2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

terbiyesiz gözgüsüzler yaa Allah kimsenin basına vermesin ama böle kendi basına gelmeden de anlayamayacak kaz kafalılar oluyo işte Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin hayırlı ii niyetli insanlarla karsılastırsın ne diim...

kızlarr 48 saat sonra enkaz altından azra bebeği çıkardılar izledinizmi
ben gözyaşlarımı tutamadım Allahın mucizesi bu

aynen canım yaa bende nasıl aglamısım izlerken farkında bile diildim Allahın mucizesi gercekten ya kuzum nasılda minicikti...

Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı

canım cok dikkat et tabii dinlen bol su iç sakın agır iş yapma topuklu giyme bide ilişkiden kacının bu aralar korkma yengemde de olmustu ordan biliorum ben bi süre dinlendi bebiş toparlandı şimdi kocaman 3 yasında bi yakısıklımız var Allah bebişini sağ salim zamanında bagıslasın sana ve hepimizin bebişlerini korusun insallahh

ben genelde öyle yaparım duymamış gibi davranırım. zaten son dk ya kadar da karar versek bile söyletmem eşime diye düşünüyorum. koyduktan sonra öğrenirler. belki karışmazlar ama bu konuda konuşmaya bile gerek yok eşimle ben karar verdikten sonra kime neee?

ben bizim muhtara soruyum o zaman narlıdere uzak bana sağolasınız

Bütün belediyeler kriz yardım merkezi oluşturdu diye biliyorum canm.Belediyenizle bir görüş istersen keşke dün haberleşmiş olsaydık bugün araçla gelir alırdım ben ama yarın son gün ve merkezden ayrılmam mümkün olmayabilir

Son düzenleme:
kızlar merhaba ii akşamlar annem babam çalışıor die bu akşam konuşabildim annemle her zamanki gibi bebekten bahsettik anneminde sorunları var tıorunundan bahsednc seinior canım benim kapattım teli eşim başladı babasının yanında her gün aynı laf ben bile o kadar üstüne düşmüyorum ne bu daha dünyaya bile gelmedi yok bilmm ne şimdiden çetik patik onlar kolay hele bi doğsunda çıplakmı getireyim eve ben evimde değilim diye annem almış bikaç bişey ben aldemiştim hevesişte ilk bebeğim bi ton bağırıp çağırdı yok ver onlar büyütsün bari bilmm ne kendi babası ben torunumu alcam köye getrcem vermicem size bana alışcak derken ben bişey demiyorum o neler söylüyo ki annemler köylerine gidiyorlar zaten korkma sen diyorum nefret edyor resmen ya bu kadar olur ağlamaktan bi hal oldum bağırdı çağırdı kapıları babasının yanında çarparak gitti yattı trip tafra bebeğimin sağlığı için teselli ediorum kendimi yardım edin kızlar ne bu halim benim ya ben annesiyim onun nazarını ben düşünmüyormuyum neyden konusacağım bebeğimden konuşmayıp bi ben mi böyleyim kızlar babası da diyor çok üstüne düşüyormuşum kendi küçük oğlu 30 yaşında bebek gibi yok tosunum yok bilmm ne yüzünü gözünü öpüo bana da üstüne düşüosun dio ya minicik bebeğim için diyo ya hayatta neyn garantisivarki doğunca büyürken nzar olmuormu ben bilmiormuyum bunu kızlar yaaa

bide bbabası trp atıor ertesi gün yalnız kalınca bi ton oğlunu övücek yine böye söyle seni seviyo hep ben suçluyum zaten ama bi doğsun benim olmadığım yere nasıl götüreceklermiş kuzumu gösteririm günlerini ben o zaman herkesin evladı kendine kendi oğullarına gelince bu yaştalar geçen sene eşimle kavga etmiştik hışımla sinirlendi çıktı dışarı ikidebir babası gelip gidip y kendini asarsa bilmm ne çcukmu bu namus davasımı var ya die bağırdım en snunda o gecede üzüntüden hastanelik olmuştum kızlar ya benim evladıma gelince çok üstüne düşüyomuşum yok bilmem ne vericem cevabını ama konu uzayacak sinirlenicem bebeğime bişey olacak diye susuyorum yemin ederim küçük oğlu kaç zamandır karnıma gerçekten yumruk atarmış gibi yapıp tam karnıma gelince duruyor espri yaptığını sanırdu en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü bu bebeğe bişey olursa gebertirim seni keserim boğazını yaşatmam die bi sürü laf ettim 30 yaşında adamsın defol git evlen karına yap hamile kalınca dedim bunu çocuklar bile yapmıor bn o güden beridir feci bi mesafe koydum eşim babası yanımdalar o an biey demediler eşimle konuştum ertesi gün konuşmuş böyle gerizekalıca bişey düşünün ya size ihtiyacım var nolur biraz destek kızlar

canım gerçekten çok zor hamilelikte böyle sorunlar yaşaman
ama bebiğin için duyma takma hatta eşine ona kırgın olduğunu belli et
belli etki oda hatasını anlasın
sen bebeği düşün sadece onun için olumlu mutlu olabilceğin şeylere yönel
Rabbim sana gönül ferahlığı versin tez vakitte

canım annenin aldığını yaptığını filan hiç deme ona aklınsıra babasının yanında artislik yapıyo ne kaadar saçmaa onun yanında hiç bahsetme konusu bile açılırsa cevap verme dayanamaz sorar o zaman suratına yaptıklarını vuruverirsinn
doktor kontrolunden sonra bile gelişmeleri deme ona o yokken nasılsa seversin ilgilenirsin bebeğinleee
onların yanında hiç konuşma aksine onlar konuşursada sende aynını yap yok doğmamış çocuktan bahsetmeyin filan de yüz vermee

