2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sğl cnm bakalım eşime isim beğendiremiyorum ki ben

günaydınn kızlarr...ama olmazki yaa bu çikolata resimleriiii boy boyy..şekerimiz çıkıyo yiyemiyoruszzzz...yalanıyorum deminden berii kedi gibiiiii

slm kizlar uzun zamandir yazamadim
ozledim hepinizi,
bebisim 5 aylik oldu dun doktora gittim bizimki kusmus sirtini donmus bize cinsiyetini
goremedik:-(
haftasonu hastaneye gidicem 4 d den bakicaz
bebisleriniz nasillar bakiyim?

kizlar krninizdaki kipirtilari hissediyomusunuz???
ben hissediyorum fakat emin olamiyorum gazmi bebebekmi diye

kızlar bakın bebişlerimiz nekadar akıllı neler düşünüyorlarmış

Araştırmalara göre anne karnındaki fetüs, annenin sinirli halinden veya örneğin çok yemek yiyen halinden kesinlikle etkileniyor. Eğer abur cubur tüketen bir hamileyseniz bebek bunu kıtlık sinyali olarak yorumluyor.”Hımm demek ki sürekli tıkınmak lazım, yemek lazım, ileride savaş çıkarsa böylece hazırlıklı olmuş olurum” diye yorumluyor. Yada ”Hımm çabuk sinirleniyor olmak işleri daha kolay çözüyor galiba, baksana anne de öyle yapıyor” diye düşenebilir. Üstelik bu düşünceleri sadece anne karnında değil tüm yaşamı boyunca taşıyor olacak!

günaydınnnn....kızlarrr herkes sabah 1 bardak sütünü içiyo dimiiiiiiiiiiiiiiiii..yoksa kapıda ceza keserimm içmeden gelenee...bide akşam yatarken iççeksinizzzzz...

ya benım doktorumda süt içmene gerek yok onun yerıne kırmızı et ye dedı.
bende garipsedim ama arkadaşımada aynı şeyi söylemiş kendı doktoru.

günaydınnnn....kızlarrr herkes sabah 1 bardak sütünü içiyo dimiiiiiiiiiiiiiiiii..yoksa kapıda ceza keserimm içmeden gelenee...bide akşam yatarken iççeksinizzzzz...

Hocam sabah ve gün içinde süt peynir yoort ayran hepsi tamam sadece gece yatarken içemiom ziraa bana gece yatarken demir ilacı yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…