- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.301
Evet haklısın canım gerçektende iyi hissediyo insan moral oluyor.Ama bazen gelen yardımların arasından o kadar çirkin alakasız şeyler çıkıyorki cinnet geçiresi geliyor insanın abiye elbise bikini mayo kullanılmış iç çamaşırları burç kitapları 18 cm topuğu olan çizmeler daha neler neler yazık ne diyim sanki dalga geçiyorlar amaç evde kullanılmayan eşyaları hazır gelip evden alanlarda varken atmak heralde
kızlarr 48 saat sonra enkaz altından azra bebeği çıkardılar izledinizmi
ben gözyaşlarımı tutamadımAllahın mucizesi bu
Bugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı
ay bover canım duymamazlığa gel yada ucu açık cümleler kur canım sakın üzüldüğünü yada sinirlendiğini belli etme çünkü daha çok üstüne geliyolar insanın deli ediyolar onlara neyse artık :)))
ben bizim muhtara soruyum o zaman narlıdere uzak bana sağolasınız
kızlar merhaba ii akşamlar annem babam çalışıor die bu akşam konuşabildim annemle her zamanki gibi bebekten bahsettik anneminde sorunları var tıorunundan bahsednc seinior canım benim kapattım teli eşim başladı babasının yanında her gün aynı laf ben bile o kadar üstüne düşmüyorum ne bu daha dünyaya bile gelmedi yok bilmm ne şimdiden çetik patik onlar kolay hele bi doğsunda çıplakmı getireyim eve ben evimde değilim diye annem almış bikaç bişey ben aldemiştim hevesişte ilk bebeğim bi ton bağırıp çağırdı yok ver onlar büyütsün bari bilmm ne kendi babası ben torunumu alcam köye getrcem vermicem size bana alışcak derken ben bişey demiyorum o neler söylüyo ki annemler köylerine gidiyorlar zaten korkma sen diyorum nefret edyor resmen ya bu kadar olur ağlamaktan bi hal oldum bağırdı çağırdı kapıları babasının yanında çarparak gitti yattı trip tafra bebeğimin sağlığı için teselli ediorum kendimi yardım edin kızlar ne bu halim benim ya ben annesiyim onun nazarını ben düşünmüyormuyum neyden konusacağım bebeğimden konuşmayıp bi ben mi böyleyim kızlar babası da diyor çok üstüne düşüyormuşum kendi küçük oğlu 30 yaşında bebek gibi yok tosunum yok bilmm ne yüzünü gözünü öpüo bana da üstüne düşüosun dio ya minicik bebeğim için diyo ya hayatta neyn garantisivarki doğunca büyürken nzar olmuormu ben bilmiormuyum bunu kızlar yaaa
kızlar merhaba ii akşamlar annem babam çalışıor die bu akşam konuşabildim annemle her zamanki gibi bebekten bahsettik anneminde sorunları var tıorunundan bahsednc seinior canım benim kapattım teli eşim başladı babasının yanında her gün aynı laf ben bile o kadar üstüne düşmüyorum ne bu daha dünyaya bile gelmedi yok bilmm ne şimdiden çetik patik onlar kolay hele bi doğsunda çıplakmı getireyim eve ben evimde değilim diye annem almış bikaç bişey ben aldemiştim hevesişte ilk bebeğim bi ton bağırıp çağırdı yok ver onlar büyütsün bari bilmm ne kendi babası ben torunumu alcam köye getrcem vermicem size bana alışcak derken ben bişey demiyorum o neler söylüyo ki annemler köylerine gidiyorlar zaten korkma sen diyorum nefret edyor resmen ya bu kadar olur ağlamaktan bi hal oldum bağırdı çağırdı kapıları babasının yanında çarparak gitti yattı trip tafra bebeğimin sağlığı için teselli ediorum kendimi yardım edin kızlar ne bu halim benim ya ben annesiyim onun nazarını ben düşünmüyormuyum neyden konusacağım bebeğimden konuşmayıp bi ben mi böyleyim kızlar babası da diyor çok üstüne düşüyormuşum kendi küçük oğlu 30 yaşında bebek gibi yok tosunum yok bilmm ne yüzünü gözünü öpüo bana da üstüne düşüosun dio ya minicik bebeğim için diyo ya hayatta neyn garantisivarki doğunca büyürken nzar olmuormu ben bilmiormuyum bunu kızlar yaaa
bide bbabası trp atıor ertesi gün yalnız kalınca bi ton oğlunu övücek yine böye söyle seni seviyo hep ben suçluyum zaten ama bi doğsun benim olmadığım yere nasıl götüreceklermiş kuzumu gösteririm günlerini ben o zaman herkesin evladı kendine kendi oğullarına gelince bu yaştalar geçen sene eşimle kavga etmiştik hışımla sinirlendi çıktı dışarı ikidebir babası gelip gidip y kendini asarsa bilmm ne çcukmu bu namus davasımı var ya die bağırdım en snunda o gecede üzüntüden hastanelik olmuştum kızlar ya benim evladıma gelince çok üstüne düşüyomuşum yok bilmem ne vericem cevabını ama konu uzayacak sinirlenicem bebeğime bişey olacak diye susuyorum yemin ederim küçük oğlu kaç zamandır karnıma gerçekten yumruk atarmış gibi yapıp tam karnıma gelince duruyor espri yaptığını sanırdu en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü bu bebeğe bişey olursa gebertirim seni keserim boğazını yaşatmam die bi sürü laf ettim 30 yaşında adamsın defol git evlen karına yap hamile kalınca dedim bunu çocuklar bile yapmıor bn o güden beridir feci bi mesafe koydum eşim babası yanımdalar o an biey demediler eşimle konuştum ertesi gün konuşmuş böyle gerizekalıca bişey düşünün ya size ihtiyacım var nolur biraz destek kızlar
