanında olucaz. bakalım ne diyecekler. umarım sinirlerimi zıplatcak bi şey söylemezlervalla arkadaşlar bu konuda benim taktiği uygulayın benim kayınvalidemde annesinin ismini koymak istiyo ümmügül kızıma oğlumada kayınpederimin ismini arif onlar söylenip dursunlar isim konusu açıldımı hiç sesimi çıkarmıyorum eşimle anlaştık nede olsa doğar doğmaz nüfusluğa istediğimiz isimleri koydurucaz o saatten sonra bişey diyemezler zaten iki surat asarlar ikizlerimin yüzünü görünce ses çıkaramazlar :))yoksa konu inan çok uzuyo doğuma kadar aynı teraneyi çekemem valla......
ben çiğli deyim canım
ortak bi yer buluruz canım...
ben de şimdiden söylemeyi düşünmüyorum. belki doğana kadar söylemem.. geçen kayınvaldem telefonda sordu düşünüyoruz dha çok var zaten dedim kapattım konuyu. bayramda istanbulda kayınvaldemlerin yanında olucaz. bakalım ne diyecekler. umarım sinirlerimi zıplatcak bi şey söylemezler
esperanzacım bana bebişimin ismini sordun ama daha belirleedik biz ama ben zeynep ismini çok beğeniyorum
bakalım biraz araştırma ypıcağım ondan sonra karar vericeğiz
daha ben hamile kalmdan önce kayınvalidem çoçuğun ismini bende koyucağım demişti bende yok dedim annesi ve babası dururlken başka isim yok demiştim dahada ondan sonra duymadım ondan isimle ilgili bir söz :)))))))))))
buarada isim bulanlar ne güzel bir yükten kurtuldunuz şimdi sıra biz isim bulamayanlarda:)
buarada istanbuldaki arkadaşlar buluşacakmış bende eğer aksilik çıkmazsa gelmek isterim gerçi ben darıcadayım ama anneme geçebilirsem gelmek isterim
zeynep ismi çok güzel çok kibar bir isim
kayınvalidenin ısrar etmemesi güzel olmuşş
yaa o neydi öle Rabbim nasıl korumuş onu kuzum ya daha normal doğması gereken tarih haftayaymış 3 hafta erken doğmuş minicikti nasıl dayanmış yaa Allahın mucizsi gercekten ...Ya kızlar haberlerde izledimde bugün vanda 2 gün enkaz altında kalan bir bebek çıkartıldı hemde 14 günlükmüş. Allah ne kadar büyük. kimbilir melekler onu nasıl kormuştur. kıyamam yavrum ya ne kadar küçük bişeydi...
Slm kızlar nasılsınız
Ben bitik haldeyim iki gündür deprem kriz merkezinde çalışıyorum depremzedelere yardım malzemeleri topluyoruz sağolsun halkımızda çok duyarlı ardı arkası kesilmiyor yardımların.Ee bizde bi o kadar yoruluyoruz ama olsun amaç mağdur insanlara yardım olunca helede onların arasında minicik bebişlerin çocukların olduğu düşününce insanın fazla söz edesi gelmiyor canları sağolsun
Slm kızlar nasılsınız
Ben bitik haldeyim iki gündür deprem kriz merkezinde çalışıyorum depremzedelere yardım malzemeleri topluyoruz sağolsun halkımızda çok duyarlı ardı arkası kesilmiyor yardımların.Ee bizde bi o kadar yoruluyoruz ama olsun amaç mağdur insanlara yardım olunca helede onların arasında minicik bebişlerin çocukların olduğu düşününce insanın fazla söz edesi gelmiyor canları sağolsun
canım ya cok yoruluıyosundur tabii kolay mı o telas ama ne kadar güzel bişi yapıosun insan işe yaradıgını hisseder yaa keske bizim de elimizden bi kac parca yardım göndermekten ve dua etmekten fazlası gelse valla elimde olsa gidip ellerimle kazmak istiyorum o enkazları... Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun insallah
Evet haklısın canım gerçektende iyi hissediyo insan moral oluyor.Ama bazen gelen yardımların arasından o kadar çirkin alakasız şeyler çıkıyorki cinnet geçiresi geliyor insanın abiye elbise bikini mayo kullanılmış iç çamaşırları burç kitapları 18 cm topuğu olan çizmeler daha neler neler yazık ne diyim sanki dalga geçiyorlar amaç evde kullanılmayan eşyaları hazır gelip evden alanlarda varken atmak heralde
canım sen de izmirdesin heralde nerede topluyosunuz yardımları ben de hazırlayıp gönderiyim bikaç bi şey..Allah yardımcın olsun gerçi bu durumda daha çok depremzedelerin allahın yardımına ihtiyaçları var sanırım((
Evet haklısın canım gerçektende iyi hissediyo insan moral oluyor.Ama bazen gelen yardımların arasından o kadar çirkin alakasız şeyler çıkıyorki cinnet geçiresi geliyor insanın abiye elbise bikini mayo kullanılmış iç çamaşırları burç kitapları 18 cm topuğu olan çizmeler daha neler neler yazık ne diyim sanki dalga geçiyorlar amaç evde kullanılmayan eşyaları hazır gelip evden alanlarda varken atmak heralde
Narlıderedeyiz canm yarın akşam tırlar çıkıcak yola inşallah....
Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?