eşinin kardeşi gerçekten kelimenin tam anlamıyla öküzmüş
böyle şakamı olur hamile kadına senin uyarman iyi olmuş
canım sen bu dönemde en mantıklısını yapıyorsun konuşma bencede
benimde iş yerinde sorun yaşadığım bir iki kişi var
geçenlerde resmen bana kavga etmek için laf attılar
ama ben derin derin soluk aldım ve sakin ol sakın bebeğin için sus dedim
gerçekten biz sinirlenince onlr çok etkileniyor
sende serin kanlı ol onlar konuşsun sadece gülümse hatta saf ayağına yat anlamıyor gibi yap
yeterki bebişin iyi olsun

eşinin kardeşi gerçekten kelimenin tam anlamıyla öküzmüş
böyle şakamı olur hamile kadına senin uyarman iyi olmuş
canım sen bu dönemde en mantıklısını yapıyorsun konuşma bencede
benimde iş yerinde sorun yaşadığım bir iki kişi var
geçenlerde resmen bana kavga etmek için laf attılar
ama ben derin derin soluk aldım ve sakin ol sakın bebeğin için sus dedim
gerçekten biz sinirlenince onlr çok etkileniyor
sende serin kanlı ol onlar konuşsun sadece gülümse hatta saf ayağına yat anlamıyor gibi yap
yeterki bebişin iyi olsun

kızlar canımsınız yemin ederim ki şu an kimse yok yanımda ve stresten ağlamamk için tüm vücudum titriyor iyi ki varsınız deli oldum sormayın ya babaya bak ya ne baba ama ya insan nasıl evladını taşıyan bi kişiye bunu yapar seviorum diyerek hemde ya bu kadar tezat olurmu bilmior sanki bana bşi olması ona olması demek diye bu ne vurdumduymazlık ya nenesi demiş çok üstüne düşüorsun ya tüm gün dışarda zaten akşama gelior yatakta bi dokunuor çocuğa ya bumu üstüne düşmek ve bunu diyen nenesi 5 minik çocuğunu kocası ölünce uçkuruna dayanamayıp kocaya kaçan bi kadın diyemedin mi dedim belli senin önmsemediğin bi koca için evlatlarını erkedip gidişinden sürtük diye ya babası bide dio çok üstüne düşüosun kızlar ne temizlik ne yemek aksatmıorum akşama kadar nalları dikip yatmıorum ki ben yaa bu nasıl laf kendi o küçük oğlunun ağzını gözünü yalıor ama 30 yaşında ben demiorum o lafı o benim minicik meleğim için söylüor bunları ya kocamda akıl yokki veremio cevabını yine sabah tafra biliorum ama kalkar kalkmaz kahvaltımı yapıp yatıcam yatağıma valla kmse için değmez yavrum tekmelenip duruo ya o varya tüm moralim bişi olmaz dimi bebeğime kızlar ya

hugomm sana diger topige 2 sarkı ekledim... ikincisii aynı sizz vedam müzikli ossun didimm

Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı
canım 4. ayımda benimde bebeğim aşağıdaydı ama bu ayki kontrolümde düzelmişti eğerki drun sana erken doğum riskin var dediyse bencede yat dinlen bırak ev işi falan yapma
Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;

1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
canım annemin oraya gelebilirsem bende geliceğim :)çünkü ben darıcadayım
canım yaa üzüldüm durumuna ama ağlayarkta kendini ziyan etme.
biraz artistlik yapmış eşin ailesinin yanında ama tabi ilk çoçuk insan ister istemez üstüne düşüyor sende bundan sonra gelen hediyeler söyleme eşine olsun bitsin herşeyden haberdar olmayıversin zaten umursamıyorda aranız bozulacağına herşeyi söyleme eşinin ailesinin yanında da
birde kaynının yaptığı da tam çoçukluk yani 30 yaşında birde tuhhh diyorum ona yanii gerçektn gebertmek lazım
ben böyle zevzek insanları hiç sevmem.

Nazarboncugu24 arkadasm hugocuk hakli.ben de tipki dedigi gibi yapardm.cok gicik bi durummus hakkaten.dusuncesiz bencil insanlar gibi davranmislar sana.boyle insanlari kendi silahlariyla vurmak lazim hugocukun dedigi gibi

günaydın kızlar nasılsınız ???

sanırım aile problemleri başlamış bebek henüz doğmadan insanlar çok cahil olabiliyor ne zaman ne diyeceklerini bilemiyolar sanırım düşüncesizce hareket ediyolar bence hiç birşeyi takmayın sizin için şuan önemli olan bebişleriniz inanın gerisi boşşş...
Allah kötü düşünen herkesi ıslah etsin inş....

senin hissettiklerini babasınında hissetmesini bekleme sakın çünkü onlar bizim gibi hergün bebekle yatıp bebekle kalkmıyorlar biz onları ilk hissettiğimizde hayatımız değişiyor ama erkeklerin bunu tam anlamıyla anlaması için kucaklarına alması lazım bunun içinde zamana ihtiyacın var tabiki bebeklerimizin üstüne düşücez yaa onlar bizim kanımızdan canımızdan olan rabbimin bize verdiği en büyük hediye şuanda bizim yerimizde olmak isteyen kaç kişi var eşin bunu anlamasını bekleme sen annesi olarak yapman gerekenleri yap gerisini boş ilgilenme yok babasıymış kardeşiymiş can senin canın onlardan sendeki özeni bekleme saygı duysunlar yeter eski zamanlarda değiliz yeni nesil böyle kusura bakmasınlar sen başkaları için sakın kendini üzme olur mu rabbimin emanetiyle ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…