bide bbabası trp atıor ertesi gün yalnız kalınca bi ton oğlunu övücek yine böye söyle seni seviyo hep ben suçluyum zaten ama bi doğsun benim olmadığım yere nasıl götüreceklermiş kuzumu gösteririm günlerini ben o zaman herkesin evladı kendine kendi oğullarına gelince bu yaştalar geçen sene eşimle kavga etmiştik hışımla sinirlendi çıktı dışarı ikidebir babası gelip gidip y kendini asarsa bilmm ne çcukmu bu namus davasımı var ya die bağırdım en snunda o gecede üzüntüden hastanelik olmuştum kızlar ya benim evladıma gelince çok üstüne düşüyomuşum yok bilmem ne vericem cevabını ama konu uzayacak sinirlenicem bebeğime bişey olacak diye susuyorum yemin ederim küçük oğlu kaç zamandır karnıma gerçekten yumruk atarmış gibi yapıp tam karnıma gelince duruyor espri yaptığını sanırdu en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü bu bebeğe bişey olursa gebertirim seni keserim boğazını yaşatmam die bi sürü laf ettim 30 yaşında adamsın defol git evlen karına yap hamile kalınca dedim bunu çocuklar bile yapmıor bn o güden beridir feci bi mesafe koydum eşim babası yanımdalar o an biey demediler eşimle konuştum ertesi gün konuşmuş böyle gerizekalıca bişey düşünün ya size ihtiyacım var nolur biraz destek kızlar
canım annenin aldığını yaptığını filan hiç deme ona aklınsıra babasının yanında artislik yapıyo ne kaadar saçmaaonun yanında hiç bahsetme konusu bile açılırsa cevap verme dayanamaz sorar o zaman suratına yaptıklarını vuruverirsinn
doktor kontrolunden sonra bile gelişmeleri deme ona o yokken nasılsa seversin ilgilenirsin bebeğinleee
onların yanında hiç konuşma aksine onlar konuşursada sende aynını yap yok doğmamış çocuktan bahsetmeyin filan de yüz vermee
canım 4. ayımda benimde bebeğim aşağıdaydı ama bu ayki kontrolümde düzelmişti eğerki drun sana erken doğum riskin var dediyse bencede yat dinlen bırak ev işi falan yapmaBugün doktoro gittim ve doktor bana bebeğimin biraz aşağıda olduğunu söyledi. 20 haftalık hamileyim. Bununla ilgili bilgisi olan varnı
canım annemin oraya gelebilirsem bende geliceğim :)çünkü ben darıcadayımPalladium buluşmasına katılacaklar revize liste;
1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
canım yaa üzüldüm durumuna ama ağlayarkta kendini ziyan etme.kızlar merhaba ii akşamlar annem babam çalışıor die bu akşam konuşabildim annemle her zamanki gibi bebekten bahsettik anneminde sorunları var tıorunundan bahsednc seinior canım benim kapattım teli eşim başladı babasının yanında her gün aynı laf ben bile o kadar üstüne düşmüyorum ne bu daha dünyaya bile gelmedi yok bilmm ne şimdiden çetik patik onlar kolay hele bi doğsunda çıplakmı getireyim eve ben evimde değilim diye annem almış bikaç bişey ben aldemiştim hevesişte ilk bebeğim bi ton bağırıp çağırdı yok ver onlar büyütsün bari bilmm ne kendi babası ben torunumu alcam köye getrcem vermicem size bana alışcak derken ben bişey demiyorum o neler söylüyo ki annemler köylerine gidiyorlar zaten korkma sen diyorum nefret edyor resmen ya bu kadar olur ağlamaktan bi hal oldum bağırdı çağırdı kapıları babasının yanında çarparak gitti yattı trip tafra bebeğimin sağlığı için teselli ediorum kendimi yardım edin kızlar ne bu halim benim ya ben annesiyim onun nazarını ben düşünmüyormuyum neyden konusacağım bebeğimden konuşmayıp bi ben mi böyleyim kızlar babası da diyor çok üstüne düşüyormuşum kendi küçük oğlu 30 yaşında bebek gibi yok tosunum yok bilmm ne yüzünü gözünü öpüo bana da üstüne düşüosun dio ya minicik bebeğim için diyo ya hayatta neyn garantisivarki doğunca büyürken nzar olmuormu ben bilmiormuyum bunu kızlar yaaa
canım annenin aldığını yaptığını filan hiç deme ona aklınsıra babasının yanında artislik yapıyo ne kaadar saçmaaonun yanında hiç bahsetme konusu bile açılırsa cevap verme dayanamaz sorar o zaman suratına yaptıklarını vuruverirsinn
doktor kontrolunden sonra bile gelişmeleri deme ona o yokken nasılsa seversin ilgilenirsin bebeğinleee
onların yanında hiç konuşma aksine onlar konuşursada sende aynını yap yok doğmamış çocuktan bahsetmeyin filan de yüz vermee
günaydın kızlarrr bugün bebişimi görücem yaşasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?