- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.341
hugomm sana diger topige 2 sarkı ekledim... ikincisii aynı sizzvedam müzikli ossun didimm
Hocam sabah ve gün içinde süt peynir yoort ayran hepsi tamam sadece gece yatarken içemiom ziraa bana gece yatarken demir ilacı yazdınız
ozaman sen demir ilacı ile ilgili son güncellemeyi kaçırmışsın...doktorum dediki gün içinde istediğin bi öğünden 2 saat sonra ilacı alabilirsin dedi..çünkü diyetisyen sana gece yatmadan önce süt falan verir onun için içemezsin öle dedi..bende öğlen yemek yiyorum mesela 12 de yada 1 de..saat 2 de veya 3 te atıyorum ilacı..1 saat sonrada üstüne mandik portakal bişiler yiyorum ki c vitamini emilimi hızlandırsın die..böylece akşamda rahaatt rahat süt içiyorummm
günaydınnnlarrr
Ama benim demir ilacım çok midemi bulandırıooiçip uyumassam dayanamıyorum ayaktayken içim dışıma çıkıo ( gece içip yatıyorum bi de sana dua ediorum şu kız iyiki söledi gece içme işini diyee diyetisyene kadar böle devam ediim ben
gyno ferro sanol diil mi..seninki? ayyy içim dışıma çıktı diince aklıma geldi..ben sabah çok ayıp bişi yaptımm...sabah durağa kadar kociş bıraktı arabayla..ama dedim ya bizim evin orası çok fena koyun koyun kokuyo dieee..bende arabaya bindimm ama bi anda geldi yani tutamadımmm..öğkk dedimmm kusuverdim içeriiiiiii :26::26:bide şirketin arabasıyla gelmiştii..şimdi gitmiş içini yıkatıyomuş arabanın..iş açtın başıma sabah sabah diyooo:26::26::26:
gyno ferro sanol diil mi..seninki? ayyy içim dışıma çıktı diince aklıma geldi..ben sabah çok ayıp bişi yaptımm...sabah durağa kadar kociş bıraktı arabayla..ama dedim ya bizim evin orası çok fena koyun koyun kokuyo dieee..bende arabaya bindimm ama bi anda geldi yani tutamadımmm..öğkk dedimmm kusuverdim içeriiiiiii :26::26:bide şirketin arabasıyla gelmiştii..şimdi gitmiş içini yıkatıyomuş arabanın..iş açtın başıma sabah sabah diyooo:26::26::26:
hhehehe :) adam bundan sonra senı asla bırakmıcak.
tıpış tıpış yürü dicek, yandın valla :)
Yok benimki Oligofer Fol..
Ben artık çıkarmıyorum sadece bulanıyo ama ilk 3 ay, beni araba tutar normalde, o 3 ay nası geçti biliyomusun? Ankara'nın kusmadığım yeri kalmadı öle diyim :))) ayıp değil ama napalımiçimizden gelen bişii bu... Hala arabada uzun yolculuk yapıosak eşim temkinli gidiyo ki her an dur!!! diyebilirim. Öle bi durumda sadece 3 saniyesi oluyo durmak için.. yoksa sabah seninkinin başına gelen geliyo :))) iç dış yıkamaaa
günaydınnnn....kızlarrr herkes sabah 1 bardak sütünü içiyo dimiiiiiiiiiiiiiiiii..yoksa kapıda ceza keserimm içmeden gelenee...bide akşam yatarken iççeksinizzzzz...
Yok benimki Oligofer Fol..
Ben artık çıkarmıyorum sadece bulanıyo ama ilk 3 ay, beni araba tutar normalde, o 3 ay nası geçti biliyomusun? Ankara'nın kusmadığım yeri kalmadı öle diyim :))) ayıp değil ama napalımiçimizden gelen bişii bu... Hala arabada uzun yolculuk yapıosak eşim temkinli gidiyo ki her an dur!!! diyebilirim. Öle bi durumda sadece 3 saniyesi oluyo durmak için.. yoksa sabah seninkinin başına gelen geliyo :))) iç dış yıkamaaa
ama naapiimmm tutamadım yaaaa..normalde yanımda torba taşıyorum ben her ihtimale karşıı ama torbayı çıkarmaya fırsat kalmadı busefer:26::26:
:)))))))))) bende ilk 4 ay her ağacın altına kusuyodum..benim evle annemlerin evi karşılıklı..bizim apartmana giderken onların bahçesinden geçiyorum:)))))) o gariban bahçenin dili olsada konuşsa:)))))) eşim diyo köpekler çiş yapıyo sen kusarak iz bırakıyosun:)))))
yapcak bişey yok tabiii içinden aniden gelen bişey.
allah kolaylık versın valla benımde mıdm bulanır ama hıc kusmadım.
çok zordur tahmın edebılıyorum
sorsana benim dediğim ilacı doktorunaa...benim bulanmıyo midem hemde kabız da yapmıyo bu çok fazla...hemde içinde folik asit falan bişeyler daha var
Sorayım ilk randevumuz 31 Ekimde.. Vitamini değiştirdi elevit çok kilo yapıodu bi de şişkinlik.. bu Multitabs çok iyi geldi bana ama demir ilacı bulantı yapıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?